Beni korkutuyor çocuğum için korkuyorum ya çok mutsz olursa diye kendi mutluluğum için onu üzmek istemiyorumsiz 11 yıldır yanlız oldugunuzu yazmışsınız.
boşandıgınızda durum degişmeyecek sizin için
ama eşiniz dul kalacak maddi sorumlulukları artacak çalışmak zorunda kalacak
meslegi var mı
merdiven silip geçimini saglayabilir.
meslek kurslarına gidebilir.
ama önce o güzel koca poposunu kaldırması lazım.
adamın korkacagı yerde siz korkuyorsunuz
Allah aşkına yapmayın şunu adam pc den kopsunda hayata tutunsun
Mesleği yok bilmiyorum olacağına dair umudum da yok ama korkuyorum şuan dasiz 11 yıldır yanlız oldugunuzu yazmışsınız.
boşandıgınızda durum degişmeyecek sizin için
ama eşiniz dul kalacak maddi sorumlulukları artacak çalışmak zorunda kalacak
meslegi var mı
merdiven silip geçimini saglayabilir.
meslek kurslarına gidebilir.
ama önce o güzel koca poposunu kaldırması lazım.
adamın korkacagı yerde siz korkuyorsunuz
Allah aşkına yapmayın şunu adam pc den kopsunda hayata tutunsun
Siz zaten 10 yıldır tek başınıza mücadele veriyorsunuz. Sadece evde onu doyurmanızı bekleyecek bir adam olmayacak artık. Emin olun çocuk için huzurlu bir ortam çok önemli. Baba var ama huzur yoksa bu onu daha kötü etkileyecek.11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
Çocuğum aslında huzursuz değil ama ben mutlu değilim bana bir hayale kapılmış gidiyorsun diyor. Allahım ben ne yapayım yaaaa neden bu kadar zor bu boşanma işleriSiz zaten 10 yıldır tek başınıza mücadele veriyorsunuz. Sadece evde onu doyurmanızı bekleyecek bir adam olmayacak artık. Emin olun çocuk için huzurlu bir ortam çok önemli. Baba var ama huzur yoksa bu onu daha kötü etkileyecek.
para kaynağı ve evin hizmetçisini kaybetmek istemediği için seviyorum yalanına başvuruyor eşiniz bence hiç düşünmeden boşanın zaten herşeyin sorumluluğu sizde imiş...11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
Çocuk büyüdükçe zor oluyor suanki aklım olsa ilk umudu kestigimde ayrılırdım. Yıllardır yoruldum yoruldum yoruldum. Çocuğum bile anne sana üzülüyorum diyor her iş sende. Toplum içinde biri eşimin iş durumunu soracak diye insanlarla tanışmak istemiyorum biktim hayatımdan biktim ama korkuyorum daŞu an sizinle aynı durumdayım. 5 yıllık evliyim, 3 yaşında çocuğum var. Eşim 14 aydır çalışmıyor. İlk 6 ay bile isteye çalışmadı. Sonra da arada bir iş buldu beğenmedi. Bu kadar çalışma saatine asgari ücretle çalışılırmi hiç dedi gitmedi. Sürekli kavga ediyoruz. Tek artısı beni çok seviyor oluşu. Çok konuştuk boşanma durumlarını. Aynen sizin kocanız gibi çocukla ve dul kalma durumuyla gözümü korkuttu. Kendi mutluluğun için şu çocuğun hayatını yakıyorsun dedi. Ama bende sevgi saygı aşk ilgi kalmadı. Sinirlendiğinde ağzına geleni sayar, öfkesi çabuk geçer ama açtığı dil yaraları bende geçmiyor. Bunlar da biriktirdiği yıllardır. Çok çok zor bir durum ve kararsızlık çok zor. Çıkış yolu bulamıyorum ben de.
Sen yıllarca eşine ve çocuğuna maddi manevi bakmışsın ve senin karşına geçip ' Dul olmak zor, çocuğun dersleri kötü gidecek vs.' diye mi konuştu???
Hahahahahahahaha!!!
Dul olmak bu adamın eline para sayıp sevmediğiniz halde sevişmekten daha mı zor?
