Boşanma Hikayem

Henüz 5 aylık elisiniz , ilişkisi evlilikten önce başlamış. Keşke azıcık haysiyetli olsaydı da sizi o zaman terketseydi. Çok üzüldüm. 6 yıllık bir ilişkim var. Ve onca yıl sonra ya ben de tanıyamamışım dersem diye düşündüm. Çok zor gelirdi.
Inşallah çok güzel günleriniz olur. Kalbinize göre birini bulursunuz

Son 1 yılda olduğunu zannetmiyorum mazisi de vardır bu durumun

Pişkine bak sen. Çok sinirlendim. Barışmanın devam ettirmenin yolunu aramadı mı ?

Aldatıldığımi ogrendigim gün şiddet uyguladı bu hayattaki kırmızı çizgim ihanet ve şiddettir asla geri dönüşü olamazdı çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Benim hatam şu balık baştan kokmuştu ama ben yine de evlendim demişsiniz. Ne gibi şeyler yapmıştı da yine de evlendiniz? Fiziksel şiddet var mıydı? Aldatma vs... Sevgiliyken nasıldı?

Hepimizin ortak noktası akıl sağlığımızın olmaması. Yersen :) hakim demeyecekmiydi eşinizin madem akıl sağlığı problemiydi neden boşanmak istemediniz diye ? Ne cevap vereceğini çok merak ediyorum.

Umarım yasamazsınız. Umarım hicbir kadın benim yaşadıklarımı yaşamaz. Henüz kendimi yeni toparladım karşıma insallah çıkacaksa iyi bir insan çıkar zira böylesi felaket zormus.. güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.

Pişkine bak sen. Çok sinirlendim. Barışmanın devam ettirmenin yolunu aramadı mı ?
Evet "geliyorsan gel ben işime bakıyorum"

Son karar senin tabi yine sen bilirsin istiyorsan gel

Yemek yaptım müsaitsen gel o fotolar oncedendi artık uzatma.

Attığı mesajlar bunlar ama tabi o mesaj atarken ben dava mi çoktan açmıştım. Barışma adımı bile saçma sapan 0 çaba içeriyor.

Dava sürerken dava sonuçlanana kadar tedbir nafakasi iste ... Nafaka almış olursun en azından ...merak etme bir boşan kendini özgür ve huzurlu hissedeceksin ama bu süreç zor dava süreci zor en zoru hatta ama sonuçlanınca içindeki ferahlık harika

Benim hatam şu balık baştan kokmuştu ama ben yine de evlendim demişsiniz. Ne gibi şeyler yapmıştı da yine de evlendiniz? Fiziksel şiddet var mıydı? Aldatma vs... Sevgiliyken nasıldı?

Ne gibi şeyler şöyle açıklayayım evlenmeden önce aldatmasiyla ilgili en ufak bir şüphem yoktu ki bu konuda çok güvenirdim tek firesini görsem asla affetmez evlenmezdim. Fiziksel şiddeti de ne evlilik öncesi ne evlilik içerisinde yaşadığım bir durum değildi. Çok sinsi bir şekilde aldattığı mükemmel bir şekilde sakladığı için aldatıldığımi öğrendiği gün şok oldu ve hırsla şiddet gösterdi.

Evlenmeden önce ki problemlere gelirsek çok fazla umursamaz ve ailesi ile aramdaki dengeyi kuramayan sorumsuz bir insandı sürekli dehlemem gerekiyordu sorumluluklarını ben hatirlatiyordum.. var olduğunu sandığım merhameti iyi bir insan olusu ! yüzünden şuan bu durumdayım. Simdiki aklim olsa en basta istemedigim bir gelinsem istenene kadar bu iş zaten olmazdı. Artık keşkelerle kendimi üzmektense zararın neresinden dönsen kardır düşüncesiyle yoluma bakmaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hakim gelir durumumdan dolayı nafaka yi reddetti şimdi tekrar öne süreceğiz ilk duruşmada umarım herşey benim için güzel olur çünkü bu hakettigimi en çok ben biliyorum..

Amin inşallah cok zormus gerçekten haksızlığa ugramak. O an için bi şok geçiriyor insan ama sonra bi mantık girince devreye böyle kolay olmaz diyo insan. Ben kanıtımin olmadığı hicbir seyi konusmam çünkü mahkemeler delile bakıyor cogunlukla, karşı taraf istediği kadar desin, he nolur yalancı sahit olur, valla onda da Allaha havale ederim elimdeki kanitlari zorlarım sonrası Allah büyük

Hepimizin ortak noktası akıl sağlığımızın olmaması. Yersen :) hakim demeyecekmiydi eşinizin madem akıl sağlığı problemiydi neden boşanmak istemediniz diye ? Ne cevap vereceğini çok merak ediyorum.
Bizimki bir de boşanmak istemiyorum diyenlerden

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de boşanma aşamasındayim. Ben de aldatildim. Hem de beni boşandığı eski eşiyle aldattı. Ben aldatildigimi öğrendiğim gün anlaşmalı boşanma için gittik. Ama bu yaratik anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirdi dava süreci 2 yıldır devam ediyor şansıma bir de pandemi girdi. Ben hukukçuyum sana tavsiyem altın miktarın çok degilse ver ona ve anlaşmalı tek celsede kurtul o adamın soyadından da yasattigi eziyetlerden de.

Aa ne saçma
Boşandığı eski eşine mi döndü sizle evliyken.
Tam ahlaksiz adammış.

Çok sevindim bebeğim o iğrenç adamdan kurtulduğun için. Hakkında hayırlısını diliyorum ilerisi için. Hukuk boyutu hakkında bir fikrim yok maalesef.

Ne güzel çok şükür kendi gelirin de varmış. Dgs ile 4 yıllık bir bölüme tamamlayıp bir yandan okuyup bir yandan çalışabilirsin. Biliyorum zor olur ama genceciksin Allahın izniyle kalkarsın altından. Bence ihtiyacın yoksa tazminat ve nafaka işlerine girme böyle biri sana kolayca nafaka ve tazminat ödemez aksine çekişmeliye döner süreç uzar daha da yıpranırsın. Anlaşmalı boşanın bitsin gitsin kurtul o adamdan bir an önce.

Bu kadar sinsi bir sekilde sakladıysa nasıl öğrendiniz,çok merak ettim yani tesafüden mi oldu, önünüze mi çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…