- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
- Konu Sahibi Mavimilena
-
Anlasaydım asla ama asla evlenmezdim. Anlayamamamin sebebi kadınlar uzun süreli birliktelik kurduğu ilişkilerden değil tek gecelik ruhum duymadı yani.. kendimi dediğiniz gibi kaçıp kurtardım cok şükür.. umarım hicbir kadın böyle adamlara katlanmak zorunda kalmaz.7 yıllık birliktelikte hiç mi tanıyamadınız kendisini? Kendini iyi kaçıp kurtarmışsın, cesaretini tebrik ederim. El alem ne der diye katlanan, kendini çaresizlik içinde bırakan o kadar çok kadın var ki
Anlasaydım asla ama asla evlenmezdim. Anlayamamamin sebebi kadınlar uzun süreli birliktelik kurduğu ilişkilerden değil tek gecelik ruhum duymadı yani.. kendimi dediğiniz gibi kaçıp kurtardım cok şükür.. umarım hicbir kadın böyle adamlara katlanmak zorunda kalmaz.
Şahıs çok barışmak istedi tabii milena kabul etmedi. Davaları çekilmeli olduğu için hala devam ediyor. Ama şimdi çok iyi, sizde çok iyi olursunuz inşallahEvet ne oldu ayni durumdayım bakalim benim basima neler gelecek arkadas biraz tecrübelerini anlatsa görürse harika olur
İnşallah Rabbim tez kolaylik versin bu durumda olanlaraŞahıs çok barışmak istedi tabii milena kabul etmedi. Davaları çekilmeli olduğu için hala devam ediyor. Ama şimdi çok iyi, sizde çok iyi olursunuz inşallah
Merhabalar mesajı geç gördüm kusura bakmayın, karşı taraf evlilik Birliği içerisinde alınan evi bana bıraktı insallah kabul ederse anlaşmalı bosanacagiz kabul etmezse çekişmeli dava devam edecekDavanız sonuçlandı mıMavimilena
Amin çok teşekkür ederim ♡Şahıs çok barışmak istedi tabii milena kabul etmedi. Davaları çekilmeli olduğu için hala devam ediyor. Ama şimdi çok iyi, sizde çok iyi olursunuz inşallah
Davam devam ediyor evlilik Birliği içerisinde alınan evi bana verdi ancak boşanmak istemedigi için henüz bosanamadik.Evet ne oldu ayni durumdayım bakalim benim basima neler gelecek arkadas biraz tecrübelerini anlatsa görürse harika olur
İçimden bir his kurtulman yakındır diyor.Merhabalar mesajı geç gördüm kusura bakmayın, karşı taraf evlilik Birliği içerisinde alınan evi bana bıraktı insallah kabul ederse anlaşmalı bosanacagiz kabul etmezse çekişmeli dava devam edecek
Merhabalar mesajı geç gördüm kusura bakmayın, karşı taraf evlilik Birliği içerisinde alınan evi bana bıraktı insallah kabul ederse anlaşmalı bosanacagiz kabul etmezse çekişmeli dava devam edecek
hem tek gecelik iliski hem de neden video cekiyor ki ne ilginc insanlar varInanın adınıza çok üzüldüm insallah en kârlı siz çıkarsınız. Keşke biraz daha kanıt toplayabilseydiniz ben aldattığı kisilerle fotoğraf ve video (çok ozel) olduğu için şanslı kesimdenim sanirim bunları delil olarak sundum. Siz yinede bir avukata danışın benim bildiğim mesajlarda kanıt niteliğine giriyor çünkü görüştüğü kadınlarla özel mesajlarını kendi telefonumdan çekmiştim onlarida sundu avukatim.
Bosanacam bosanacam der bu erkkler icraata gelince yok yok yok tez vakitteDavam devam ediyor evlilik Birliği içerisinde alınan evi bana verdi ancak boşanmak istemedigi için henüz bosanamadik.
Hayır sözleşme yapılmadı bana evi sana bırakayım ama biraz boşanma işini düşün dedi bende evi almak icin kabul ettim üzerinde ki aile serhini kaldırdık direk satış üzerinden aldim evi.Merhaba
Esteğfirullah
Dava devam ederken evi size nasıl verdi
Noterde sözleşme falan mu yapıldı
Evet sürekli avukatın protokolü hazırlasın der cagiririz ben bosanmaktan vazgectim der..Bosanacam bosanacam der bu erkkler icraata gelince yok yok yok tez vakitte
Arkadaşlarına çok kadınla beraber olduğunu kanitlamasi lazımmış zaar..hem tek gecelik iliski hem de neden video cekiyor ki ne ilginc insanlar var
Hayır sözleşme yapılmadı bana evi sana bırakayım ama biraz boşanma işini düşün dedi bende evi almak icin kabul ettim üzerinde ki aile serhini kaldırdık direk satış üzerinden aldim evi.
Inanın adınıza çok üzüldüm insallah en kârlı siz çıkarsınız. Keşke biraz daha kanıt toplayabilseydiniz ben aldattığı kisilerle fotoğraf ve video (çok ozel) olduğu için şanslı kesimdenim sanirim bunları delil olarak sundum. Siz yinede bir avukata danışın benim bildiğim mesajlarda kanıt niteliğine giriyor çünkü görüştüğü kadınlarla özel mesajlarını kendi telefonumdan çekmiştim onlarida sundu avukatim.
Adam bölüşmemis, eşine satmış gibi göstermişYani tapu sizin üzerinize oldu
Ama yine evlilik içerisinde edinilen mal olduğu için yarı yarıya bölüşülmez mi
Google driveden gelen anilariniza göz atın bildirimi sayesinde ulaştım silinen herseyi yedekliyor yaKanıtlayabilmeniz çok iyi olmuş
Özel videolara nasıl ulaştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?