Boşanma konuşması

Her istediğini yaparım diyor ama benim artık isteğim yok ki çok geç kaldı sorunlar küçükken hep sustum bende hep içime attım içimdeki hisler bitti

Teşekkür ederım.

Siz bir oturun ve düşünün. Bu dunyaya sadece bir kere geliyoruz ve bir kere yasama sansimiz var.

Yasamak istediginiz hayat bu mu? Aynadaki sizden memnun musunuz?

bana da 10 yıl baksanız bende severim sizi :)
Korkmayın. O korksun. Çalışmamaya alışan, ora kazanamayan, bir işe yaramayıp asalak gibi geçinen o.
Size bir şey olmaz.
Size çocuğa anneniz beni bıraktı falan dediğinde,
Anlat tabi anlat, ben de ne kadar işe yaramaz, evden çıkmaya aciz bir adam olduğunu anlatırım diyecektin.
Sizin korkacak bir şeyiniz yokki.
Siz zaten elinizden geleni, üstüne düşeni yapan tarafsınız. Bırakın o üç buçuk atsın.
Hem ailesinden hem paradan hem rahatlığından olacak.
İçinize sinmiyorsa, 1 hafta verin. Girsin işe çalışsın. İşsiz kaldığım an evine gidersin diyin.
Bir daha bilgisayar başına oturursa o bilgisayarı parçalayın.

çok aafederiniz ama kocanız sizin kamburunuz sizden besleniyor her türlü maddi manevi ... kişisel sorunlarını çözeceğine sizin tekrar sevginizi kazanmaya çalışacağına cinsellikten bahsetmiş sizce saçma değil mi? boşanmak tabiki kolay değil sizde koşullarınızı sunun önce iş de mesela sonrasına bakarsın cinsellikte öyle hemen kolay olmaz bi haketsin sevginizi

I
Işte olsa şuan ben o kadar soğudum ki istemem sanırım halbuki yıllar önce hep hayalimdi o işten gelecek yemek hazırlamış olacağım beraber yiycez falan

Orta da koca var da ben mi göremedim?

Varlığı ile yoklupu birmiş.
Bence kaybedecek birşeyiniz yok.

Çocuğuma bahsettim biraz hemen iki gözü iki çeşme ağladı. Çocuk olunca ne kadar zor bu işler ya. Allahım güç versin bana.

Değilim hemde hiç değilim hiç
O halde neden kendinize bu hayati cekilmez kiliyorsunuz? Evet bir cocugunuz var düşünmek zorundasiniz ama büyüdükçe o da boyle bir babayla mutlu olamayacaktır. Emin olun herseyin normal oldugu bir yuvada daha mutlu olur cocugunuz. Hem Sizin 1 degil 2 cocugunuz var gibi. Kendinize daha fazla yazık etmeyin. Özgürlüğünüzü elinize alin. Resmen sizi tatmin olacagi bir obje yerine koymus. Ben hiçbir kadinin bunu hakettiğine inanmiyorum.

O kadar zamandır çekiyorum ki alıştım sanırım bu halime

Çocuğun anlamadığını düşünüyosanız çok yanlış düşünüyosunuz.. Büyük kaynbraderimle eltim boşanmadan dönmüşlerdi çocuk için diye.. 2 yıl daha sürdürdüler evliliklerini ama ayrı odalarda tıpkı sizin gibi araları da açıktı ama kavga falan olmuyodu.. Ta ki bi gün bi aile toplaşmasında diğer kayınbraderlerim eşleri eşim ve ben herkes varken 4 yaşında çocuk annesine "Anne senin ne zaman "hayatın" "sevgilin" olucak?" diyene kadar.. Çocuklar, etrafta olup bitenlerin sandığınızdan daha fazla farkındalar emin olun.. Şimdi boşandılar.. Herkes mutlu çok şükür..

Her istediğini yaparım diyor ama benim artık isteğim yok ki çok geç kaldı sorunlar küçükken hep sustum bende hep içime attım içimdeki hisler bitti
Herşeyden once, bana cinsellik ver yeter diyen bir adamla olmayin B britneyyy bu adam size saygı duymuyor. Devam edecekseniz bile mesafe koyun, her istediğine evet dememelisiniz kendinize saygı duyun ki karşınızdaki de duysun

Aptala bak! Sayende bedava yaşıyorum demiyor da, senden birtek sevgi ve cinsellik bekliyorum demiş.

Yaw sen veriyorsun bu aileye ki? Saçma sapan korkutup sizi sindirmesine izin vermeyin diyeceğim de, siz de bu adamcığı boşayacak cesaret yok gibi.

O kadar zamandır çekiyorum ki alıştım sanırım bu halime

Bir tanidigim benzeri seyleri yasadi tam 15 yil bekledi ve iki de cocuk vardi. Esi ve ailesi hep bosanamaz diye vurdular semeri. Sonra kardesi destek cıktı biz arkandayiz ne istiyorsan yap diye. Ha bu arada cocuklar kucukken cok iyiydi ama büyüdükçe annelerine uzulmeye basladilar ev hep huzursuzdu. Arkadasim karsisina alip konustu biz babanizla artik birarada yasamak istemiyoruz o yuzden bosanip ayri evlerde yasayacagiz diye. Onlara da secme hakki verdi biri anneyi biri babayi secti. Babayi secen 1-2 gun sonra geri anneye geldi :) ama hic kisitlanmadilar canlari istediginde babada kaldilar görüşüyorlar ve cok mutlular. Iyi ki bosanmissiniz anne hem babam hem de biz cok mutluyuz diyorlarmis. Bu yuzden yureginizdeki cesareti asla kaybetmeyin. Hakkinizda hayırlısı olsun.

Hiç-bir isteğine evet demiyorum ki. Soğuk sessiz bir insanım ona karşı. O aramız eskisi gibi olsun diyor. Ama ben eski ben olur muyum bilmiorum

Amin s
Amin şu gunlerim bir geçsin bir mutlu olayım Allahtan başka bir isteğim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…