- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Size ciddi bir yorum yapayim. Bu adamı boşamazsanız o sizi bosayacak. Hemde sizin katlandiginjz seylere katlanmayan, sesi cikan, eger giyim kusamniza karisiyorsa daha açık giyinen, catir catir paralari ezen bir kadin icin. Erkekler karım kahrimi cekiyor diye kiymet bilmez. Eziyet ettigi kadina deger vermez.
Asıl sen ne anlatıyosun?Ya Sen ne anlatıyon?
Benim ki uyduruk değil cnım. Boşandım demem sadece yalandı o da mecbur kaldım sizden fikir almak için bi konuda öyle yazdım.bazıları da buraya gelip uydurduğu hikayeleri yazmaktan keyif alıyor olmalı.
şunları toplayıp kitap yazsak bestseller olur heee.
şu parasızlıkta bu işe mi girsem ne ,malzeme çok nasılsa .
Eşle uyumlu olmakla eşin her dediğini yapmayı aynı şey sanıyor. Sorun orada.
Evlilik iki kişilik tabi ki ortak karar alınacak. Özgür olacağım diye de en mantıklı öneriye bile çıkıntılık yapmak mı gerekir?Eve çat kapı kimse gelmesin önerisi mantıklı bence. Mantıksız gelene karşı çıkarsın tabi. Mesela kendisinin konusu vardı, dişi ağrıyordu. Adam para vermiyor diye günlerce ağrıyla gezmiş. İşte bakın Panda Hanım, burada ejderha gibi kükremesi gerekiyordu. Yükseleceği yeri bilmiyor sanırım.
Kendinize saygınız yok bizemi olsun ..Benim ki uyduruk değil cnım. Boşandım demem sadece yalandı o da mecbur kaldım sizden fikir almak için bi konuda öyle yazdım.
Off Katip ya, sanki bize boşanacak. Babası kalp hastasıymış... babam kanser , annem kalp hastası. İşin kötüsü bende de mitral kapak yetmezliği var. Azıcık fazla üzülsem kalbim duracak gibi oluyor. İlerlerse kapakçık ameliyatına kadar yolu var. He he diyorum ben böylelerine.Ben onu çok iyi biliyorum, babamda o da dahil her hastalık vardı, bana anlatma kardeş. Tokum ben yedim de geldim.
Erkekler böylelerini boşamaz. adam harem kursa gitmez neden boşasın ki
Karpuz kabugunu düşürme aklina
Kimseyi değil kendini kandırıyorsun boşanip bosanmaman bize neeeKızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
Abartmıyorum, sırf o diş konusu yüzünden boşardım ben. Ben ağrıdan kıvranacağım, beyefendi para yok diyecek, öyle mi?Bakmayin esip gurledigine. Aynı şeyi yaşasa yine sesini cikarmayacakti. O diş mevzusu tavan noktaydi yani. Bence o gün kocasina sinirliydi, oyle kukreyerek cikardi acısını
Abartmıyorum, sırf o diş konusu yüzünden boşardım ben. Ben ağrıdan kıvranacağım, beyefendi para yok diyecek, öyle mi?
Bir de üstüne dükkanda çalıştırıyordu, para da vermiyordu. Kendine bunları nasıl yaptırıyor, anlamıyorum.
Bi tane dişli fettan birine gönlünü kaptırsın bak nasıl boşuyor oynat bakalım.Erkekler böylelerini boşamaz. adam harem kursa gitmez neden boşasın ki
Ne diyelim, kendi bilir artık.Bize kalsa coktan adami ortadan ikiye bölmüştük zatenelle tutulur bi yani yok adamin
Aldatıldım, şoktayım diye konu açar o zaman da kesin.Bi tane dişli fettan birine gönlünü kaptırsın bak nasıl boşuyor oynat bakalım.
İyi de burada kaç kişi size yol yordam gösterdi. Yaparsın aslansın kaplansın defedersin bu adamı dedi, hiç mi cesaret gelmedi?Bence bazılarınızda anlama eksikliği var.. cesaretim yokkk diyorum zaten yok
Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?