Boşanma sonrası sorunlar.!!

25 yaşındasın ve eski karısı sürekli rahatsız eden biri ile mi evleneceksin? Resmiyet demişsin ben bunu anlıyorum. Eşim 1 nişan atmış ilk zamanlarda problem etmiyordum ama (akrabaları sağolsun gözüme kulağıma sokmadıkları kalmadı benden önce nişan attığını o yüzden) zaman oluyor onu bile hazmedemiyorum. Zor bir hayat seni bekliyor.

Seni hiç ilgilendirmiyor bazı şeyleri göze alarak ilişki yaşayın bugün bu gözünüze batıyor yarın evlendiğinde kimbilir neler neler

Bence burdaki herkes darbe yemis kadinlar baya konuya iclendiler malum yarasi olan gocunurmus

Yoksa siz de,
Eski karısını bir şekilde beğenmeyip;
belki fiziğini, belki ruhunu, belki kariyerini...
Çocukta olunca dara zora gelemeyip,
Kadını da kıskançlık diye bunaltıp, baskı altına alıp, anlaşmalı boşanmaya razı eden
Ve sonra daha genc, daha güzel, daha yanınıza yakışan birini bulduğunuzda,
O kıskançlık masalını sürdürmeye devam edemeyen,
Yada kendini şimdilik saklayan beyefendiler konusunda mı yaralısınız?
Yazık onlara. 2500 de nafaka ödüyorlarmış lütfedip.
Sanki hayır yapıyor, kendi çocuğuna ödüyor.

Bir kadin erkegi elinde tutmayi bilmeli kimse bosanmak icin evlenmez bunu unutmayin
Yanına sosta olsun mu?
Kadın hem eve bakacak hem çocuğa bakacak hele bir de çalışıyorsa hepten yıprandı. Sonra ne oldu?? Elinde tutmayı bilemedin mi????

Bak mesela bunlar da ayrı sorular

Mahkemenin uygun gördüğü cocugu görme günü ve saati.
Alıntıladığınız mesaj buna cevaptı, nafakaya degil.
Bir üye neden sadece bir kaç saat kalıyor çocuk, babasında yatıya kalmıyor gibi bir şey sordu,
Muhtemelen şiddet vs var da cocugu uzak mı tutuyorlar diye düşünüp...
Ama çocuk küçük.
Nafaka da görüş saati de normal bence.
Görüş saati için belki 1 yaş altı 2 yaş altı sınırlar vardır mahkeme bunı belirlemiştir farklı bir talep olmadığı için

Kusura bakmayın ama nafaka ödememek suçtur, ayrıca gelire göre ayarlanır. Çocuğu yapıyım,boşanıyım, sonra kendime sevgili yapıyım,çocuğun sorumluluğu anneye kalsın diye bir şey yok. Büyük çoğunluk tecrübeyle konuşuyor, bugüne kadar karısına hayatı zindan ettiği halde kendini suçlayan erkek hiç görmedim.

Sizi ilgilendirmez aralarında ki kavga. Besbelli ki adam aldatmış,kadının da acısı var hala.
Sizin yüzünüzden mı ayrıldı? 9 aydır ayrılar siz ne ara sevdiniz bu kadaR? Ne zamandır birliktesiniz?
Baya dahil oluyorsunuz herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…