Ailem kesinlikle destek değıl yani tekrar dene terapi alin diyor ise girsin çalışsın diyorlar şiddet için terapi çocuğun icin katlan bu adamı düzeltecek sensin fikrindeler. Öyle işte
Hayat emek ister evlilik yemini var diyor çocuğunun psikolojisi için diyor feminist olma diyor yani bilmiyorum zaten bana barışalım diyen yokta şuan hiç böyle birşey diyeceklerini düşünmemiştimsimdi kocan seni degsitirebilirmi ? kimse degismez degismis gibi yapar ...ailen iyiligine dedigini saniyor ama kocani sen sirtlaniyorsun ailen degil...
Ailemde olur evlilikte diyor evlilik emek ister cefa çekmeden sefa sürülmez diyorlar yani valla neredeyse haksızım sanırım diyeceğimKusura bakmayın ama sizin ki de acımadan daha farklı birşey gibi belli ki alışkanlık yapmış vo uk gibi görüyorsunuz
Size mi kaldı acımak vallahi elin oğulları hiç acımıyor bize bizim aciyalim. Çocukla tehdit edecek kadar çaresiz birde helallik muhabbetine girebiliyor sizde oturup açıyorsunuz pesssss
Sacmalama senin ailende kusura bakma ama swni başlarından atmaya çalışıyor cefa çekilir de 11 sene çekilmez. Akıllı davran derim benAilemde olur evlilikte diyor evlilik emek ister cefa çekmeden sefa sürülmez diyorlar yani valla neredeyse haksızım sanırım diyeceğim
Hayat emek ister evlilik yemini var diyor çocuğunun psikolojisi için diyor feminist olma diyor yani bilmiyorum zaten bana barışalım diyen yokta şuan hiç böyle birşey diyeceklerini düşünmemiştim
Ben çalışıyorum zatenbu feministlik degil ...sadece senin cabaladigin bir evlilik ... annemlerimiz neler cekmis buyuyunce cocugunda cekecek bu defa ondan gecinecek .. ailen basindan atmaya calisiyor git calis paranla cocuguna baktir ..ailen gitsin calissin kocana yedirsin..deki ailene benim kocama siz bakacaksiniz o zman nasilda honkururler sana gor...neymiş kocanla soz vermissin ailenden bir cacik olsa elin adami sana bunlari yapamazdi
Ben çalışıyorum zaten
Çalışsın diyorlar ama çalışmıyor diye evlilik bitmez diyorlar tokat içinde bitmezmiş çocuğunu düşün hiç değilse ilerde çabalamadım diye vicdan azabi çekmezmişimailen niye sana salca oluyor ozaman ... valla ailen sıkintili kocanda kac kurtul bunlarin ..kapiyi ortunce o kocayla kalacak sensin onlar degil .. cok israr ediyorlarsa ayda para yollayin kocama bakin diyeceksin ...
Çalışsın diyorlar ama çalışmıyor diye evlilik bitmez diyorlar tokat içinde bitmezmiş çocuğunu düşün hiç değilse ilerde çabalamadım diye vicdan azabi çekmezmişim
Bilmiorum bir karar bekliyor herkes benden gerçekten yoruldum içim hiç istemiyor ama böyle sözler duyunca da acaba denesem mi diorumdaha ne cabalacaksin allahim ya
Bilmiorum bir karar bekliyor herkes benden gerçekten yoruldum içim hiç istemiyor ama böyle sözler duyunca da acaba denesem mi diorum
kac yildir calismiyor adam sanki 3ay calismadi desen anlarimda.. ben size tek birsey soylerim butun sıkıntiyi ne ben ne aileniz cekecek ..huzursuzsaniz donunce farkli olmayacak bir ay uc ay sonra gene aynisi olacak ... eger ben rahatsizim diyorsan kimseyi dinleme olan sana olacak ...kendini dusun baskasini degil...acabalar hep olacak dene diycemde karsi taraf sana bir soz vermiyor[/QUOTE
Temmuz ayında diploma alacak üniversite açık öğretim o zaman iş ararmis
Güncellemeye göre yorum yapıyorum, giderken kızınıza söyleyip sizi düşürdüğü zor durumla zaten karakterini ele vermiş kocanız.Önceki konularda evlilik sorunlarımı anlatmıştım. Bugün eşimle yine konuştuk. Beni sevdiğini söyledi biliyorum seviyorda. Çocuğumla vurdu beni. Onun üzüleceğini hayatının derslerinin kötüye gideceğini dul olmanin zorluklarını anlattı. Gözümü korkuttu. Sadece benden sevgi ilgi ve cinsellik beklediğini soyledi. Ama benim için ona karşı çok boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce çocuk nasıl etkilenir yada gerçekten tek anne olmak çok mu zor? Çocuğum için katlanmalı miyim? Çok yorgunum çok çok çok. Yorumlarınızı bekliyorum.
Güncelleme: iki gün önce evden gitmesini ayrılmak istedigimi söyledim. Gitti bu annenin sucu o beni istemiyor diyerek cocuguma. Aileme de anlattım. Onlar iş bulursa dönsün sorumluluğunu bilsin tek çocuk büyütmek zor dediler. Karşı tarafta hiç istediğini yaparım iş bulurum falan demedi. Annesi biz barışalım istiyor. Kendi benimle hiç iletişime geçmedi. Ben şuan iyi hissediyorum. Ona da üzüldüğüm oluyor. Annesine beni iş olayı için terk ediyorsa hakkım haram olsun demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?