Boşanmadımm..

bazıları da buraya gelip uydurduğu hikayeleri yazmaktan keyif alıyor olmalı.
şunları toplayıp kitap yazsak bestseller olur heee.
şu parasızlıkta bu işe mi girsem ne ,malzeme çok nasılsa .

Canım o zamana kadar üşenmez yapar bi çocuk. Çocuğum için der bu sefer de. Miss gibi hayat.

Aslında her iki tarafın amcası da zart diye gelip evde çay içemiyorsa, o evlilik iyidir bence.
Savunduğu şey de saçma yani. Amcası evde çay içince mi eşine bağlı olmayan özgür kadın olacaktı?

Tabiiki oyle, çat kapi gelinmesinden hic hoslanmam
Valla ben komu sahibini anlamıyorum. Çay-amca konusunda yukselmesinide çözemedim. Herhalde dediginiz gibi guclu kadin kriteri çay koymak

Aile içinde kocaya katlanmyı sizde gördüm,tiksiniyorsanız vurun kıçına boşayın madem sizde bu cesaret varsa yapında görelim.

Gerçekten öyle.. çok yakın arkadaşımın babası vefat etti. Oğlu boşandıktan sonra hastalandı çok şey yaşadılar üzüntüden hastalığı tetiklendiğini düşünüyorum..

Başka bahaneler var mı?
Keşke çocuğun olsaydı o zaman "çocuğum babasına çok düşkün babasız çocuk büyütmek istemiyorum" derdin

İnanamıyorum! Başka üyelere laf söyleyecek kadar söylediği yalanlara kendi bile inanmış.

Tabiiki oyle, çat kapi gelinmesinden hic hoslanmam
Valla ben komu sahibini anlamıyorum. Çay-amca konusunda yukselmesinide çözemedim. Herhalde dediginiz gibi guclu kadin kriteri çay koymak
Eşle uyumlu olmakla eşin her dediğini yapmayı aynı şey sanıyor. Sorun orada.
Evlilik iki kişilik tabi ki ortak karar alınacak. Özgür olacağım diye de en mantıklı öneriye bile çıkıntılık yapmak mı gerekir? Eve çat kapı kimse gelmesin önerisi mantıklı bence. Mantıksız gelene karşı çıkarsın tabi. Mesela kendisinin konusu vardı, dişi ağrıyordu. Adam para vermiyor diye günlerce ağrıyla gezmiş. İşte bakın Panda Hanım, burada ejderha gibi kükremesi gerekiyordu. Yükseleceği yeri bilmiyor sanırım.

Annene babana düşkünsen gerçekten onlar da sana düşkündür mutlaka. Mesela kocam beni öldürmekle tehdit ediyor desen ailen orda 1 sn kalmani istemez.

Tabi eğer tek derdin ailense. Bu da yalan değilse.

Gerçekten öyle.. çok yakın arkadaşımın babası vefat etti. Oğlu boşandıktan sonra hastalandı çok şey yaşadılar üzüntüden hastalığı tetiklendiğini düşünüyorum..
O zaman her evladı boşanan kanser olup ölüyor herhalde? Ne çok seviyorsunuz drama yapmayı. Boşanmak istemiyorum de olsun bitsin, ana babayı neden karıştırıyorsun..ayrıca hep anne babaları hasta oluyor sizin gibi insanların. Allah'tan kork, gerçekten hastalık gelirse görürsün.

Ya Sen ne anlatıyon?

Bence bazılarınızda anlama eksikliği var.. cesaretim yokkk diyorum zaten yok

Size ciddi bir yorum yapayim. Bu adamı boşamazsanız o sizi bosayacak. Hemde sizin katlandiginjz seylere katlanmayan, sesi cikan, eger giyim kusamniza karisiyorsa daha açık giyinen, catir catir paralari ezen bir kadin icin. Erkekler karım kahrimi cekiyor diye kiymet bilmez. Eziyet ettigi kadina deger vermez.

Kalp hastası dalga geçilecek bi şey değil
Benim babam kalp krizinden vefat etti ama senin durumun çok farklı ve biz de salak değiliz.Tonlarca tavsiye verdik sana burada, çocuğun yok bırak şu pislik herifi dedik.Neyse ya, ben çayımı yudumlarken yaxıyorum bunu sana.Madem boşanamıyorsun, bir de çocuk patlat tam olsun.Cilalaya cilalaya yaşayıp gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…