Boşanma sürecine girdik?

Siz eşinizi sevmediyseniz adamın suçu ne ki bütün cezayı ona çektirdiniz? Sevmiyorum deyip başta uzak duracaktınız, adamcağız da sevip sevileceği gerçek bir yuva kurmaya çalışacaktı. Hem bu durumu kabul edip acısını eşinizden çıkarmanız çok büyük vicdansızlık.

Kendinizi değiştirmeye çalışmayacaksanız, ona hakettiği mutluluğu ve sevgiyi vermeye gönüllü değilseniz bırakın bitsin, o da kendisini hakeden biriyle mutlu olmaya çalışsın, yazık günah

Cok ego'lu birisiniz,

Vicdan diyip duruyorsunuz ama vicdaniniz rahatsiz olsaydi esinizi reddederken, eşyalarini toplayim giderken olurdu.

Siz sadece sizden vazgeçmesini hazmedemiyorsunuz, bunu da "benden başkasiyla mutlu olacak, başkasi ihtimalini duşunmek istemiyorum " demenizden çikardim.

Iki lafinizdan bir tanesi VICDAN, oysaki evliligin temeli SEVGI, sevgiden ne haber canim ?

Birakin bu adami mutsuz etmeyi, iyiliginden faydalanmayi, kendi hayatina baksin degerini bilecek biriyle evlensin çocugu olsun mutlu olsun.

Size gelince bu EGO ile biraz zor mutlu olursunuz, yinede kendi yolunuza bakip size uygun baskin karakterli biriyle evlenmeniz dilegiyle..

Bu her şeyine evet denen, peşinden koşulan her şeyine tolerans gösterilen kadınlardan adamların vazgeçmesi illallah etmesi ve başkasıyla mutlu olmaya başlama sahnesi çok hoş oluyor bahsettiğiniz tip kadınlar için . Odak noktasından düşmek. O evre gelmiş belli ki.

Malesef ki bu karakterde bayanlarada hep o tip erkekler nasip oluyor..ama o dediginiz evreyi bende çok severim .

Erkekler zor ağlar.
Senin için ağlayan bir erkeği hayatın boyunca bir daha bulabilcek misin?
O şimdi ağlıyor ilerde mutlu olucak. Sense bu pişmanlıkla her gece ağlayacaksın.
Ne diyelim ki hakkında hayırlısı olsun.

eksi konularınıza baktım da bi siz haklısınız bi o haklı. niye evlendiniz anlamadım. evlenmiş olmak için mi?
Gerçekten benim haksız olduğumu söyleyen bunca insana rağmen benim haklı olduğum konular var mı ? Hep haksız görülmekten göremiyorum varsa da ..

Hala kendi değerim diyorsun.Bu ne eg ailenin gözünde sence bir değerin var mı?Hiç sanmıyorum.

O anne kendi evladını bilmiyor mu?Sizin onu üzdüğünüzü hırpaladığınızı .Hangi değer?

Ben gözünün içine bakacağım elin kızı hiç yoktan yere a...a s....k .Sonra dönüp kıza al oğlumu geri diye

yalvaracağım.Kimse evladını sokaktan toplamıyor.Aynı şeyleri o size yapsaydı.Aileniz tavrı ne olurdu?

Şu an üzgündür mutlaka belli ki iyi niyetli bir adam.Ama aradan bir süre geçsin.Kurtulduğuna şükredecek.

Bu dik kafalılıkla bir yere varamazsınız

Gerçekten benim haksız olduğumu söyleyen bunca insana rağmen benim haklı olduğum konular var mı ? Hep haksız görülmekten göremiyorum varsa da ..
bak canım her insan % 100 haklı veya haksız olmaz.
somut nedenler yok diyorsun ya var.
sen şımarık, kıymet bilmeyen, sevgiyi evliliği oyuncak sanan büyümemiş bir çocuksun ve en önemlisi sen kocanı sevmiyorsun. sana karşı suskunluğunu eziklik olarak gördüğün için saygı da duymuyorsun. keşke evlenmeseydiniz. ikinize de yazık.

kocanın hatası da sevgi saygı olmadığını bile bile seni evliliğe ikna etmesiydi.

bile bile mutsuz oluyorsunuz.
yol yakınken ya karşılıklı değişeceksiniz ya da ayrılacaksınız.

kocan değişir ama sen değişmezsin çünkü onu sevmiyorsun. çabalamak içinden gelmez.

