- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
evet olan bize oluyor11 Ay evli kalmıssın
ben benzer durumda 4 senemi çöpe attım
kendi isteğimle kuruş dahi kabul etmedim
evet bizde onlarla hiç muhatap olmak istemiyoruz uğraşılmaz çünküAllah yardımcınız olsun . Zor bir süreç mümkün olduğu kadar kendinizi en az hasarla bu kötü olaydan çıkarmaya bakın. Her şey yerine gelir ama sağlık gidince gelmez. Ev kredisi çeken kişiyle konuşun umarım Allah korkusu vardır. Bir tanıdığımın başına aynı olay geldi bir iki farkla . Çok şükür şimdi iyi biri ile evlendi mutlu mesut. Umarım sizde bir an önce hayatınıza mutlu bir şekilde devam edersiniz.
bende avukata böyle diyorum yok ispat edemeyiz borca verildiğini diyorAltınların nereye gittigi önemli degil .Fotograflar varsa ve birde sahit, miktarına binaen .
Altinları alırsınız .
Annem kiracısına sahitlik etmisti .O da sadece "kızım ne kadarlık altının vardı "diye sormuş bi ara .Kız da su kadar altınımı aldılar vermiyorlar demiş.Hakime aynen böyle anlattı.
Hakim beyanı kabul etmiş .
Miktar aynen ödendi hemde kac yıllık evliydiler .
Üzülmeyin .
Baska avukat bulun onlar kayınpedere ev almıslardı galiba .Tabi ki hukuk sizden yana ...Avukata da cok güvenmemek lazım .Hersey olabilir .bende avukata böyle diyorum yok ispat edemeyiz borca verildiğini diyor
inşallah alırım
işte bizim avukatta babamın arkadaşı diye ben size açık konuşuyorum oalcakları söylüyorum . çok uğraşıcaz çok yıpranacaksınız diyorBaska avukat bulun onlar kayınpedere ev almıslardı galiba .Tabi ki hukuk sizden yana ...Avukata da cok güvenmemek lazım .Hersey olabilir .
Birde o para yendiyse ispat edecek olan onlar ,tatile mi gidildi ne alındı ,onbir ayda bu maaslar nereye gitti onların ispatı faturası isteniyor .bende avukata böyle diyorum yok ispat edemeyiz borca verildiğini diyor
inşallah alırım
bende öyle düşünüyorum bakalımBirde o para yendiyse ispat edecek olan onlar ,tatile mi gidildi ne alındı ,onbir ayda bu maaslar nereye gitti onların ispatı faturası isteniyor .
İyi bir bosanma avukatı bulun .bende öyle düşünüyorum bakalım
aynen bulmamız lazım bunlara dişli bir avukat olmalıİyi bir bosanma avukatı bulun .
bende cok nadir gördüm evlendikten sonra degisenini. biryerden gösteriyorlar ama bunu görmek icin hayat tecrübesi gerek. cogu kadin düzgün bir iliski (saglikli) nedir bilmiyor malasef. Kendi cevrelerinde, aile ortaminda vs. gördükleri kadin-erkek iliskisini baz olarak aliyorlar ve sonuclar KKde yaziliyor. evlenme hevesi isin icine girince kadro tamamlaniyor (lafim konu sahibine degil)
ben 31 yasindayim ve nisanliyim. düsününce acaba KV benim altinimi nasil alabilir? bu olaylar nasil gelisiyor- KV altini nasil alabiliyor? ben saniyesinde giderim Polise. Bu tapular vs. nasil baska bir insanin adina olabiliyor? ben nisanlimin sirtindaki sivilceden haberdarim ki zaten noterde kontrakt hazirlamadan evlenmem. insanlar evlenmeyi Romantik bir eylem saniyorlar- hukuksal acidan bakilinca insanin imzaliyabilecegi en agir sözlesme aslinda.
işte hep en kısa sürede diğer evleri satıp borcu kapatıcaz evi üstünüze yapıcaz diye kandırdılar . gerçi babam hiç bir zaman onlara inanmadı hep uyardı beni ama dinlemedim inandım eş ya güyahayat tecrübesi de gerek görmek istemek de gerek. kadınlar görmek istemiyolar bazen, ya da evlenince düzelir yalanına kaptırıyolar kendilerini. ya da dediğiniz gibi tecrübesizlik sebebiyle belli emareleri göremiyorlar. yani birinin anne düşkünü olduğunu anlamak için 25 yaşında anne memesini emiyor mu diye bakmayız da farklı şeylere bakarız.
ben de düşünemiyorum mesela ben ev alıyorum, kredi ödüyorum da tapu nasıl başkasının adına oluyor? ben bu iş olurken hiç mi duruma ayılmıyorum ya da kimse beni neden uyarmıyor. aklım almıyor.
Evi alan akraba senin yanındaysa evi satılığa çıkarsın o zaman eş kişisi hak iddia ederse evin sizin olduğuna dair kanıtınız olur hatta evi satsın borç ödedikten sonra kalan parayı sana versin en kötü ihtimalle ikinize paylaştırsın madem o kadar iyi biri.onlar altınları birlikte isteyerek bozdurduğumuzu çok daha az altınım olduğunu söylüyorlar.
bankaya toplu ödeme yapıldığı belgesi de var ama ben anlamadım bu işi . sağlam şahitler lazımmış bir de o taraf çirkef olduğu için bu dava baya bir kaç sene uzarmış
Öncelikle Allah yardımcın olsun
Tez zamanda kurtarsın
Bende birkaç aylık evliyken boşanma davası açtım
Benimde altınlarım bozdurulmuştu
Fakat altın miktarını düğün cd ile fotoğraf ile ve şahitlerle ispatlayabilirsiniz
Evi alan akraba senin yanındaysa evi satılığa çıkarsın o zaman eş kişisi hak iddia ederse evin sizin olduğuna dair kanıtınız olur hatta evi satsın borç ödedikten sonra kalan parayı sana versin en kötü ihtimalle ikinize paylaştırsın madem o kadar iyi biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?