Bir çok dul kadın tanıyorum misler gibi çalışıp çok yüksek mertebelerde çalışan, çocukları inanılmaz başarılı, hatta özel okula gönderebilecek kadar yükselmiş kadınlar... Hayatlarının aşkını bulmuş mutluluk saçan kadınlar ve çocuklarını tanıyorum...İşin var işin. Evi sen geçindiriyorsun. Bu adam senin gibi yağlı kapıyı bulmuş bırakmak ister mi? Bedava hayat, bedava cinsel ilişki, e para da geliyo, çocuğuna da bakılıyo.... Daha ne olsun? Tabii seni dul olmak zor diye kandıracak..
Sana bişey diyim mi? Eğer ayaklarının üzerinde durabilecek kadar aklı başında, hayır demeyi bilen, sapıklara karşı acımasız ve dikkatli olursan dul olmanın hiç bir zorluğunu yaşamazsın.
Aklını başına al. Bu işkenceyi nereye kadar sürdüreceksin?
Kocanız bence iflah olmaz bir bencil, kendisine mutsuz olduğunu söyleyen karısına destek olacağına, özür dileyip elinden geleni yapmaya söz vereceğine sizi dullukla korkutuyor ve çocuğunuzu öne sürerek cinsellik istemeye devam ediyor. Ne kötü insanlar var şu hayattaÖnceki konularda evlilik sorunlarımı anlatmıştım. Bugün eşimle yine konuştuk. Beni sevdiğini söyledi biliyorum seviyorda. Çocuğumla vurdu beni. Onun üzüleceğini hayatının derslerinin kötüye gideceğini dul olmanin zorluklarını anlattı. Gözümü korkuttu. Sadece benden sevgi ilgi ve cinsellik beklediğini soyledi. Ama benim için ona karşı çok boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce çocuk nasıl etkilenir yada gerçekten tek anne olmak çok mu zor? Çocuğum için katlanmalı miyim? Çok yorgunum çok çok çok. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sürekli seni düşündüm senin işin kendimi hep geri plana attım diyorŞaka gibi. Zaten çalışan sizsiniz. Çocuğa bakan sizsiniz. Baba bir odada, çocukla doğru düzgün vakit geçirdiği yok. Hala muallaktasınız.
Ben olanı söyleyeyim. Kocanız enayi arıyor. Kendine bakacak biri lazım. Sizi sevdiğinden falan değil yani. Arada bir tatmin edersiniz diye umuyor. 10 yıl evde yatmış sorumsuz bir adam kesinlikle değişmez.
Boşanın. Sürekli konuşmasına müsade etmeyin. Kiralık ev arayın şimdi mesela. Gül gibi bakarsınız çocuğada kendinizede.
eşinizdeki pişkinliğe maşallah diyorum,yakın bi tanıdığım sizin gibi bi de o evlere temizlikçi olarak gidiyor,yine de bırakmıyor kocasını,siz bazı kadınlar bu şekilde yaşayabiliyorsunuz,tekrar hayretle okuduğum vakalardan biri daha. aslında 11 yıl bu evliliği sürdürebildiğiniz için size de maşallahSürekli seni düşündüm senin işin kendimi hep geri plana attım diyor
Ben salak korkuyorum işte. Çok cesaretli bir şekilde ayrılmak istediğimi söyledim. Önce iyiydi sonra korkuttu beni. Çocuğa senin annen beni sevmiyormuş derim ben ilerde sorar niye babamı bıraktın falan işte biktim yaşamaktan biktim
Ay lütfen ya ne yapmış düşünüp? Böyle adamların karşısına geçip “kendine gel ya ne saçmalıyorsun” demek istiyorum. Sizde inammayın bunlara. Nasıl inanıyorsunuz zaten hayret ediyorum.Sürekli seni düşündüm senin işin kendimi hep geri plana attım diyor
ne münasebet çalışmıyor evde yatıyor ilgi sevgi ve cinsellik bekliyor bir de yuuuuh.Çocuk evde mutlu çünkü kavga ortamı pek yok. Baba bir odada ben bir odada. Yani katlanmak benim için çok zor. Bazen nefes alması bile batıyor ama seni ben çok seviyorum hep yanındayım diyince de üzülüyorum ona. O benim sevgi dolu olmamı bekliyor. Beni de sen mutsuz ediyorsun diyor. Allahım çok yoruldum ben çok çok
peki çocugunuz mutlu mu şu yaşadıgı ortamda.Beni korkutuyor çocuğum için korkuyorum ya çok mutsz olursa diye kendi mutluluğum için onu üzmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?