Her istediğini yaparım diyor ama benim artık isteğim yok ki çok geç kaldı sorunlar küçükken hep sustum bende hep içime attım içimdeki hisler bittiKocanız bence iflah olmaz bir bencil, kendisine mutsuz olduğunu söyleyen karısına destek olacağına, özür dileyip elinden geleni yapmaya söz vereceğine sizi dullukla korkutuyor ve çocuğunuzu öne sürerek cinsellik istemeye devam ediyor. Ne kötü insanlar var şu hayattaBence kalbinizi dinleyin. Bu adamınki sevgi filan değil yaptigi cok cirkin
Teşekkür ederım.eşinizdeki pişkinliğe maşallah diyorum,yakın bi tanıdığım sizin gibi bi de o evlere temizlikçi olarak gidiyor,yine de bırakmıyor kocasını,siz bazı kadınlar bu şekilde yaşayabiliyorsunuz,tekrar hayretle okuduğum vakalardan biri daha. aslında 11 yıl bu evliliği sürdürebildiğiniz için size de maşallah
Değilim hemde hiç değilim hiçSiz bir oturun ve düşünün. Bu dunyaya sadece bir kere geliyoruz ve bir kere yasama sansimiz var.
Yasamak istediginiz hayat bu mu? Aynadaki sizden memnun musunuz?
11 yıldır beni sırtında taşıyan eşi ben de severim.Bunları söylediğimde tartışma çıktı. Birini örnek gösterdim diye. Tek artısı beni seviyor ama benim sevgim yok
Işte olsa şuan ben o kadar soğudum ki istemem sanırım halbuki yıllar önce hep hayalimdi o işten gelecek yemek hazırlamış olacağım beraber yiycez falançok aafederiniz ama kocanız sizin kamburunuz sizden besleniyor her türlü maddi manevi ... kişisel sorunlarını çözeceğine sizin tekrar sevginizi kazanmaya çalışacağına cinsellikten bahsetmiş sizce saçma değil mi? boşanmak tabiki kolay değil sizde koşullarınızı sunun önce iş de mesela sonrasına bakarsın cinsellikte öyle hemen kolay olmaz bi haketsin sevginizi
11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
O halde neden kendinize bu hayati cekilmez kiliyorsunuz? Evet bir cocugunuz var düşünmek zorundasiniz ama büyüdükçe o da boyle bir babayla mutlu olamayacaktır. Emin olun herseyin normal oldugu bir yuvada daha mutlu olur cocugunuz. Hem Sizin 1 degil 2 cocugunuz var gibi. Kendinize daha fazla yazık etmeyin. Özgürlüğünüzü elinize alin. Resmen sizi tatmin olacagi bir obje yerine koymus. Ben hiçbir kadinin bunu hakettiğine inanmiyorum.Değilim hemde hiç değilim hiç
O kadar zamandır çekiyorum ki alıştım sanırım bu halimeO halde neden kendinize bu hayati cekilmez kiliyorsunuz? Evet bir cocugunuz var düşünmek zorundasiniz ama büyüdükçe o da boyle bir babayla mutlu olamayacaktır. Emin olun herseyin normal oldugu bir yuvada daha mutlu olur cocugunuz. Hem Sizin 1 degil 2 cocugunuz var gibi. Kendinize daha fazla yazık etmeyin. Özgürlüğünüzü elinize alin. Resmen sizi tatmin olacagi bir obje yerine koymus. Ben hiçbir kadinin bunu hakettiğine inanmiyorum.
Çocuğun anlamadığını düşünüyosanız çok yanlış düşünüyosunuz.. Büyük kaynbraderimle eltim boşanmadan dönmüşlerdi çocuk için diye.. 2 yıl daha sürdürdüler evliliklerini ama ayrı odalarda tıpkı sizin gibi araları da açıktı ama kavga falan olmuyodu.. Ta ki bi gün bi aile toplaşmasında diğer kayınbraderlerim eşleri eşim ve ben herkes varken 4 yaşında çocuk annesine "Anne senin ne zaman "hayatın" "sevgilin" olucak?" diyene kadar.. Çocuklar, etrafta olup bitenlerin sandığınızdan daha fazla farkındalar emin olun.. Şimdi boşandılar.. Herkes mutlu çok şükür..Çocuk evde mutlu çünkü kavga ortamı pek yok. Baba bir odada ben bir odada. Yani katlanmak benim için çok zor. Bazen nefes alması bile batıyor ama seni ben çok seviyorum hep yanındayım diyince de üzülüyorum ona. O benim sevgi dolu olmamı bekliyor. Beni de sen mutsuz ediyorsun diyor. Allahım çok yoruldum ben çok çok
Herşeyden once, bana cinsellik ver yeter diyen bir adamla olmayin B britneyyy bu adam size saygı duymuyor. Devam edecekseniz bile mesafe koyun, her istediğine evet dememelisiniz kendinize saygı duyun ki karşınızdaki de duysunHer istediğini yaparım diyor ama benim artık isteğim yok ki çok geç kaldı sorunlar küçükken hep sustum bende hep içime attım içimdeki hisler bitti
Aptala bak! Sayende bedava yaşıyorum demiyor da, senden birtek sevgi ve cinsellik bekliyorum demiş.11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
O kadar zamandır çekiyorum ki alıştım sanırım bu halime
Hiç-bir isteğine evet demiyorum ki. Soğuk sessiz bir insanım ona karşı. O aramız eskisi gibi olsun diyor. Ama ben eski ben olur muyum bilmiorum
Nasıl bir geri atmaymış, biz anlamadık sanırım konuyu.Sürekli seni düşündüm senin işin kendimi hep geri plana attım diyor
Amin şu gunlerim bir geçsin bir mutlu olayım Allahtan başka bir isteğim yokBir tanidigim benzeri seyleri yasadi tam 15 yil bekledi ve iki de cocuk vardi. Esi ve ailesi hep bosanamaz diye vurdular semeri. Sonra kardesi destek cıktı biz arkandayiz ne istiyorsan yap diye. Ha bu arada cocuklar kucukken cok iyiydi ama büyüdükçe annelerine uzulmeye basladilar ev hep huzursuzdu. Arkadasim karsisina alip konustu biz babanizla artik birarada yasamak istemiyoruz o yuzden bosanip ayri evlerde yasayacagiz diye. Onlara da secme hakki verdi biri anneyi biri babayi secti. Babayi secen 1-2 gun sonra geri anneye geldi :) ama hic kisitlanmadilar canlari istediginde babada kaldilar görüşüyorlar ve cok mutlular. Iyi ki bosanmissiniz anne hem babam hem de biz cok mutluyuz diyorlarmis. Bu yuzden yureginizdeki cesareti asla kaybetmeyin. Hakkinizda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?