- Konu Sahibi serdengectii
-
Büyük ihtimalle hayatında biri var. İşi resmiyete dökmek için boşanma sürecini artık tamamlamak istiyor.
Ben neden bu kadar üstünde durduğunuzu anlamadım. Altınları ve tazminatınızı alıyorsunuz. Sebebin ne önemi
haklısınız teşekkürlerAnlaşin defolsun gitsin Siz de yolunuza bakın.Nikahli karısına iftira atan pislikten bir halt olmaz.Hayatinizdan çıksın da naparsa yapsın.Muhtemelen başkasıyla evlenecek o yüzden tazminati kabul etmiştir.Alin parayi istediğiniz de olmuş olur
birlikte olmadık başkasıyşla birlikte oldu diyerek iftira attı mahkeme bu karaı verdi istinafa götüreceğim deyince anlaşmak istedi
Neden size iftira attı ? Mahkemede neden daha kusurlu bulunduğunuzu anlayamadım.
Nikahlı eşinizle beraber olmuşsunuz; adam, "karım benimle değil başkasıyla beraber oldu" demiş. Bu ifadeye karşılık, mahkemede ne denildi ?
Derdiniz para değil, adınıza atılan iftira. Bu durumda; istinafa gitmezseniz günün birinde keşke istinafa gitseydim diyecekseniz, istdava 2 yıl sürdü
Böyle bir uye vardi sanki bosanma davasinds akrdsi ile resmini sunuyor es kisisi kadin ardsim samimiyiz diyordu ama ardsim diyordu buralarda uyenin eside yinede sevgilisi diyip vermisti sanki o uyemi acep iftira ile nasil kusurlu oluyorki birlikte olmadik baskasi ile birlikte demesi icin kanit olmasi lazim oyle bisey geldi aklima velhasil kelamNikah öncesi başkasıyla birlikte olduğunuzu iddia ettiyse mahkeme bunu ciddiye almaz bence. Düğün öncesi bekaret gibi bir şart yok çok şükür. Nikahtan sonra başka biriyle birlikte olduğunuzu iddia etmesi için de delil sunması gerekmez mi? Bu büyük bir suçlama neticede. Bence şu vakitten sonra ne sebeple geri adım attı, neyi neden yaptı bir önemi olmamalı. Daha fazla yıpratmadan çıkın birbirinizin hayatından. Geleceğinize bakın.
dava 2 yıl sürdü istinaf 2 yıl daha sürerse ve süreç cok yıpratıcı
Bir iki kişi de sordu ama cevap gelmedi. İftira atılır olmayacak sey değilde, bir mesajında mahkeme bu yönde karar verdi yazmış. Yani mahkeme eşini aldattığına hükmetmiş. Yazdıklarından ben bunu anladım.Mahkeme sizi hangi konuda daha suçly buldu eksik anlatıyorsunuz gibi…
O kişiyi bilmiyorumBöyle bir uye vardi sanki bosanma davasinds akrdsi ile resmini sunuyor es kisisi kadin ardsim samimiyiz diyordu ama ardsim diyordu buralarda uyenin eside yinede sevgilisi diyip vermisti sanki o uyemi acep iftira ile nasil kusurlu oluyorki birlikte olmadik baskasi ile birlikte demesi icin kanit olmasi lazim oyle bisey geldi aklima velhasil kelam
Tatlım herkes mahkeme seni hangi konuda ve neye istinaden suçlu buldu, bunu merak ediyor. İstersen topluca cevap ver.O kişiyi bilmiyorum
Ben anlaşmalı boşanmak istedim iftira atmasaydı çekişmeli olmayacakti1 yıllık aynı evi bile paylaşmadığınız biri ike 2 yıldır çekişmeli boşanmaya çalışmanız biraz para göz biri olduğunuz izlenimi verdi bana. Evlilik birliği oluşmadıysa niye takılar sizin birlikte olduğunuz için gibi düşünüyorsunuz gibi geldi ki bu iğrenç bir durum. Sanki para karşılığı gibi…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?