- 23 Ağustos 2019
- 747
- 1.989
- 113
- 36
NeeeeBegan'ın bankacı kuzenine maaşını ben çekebilir miyim bi yolu var mı diye sormuş
Sizin gibi beni anlayan kadınlar sayesinde motivasyonum yükseliyor. Hala kocamın normal bir insan olduğunu düşünen üyelere de gerçek hayatta kolaylıklar diliyorum.Bizler her ne kadar konu üzerinden adamın karakterine biraz hakim olsak da onu en iyi tanıyan konu sahibi. Bu şekilde Ilımlı yaklaşarak sonuç alabileceğini bilse öyle yaklaşırdı diye düşünüyorum. Sonuçta 15 yıllık kocasının huyunu suyunu biliyor.
Ama benim anladığım bu adama bu şekilde Ilımlı yaklaşırsa elbet bu kadın benden bir gün boşanacak diyerek aman affet etme diyip bir yandan kuyusunu kazacak bi tip.
Bakın şimdi bile boşanmaylım demeden kendine şahit toplamaya başlamış. Evlilik ve çocuklar gözünde yok paralardan olacak tek korkusu o.
Konu sahibi birden söyleyerek eşinin kendince hazırlık yapmasını engelledi aslında. Yoksa bu adam sürece fazlaca hazırlıklı girecekti.
Tabi kendi bilir. Ama ben hiç şaşırmadım adamın bu şahit olayına. Zaten potansiyeli olan bir adam. Şimdi sıkıştı.Bizler her ne kadar konu üzerinden adamın karakterine biraz hakim olsak da onu en iyi tanıyan konu sahibi. Bu şekilde Ilımlı yaklaşarak sonuç alabileceğini bilse öyle yaklaşırdı diye düşünüyorum. Sonuçta 15 yıllık kocasının huyunu suyunu biliyor.
Ama benim anladığım bu adama bu şekilde Ilımlı yaklaşırsa elbet bu kadın benden bir gün boşanacak diyerek aman affet etme diyip bir yandan kuyusunu kazacak bi tip.
Bakın şimdi bile boşanmaylım demeden kendine şahit toplamaya başlamış. Evlilik ve çocuklar gözünde yok paralardan olacak tek korkusu o.
Konu sahibi birden söyleyerek eşinin kendince hazırlık yapmasını engelledi aslında. Yoksa bu adam sürece fazlaca hazırlıklı girecekti.
Bunların hepsini biliyor ama ruhu pislik. Zihni kirli olduğu için sonuna kadar uğraşacak. Olayı bu adamın. Karşımda normal psikolojide bir insan yok. Şu an para için her şeyi yapabilecek bir yaratık var. Üstelik sadece benim kocam böyle değil. Türk erkeklerinin çoğu böyle. Boşanma davasında sanki bir düşmanla karşı karşıymış gibi davranıyor.Tabi kendi bilir. Ama ben hiç şaşırmadım adamın bu şahit olayına. Zaten potansiyeli olan bir adam. Şimdi sıkıştı.
Ne hazırlık yapacak ki. Velayeti istemiyor. Ortada bir ev var. Onu alması imkansız. Aldatma yok, şiddet yok. Altı üstü evi böluşup, çocuklara nafaka bağlanacak. Sanki servet var tablolar, yalilar, yazlıklar. Bu kadar drama fazla.
Bende arkadaşa katılıyorumBunların hepsini biliyor ama ruhu pislik. Zihni kirli olduğu için sonuna kadar uğraşacak. Olayı bu adamın. Karşımda normal psikolojide bir insan yok. Şu an para için her şeyi yapabilecek bir yaratık var. Üstelik sadece benim kocam böyle değil. Türk erkeklerinin çoğu böyle. Boşanma davasında sanki bir düşmanla karşı karşıymış gibi davranıyor.
Gayet basit bir cevabı var çünkü ikimiz de memuruz. Elimizde sadece ev var ondan da olmak istemiyor. Çünkü ev giderse en az 10.000 kira ödeyecek. Nafaka ödemekten mümkün olduğunca kaçınmaya çalışıyor çünkü maaşından kesilecek. Haliyle kendi maaşının büyük bir kısmı onun için kayıp olacak.Bu kadar detayı niye açıklamak zorunda kaldığımı da anlamıyorum.Bende arkadaşa katılıyorum
Para için herşeyi yapabilecek biri var diyorsunuz ama ortada para yok ki?
Anladığım kadarıyla paylaşılcak bir ev var. Araba bile yok. Hangi malın kavgasıki? Ev evlilikten sonra alındıysa yarı yarıya bölüşülcek, çocukların velayetini zaten istemiyormuş. Çocuklara 2-3 nafaka bağlancak bitti gitti.
Delil toplamaya uğraşılan konu ne?
Elinde delil olsa bile hakim ev komple senin olsun çocuklarınada nafaka ödeme mi diyecek? Yoo yine değişmeyecek. Bukadar atraksyona gerek yok yani. Anlaşmalı boşanmiyorsada çekişmeli açın. Ortada anlaşcak birşey yok çünkü
Teşekkür ederim.Helal sana! Dik durusunu alkisliyorum ..
Evin herşekilde gidecek olmasını anlamamamış olması çok parlak zeka olmadığını gösterirGayet basit bir cevabı var çünkü ikimiz de memuruz. Elimizde sadece ev var ondan da olmak istemiyor. Çünkü ev giderse en az 10.000 kira ödeyecek. Nafaka ödemekten mümkün olduğunca kaçınmaya çalışıyor çünkü maaşından kesilecek. Haliyle kendi maaşının büyük bir kısmı onun için kayıp olacak.Bu kadar detayı niye açıklamak zorunda kaldığımı da anlamıyorum.
