Avukatınız varmış ona neden sormuyorsunuz? Hayır yapamaz. Ayrıca mahkemede suçlu konumuna mı düşerim , ağzı çok laf yapıyor demişsiniz , o ancak kendi ailesini ve etrafındaki salakları kandırır. Hakimi kandıramaz merak etmeyin.
Adam dengesiz ve tehlikeli
Sakın arabayı devretmeyin
Çekişmeli açın ve uzaklaştırma aldırın
Anneniz kapıyı kilitlesin. Gerekirse polise gidin tehdit mesajlarını gösterin gelip evin etrafında bir gözüksünler ona bile korkar birşey yapamazaynen öyle artık o kadar psikolojim bozuldu ki
Biraz önce konuştuk ben kendini şikayet etmekle yediğim kaba s.çıyormuşum afedersiniz
Uzaklaştırma kararın var, geldiğin anda polisi ararım deyinSordum yapsa bile suçlu olur dedi ama yaparsa ben ne yapacağım şu an işteyim evde annemle kızım var yapamaz ama yine de canımı sıkmaya yettii
Bu ne demekrızkımızı bir grup için devamlı göndermesi
Ne alaka ya ? Arabayı vermeyin bu adam anlaşmaz. Çekişmeli açın alın hakkınızı
Hiç dize gelmeyin, isterse cumhurbaşkanına aratsınVermeyi düşünmüyorum ama devamlı birilerini arattırıyor
Anneniz kapıyı kilitlesin. Gerekirse polise gidin tehdit mesajlarını gösterin gelip evin etrafında bir gözüksünler ona bile korkar birşey yapamaz
Bu ne demek
Bi cemaate para falan mi aktariyor
Uzaklaştırma kararın var, geldiğin anda polisi ararım deyin
O zaman annenizle irtibatta olun kapıya gelirse anında siz polisi arayın gitsinler yaka paça alırlar ordan. Korkmayın ve dikkatli olun.Mesajla değil konuşarak söyledi ama kendisine uzaklaştırması olduğunu söylediğim de yok öyle bişey savcı beni haklı buldu diyor
Dün polis memuru aradı beni uzaklaştırma kesinleşmiş birşey olursa arayın bizi diye anlatıyorum o öyle olmamıştır diyor
Hiç dize gelmeyin, isterse cumhurbaşkanına aratsın
O zaman annenizle irtibatta olun kapıya gelirse anında siz polisi arayın gitsinler yaka paça alırlar ordan. Korkmayın ve dikkatli olun.
Anahtarı ver öyle mi ? Bak sen çakalın çakal ailesine hele. Sakın almayın eve gelmesinler deDün ailesi yatıya geldi hiç lafını bile etmediler sabah işe giderken ayak üstü anahtarı ver öyle git diyorlar tartıştık çıktım evden daha ben gittikten sonra bir kaç gün burda kalıcaz demişler ben de sinirlendim avukata sordum oğullarının uzaklaştırması olduğu için onların yaptığı da suçmuş kızlarına gitmişler geri gelirlerse almıcam ya da ısrar ederlerse polise şikayet edicem
Ailesi neden yatıya geliyor yada kabul ettin ki? Ev kiraymış ben olsam taşınırdım. Çocuk var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?