- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.149
- 83
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Canım o zamana kadar üşenmez yapar bi çocuk. Çocuğum için der bu sefer de. Miss gibi hayat.Sacmalik sorry. Babaniz öyle veya böyle bir gün hakkin rahmetine kavusacak. O zaman bahaneniz ne olucak? Ruhu incinir mi? Kendinizi mahkum edin ama babanizi kullanmayi birakin.adam zaten rahatsiz mis. Allah acil sifalar versin.
Bide hala o herifle yatiyorsunuz.
Aslında her iki tarafın amcası da zart diye gelip evde çay içemiyorsa, o evlilik iyidir bence.
Savunduğu şey de saçma yani. Amcası evde çay içince mi eşine bağlı olmayan özgür kadın olacaktı?
Aile içinde kocaya katlanmyı sizde gördüm,tiksiniyorsanız vurun kıçına boşayın madem sizde bu cesaret varsa yapında görelim.Her şeyi yutacak mideye sahip olmadım hiçbir zaman. Tiksinerek yatağa giriyorum onunla çoğunlukla kaçıyorum hatta. Kendimi bu evliliğe mecbur hissediyorum . Ailem için bu da. Artık daha çok onu yoksayarak yaşıyorum aynı ev içinde.
Gerçekten öyle.. çok yakın arkadaşımın babası vefat etti. Oğlu boşandıktan sonra hastalandı çok şey yaşadılar üzüntüden hastalığı tetiklendiğini düşünüyorum..
Canım o zamana kadar üşenmez yapar bi çocuk. Çocuğum için der bu sefer de. Miss gibi hayat.
Geçen gün bir üyeye esip gürlüyordunuz, kocası amcasını evde ağırlamadı diye. Boşa öyle kocayı, böyle böyle erkekleri tepenize çıkarıyorsunuz diye mangalda kül bırakmıyordunuz. Sahi siz niye bu kadar kolay yalan söyleyebiliyorsunuz?
Hem de ne için? Anonim olduğunuz bir sitede birileriyle laf dalaşına girebilmek için. Madem gururunuz bu kadar önemli, anonim olduğunuzda bile yediremiyorsunuz, o zaman boşayın madem? Niye hareketlerinizle sözleriniz birbirini tutmuyor?
Yani üstüne basa basa göğsünüzü gere gere o konuda boşandım ben hahayttt diyorsunuz. Hayret yani...
Bence bazılarınızda anlama eksikliği var.. cesaretim yokkk diyorum zaten yokAile içinde kocaya katlanmyı sizde gördüm,tiksiniyorsanız vurun kıçına boşayın madem sizde bu cesaret varsa yapında görelim.
Karpuz kabugunu düşürme aklinaBaşka bahaneler var mı?
Keşke çocuğun olsaydı o zaman "çocuğum babasına çok düşkün babasız çocuk büyütmek istemiyorum" derdin
Eşle uyumlu olmakla eşin her dediğini yapmayı aynı şey sanıyor. Sorun orada.Tabiiki oyle, çat kapi gelinmesinden hic hoslanmam
Valla ben komu sahibini anlamıyorum. Çay-amca konusunda yukselmesinide çözemedim. Herhalde dediginiz gibi guclu kadin kriteri çay koymak
Annene babana düşkünsen gerçekten onlar da sana düşkündür mutlaka. Mesela kocam beni öldürmekle tehdit ediyor desen ailen orda 1 sn kalmani istemez.Bir önceki konunu okudum msj attı barışalım dedi ben ona şunu yazdım falan filan diye bildiğin yalanları sıralamışsın ve gerçek gibi. Buradaki insanları kandırmak için bu kadar ince şeyler yazmışsın ve herkes de inanmış ailenizle boşanma konusunda da patlatın güzel bir yalan inanırlar kızımız için boşanması daha hayırlı deyip fazla üzülmezler.
O zaman her evladı boşanan kanser olup ölüyor herhalde? Ne çok seviyorsunuz drama yapmayı. Boşanmak istemiyorum de olsun bitsin, ana babayı neden karıştırıyorsun..ayrıca hep anne babaları hasta oluyor sizin gibi insanların. Allah'tan kork, gerçekten hastalık gelirse görürsün.Gerçekten öyle.. çok yakın arkadaşımın babası vefat etti. Oğlu boşandıktan sonra hastalandı çok şey yaşadılar üzüntüden hastalığı tetiklendiğini düşünüyorum..
Ya Sen ne anlatıyon?O zaman her evladı boşanan kanser olup ölüyor herhalde? Ne çok seviyorsunuz drama yapmayı. Boşanmak istemiyorum de olsun bitsin, ana babayı neden karıştırıyorsun..ayrıca hep anne babaları hasta oluyor sizin gibi insanların. Allah'tan kork, gerçekten hastalık gelirse görürsün.
Bizler anladıkta siz anlamıyorsunuz ne demek istediğimizi.Bence bazılarınızda anlama eksikliği var.. cesaretim yokkk diyorum zaten yok
Bence bazılarınızda anlama eksikliği var.. cesaretim yokkk diyorum zaten yok
Esas sen ne "anlatıyon"?Ya Sen ne anlatıyon?
Bence bazılarınızda anlama eksikliği var.. cesaretim yokkk diyorum zaten yok
Benim babam kalp krizinden vefat etti ama senin durumun çok farklı ve biz de salak değiliz.Tonlarca tavsiye verdik sana burada, çocuğun yok bırak şu pislik herifi dedik.Neyse ya, ben çayımı yudumlarken yaxıyorum bunu sana.Madem boşanamıyorsun, bir de çocuk patlat tam olsun.Cilalaya cilalaya yaşayıp gidersin.Kalp hastası dalga geçilecek bi şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?