- 24 Kasım 2017
- 1.524
- 6.145
- 158
- Konu Sahibi serdengectii
-
Ama orada da konu sahibi kusurlu çıkmış zaten. Mahkeme bitmiş galiba. Ama şu durumda ne için anlaşacaklar ben de anlayamadım. Konusu sahibi sadece birlikte olduk ve iftira attı diyor. Dolayısıyla ben pek anlamadım.Adamın hayatına biri girdi, sizle uğraşmak istemiyor. Ona da diyecek ki şimdi, 2 yıldır boşanmamak için uğraştı, para verdim düştü yakamdan. Nasılsa çoğu kadının aklına bile gelmiyor hala dava dosyasına bakmayı talep etmek.
Belki istinafa falan gitmesin diyedir, o da epey uzatıyor. Adam uzasın istemiyor işte.Ama orada da konu sahibi kusurlu çıkmış zaten. Mahkeme bitmiş galiba. Ama şu durumda ne için anlaşacaklar ben de anlayamadım. Konusu sahibi sadece birlikte olduk ve iftira attı diyor. Dolayısıyla ben pek anlamadım.
Çok üzüldüm başkası ile birlikte oldu demiş sanırım. Allah'ından bulur.umarim bu tip insanlar manevi çöküş yapmış üstünüzdebirlikte olduk ve iftira attı bana
Adam kadına iftira atmasına rağmen, mahkemede kadın daha kusurlu bulunmuş. Bu durumda adam, neden üstüne bir de tazminat ödemeyi kabul etsin ki ? Haklı olan , en başta haklılığını kanıtlamak ister.Belki istinafa falan gitmesin diyedir, o da epey uzatıyor. Adam uzasın istemiyor işte.
Evet yine kendi kendimize mesele çözmeye çalışıyoruz. Konu sahibi yok ortalarda.Belki istinafa falan gitmesin diyedir, o da epey uzatıyor. Adam uzasın istemiyor işte.
Dedim işte, kadın kararı beğenmeyip istinafa giderse uzayacak. Adam uzasın istemiyor.Adam kadına iftira atmasına rağmen, mahkemede kadın daha kusurlu bulunmuş. Bu durumda adam, neden üstüne bir de tazminat ödemeyi kabul etsin ki ? Haklı olan , en başta haklılığını kanıtlamak ister.
Yine konu açar açmaz bayılan konu sahibi.Evet yine kendi kendimize mesele çözmeye çalışıyoruz. Konu sahibi yok ortalarda.
Dedim işte, kadın kararı beğenmeyip istinafa giderse uzayacak. Adam uzasın istemiyor.
Aynı eve girmemişsiniz. Dini olarak evliliğiniz oldu mu bilmiyorum. Yani altınları birnevi mihrinizi almışsınız. Aynı eve girmeden beni yordu beni üzdü bana psikolojik baskı yaptı diyerek neden bir maddi yardım bekliyorsunuz. Terapi ile düzelebilecek birşeyin faturası neden bir ömür çekilsin. Gerçekten yani 3 çocukla boşanıyorum konusundaki konu sahibi 1. Sizde 2 siniz. Şaşırıyorum.Merhaba arkadaşlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. 2 yıla yakındır çekişmeli boşanmam sürüyordu. Hakli ve kanitlarim olmasina ragmen mahkeme beni daha kusurlu buldu. Sadece altınları benim lehine verdi.1 yıl süren bir evlilik süreci vardı ki bu da nikah üzerinden aynı eve girmemistik düğün yapmamistik daha. Ama düğünden önce psikolojik ve fiziksel baskılara dayanamayarak ayrılmak istedim. Beni çok yıpratıcı için tazminat istedim anlaşmak istemeyince de çekişmeli açtım davayı ve cok agir iftiralar atarak devam etti. AmaSimdi anlaşmak istiyor kusurun da kendinin olduğunu bile kabul ederek tazminat ve altınları da vereceğini söylüyor ben de evet dedim anlaştım. Bu kadar u dönüşü yapmasının sebebi ne olabilir sizce? teşekkürler birliktelik yaşadık bunu inkar etti ve de iftira attı bir de
Paranoid Kişilik Bozukluğu olan biriyle 4 ay evli kaldım. Bir cumartesi terk ettim pazartesi dava açtım. 2 ay sonra boşandım. Tek bir çöp dahi istemedim. Çünkü ben kurtulmak istiyordum. Kısa süreli evliliklerde o kadar kötü şeyler yaşayan bir insan asla çekişmeli boşanmak istemez bir an önce canını kurtarmak ister. O sebeple ben haklı olduğunuza inanmadım şahsen. Adam kabul etmiş herşeyi hala “neden” diye düşünüyorsunuz.
Tam bahsettiğim şey işte. Mutluluğunuz daim olsun. İnsan böyle şeyler yaşadıktan sonra daha bilinçli ve dik duruyor.Benim de bu kadar çabuk oldu.
Tek derdim kurtulmaktı.
Sekiz aylık bir evlilikti, geçen sene martta terk ettim haziran da boşandım. Bir çöp dahi istemedim kendi çeyizim de içinde.
Şimdi ise kendime yeni bir hayat kurdum huzurluyum.
Konu sahibi hiç gerek yok böyle uzatmaya, yıpranan yine siz olursunuz, salın ipini gitsin..
Tam bahsettiğim şey işte. Mutluluğunuz daim olsun. İnsan böyle şeyler yaşadıktan sonra daha bilinçli ve dik duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?