Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Began'ın bankacı kuzenine maaşını ben çekebilir miyim bi yolu var mı diye sormuş
Neeee ben onu kaçırmışım. Yoook artık. Bu adam çocukları da mı düşünmüyor ya. Aaa pardon çocukları düşündüğü için bi koli makarna almıştı değil mi .
Oha diyicem özür dilerim ama. Allah'ım evlatlarımızdan uzak etsin bu tipleri.

Sizin gibi beni anlayan kadınlar sayesinde motivasyonum yükseliyor. Hala kocamın normal bir insan olduğunu düşünen üyelere de gerçek hayatta kolaylıklar diliyorum.

Tabi kendi bilir. Ama ben hiç şaşırmadım adamın bu şahit olayına. Zaten potansiyeli olan bir adam. Şimdi sıkıştı.
Ne hazırlık yapacak ki. Velayeti istemiyor. Ortada bir ev var. Onu alması imkansız. Aldatma yok, şiddet yok. Altı üstü evi böluşup, çocuklara nafaka bağlanacak. Sanki servet var tablolar, yalilar, yazlıklar. Bu kadar drama fazla.

Bunların hepsini biliyor ama ruhu pislik. Zihni kirli olduğu için sonuna kadar uğraşacak. Olayı bu adamın. Karşımda normal psikolojide bir insan yok. Şu an para için her şeyi yapabilecek bir yaratık var. Üstelik sadece benim kocam böyle değil. Türk erkeklerinin çoğu böyle. Boşanma davasında sanki bir düşmanla karşı karşıymış gibi davranıyor.

Bende arkadaşa katılıyorum
Para için herşeyi yapabilecek biri var diyorsunuz ama ortada para yok ki?
Anladığım kadarıyla paylaşılcak bir ev var. Araba bile yok. Hangi malın kavgasıki? Ev evlilikten sonra alındıysa yarı yarıya bölüşülcek, çocukların velayetini zaten istemiyormuş. Çocuklara 2-3 nafaka bağlancak bitti gitti.
Delil toplamaya uğraşılan konu ne?
Elinde delil olsa bile hakim ev komple senin olsun çocuklarınada nafaka ödeme mi diyecek? Yoo yine değişmeyecek. Bukadar atraksyona gerek yok yani. Anlaşmalı boşanmiyorsada çekişmeli açın. Ortada anlaşcak birşey yok çünkü

Gayet basit bir cevabı var çünkü ikimiz de memuruz. Elimizde sadece ev var ondan da olmak istemiyor. Çünkü ev giderse en az 10.000 kira ödeyecek. Nafaka ödemekten mümkün olduğunca kaçınmaya çalışıyor çünkü maaşından kesilecek. Haliyle kendi maaşının büyük bir kısmı onun için kayıp olacak.Bu kadar detayı niye açıklamak zorunda kaldığımı da anlamıyorum.

Bu gerçeğin hala farkında olmayan/işine gelmeyen bir tane geri zekalı var karşımda konuşmak o yüzden işe yaramıyor.

Evin herşekilde gidecek olmasını anlamamamış olması çok parlak zeka olmadığını gösterir
Size kolay gelsin.

MorAnka,
genel olarak parayı çok seven insanlar için 1 lira dahi kıymetlidir, ki adam Began’ın maaşını bile bir köyü doyurur diye nitelendirip Began olmadan o maaşı nasıl alacağını sorup soruşturuyor, konuda anlattığım yakınımın eşi de kadının kendi hakkı olan para neden kadının hesabına yattı da adamın hesabına yatmadı diye kavga çıkarmıştı, ki kavga çıkardığı meblağ atla deve değildi 15 bin lira bir şeydi kibarca paraseverler diyeyim kendilerine, bu tip insanlar sineğin yağını hesaplar eşlerinden 1 lira koparsalar kar sayarlar, o bir tek ev şimdi o adam için öyle kıymetli ki.
Çocukların velayetine de şimdi he demiş ama eğer bizim olayda olduğu gibi olursa ilerleyen günlerde çocuklara nafaka vermemek için ve Began’ı dize getireceğini düşünerek velayet savaşı açabilir.

Karakterleri değişebilir ama paraseverlikleri hepsinde aynıdır, ceplerinden çıkan her kuruşun hesabını yaparlar sonra da size fatura ederler.

Ben sizi anladim. Sanmayın ki esinizi savunuyorum. Pislik yapma potansiyeli 8 ise bu tavır onu 9 yapar, siz ona net olun 7 pislik yapsın. Hem bildiğim kadarı ile aile desteğiniz yok. 3 çocuk yarın öbür gün Allah korusun size ve çocuklara birsey olsa en yakınınız maalesef yine bu adam. İpleri bu denli koparmayın manası yok.
Şantaj olur, tehdit olur, fiziki bir temas olur o zaman zaten hiç muhattap olmayın.
Eşiniz amuda kalksa hem evi alıp, hem nafakadan sıyıramaz. İftira atsa ne olur. Kanıt yok.
Sizin sessizliğiniz kanıt asıl. Adam demez mi mahkemede ben o kadar kötüyüm niye uçak biletini aldım, niye eşyaları yükledim.

Bu adam çocuklara nafaka vermemek için kendini paralarken ona çocuk mu emanet edeceğim? Allah korusun.

Sessiz kaldığımı nereden çıkardınız? Mesajlarımı okuduysanız bir şeyler planladığımı anlamış olmanız gerekiyor.

Yazın yatılı kalmayacak mi çocuklar bu adamda? Planladığınız gorumcenin yasak aşk hayatı ise ortalığı bulandırır sadece.

Yazın yatılı kalmayacak mi çocuklar bu adamda? Planladığınız gorumcenin yasak aşk hayatı ise ortalığı bulandırır sadece.
Ben de sana katılıyorum. Bende aldatma ve şiddet olduğu halde ev her halükarda ikiye bölüyor, benim alabileceğim ufak bir tazminat. Düğün takılarınızı isteyebilirsiniz belki de. Görümce işi çok lüzumsuz olur, sizi iftiracı olmakla suçlayabilirler, bence o topa hiç girmeyin. Gerçi avukatınız yönlendirir zaten. İş çekişmeliye gidecek gibi duruyor, avukatınız bunları eşinize güzelce anlatıp umarım anlaşmalı için ikna eder.

Burada bütün planlarımı anlatıp, kendimi ifşa edecek kadar cahil değilim.
Herkes hak ettiğini görecek o kadar.

Kendini adliye koridorlarina zincirlese dahi cocuklara nafaka baglanir. O konuda rahat olun.

Adam sahit bularak sizi kusurlu cikaracak bir davranis ortaya atarak tazminat koparmak istiyor bence.

Kendini adliye koridorlarina zincirlese dahi cocuklara nafaka baglanir. O konuda rahat olun.

Adam sahit bularak sizi kusurlu cikaracak bir davranis ortaya atarak tazminat koparmak istiyor bence.
Ben onu koparacağım haberi yok

Nedir son durum, var mı güncelleme? Avukatınız konuşmuş mu?
Henüz bilgim yok.
Amin. Allah yardımcımız olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…