Teşekkür ederim.Began seni takdir ediyorum sinirleri sağlam bir kadınsın bu sebeple boşanma sürecini zorlansan bile psikolojik olarak çok yıpranmadan aşacağına inanıyorum, af buyur ayıp mı kaçacak bilmiyorum ama adama karşı şerbetlenmişsin bu da iyi bir şey bence, nasıl yaklaşırsa öyle karşılık verecek biri haline dönüştürmüş seni
Umarım dilediğin gibi bir hayatın olur, çocuklarınla sağlıklı güzel bir ömrün olur ve eşinden sorunsuz ayrılırsınTeşekkür ederim.
Munem ben gerçekten sabırlı bir insanım. Çünkü bir insan bana böyle davranıyorsa acaba ben nerede yanlış yaptım diye önce bir kendimi tartarım. Hatam varsa kendimi düzeltirim. Sabretmeme rağmen benim hatam yoksa ve o kişi bana bu şekilde falsolu davranmaya devam ediyorsa benim merhamet duygularım yok oluyor. Bundan sonra kinci gerçek akrep kadını nasıl davranırsa öyle davranacağım.
Amiiiiinnn. Çok teşekkür ederim.Umarım dilediğin gibi bir hayatın olur, çocuklarınla sağlıklı güzel bir ömrün olur ve eşinden sorunsuz ayrılırsın
O bana zarar veremez. Kendisine zarar verir hem de kendi davranışlarıyla. Allah büyük. Ben kurtulacağım az kaldı da o kendisinden nasıl kurtulacak?Konuya pek yorum yapmadım ama dualarım sizinle dört gözle resmi bağların kopmasını bekliyorum sizi anneme benzetiyorum yıllarca sabretti sonra kritik birsey ile tüm bağı kopardık yıllardır görüşmüyorum ruh sağlığım gayet yerinde geldiğimiz noktada 1 anda olsa şundan çok daha kötü olacağımızı biliyorum. Ki benimki sayılı zenginlerden di ama aynı zamanda el iyisi idi. Ve en son hala ev almam yatırım yapmam ayni zamanda kardeşime 1 soda için olay cikarinca diyince annem haydi kapı orada dedi
Sadece tek korkum gelip zarar vermesi o yüzden ne olur dikkatli olun dualarım sizinle
Aldığı makarnalari bile geri ister bu şimdi.Yapmaz. Adam çocuklarını düşünse bir tane olan kredi kartını da kapattırmazdı.
Makarnaları bilmem de uçak bileti ve taşınma parasını kesin isteyecek, ablasına borcu var haspamın.Aldığı makarnalari bile geri ister bu şimdi.
Ben ona başka sürprizler hazırlıyorum.Makarnaları bilmem de uçak bileti ve taşınma parasını kesin isteyecek, ablasına borcu var haspamın.
OoooMakarnaları bilmem de uçak bileti ve taşınma parasını kesin isteyecek, ablasına borcu var haspamın.
Bende aynısını düşünüyorum ve karşıdaki normal insan değil dendi ama bu hiç denenmedi,güzel bir dil denenir olmuyorsa diğer yola mecburen geçilir.bende boşandım 10 gün önce şiddet uygulayan narsist bi kocam vardı ama ilk sordum güzellikle anlaşmalı boşanacak misin 2 çocuğumuz var yoksa gardimi alacağım diye ilk mirin kırın etti sonra kabul etti 1 ay içinde tek celsede bittiBuna hic sasirmadim. Bu konuda sürekli size karşıt gibi gelen fikirleri yazma sebebim buydu. Adamın zaten sosyokulturel seviyesi düşük, bu adamı daha da kudurtmak manasız dedim. Yine aynı fikirdeyim. Hiç konuşmamak, mesaj çekmek, engellemek bu adamda hata bence. Bosanana kadar düşmanını kendine yakın tutacaksın. Düz ve nötr davranmaktan bahsediyorum. Ben bosanmanizi dogru buluyorum..Ama bilmem kaç senelik kocanizi mesajla ayrılıyorum deyip engellerseniz -zaten parlak bir adam değil- o da deli dana gibi çarpa çarpa gelir. Bir daha ararsa açın bence. Sert değil teker teker bunu bunu yaptın, süreceğine olan inancım bitti. Çekişmeli olursa kimseye faydası yok. Seni de gözeterek şu şartları uygun gördüm. Siz iletişim dilindeki seviyeyi düşürürseniz o zaten belli ki akıllı, mantıklı bir adam değil. İyice lackalasacak.
