Boşanma konuşması

bence vicdanın rahat olsun onca yıl ona bakmışsın çocuguna da gül gibi bakarsın.boşanan onca insan var çok iyi insanlarla 2. evliliklerini yaptılar yeter ki temiz bir hayat yaşa ve temiz kal

kocanızı en çok siz tanırsınız yazdıklarınız çok garip böyle konuşan birini sabırla mı dinlediniz neden ezik davrandınız sebep nedir a

Yani kendi mesleğim için uğraşmadım demek istiyor seni iş güç sahibi ettim diyor manevi destek olarak. Bencil olmadım hata ettim diyor
Kendi mesleği ne peki? Ayrıca o olmada siz iş güç sahibi olamayacak mıymışınız? Yani kendi işten sizi meslek sahibi yapmak için mi çıkmış? Aklım almadı kusura bakmayın.

Konuyla alakasiz olacak ama, seni ozledim Samsonn um..

Peki nasil geciniyorsunz bi geliri falan mi var ? (kira , dukkan gibi )

peki öyle mi gerçekten? o olmasa yapamaz mıydınız
Her zaman başarılı bir öğrenciydim destek olmuştur ama bende ona çok destek oldum o okumadı simdi bitiriyor açıktan üniversiteyi. Hiç-bir zaman işin yok diye dert yanmadım. Para hesabı yapmadim. Tek sıkıntım çocuğumun üzülmesi. Ama eşimin beni sevdiğini biliyorum. Eminim. Ama işte bende tık yok.

Kendi mesleği ne peki? Ayrıca o olmada siz iş güç sahibi olamayacak mıymışınız? Yani kendi işten sizi meslek sahibi yapmak için mi çıkmış? Aklım almadı kusura bakmayın.
Memurum ben. Isi olmadığı için çıkma durumu da olmadı

yani şimdi uni. mezunu olmayan birinin çalışacağı yerler belli lise mezunu biriyle evlenmişsin bunu biliyordun şimdi ben de tık yok demek için başka başka şeylerin olması lazım diğer konularınızı okumadım ne yaşadınız bilmiyorum ama aşk sevgi öyle ihal edilmeye gelmiyor içinizde bunları ayakta tutmaya çalışmalıydınız evet çocuga yazık haklısınız

Bayadir denk gelemiyoruz, aklimdasin, nerde diyorum bu kiz : ) cok sevindim aktif gorunce.. Habersiz bi yere gitme ha : )
Denk gelmesek de ne zaman istersen mesaj at. Bildirim geliyor. Hep daha daha güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Seni seviyorum ( Birazdan Mune şutlamasa bari )

hiç mi çalışmadı anlamadım orasını bir de memurmussunuz neresine destek oldu
11 yıldır 1 yıl çalıştı. Benim üniversite okuduğum dönemde de birlikteydik. Ondan bahsediyor ama sorunlar çocuk olunca başladı. Beni hep tek bıraktı ev içinde birlikte iken yalnızdım. Kaçtı yani bizden evde başka odalarda oturarak. Zamanla da bu şekilde yabancılaştım ben.

Boşanmak isteme sebebinizi bilmiyorum ama eşinizin söyledikleri doğru. Hatta eksik bile. Genç yaşlarda yaparım, başarırım, tek başıma ayaklarım üzerinde durabilirim diyenler ilerleyen yaşlarında pişman oluyorlar genelde. Çocuk için de gerçekten zor. Zaten boşanmalarda en çok zararı çocuk görüyor, bu bir gerçek. Sadece derslerinin etkilenmesi en masum sonuç olur.

okuduklarıma inanamıyorum ben gerçekten
nasıl böyle mazoşist olabildiniz bunca yıl
hiç mi acımıyorsunuz kendinize yahu
anlamlandıramadım eşindeki pişkinlikte beni benden aldı
çok şey yazarım aslında ama neyse

Hiç-bir isteğine evet demiyorum ki. Soğuk sessiz bir insanım ona karşı. O aramız eskisi gibi olsun diyor. Ama ben eski ben olur muyum bilmiorum
Keşke söylemeyle olsa. Kırmış dökmüş incitmiş hala eskisi gibi olur sanıyor. Bence tavrın doğru ama sana da yazık, bir ömür konuşmak ve sevişmek içinden gelmeyen bir adamla geçer mi ki? Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…