Boşanma konuşması

Birde oglun var sanirim erkek çocuklar daima babalarini ornek alirlar ilerde oğlunun sorumluluk alacagini calisip ailesine bakacagini hic sanmiorum cocuk ne goruosa onu yapacak

Aileniz neden bilmio nasil sakladiniz bunca zaman tuaf gelen kismi ailenizin bilmemesi ne kadar uzak olsalarda damatlari nerde ne is yapio nasil bilmiolar ki
Eski işinde çalışmaya devam ediyor diye biliyorlar gelmedikleri icin görmüyorlar. Bir kere geldiklerinde çalışıyordu devam ediyor biliyorlar.

E tamam geçinirsiniz hiç düşünmeyin boşanın o halde bence . Bu arada bu soruyu sorma sebebim size daha iyi destek olabilmek içindi. Hani boşanırsanız çocuğu bırakacak bakıcı/kreş için ekstra para sorun olur mu ? Onu merak etmiştim. :)

Son düzenleme:
hanım çalışıyor zaten, eşi 10 senedir çalışmıyormuş. bütün maddi yük hanımın üzerinde
bütün mesajlarda bundan bahsediliyor nasıl göremediniz ki

Yoo “hep ben çalıştım” dediğini gördüm ama ben şuanı sordum. Sadece tek başına kaldığında çocuğuna bakacak birini bulması için ekstra para verebilir mi ? Geliri yeter mi? O anlamda merak ettim.

Göremememin nasılı mı var ? Neyin yargılaması bu Forum ağası mısınız ? Hayırdır ?

Aileniz neden bilmio nasil sakladiniz bunca zaman tuaf gelen kismi ailenizin bilmemesi ne kadar uzak olsalarda damatlari nerde ne is yapio nasil bilmiolar ki
Bir aile ama herkes birbiri ile küs o yüzden tek babam ile konuşuyorum ben zaten o
Yanı bakıcı tutmak şu şekilde çocuğum zaten okul cağında iki ile beş arası bakacak birini bulmam gerekir sanırım çok bir ücret olmaz. Geçinirim sanıyorum ki.

Eski işinde çalışmaya devam ediyor diye biliyorlar gelmedikleri icin görmüyorlar. Bir kere geldiklerinde çalışıyordu devam ediyor biliyorlar.
Ama senin esin 11 yildir sadece 1 yil calismis ailen arayinca sormuo mu bu 1 yillik 5 yillik mevzu degil ki sonucta aile baglariniz mi kopuk.Bence kendini daha fazla kullandırma bu adam senin omrunu yer yemis bile yeterince sahsen asla kendimi bu denli kullandirmazdim zaten boyle fedakarlik yapan insanlar bi muddet sonra bunu görevi sanio ve seninkide oyle olmus Allah yardimcin olsun

S
Şuanda da sadece ben çalışmaktayım.

Yok yok geçinirsiniz kesinlikle. 14.00-17.00 arası da dediğiniz gibi çok bir ücret olmaz. Etüde verebilirsiniz hatta hem eğitim/öğretimine katkı olur . İçinizde sevgi bittiyse durmayın. Adam size resmen tutunuyor bence.

D
Doğru diyorsunuz evet benim normalim bu oldu. Ailem onunla o da ailemle konuşmaz bayram seyran dışında onlarda nedense hiç sormazlar bir derdin bir sıkıntın varmı diye bende hiç bahsetmedim. Zaten belliydi diyecekler diye.

S

Şuanda da sadece ben çalışmaktayım.

Yok bu yorumum size değil. Yanlış anlamayın:) Beni sorgulayan hanımefendiye. Ben göremedim yani şuanda çalışıp çalışmadığınızı ya da belki anlayamadım. Olamaz mı ? Neyin yargılaması onu anlamadım. “O kadar yazıyor, nası göremedin ya salak mısın?” Gibi bi yargılama resmen.

Bulunduğum yerde etut yok ama bir şekilde halledicem artık. Geçinirim zaten ekstra giden bir para yok evden.

Anladım da ben yinede cevap vermek istedim sorduğunuz için.

Eşiniz kusura bakmayın ama ''yutan eleman'' olmaktan başka bir işe yaramıyorken onu hayatınızdan çıkardığınızda çok daha rahat geçinirsiniz, 3 kişiyi geçindirmişsiniz 2 kişi mi geçinemeyecek, kızınıza bulacağınız kişi eşiniz kadar masraflı olmaz sanıyorum.

Kızının böyle bir hayat yaşamasını istermisin ?bilinç altında erkek oturur kadın çalışır yargısı oluştu belkide,ilerde babası gibi bir adamla karşılaşırsa yadırgamiycak,senden gördüğü gibi çalışıp adama bakacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…