Bu arada boşanan kadınların hiçbirinin kocası normal değil ki boşanmaya gidiyor olay noormal insanlar olsa zaten evliliğine ailesine düzgün davranırlar amaç bu süreci yipratmadan atlatmak çocuklar varsa biraz daha ikna edilebiliniyorlar bu konudaBende aynısını düşünüyorum ve karşıdaki normal insan değil dendi ama bu hiç denenmedi,güzel bir dil denenir olmuyorsa diğer yola mecburen geçilir.bende boşandım 10 gün önce şiddet uygulayan narsist bi kocam vardı ama ilk sordum güzellikle anlaşmalı boşanacak misin 2 çocuğumuz var yoksa gardimi alacağım diye ilk mirin kırın etti sonra kabul etti 1 ay içinde tek celsede bitti
Evet, buyrun?Evet Madem öyle hodri meydan
Bu neden koz anlamadim? Üçüncü kisilerin birbirini aldatmasi sizin davayi neden etkilesin kiKızlar ilk kozum bu;
Görümcemin hatası, kocamın imâsı
Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar; Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da...www.kadinlarkulubu.com
Görümcemin kocasını boynuzlaması :)
Dava olarak değil sanırım. Zora koşarsa işleri ben de bunu herkese söylerim diyecek gibi anladım.Bu neden koz anlamadim? Üçüncü kisilerin birbirini aldatmasi sizin davayi neden etkilesin ki
Ben de böyle anladım. Öyle saça böyle tarak. İnsana yapılmayacak şeyler yapana insan gibi davranılmaz.Dava olarak değil sanırım. Zora koşarsa işleri ben de bunu herkese söylerim diyecek gibi anladım.
Dava olarak değil sanırım. Zora koşarsa işleri ben de bunu herkese söylerim diyecek gibi anladım.
Anladim. Teşekkür ederimBen de böyle anladım. Öyle saça böyle tarak. İnsana yapılmayacak şeyler yapana insan gibi davranılmaz.
Buna hic sasirmadim. Bu konuda sürekli size karşıt gibi gelen fikirleri yazma sebebim buydu. Adamın zaten sosyokulturel seviyesi düşük, bu adamı daha da kudurtmak manasız dedim. Yine aynı fikirdeyim. Hiç konuşmamak, mesaj çekmek, engellemek bu adamda hata bence. Bosanana kadar düşmanını kendine yakın tutacaksın. Düz ve nötr davranmaktan bahsediyorum. Ben bosanmanizi dogru buluyorum..Ama bilmem kaç senelik kocanizi mesajla ayrılıyorum deyip engellerseniz -zaten parlak bir adam değil- o da deli dana gibi çarpa çarpa gelir. Bir daha ararsa açın bence. Sert değil teker teker bunu bunu yaptın, süreceğine olan inancım bitti. Çekişmeli olursa kimseye faydası yok. Seni de gözeterek şu şartları uygun gördüm. Siz iletişim dilindeki seviyeyi düşürürseniz o zaten belli ki akıllı, mantıklı bir adam değil. İyice lackalasacak.
Bizler her ne kadar konu üzerinden adamın karakterine biraz hakim olsak da onu en iyi tanıyan konu sahibi. Bu şekilde Ilımlı yaklaşarak sonuç alabileceğini bilse öyle yaklaşırdı diye düşünüyorum. Sonuçta 15 yıllık kocasının huyunu suyunu biliyor.Bende aynısını düşünüyorum ve karşıdaki normal insan değil dendi ama bu hiç denenmedi,güzel bir dil denenir olmuyorsa diğer yola mecburen geçilir.bende boşandım 10 gün önce şiddet uygulayan narsist bi kocam vardı ama ilk sordum güzellikle anlaşmalı boşanacak misin 2 çocuğumuz var yoksa gardimi alacağım diye ilk mirin kırın etti sonra kabul etti 1 ay içinde tek celsede bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?