- 29 Ekim 2015
- 1.502
- 2.980
- 133
- Konu Sahibi sensizlink
-
Cok ego'lu birisiniz,
Vicdan diyip duruyorsunuz ama vicdaniniz rahatsiz olsaydi esinizi reddederken, eşyalarini toplayim giderken olurdu.
Siz sadece sizden vazgeçmesini hazmedemiyorsunuz, bunu da "benden başkasiyla mutlu olacak, başkasi ihtimalini duşunmek istemiyorum " demenizden çikardim.
Iki lafinizdan bir tanesi VICDAN, oysaki evliligin temeli SEVGI, sevgiden ne haber canim ?
Birakin bu adami mutsuz etmeyi, iyiliginden faydalanmayi, kendi hayatina baksin degerini bilecek biriyle evlensin çocugu olsun mutlu olsun.
Size gelince bu EGO ile biraz zor mutlu olursunuz, yinede kendi yolunuza bakip size uygun baskin karakterli biriyle evlenmeniz dilegiyle..
Bu her şeyine evet denen, peşinden koşulan her şeyine tolerans gösterilen kadınlardan adamların vazgeçmesi illallah etmesi ve başkasıyla mutlu olmaya başlama sahnesi çok hoş oluyor bahsettiğiniz tip kadınlar için . Odak noktasından düşmek. O evre gelmiş belli ki.
Gerçekten benim haksız olduğumu söyleyen bunca insana rağmen benim haklı olduğum konular var mı ? Hep haksız görülmekten göremiyorum varsa da ..eksi konularınıza baktım da bi siz haklısınız bi o haklı. niye evlendiniz anlamadım. evlenmiş olmak için mi?
Gerçekten benim haksız olduğumu söyleyen bunca insana rağmen benim haklı olduğum konular var mı ? Hep haksız görülmekten göremiyorum varsa da ..
Eşimin ailesi zaten bitirmiş, eşim de bitirdi sanıyorum ki.. ben adım atmazsam bu iş zaten biteceko adımı da atmalı mıyım bilmiyorum, benim hakkımda hem ayrışmak istiyo hem geri barışıyo diyecekler ve kendi değerimi düşüreceğim..
bak canım her insan % 100 haklı veya haksız olmaz.Gerçekten benim haksız olduğumu söyleyen bunca insana rağmen benim haklı olduğum konular var mı ? Hep haksız görülmekten göremiyorum varsa da ..
haklıyı haksızı bir kenara bırakın artık bunun ne önemi var ki..
sizin söylemleriniz vicdanım sızlıyor, başkasıyla düşünemiyorum, pişmanım , bu kadar beni alttan alan adamı bir daha bulamam minvalinde ilerliyor..
kaç sayfa okudum seviyorum yok..
adamı rahat bırakın bence zaman onu iyileştirir ve tekrar sevip sevilme şansı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?