Bu gerçeğin hala farkında olmayan/işine gelmeyen bir tane geri zekalı var karşımda konuşmak o yüzden işe yaramıyor.
MorAnka,Para için herşeyi yapabilecek biri var diyorsunuz ama ortada para yok ki?
Anladığım kadarıyla paylaşılcak bir ev var. Araba bile yok. Hangi malın kavgasıki? Ev evlilikten sonra alındıysa yarı yarıya bölüşülcek, çocukların velayetini zaten istemiyormuş. Çocuklara 2-3 nafaka bağlancak bitti gitti.
Ben sizi anladim. Sanmayın ki esinizi savunuyorum. Pislik yapma potansiyeli 8 ise bu tavır onu 9 yapar, siz ona net olun 7 pislik yapsın. Hem bildiğim kadarı ile aile desteğiniz yok. 3 çocuk yarın öbür gün Allah korusun size ve çocuklara birsey olsa en yakınınız maalesef yine bu adam. İpleri bu denli koparmayın manası yok.Bunların hepsini biliyor ama ruhu pislik. Zihni kirli olduğu için sonuna kadar uğraşacak. Olayı bu adamın. Karşımda normal psikolojide bir insan yok. Şu an para için her şeyi yapabilecek bir yaratık var. Üstelik sadece benim kocam böyle değil. Türk erkeklerinin çoğu böyle. Boşanma davasında sanki bir düşmanla karşı karşıymış gibi davranıyor.
Bu adam çocuklara nafaka vermemek için kendini paralarken ona çocuk mu emanet edeceğim? Allah korusun.Ben sizi anladim. Sanmayın ki esinizi savunuyorum. Pislik yapma potansiyeli 8 ise bu tavır onu 9 yapar, siz ona net olun 7 pislik yapsın. Hem bildiğim kadarı ile aile desteğiniz yok. 3 çocuk yarın öbür gün Allah korusun size ve çocuklara birsey olsa en yakınınız maalesef yine bu adam. İpleri bu denli koparmayın manası yok.
Şantaj olur, tehdit olur, fiziki bir temas olur o zaman zaten hiç muhattap olmayın.
Eşiniz amuda kalksa hem evi alıp, hem nafakadan sıyıramaz. İftira atsa ne olur. Kanıt yok.
Sizin sessizliğiniz kanıt asıl. Adam demez mi mahkemede ben o kadar kötüyüm niye uçak biletini aldım, niye eşyaları yükledim.
Yazın yatılı kalmayacak mi çocuklar bu adamda? Planladığınız gorumcenin yasak aşk hayatı ise ortalığı bulandırır sadece.Bu adam çocuklara nafaka vermemek için kendini paralarken ona çocuk mu emanet edeceğim? Allah korusun.
Sessiz kaldığımı nereden çıkardınız? Mesajlarımı okuduysanız bir şeyler planladığımı anlamış olmanız gerekiyor.
Ben de sana katılıyorum. Bende aldatma ve şiddet olduğu halde ev her halükarda ikiye bölüyor, benim alabileceğim ufak bir tazminat. Düğün takılarınızı isteyebilirsiniz belki de. Görümce işi çok lüzumsuz olur, sizi iftiracı olmakla suçlayabilirler, bence o topa hiç girmeyin. Gerçi avukatınız yönlendirir zaten. İş çekişmeliye gidecek gibi duruyor, avukatınız bunları eşinize güzelce anlatıp umarım anlaşmalı için ikna eder.Yazın yatılı kalmayacak mi çocuklar bu adamda? Planladığınız gorumcenin yasak aşk hayatı ise ortalığı bulandırır sadece.
Burada bütün planlarımı anlatıp, kendimi ifşa edecek kadar cahil değilim.Yazın yatılı kalmayacak mi çocuklar bu adamda? Planladığınız gorumcenin yasak aşk hayatı ise ortalığı bulandırır sadece.
Gayet basit bir cevabı var çünkü ikimiz de memuruz. Elimizde sadece ev var ondan da olmak istemiyor. Çünkü ev giderse en az 10.000 kira ödeyecek. Nafaka ödemekten mümkün olduğunca kaçınmaya çalışıyor çünkü maaşından kesilecek. Haliyle kendi maaşının büyük bir kısmı onun için kayıp olacak.Bu kadar detayı niye açıklamak zorunda kaldığımı da anlamıyorum.
Bu gerçeğin hala farkında olmayan/işine gelmeyen bir tane geri zekalı var karşımda konuşmak o yüzden işe yaramıyor.
Ben onu koparacağım haberi yokKendini adliye koridorlarina zincirlese dahi cocuklara nafaka baglanir. O konuda rahat olun.
Adam sahit bularak sizi kusurlu cikaracak bir davranis ortaya atarak tazminat koparmak istiyor bence.
Henüz bilgim yok.Nedir son durum, var mı güncelleme? Avukatınız konuşmuş mu?
Amin. Allah yardımcımız olsun.Benimki öğrendi avukat vasıtası ile. Olabildiğince pisleşiyor şuan. Kendi annesi yüzünden ayrılıyoruz ama arsızlık peşinde hala. Sinirlerimi sağlam tutmam gerek ama çok zor. İnşallah siz de biz de anlaşmalı boşanırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?