Boşanma konuşması

Ailem kesinlikle destek değıl yani tekrar dene terapi alin diyor ise girsin çalışsın diyorlar şiddet için terapi çocuğun icin katlan bu adamı düzeltecek sensin fikrindeler. Öyle işte

Ailem kesinlikle destek değıl yani tekrar dene terapi alin diyor ise girsin çalışsın diyorlar şiddet için terapi çocuğun icin katlan bu adamı düzeltecek sensin fikrindeler. Öyle işte

simdi kocan seni degsitirebilirmi ? kimse degismez degismis gibi yapar ...ailen iyiligine dedigini saniyor ama kocani sen sirtlaniyorsun ailen degil...

simdi kocan seni degsitirebilirmi ? kimse degismez degismis gibi yapar ...ailen iyiligine dedigini saniyor ama kocani sen sirtlaniyorsun ailen degil...
Hayat emek ister evlilik yemini var diyor çocuğunun psikolojisi için diyor feminist olma diyor yani bilmiyorum zaten bana barışalım diyen yokta şuan hiç böyle birşey diyeceklerini düşünmemiştim

Kusura bakmayın ama sizin ki de acımadan daha farklı birşey gibi belli ki alışkanlık yapmış vo uk gibi görüyorsunuz
Size mi kaldı acımak vallahi elin oğulları hiç acımıyor bize bizim aciyalim. Çocukla tehdit edecek kadar çaresiz birde helallik muhabbetine girebiliyor sizde oturup açıyorsunuz pesssss

Ailemde olur evlilikte diyor evlilik emek ister cefa çekmeden sefa sürülmez diyorlar yani valla neredeyse haksızım sanırım diyeceğim

Ailemde olur evlilikte diyor evlilik emek ister cefa çekmeden sefa sürülmez diyorlar yani valla neredeyse haksızım sanırım diyeceğim
Sacmalama senin ailende kusura bakma ama swni başlarından atmaya çalışıyor cefa çekilir de 11 sene çekilmez. Akıllı davran derim ben

Hayat emek ister evlilik yemini var diyor çocuğunun psikolojisi için diyor feminist olma diyor yani bilmiyorum zaten bana barışalım diyen yokta şuan hiç böyle birşey diyeceklerini düşünmemiştim

bu feministlik degil ...sadece senin cabaladigin bir evlilik ... annemlerimiz neler cekmis buyuyunce cocugunda cekecek bu defa ondan gecinecek .. ailen basindan atmaya calisiyor git calis paranla cocuguna baktir ..ailen gitsin calissin kocana yedirsin..deki ailene benim kocama siz bakacaksiniz o zman nasilda honkururler sana gor...neymiş kocanla soz vermissin ailenden bir cacik olsa elin adami sana bunlari yapamazdi

Işe girsin çalışsın dio sen adam edeceksin konuş şartlarını sun diyorlar ama değişmeyecek

Ben çalışıyorum zaten

ailen niye sana salca oluyor ozaman ... valla ailen sıkintili kocanda kac kurtul bunlarin ..kapiyi ortunce o kocayla kalacak sensin onlar degil .. cok israr ediyorlarsa ayda para yollayin kocama bakin diyeceksin ...
Çalışsın diyorlar ama çalışmıyor diye evlilik bitmez diyorlar tokat içinde bitmezmiş çocuğunu düşün hiç değilse ilerde çabalamadım diye vicdan azabi çekmezmişim

Bilmiorum bir karar bekliyor herkes benden gerçekten yoruldum içim hiç istemiyor ama böyle sözler duyunca da acaba denesem mi diorum

kac yildir calismiyor adam sanki 3ay calismadi desen anlarimda.. ben size tek birsey soylerim butun sıkıntiyi ne ben ne aileniz cekecek ..huzursuzsaniz donunce farkli olmayacak bir ay uc ay sonra gene aynisi olacak ... eger ben rahatsizim diyorsan kimseyi dinleme olan sana olacak ...kendini dusun baskasini degil...acabalar hep olacak dene diycemde karsi taraf sana bir soz vermiyor

Güncellemeye göre yorum yapıyorum, giderken kızınıza söyleyip sizi düşürdüğü zor durumla zaten karakterini ele vermiş kocanız.

Üzgünüm ama bir parazitle evlisiniz, hayır çalışmıyordur ev işi ondadır çocukla ilgileniyordur süper kocalık yapıyordur anlamaya çalışırım da bu ne arkadaş yaaa! Ne utanmaz biriymiş!

Bu asalakla evliliğe devam etmek eskilerin “sinekten de olsa başımda bir koca olsun” mantığından başka birşey değil, hatta karşı taraf da sizi aynı yerden tutmaya çalışıyor inanılır gb değil:
Kv/eş: kızım boşanmayın/boşanmayalım
Siz: neden?
Kv: çünkü kocasız olmak çok zor.

Oldu o zaman.

İyi de bu nasıl koca? Adam barışmak için bile olsa iş bulurum demiyor daha da olmayan hakkını haram etme peşinde!

Ben kocanıza çok gıcık oldum ama size de sinir oldum konu sahibi. Hala kırılmasınlar derdindesiniz.

Üzgünüm ama hayat başkaları için yaşayacak kadar uzun değil.
Mesleğiniz varmış maaşınız varmış, siz de böyle birine katlanırsanız...

Bilmiorum benim güçlü olmadığımı söylüyor çözüm üretilecek bir sorun olduğunu bunun çözemezsek en son düşünüp karar vermem gerektiğini söylüyor ama ben bunca yıl neden durdun demesini bekledim tabiki

Yıllarca çalışmamasına resmen evliya gibi sabretmişsin. Aslında sabırlı insanlara hep imrenmişimdir. Çünkü sabrın sonu genelde selamettir. Ama seninki olmamış canım ya. Resmen adama bakmışsın. Hadi bunları yapmışsın ama bir de karşılığında sadece nankörlük göstermiş. Çalışmayıp çocuğa baksa ev işleriyle ilgilense neyse. Geç bile kalmışsın. Tabii yaşanmadan anlaşılmaz ama sonunda kurtulmana ben sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…