- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Mavimilena
-
Son 1 yılda olduğunu zannetmiyorum mazisi de vardır bu durumunYani bu adam birde aldatmanin yaninda cinsi bir sapık çıktı malesef günü birlik kadınlarla yatıp kalkıp gizlice fotoğraflamış.. hepsini alıp sundum mahkemeye insallah iyi bir tazminat alırım.. Çok teşekkür ederim sizde boşanmıştınız sanirim tazminat alabildiniz mi?
Pişkine bak sen. Çok sinirlendim. Barışmanın devam ettirmenin yolunu aramadı mı ?Adam anlaşmaya gitmedi malesef hicbir şey vermem dedi mecbur çekişmeli açtım davayı somut delilim var çok şükür 10 adet kadınla aldatmaya dait fotoğraf ve video delilim var. Eve geç gelme hakaret vs mesajlarla kanıtladım. Dilekçeye evi paylaşmak istemediğini altınları alıp gittiğimi yazmış.. Altınları alabildiğim takdirde anlaşmalı boşanmak istediğimi belirttigim halde işi yokuşa sürdü malesef.
Aldatıldığımi ogrendigim gün şiddet uyguladı bu hayattaki kırmızı çizgim ihanet ve şiddettir asla geri dönüşü olamazdı çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Ben de Aralık'ta dava açtım.Cevap dilekçesini okuyunca şoka girdim o iftiralar karşısında ama burada konuları okudukça anladım ki her çekişmeli davada olan sıradan seylermis bu iftiralar.Psikolojik problemlerim varmış benim de (bu herkeste ortak iftira sanırım )
Allah doğrunun yanında olsun inşallah
Umarım yasamazsınız. Umarım hicbir kadın benim yaşadıklarımı yaşamaz. Henüz kendimi yeni toparladım karşıma insallah çıkacaksa iyi bir insan çıkar zira böylesi felaket zormus.. güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.Henüz 5 aylık elisiniz , ilişkisi evlilikten önce başlamış. Keşke azıcık haysiyetli olsaydı da sizi o zaman terketseydi. Çok üzüldüm. 6 yıllık bir ilişkim var. Ve onca yıl sonra ya ben de tanıyamamışım dersem diye düşündüm. Çok zor gelirdi.
Inşallah çok güzel günleriniz olur. Kalbinize göre birini bulursunuz
Evet "geliyorsan gel ben işime bakıyorum"Pişkine bak sen. Çok sinirlendim. Barışmanın devam ettirmenin yolunu aramadı mı ?
Benim hatam şu balık baştan kokmuştu ama ben yine de evlendim demişsiniz. Ne gibi şeyler yapmıştı da yine de evlendiniz? Fiziksel şiddet var mıydı? Aldatma vs... Sevgiliyken nasıldı?
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hakim gelir durumumdan dolayı nafaka yi reddetti şimdi tekrar öne süreceğiz ilk duruşmada umarım herşey benim için güzel olur çünkü bu hakettigimi en çok ben biliyorum..Dava sürerken dava sonuçlanana kadar tedbir nafakasi iste ... Nafaka almış olursun en azından ...merak etme bir boşan kendini özgür ve huzurlu hissedeceksin ama bu süreç zor dava süreci zor en zoru hatta ama sonuçlanınca içindeki ferahlık harika
Amin inşallah cok zormus gerçekten haksızlığa ugramak. O an için bi şok geçiriyor insan ama sonra bi mantık girince devreye böyle kolay olmaz diyo insan. Ben kanıtımin olmadığı hicbir seyi konusmam çünkü mahkemeler delile bakıyor cogunlukla, karşı taraf istediği kadar desin, he nolur yalancı sahit olur, valla onda da Allaha havale ederim elimdeki kanitlari zorlarım sonrası Allah büyükBen de Aralık'ta dava açtım.Cevap dilekçesini okuyunca şoka girdim o iftiralar karşısında ama burada konuları okudukça anladım ki her çekişmeli davada olan sıradan seylermis bu iftiralar.Psikolojik problemlerim varmış benim de (bu herkeste ortak iftira sanırım )
Allah doğrunun yanında olsun inşallah
Bizimki bir de boşanmak istemiyorum diyenlerdenHepimizin ortak noktası akıl sağlığımızın olmaması. Yersen :) hakim demeyecekmiydi eşinizin madem akıl sağlığı problemiydi neden boşanmak istemediniz diye ? Ne cevap vereceğini çok merak ediyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de boşanma aşamasındayim. Ben de aldatildim. Hem de beni boşandığı eski eşiyle aldattı. Ben aldatildigimi öğrendiğim gün anlaşmalı boşanma için gittik. Ama bu yaratik anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirdi dava süreci 2 yıldır devam ediyor şansıma bir de pandemi girdi. Ben hukukçuyum sana tavsiyem altın miktarın çok degilse ver ona ve anlaşmalı tek celsede kurtul o adamın soyadından da yasattigi eziyetlerden de.Hepinize canı gönülden iyi akşamlar dilerim öncelikle..