ihtimal hesabı yapıyorsun ya, evlilik böyle yürümez. şimdi olmasa 2-3 seneye biter.
ah almak diyorsun ya o ahlardan kaçış yok canım. adam mutlu değil. yani sen onu mutsuz ettiğin için hergün ahını alıyorsun belki de.
boşanınca ahı tutarsa diye korkuyorsun. evliyken de o ahların cezası bulur seni meraklanma.
ah yer zaman mekan evli bekar ayrımı yapmıyor.

yani ayrıl ve önce büyü.

haklıyı haksızı bir kenara bırakın artık bunun ne önemi var ki..
sizin söylemleriniz vicdanım sızlıyor, başkasıyla düşünemiyorum, pişmanım , bu kadar beni alttan alan adamı bir daha bulamam minvalinde ilerliyor..
kaç sayfa okudum seviyorum yok..
adamı rahat bırakın bence zaman onu iyileştirir ve tekrar sevip sevilme şansı olur..

şöyle üstün körü 3 konuna baktım.. 3 ünde de sen haklısın.. niye ilk mesajında beni hep alttan alıyor eziyet ediyorum tarzında yazdın ki..
sen bence duygu karmaşası yaşıyorsun ..

Yazık cok üzüldüm adamcagiza.hep te kıymet bilmeyenler sevilir sayılır ya boyle ...adamcagizi aglatana kadar ugrasmissin resmen .insallah esin de dönmez başkasıyla mutlu olur.çünkü sen onu sevmiyorsun

Evlilik bu kestirip atma bence 1şansı hakediyo sıcakkanlı davran yakın durmayı dene tepkisi nasıl diye içimden bir ses boşanmayın diyo

Elle tutulur bir sebep yok diyorsunuz, sorunun kaynağını bile bulmadan, çözüm odaklı düşünmeden kestirip atıyorsunuz. Mücadele ruhlu değilsiniz gibi anladım. İnsanlar yıllarca iyi günde kötü günde mücadele veriyor, evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapıyor, çabalıyor, hayata tutunmaya, mutlu olmaya çalışıyorken tavrınız anlamsız geldi. Ne olduğunun farkında değilmişsiniz gibi ..
Ama illa ki boşanırsanız ne olabilir söyleyim: adam kendisini seven birini bulur, onunla çok çok mutlu olursa, sizden ayrıldığına şükreder. Sizi bilemem ama..
Altı ay temel sorunları bile belirgin olmayan bir evliliği bitirmek için çok kısa.
Hemen boşanamazsınız zaten..bugün dava acsanız, 6 ay daha beklemeniz gerekir.

Bir mesaj atın ya da bir adim belli ki içinize tam sindirememissiniz ayrılığı . sevgi zor bulunuyor somut birsey de yoksa yazık etmeyin yuvaniza

Deneme arkadaşım sen tekrar deneme.
Yanına geldiğinde, ağlayarak evden gittiğinde için cız etmediyse, o kadar soğuk davranabildiysen deneme sen. Sevmiyorsun adamı.
Yazık adama da, içim acıdı okurken. Seni sevmeyeni sevmek çok zor. Umarım bu durumdan çok daha mutlu olsun.

Sanırım ev kendinizin, eşiniz iç güveysi gelmiş her fırsatta bunu hatırlayıp adamı kovuyorsunuz evden.Kış günü arabada sabahlayacak kadar cesaretli olan bir erkek boşandığınizda arkasına dönüp bakmayacak kadar umursamaz ve gururlu olacaktır.Anlaşmaya gönlü olan insanlar birbirlerini tanırlar sınırlarını bilirler onun dışına çıkmamaya özen gösterirler.Anlaşmaya gönlü olmayansa karşı tarafın hassasiyetini bildiği halde inadına yapar herşeyi. Çıkan huzursuzluk la beslenir egosunu tatmin eder.Sizde bu var sanırım eşiniz gurursuz değil sizi seviyor sadece.

Neden bu kadar fevri davrandınız.
Evliliğiniz çok yeni, biraz zaman tanısaydın ikiniz için de iyi olurdu.

Gerçekten eşinize çok uzuldum her erkek bu tepkılere aglayarak cevap vermezdi bır guzel sert yapıp gıdebılırdı bence eşinizin kıymetını bılın daha yenı evlısınız ya kolay mı boyle hemen bosanalım demek cok uzucu bence mesaj atın tekrar denıyelım mı boyle olmuyor yazın ıns oda bu davranıslara karsı gerı doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…