Boşanmadımm..

ya bi de siz beni ciddi ciddi saf salak bi şey sanıyorsunuz ya bunu anlatamıyorum size.. kız ben kendini ezdiren ezik salak bi kadın değilim. Yapacaklarımı çok güzel yapıyorum boşanmak harici bi ona cesaretim yok.

Kocan çatır çatır seni aldatıyor bunu sineye çekiyorsun. Sence bunun karşılığı nasıl bir sıfattır?

Niye yalan söyledin ki. Bize bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Herkesin kendi hayatı

Biliyorduk ki zaten. Yanlış olan ne biliyor musun hadi eleştirilmemek için boşandım dedin ulen milletin konusunda niye hava basıyorsun çekme bu adamı ben boşandım hıh diye.

anladım ne mutlu muhteşem bi evliliğin var
Teşekkür ederim, sen de tükkanın önünü bu hanzoyla kapatmaktan vazgeçersen bi şansın olur. Yata yata anca karpuz büyür. Kalkman lazım.

Teşekkür ederim, sen de tükkanın önünü bu hanzoyla kapatmaktan vazgeçersen bi şansın olur. Yata yata anca karpuz büyür. Kalkman lazım.

Kocan çatır çatır seni aldatıyor bunu sineye çekiyorsun. Sence bunun karşılığı nasıl bir sıfattır?
Gerçekte somut olarak aldatmadı hiç.. ya da ben yakalamadım. Bilmiyorum daha net delillere ihtiyacım var belki, kafam çok karısık.

Kalkmam lazım haklısın gerçekten. Borçlarımı da ödedik. Temiz kartlarım artık
Hayret ettim. Adamın boşanma diye o kadar borcu taktığını düşünmüştüm açıkçası. Demek o kadar güveniyor sana. Madden besledikçe gitmeyeceğini düşünüyor olabilir.

Gerçekte somut olarak aldatmadı hiç.. ya da ben yakalamadım. Bilmiyorum daha net delillere ihtiyacım var belki, kafam çok karısık.
Ablacım kocanın yürümediği bi Eyfel kulesi kaldı ne anlatıyorsun? Seni zibilyon kere boynuzladı. Aynı yatakta mı basman lazım inanman için? Duygusal, gözle yapılan ihanet ihanet değil mi?

Hayret ettim. Adamın boşanma diye o kadar borcu taktığını düşünmüştüm açıkçası. Demek o kadar güveniyor sana. Madden besledikçe gitmeyeceğini düşünüyor olabilir.
Onu bırakmam asla sanıyor o. Ama yine de tedirgin.. daha iyi davranmaya başladı para veriyor artık bana borçlarımız bitti diye. Kumar borcu da bitti. Ama insanlar değişmez defalarca sosyal medyadan da olsa aldatıldım neler yaşadım.. inanın bilmiyorum ne düşüneceğimi.

Ona birakmam asla saniyor degil, onu asla birakamayacagimi biliyor olacakti. Bu adamin gozu disarda, hep de oyle olacak. Giden senin omrun olacak bu arada. Hayat adama guzel.

Ne yaşadığını anladım ben. Banka olayından sonra aydınlanma geldi. Adam seni de banka olarak görüyor. Sana borç takıyor, seni aldatıyor, karın tokluğuna çalıştırıyor, sen arıza çıkarmaya başlayınca sadece kart borçlarını kapatıyor. :) Banka da öyle, kredi kartının asgarisini ödemek gibi düşün. Üç ay geciktirdiğin kredi taksitini banka arayıp icra ile tehdit edince günü kurtarmak için sadece 1 ayı ödemek gibi düşün. Sana da yaptığı bu. Sıfıra sıfır bile değilsin şu an. Sana yaptığı her şeyi telafi etmedi. Seni avuttu.

Öff o zaman oturun aşağıya kapatın gözünüzü aldatıyorsa konu da açıp milleti şişirmeyin artık. Aileyi de bahane etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…