Hanımlar 7 yıllık bir birliktelik 5 aylık evliliği Ocak ayında evden ayrılarak baba evine gelerek sonlandirdim davamı o ay içerisinde açtım. Mayis ayında ilk duruşma gerçekleşecek insallah.
Ayrılma sebeplerine gelirsek aldatilma fiziksel-psikolojik-cinsel şiddet, ailesinin hakaretleri, eve geç gelme veya hiç gelmeme tamamen beni hiçe sayma sebeplerinden dolayı en sonda aldatıldığımi öğrenince açtım davayı.
Benim hatam şudur ki balık baştan kokmuştu ve ben evlenmiştim.. tabi o zamanlar tek sorun ailesiydi ben uzaktalar bir şekilde seviyorsak bu evlilik iyi olur dedim ama evlendigim adam tam manasıyla Manyak cıktı.. hakaret şiddet vs derken dediğim gibi aldatildigim için ayrılmaya karar verdim ve şuan da bitik durumdayım çok üzgünüm..
Yaşım 24 bu arada.. Destekleriniz için açtım konuyu. Davamı çekişmeli olarak açmış bulunuyorum karşı taraf altınlarımı vermeyi kabul etmedi 1 yıl dolmadigindan da anlaşmalı boşanamıyoruz. Benim sizlere sormak istediğim çekişmeli dava açıp tazminat alan var mı ne kadar aldınız davanız ne kadar süre içinde sonuçlandı? Birde tam olarak bu aldatilma acısı ne zaman geçiyor.. psikolog tedavisine de başladım ama kendimi çok değersiz hissediyorum.. Gelecek yorumlar içinde şimdiden teşekkürler..
Aa ne saçmaÖncelikle çok geçmiş olsun. Ben de boşanma aşamasındayim. Ben de aldatildim. Hem de beni boşandığı eski eşiyle aldattı. Ben aldatildigimi öğrendiğim gün anlaşmalı boşanma için gittik. Ama bu yaratik anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirdi dava süreci 2 yıldır devam ediyor şansıma bir de pandemi girdi. Ben hukukçuyum sana tavsiyem altın miktarın çok degilse ver ona ve anlaşmalı tek celsede kurtul o adamın soyadından da yasattigi eziyetlerden de.
Evet tatlım aslında tam da boşanmamışlar sonradan öğrendiğim kadarıyla. Arada bir cocugu bahane edip yatiyorlarmisAa ne saçma
Boşandığı eski eşine mi döndü sizle evliyken.
Tam ahlaksiz adammış.
Sizin ilk evliliginiz miydiEvet tatlım aslında tam da boşanmamışlar sonradan öğrendiğim kadarıyla. Arada bir cocugu bahane edip yatiyorlarmis
Ne güzel çok şükür kendi gelirin de varmış. Dgs ile 4 yıllık bir bölüme tamamlayıp bir yandan okuyup bir yandan çalışabilirsin. Biliyorum zor olur ama genceciksin Allahın izniyle kalkarsın altından. Bence ihtiyacın yoksa tazminat ve nafaka işlerine girme böyle biri sana kolayca nafaka ve tazminat ödemez aksine çekişmeliye döner süreç uzar daha da yıpranırsın. Anlaşmalı boşanın bitsin gitsin kurtul o adamdan bir an önce.Önlisans mezunuyum bölümümü tamamlarsam iyi bir mesleğe sahip olabilirim ama şuan özel bir firmada memur maaşına dek bir gelir ile çalışmaktayım maddi anlamda hicbir sıkıntım yok çok şükür.
Evet ilk evliliğim ilk aşkımdı. Hayallerindeki erkeği oynamıştı bana. Bizi tanıştıran kişi sayesinde hayallerindeki erkeği de öğrenmiştiSizin ilk evliliginiz miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?