Boşanma (eş ve ailesinin yalanları)

Allah yardımcınız olsun . Zor bir süreç mümkün olduğu kadar kendinizi en az hasarla bu kötü olaydan çıkarmaya bakın. Her şey yerine gelir ama sağlık gidince gelmez. Ev kredisi çeken kişiyle konuşun umarım Allah korkusu vardır. Bir tanıdığımın başına aynı olay geldi bir iki farkla . Çok şükür şimdi iyi biri ile evlendi mutlu mesut. Umarım sizde bir an önce hayatınıza mutlu bir şekilde devam edersiniz.

11 Ay evli kalmıssın
ben benzer durumda 4 senemi çöpe attım
kendi isteğimle kuruş dahi kabul etmedim

Altınların nereye gittigi önemli degil .Fotograflar varsa ve birde sahit, miktarına binaen .
Altinları alırsınız .
Annem kiracısına sahitlik etmisti .O da sadece "kızım ne kadarlık altının vardı "diye sormuş bi ara .Kız da su kadar altınımı aldılar vermiyorlar demiş.Hakime aynen böyle anlattı.
Hakim beyanı kabul etmiş .
Miktar aynen ödendi hemde kac yıllık evliydiler .
Üzülmeyin .

evet bizde onlarla hiç muhatap olmak istemiyoruz uğraşılmaz çünkü

amin inşallah

bende avukata böyle diyorum yok ispat edemeyiz borca verildiğini diyor

inşallah alırım

Baska avukat bulun onlar kayınpedere ev almıslardı galiba .Tabi ki hukuk sizden yana ...Avukata da cok güvenmemek lazım .Hersey olabilir .
işte bizim avukatta babamın arkadaşı diye ben size açık konuşuyorum oalcakları söylüyorum . çok uğraşıcaz çok yıpranacaksınız diyor

ben anlamadım zaten haberler bas bas bağırıyordu şartsız takılar gelinin diye şimdi yok ispat yok delil

hayat tecrübesi de gerek görmek istemek de gerek. kadınlar görmek istemiyolar bazen, ya da evlenince düzelir yalanına kaptırıyolar kendilerini. ya da dediğiniz gibi tecrübesizlik sebebiyle belli emareleri göremiyorlar. yani birinin anne düşkünü olduğunu anlamak için 25 yaşında anne memesini emiyor mu diye bakmayız da farklı şeylere bakarız.

ben de düşünemiyorum mesela ben ev alıyorum, kredi ödüyorum da tapu nasıl başkasının adına oluyor? ben bu iş olurken hiç mi duruma ayılmıyorum ya da kimse beni neden uyarmıyor. aklım almıyor.

işte hep en kısa sürede diğer evleri satıp borcu kapatıcaz evi üstünüze yapıcaz diye kandırdılar . gerçi babam hiç bir zaman onlara inanmadı hep uyardı beni ama dinlemedim inandım eş ya güya

Öncelikle Allah yardımcın olsun
Tez zamanda kurtarsın
Bende birkaç aylık evliyken boşanma davası açtım
Benimde altınlarım bozdurulmuştu
Fakat altın miktarını düğün cd ile fotoğraf ile ve şahitlerle ispatlayabilirsiniz

Evi alan akraba senin yanındaysa evi satılığa çıkarsın o zaman eş kişisi hak iddia ederse evin sizin olduğuna dair kanıtınız olur hatta evi satsın borç ödedikten sonra kalan parayı sana versin en kötü ihtimalle ikinize paylaştırsın madem o kadar iyi biri.

11 ay+ dugun altınları.
Ben olsam boşverirdim sanırım.
Kurtulmuşsunuz, gençsiniz, çalışır fazlasını zaten kazanırsınız.
Hakkım haram olsun, adam olsan kadın sırtından geçinmezdin der yoluma bakarım.

Aynı Mal’dan bir tane de kız kardeşimde var.Bizdeki bir de 2,5 aylık yeğenimin karnına vurup,kız kardeşimin boğazını sıkacak kadar cesur ve adi!
Bütün mal varlığını başkalarının üzerine kaydırıp,utanmasa çocuğuna nafaka bile vermemeyi düşünen bir ş...fsiz.
Kardeşim altınlarını hiç görmedi.Düğün bitince valide hanım götürdü. Üç yıldır davası sürüyor.
Şimdi avukatımız itiraz dilekçesi göndermiş Ankara’ya. Ön inceleme için atama bekleniyor diyor aylardır.
Eşine ve çocuğuna aylık 350 tl ödüyor toplamda. Ama içi gidiyor.
Allah yardımcınız olsun sizin de.

Çok geçmiş olsun. Hayatınızı güzellikle adımlamak sizin elinizde bu saatten sonra. Erkek doğulur ama hayata adam olarak devam etmektir mesele. Üzülmeyin. Kayıplarınız maddi olsun yeter ki manevi olarak siz güçlü kalın, zinde kalın. İnanın kadınlar çoğu konuda erkekten çok daha güçlüdür. Hayatınızda mutluluklar diliyorum.

amin inşallah

peki altınları geri alabildin mi

yanındayım diyor da şahitlik eder mi bilmiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…