Boşanma

Aynı model anne benimki de, ben ağlayınca üzülmene bile değmez diyor. Şen şakrak olmam lazımmış. Anlıyorum onu ama bu süreçleri de yaşamam gerek sonuçta yani elimde değil ve bastırmak istemiyorum.

Bana sorsan onunla mutlu olmak isterdim ama olmadım. Zorlamanın alemi yok.

Ya saçma gelebilir ama, sanki bir daha sevip sevilmeyecekmişim gibi, güvenmeyecekmişim gibi geliyor. Güvenirim ya değil mi?

Benimle mutlusu n sayın görümce bilmeyen mi var?

Cherry anam evde sen burda bi durun da iki dakka üzüleyim da :)

Ben guvendigime göre sen de guvenirsin. Neler yasadim sorma gitsin..

Hakkınızda hayırlısı olsun, daha gençsiniz, inşallah karşınıza kadir kıymet bilen bir de vicdan sahibi olan bir adam çıkar. Her derdin bir dermanı var, bu da geçer elbet. Geçmişinizde elbet bir şeylerin üstesinden geldiniz, kendinize o güçlü kadın hallerinizi hatırlatın ve daima kendinizi sevin. Hayat mutsuz olmak için çok kısa unutmayın. Ve siz mutluluğu sonuna kadar hakediyorsunuz :)

Sevgiler..

Geçen hafta açtığım konuda bahsettiğim gururlu kadın duruşu işte bu...Tebrik ederim ve yeni hayatınızda çok daha mutlu olmanızı dilerim.

Geçen hafta açtığım konuda bahsettiğim gururlu kadın duruşu işte bu...Tebrik ederim ve yeni hayatınızda çok daha mutlu olmanızı dilerim.
Teşekkür ederim. Güçlüyüm yıkılmam gibi beylik laflar kullanmaktan kaçınmaya çalışırım, mutlu olmak istiyorum sadece. İnşallah olurum.

hepsi geçecek canım
gel gitlerin olacak
acılarını yaşa ve bitir

ben boşandım 6 sene bitti , ikinci evliliğimi yaptım üzerine

çok zor bir süreç insan cok duygusal çalkantılar yasıyor ama ınan hepsı gecıyor

Allah içine ferahlık versin sorunsuz kurtarsın inşallah

aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef bendede bu duyguların zorlaması var.. Allah yardımcımız olsun..

Kayınpederim boşanmaktan vazgeçirmek için bize "ömür boyu yalnız kalacak değilsiniz ikiniz de illa ki evlenirsiniz, ama hiç kimse insanın ilk eşi ilk göz ağrısı gibi olmaz" demişti. O söz aklıma geldikçe üzülüyorum çünkü eşim benim hakikaten ilk göz ağrımdı, yani ilk aşkım değildi ama en çok ona yakın olmuştum sonradan zarar görsem de.

Acaba dediği gibi mi olacak?

Sevmistim diosun :))) ben cokkk sevmstm 21yasmdaydm evlendm 24yasmda bosandm ve erkegn yapmasi gereken hersey benm uzerimdeydi maddi olarak yani... Annesi oldm babasi oldm esi oldm dostu oldm ama noldu koca 24yasndaki herifi 3 sene besledm buyuttm ona ailesnden iyi baktm inan brnm cebmde olmasn onda olsn dedm o guzel gynsn kendmi salmstm resmen hayatimi ona adamstm smdi bebegm var inan senin konunu okuyana kadar aklma gelmemisti bnlar ama bebegme baktigim gibi bakmstm ona gerisini siz dusunun....

şuan ben nerede kimlerle mutluyum diye soramaz ki insan kendisine şu acımla şahsen soramıyorum her yer anlamsız geliyor çünkü acın var ..elbette ben ona güvensizliğimin artmasından ve ilerde dağ olmasından dolayı yuvamı yıkma kararı aldım..ben bu hayallerle yarım kaldım nerde kimlerle mutlu olduğumun şu süreçte hiçbir anlamı yok

dediği gbi olmayacak
şuan sevginden acından dolayı bunları düşünuyorsun
ben de eski eşimden ayrıldıgım zaman o benım ilk aşkım benı onun gbı kımse sevemez derdım
şimdi evli oldugum kişi
boşandıktan 3 sene snr karsıma cıktı ve eşimi çok sevıyorum kıyamıyorum hala da çok aşıgım :)))

eskisinin de canı cehenneme :))))

ben boşanırken 10 kılo vermıstım
o kadar canım yanıyordu ki
4 sene evli kaldım ruh gbıydım o olmadan ölürüm yasayamam derdim
ama hep Allah a dua ettim ve bu sitede de cok bana destek cıkanlar oldu
Allah içime ferahlık verdı gercekten , mahkeme gunune kadar cok acı cektım resmen süründüm
mahkemeden snr tek damla gözyası dahi dökmedim ve hep dedim ki sonrasında
olmayan birseyı oldurmanın alemi yok, bir de şuna çok iannırım ben birsey en basta nasılsa devamı da oyle oluyor

o yuzden size gereklı olan tek şey zaman , hepsi gececek

Neden ayrıldın tam olarak anlamadım sorun neydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…