Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim.

Munem ben gerçekten sabırlı bir insanım. Çünkü bir insan bana böyle davranıyorsa acaba ben nerede yanlış yaptım diye önce bir kendimi tartarım. Hatam varsa kendimi düzeltirim. Sabretmeme rağmen benim hatam yoksa ve o kişi bana bu şekilde falsolu davranmaya devam ediyorsa benim merhamet duygularım yok oluyor. Bundan sonra kinci gerçek akrep kadını nasıl davranırsa öyle davranacağım.

Umarım dilediğin gibi bir hayatın olur, çocuklarınla sağlıklı güzel bir ömrün olur ve eşinden sorunsuz ayrılırsın

Umarım dilediğin gibi bir hayatın olur, çocuklarınla sağlıklı güzel bir ömrün olur ve eşinden sorunsuz ayrılırsın
Amiiiiinnn. Çok teşekkür ederim.

Konuya pek yorum yapmadım ama dualarım sizinle dört gözle resmi bağların kopmasını bekliyorum sizi anneme benzetiyorum yıllarca sabretti sonra kritik birsey ile tüm bağı kopardık yıllardır görüşmüyorum ruh sağlığım gayet yerinde geldiğimiz noktada 1 anda olsa şundan çok daha kötü olacağımızı biliyorum. Ki benimki sayılı zenginlerden di ama aynı zamanda el iyisi idi. Ve en son hala ev almam yatırım yapmam ayni zamanda kardeşime 1 soda için olay cikarinca diyince annem haydi kapı orada dedi
Sadece tek korkum gelip zarar vermesi o yüzden ne olur dikkatli olun dualarım sizinle

O bana zarar veremez. Kendisine zarar verir hem de kendi davranışlarıyla. Allah büyük. Ben kurtulacağım az kaldı da o kendisinden nasıl kurtulacak?

Vah vah ne hallere düştük toplum kadınına bak ne kadar okumus karşyer sahibi güclğ kadında olsak gel gelelim iş bosanmaha gelince pısırık insanlar oluyor cekiniyoruz neyden cekiniyoruz? Saglam bir durus sergileyip seni bosuyorum bile diyemiyorhz. Korkuyoruz.... eline silahı alır diye birgğn kapıma dayanır diye. Malum toplum erkegi kestiremiyorsun ki en elit kadında olsan korkuyorsun basıma bişey gelir mi zarar verir mi zarar verse içeri girse geri serbest kalsa kapıma dayanır mı vs vs.. zor be kadın olmak . Baksana simdiden rahstsızlıklr vermeye baslamıs bile arkadaslarını rahatsız ederek falan insallah sorunsuz bir sekilde ayrılırsın. Kadınlar olarak arkandayız keşke gercektrn güclü gözüktügümüz kadar güclü olabilsek. Cocuklara travmalar yasatmadan bitirebilmeniz dilegimle . Tükenmiş bir evliligi usulca bitirmekte zor ne bileyim ne diyeyim keske düzelebilecek seyler olsaydı yumurta gte dayanınca koca oldukları akıllarına geliyor ama iş işten geciyor giden kadının omrunden gidiyor omuzlarına yük oluyor tükeniyor..

Konunun devamını simdi okudum

Yahu ben bu adamı anlamıyorum. Boşansan bile başını iki elinin arasına alıp düşünürsün. 3 çocuğumun annesi bana neden böyle davranıyor diye. Altını yine çiziyorum boşansanız bile hatalıyım yaşattıklarım için geriye dönük bir şey yapmam ama çok içten bir özür diliyorum senden. Kendine iyi bak bundan sonra her zaman arkandayım demesi gerekirken adamın yaptıklarına bak. Bu adam dizi film karakteri gibi

Buna hic sasirmadim. Bu konuda sürekli size karşıt gibi gelen fikirleri yazma sebebim buydu. Adamın zaten sosyokulturel seviyesi düşük, bu adamı daha da kudurtmak manasız dedim. Yine aynı fikirdeyim. Hiç konuşmamak, mesaj çekmek, engellemek bu adamda hata bence. Bosanana kadar düşmanını kendine yakın tutacaksın. Düz ve nötr davranmaktan bahsediyorum. Ben bosanmanizi dogru buluyorum..Ama bilmem kaç senelik kocanizi mesajla ayrılıyorum deyip engellerseniz -zaten parlak bir adam değil- o da deli dana gibi çarpa çarpa gelir. Bir daha ararsa açın bence. Sert değil teker teker bunu bunu yaptın, süreceğine olan inancım bitti. Çekişmeli olursa kimseye faydası yok. Seni de gözeterek şu şartları uygun gördüm. Siz iletişim dilindeki seviyeyi düşürürseniz o zaten belli ki akıllı, mantıklı bir adam değil. İyice lackalasacak.

Bende aynısını düşünüyorum ve karşıdaki normal insan değil dendi ama bu hiç denenmedi,güzel bir dil denenir olmuyorsa diğer yola mecburen geçilir.bende boşandım 10 gün önce şiddet uygulayan narsist bi kocam vardı ama ilk sordum güzellikle anlaşmalı boşanacak misin 2 çocuğumuz var yoksa gardimi alacağım diye ilk mirin kırın etti sonra kabul etti 1 ay içinde tek celsede bitti

Bu arada boşanan kadınların hiçbirinin kocası normal değil ki boşanmaya gidiyor olay noormal insanlar olsa zaten evliliğine ailesine düzgün davranırlar amaç bu süreci yipratmadan atlatmak çocuklar varsa biraz daha ikna edilebiliniyorlar bu konuda

Bu neden koz anlamadim? Üçüncü kisilerin birbirini aldatmasi sizin davayi neden etkilesin ki

Dava olarak değil sanırım. Zora koşarsa işleri ben de bunu herkese söylerim diyecek gibi anladım.
Ben de böyle anladım. Öyle saça böyle tarak. İnsana yapılmayacak şeyler yapana insan gibi davranılmaz.

Bizler her ne kadar konu üzerinden adamın karakterine biraz hakim olsak da onu en iyi tanıyan konu sahibi. Bu şekilde Ilımlı yaklaşarak sonuç alabileceğini bilse öyle yaklaşırdı diye düşünüyorum. Sonuçta 15 yıllık kocasının huyunu suyunu biliyor.

Ama benim anladığım bu adama bu şekilde Ilımlı yaklaşırsa elbet bu kadın benden bir gün boşanacak diyerek aman affet etme diyip bir yandan kuyusunu kazacak bi tip.

Bakın şimdi bile boşanmaylım demeden kendine şahit toplamaya başlamış. Evlilik ve çocuklar gözünde yok paralardan olacak tek korkusu o.

Konu sahibi birden söyleyerek eşinin kendince hazırlık yapmasını engelledi aslında. Yoksa bu adam sürece fazlaca hazırlıklı girecekti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…