boşanma süreci

Zerosima

Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
15.770
19.085
498
Arkadaşlar boşanma davasını açmıştım şimdi karşı tarafta bana dava açmış yalnız kafama takılan birşey var avukatı arayıp sorduğumda gelir bu hafta tebligat cevap veririm dedi ben de nasıl yani ben görmeyecek miyim hakkımda ne yazmış diye gereği var mı ki dedi ben de nasıl yok ben okumadan nasıl cevap yazacağız dedim gülerek tamam tamam okursun sende dedi biraz gıcık oldum açıkçası

Bu tebligat gerçekten bir hafta içerisinde mi gelir yoksa kendisinin görme imkanı var mı adliyeye gittiği zaman almak gibi bu arada karşı dava açıldığını ben yeni gördüm ama ne zaman açıldığını tam bilmiyorum

Karşı taraf misal bizim tebligat ulaşmadan karşı dava açtılar muhtemelen dosyayı gördüler bizim de böyle bir şansımız var mı yoksa tebligat mı beklemeliyiz lütfen bilen birisi yazsın ona göre yol izleyeceğim

Son düzenleme:

Sordum yapsa bile suçlu olur dedi ama yaparsa ben ne yapacağım şu an işteyim evde annemle kızım var yapamaz ama yine de canımı sıkmaya yettii

Adam dengesiz ve tehlikeli
Sakın arabayı devretmeyin
Çekişmeli açın ve uzaklaştırma aldırın

aynen öyle artık o kadar psikolojim bozuldu ki
Biraz önce konuştuk ben kendini şikayet etmekle yediğim kaba s.çıyormuşum afedersiniz

Ne alaka ya ? Arabayı vermeyin bu adam anlaşmaz. Çekişmeli açın alın hakkınızı

aynen öyle artık o kadar psikolojim bozuldu ki
Biraz önce konuştuk ben kendini şikayet etmekle yediğim kaba s.çıyormuşum afedersiniz
Anneniz kapıyı kilitlesin. Gerekirse polise gidin tehdit mesajlarını gösterin gelip evin etrafında bir gözüksünler ona bile korkar birşey yapamaz

Anneniz kapıyı kilitlesin. Gerekirse polise gidin tehdit mesajlarını gösterin gelip evin etrafında bir gözüksünler ona bile korkar birşey yapamaz

Mesajla değil konuşarak söyledi ama kendisine uzaklaştırması olduğunu söylediğim de yok öyle bişey savcı beni haklı buldu diyor
Dün polis memuru aradı beni uzaklaştırma kesinleşmiş birşey olursa arayın bizi diye anlatıyorum o öyle olmamıştır diyor

Reactions: JES
Bu ne demek
Bi cemaate para falan mi aktariyor

Kendisisinin üye olduğu bir motor kulübü var aylık aidat yatırıyor onun haricinde ayda bir şehir dışına gidiyor toplantılara en az 1000 tl para gidiyor onu geçtim her dediklerini yapmak zorunda oldukları için ordan birisi satması için sucuk göndderdi onu da satamadı elimizde patladı o parayı da biz ödedik yani devamlı rızkımızdan kesip onlra yediriyoruz çok gereği var gibi

Uzaklaştırma kararın var, geldiğin anda polisi ararım deyin

Söylüyorum yok diyor benle iddalaşıyor güya kendisine savcı bir kaç gün eve gitme sonra gidin ailelerinizle çözün olayı demiş

O zaman annenizle irtibatta olun kapıya gelirse anında siz polisi arayın gitsinler yaka paça alırlar ordan. Korkmayın ve dikkatli olun.

Hiç dize gelmeyin, isterse cumhurbaşkanına aratsın

Dün ailesi yatıya geldi hiç lafını bile etmediler sabah işe giderken ayak üstü anahtarı ver öyle git diyorlar tartıştık çıktım evden daha ben gittikten sonra bir kaç gün burda kalıcaz demişler ben de sinirlendim avukata sordum oğullarının uzaklaştırması olduğu için onların yaptığı da suçmuş kızlarına gitmişler geri gelirlerse almıcam ya da ısrar ederlerse polise şikayet edicem

O zaman annenizle irtibatta olun kapıya gelirse anında siz polisi arayın gitsinler yaka paça alırlar ordan. Korkmayın ve dikkatli olun.

Korkmuyorum ama ne yapacğını kestiremiyorum artık çünkü boşanacağımı düşünmüyor şikayet etmeme rağmen hala barışırız sanıyordu konuşmasından öyle anladım

Ailesi neden yatıya geliyor yada kabul ettin ki? Ev kiraymış ben olsam taşınırdım. Çocuk var mı?

Anahtarı ver öyle mi ? Bak sen çakalın çakal ailesine hele. Sakın almayın eve gelmesinler de

Ailesi neden yatıya geliyor yada kabul ettin ki? Ev kiraymış ben olsam taşınırdım. Çocuk var mı?

Akşam yemeği yerken kapı çaldı saat 8 gibi baktım bunlar biz konuşmaya geldiler sandık arayıp sorulmayınca içeri girdiler 10-15 dk sustuk hiç ses yok dizim başlayacak trtyi açın dedi koltuğa yayıldılar sonra da çay kahve istediler biz yatıya geldik dediler biz de kalkaldık öyle 9 a geliyordu saat yasak başlayınca gitmediler sabahta çıkarken arabanın anahtarını istediler ben de vermedim biraz atıştık sonra ben çıktıktan sonra biz bir kaç gün burda kalalım demişler ben de gönderttim ama geri gelme ihtimalleri var

Ev kira doğru ama oturduğum semtte evler 1800-2500 arası ben 1350 tlye 3+1 evde oturuyorum ha deyince çıkamam o muhitte bulamam daha kırsal yerlere gidemem burası site en azından

1 yaşında kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…