Boşanma davası

Ama orada da konu sahibi kusurlu çıkmış zaten. Mahkeme bitmiş galiba. Ama şu durumda ne için anlaşacaklar ben de anlayamadım. Konusu sahibi sadece birlikte olduk ve iftira attı diyor. Dolayısıyla ben pek anlamadım.

Belki istinafa falan gitmesin diyedir, o da epey uzatıyor. Adam uzasın istemiyor işte.

Belki istinafa falan gitmesin diyedir, o da epey uzatıyor. Adam uzasın istemiyor işte.
Adam kadına iftira atmasına rağmen, mahkemede kadın daha kusurlu bulunmuş. Bu durumda adam, neden üstüne bir de tazminat ödemeyi kabul etsin ki ? Haklı olan , en başta haklılığını kanıtlamak ister.

Adam kadına iftira atmasına rağmen, mahkemede kadın daha kusurlu bulunmuş. Bu durumda adam, neden üstüne bir de tazminat ödemeyi kabul etsin ki ? Haklı olan , en başta haklılığını kanıtlamak ister.
Dedim işte, kadın kararı beğenmeyip istinafa giderse uzayacak. Adam uzasın istemiyor.

Siz aynı evde yaşamasak da birlikte olduk dediniz ama kanıtınız yok.
O da başka ile beraber oldu dedi ama onun da kanıtı yok muhtemelen.
Nasıl siz daha suçlu çıktınız anlamadım.
İkiniz de kanıtlayamadığınız için mi?

Dedim işte, kadın kararı beğenmeyip istinafa giderse uzayacak. Adam uzasın istemiyor.

Burada çıkan karar detayı önemli. Senin dediğin gibi, adamın karşısına boşanma dava dosyasını görmek isteyen bir kadın çıkarsa; adam nikahlı karısına iftira atan bir adam olarak görülmek istemez diye düşünüyorum.

Tüm sorularımızın cevapları da, anlatılanlarda değil de anlatılmayanlarda gizli herhalde.

baskasıyla bırlıkte oldu dıye ıftıra atmak kolay ondan oncesı mahkeme dahıl kımseyı ılgılendırmez bu bır onlayken olduysa da delıl ıster nasıl olmayan bıseyı kabul edıp sızın kusurlu oldugunuz kanısına vardı mahkeme anlamadım bıseylerı eksık anlatıyosunuz. ıftırayı herkes herkese atar bu durumda

Paranoid Kişilik Bozukluğu olan biriyle 4 ay evli kaldım. Bir cumartesi terk ettim pazartesi dava açtım. 2 ay sonra boşandım. Tek bir çöp dahi istemedim. Çünkü ben kurtulmak istiyordum. Kısa süreli evliliklerde o kadar kötü şeyler yaşayan bir insan asla çekişmeli boşanmak istemez bir an önce canını kurtarmak ister. O sebeple ben haklı olduğunuza inanmadım şahsen. Adam kabul etmiş herşeyi hala “neden” diye düşünüyorsunuz.

Aynı eve girmemişsiniz. Dini olarak evliliğiniz oldu mu bilmiyorum. Yani altınları birnevi mihrinizi almışsınız. Aynı eve girmeden beni yordu beni üzdü bana psikolojik baskı yaptı diyerek neden bir maddi yardım bekliyorsunuz. Terapi ile düzelebilecek birşeyin faturası neden bir ömür çekilsin. Gerçekten yani 3 çocukla boşanıyorum konusundaki konu sahibi 1. Sizde 2 siniz. Şaşırıyorum.

Benim de bu kadar çabuk oldu.
Tek derdim kurtulmaktı.
Sekiz aylık bir evlilikti, geçen sene martta terk ettim haziran da boşandım. Bir çöp dahi istemedim kendi çeyizim de içinde.
Şimdi ise kendime yeni bir hayat kurdum huzurluyum.

Konu sahibi hiç gerek yok böyle uzatmaya, yıpranan yine siz olursunuz, salın ipini gitsin..

Tam bahsettiğim şey işte. Mutluluğunuz daim olsun. İnsan böyle şeyler yaşadıktan sonra daha bilinçli ve dik duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…