Boşanmadımm..

Erkekler böylelerini boşamaz. adam harem kursa gitmez neden boşasın ki

bazıları da buraya gelip uydurduğu hikayeleri yazmaktan keyif alıyor olmalı.
şunları toplayıp kitap yazsak bestseller olur heee.
şu parasızlıkta bu işe mi girsem ne ,malzeme çok nasılsa .
Benim ki uyduruk değil cnım. Boşandım demem sadece yalandı o da mecbur kaldım sizden fikir almak için bi konuda öyle yazdım.

Bakmayin esip gurledigine. Aynı şeyi yaşasa yine sesini cikarmayacakti. O diş mevzusu tavan noktaydi yani. Bence o gün kocasina sinirliydi, oyle kukreyerek cikardi acısını

Ben onu çok iyi biliyorum, babamda o da dahil her hastalık vardı, bana anlatma kardeş. Tokum ben yedim de geldim.
Off Katip ya, sanki bize boşanacak. Babası kalp hastasıymış... babam kanser , annem kalp hastası. İşin kötüsü bende de mitral kapak yetmezliği var. Azıcık fazla üzülsem kalbim duracak gibi oluyor. İlerlerse kapakçık ameliyatına kadar yolu var. He he diyorum ben böylelerine.

Erkekler böylelerini boşamaz. adam harem kursa gitmez neden boşasın ki

Diger kadin istedigi icin bosaniyolar. Bu sekilde cok ornek gordum. Ben o kadar fedakarlık ettim, dudagima bir ruj bile almadim, buna rağmen beni birakti gitti diyen cok kadin gordum

Kimseyi değil kendini kandırıyorsun boşanip bosanmaman bize neee

Bakmayin esip gurledigine. Aynı şeyi yaşasa yine sesini cikarmayacakti. O diş mevzusu tavan noktaydi yani. Bence o gün kocasina sinirliydi, oyle kukreyerek cikardi acısını
Abartmıyorum, sırf o diş konusu yüzünden boşardım ben. Ben ağrıdan kıvranacağım, beyefendi para yok diyecek, öyle mi?
Bir de üstüne dükkanda çalıştırıyordu, para da vermiyordu. Kendine bunları nasıl yaptırıyor, anlamıyorum.

Bize kalsa coktan adami ortadan ikiye bölmüştük zaten elle tutulur bi yani yok adamin

Bak 4-5 aydır burada yazıyorum. Su ekranı kapattığım an konu da kapanıyor. Bazen eşime soruyorum sen ne yapardın diye. Ama günlük hayatımı etkilemiyor.
Sadece son dönemde kizini babaaanneye bırakan kadin etkiledi. Sabah çok huzursuz uyandım.
Sizin konunuz da beni hiç etkilenmeyen konulardan. İster bosanin ister bosanmayin. Kimin umurunda? Aha adliye aha boşanma dilekçesi.
Ama gayet iyi evliligi olan bir kadının R Rosalind Franklin kocasini eleştirirken biraz utanır insan. Dön bir kendine bak derler. İyi niyetli de bulmam. Hem zaten azcık mantığı olan üyeler sizin bosanmadiginizi da anlamıştır. Katibin Ruhu demişti diye hatırlıyorum.

Bence bazılarınızda anlama eksikliği var.. cesaretim yokkk diyorum zaten yok
İyi de burada kaç kişi size yol yordam gösterdi. Yaparsın aslansın kaplansın defedersin bu adamı dedi, hiç mi cesaret gelmedi?

Gerçi ben oyumu assla boşanmaz dan yana kullanmıştım. Keşke ben haksız çıksaydım da beni utandırsaydınız. Gelsin şimdi börek dükkanında yeni sezon yeni maceralar. Kocanızın da totosu arşa değmiştir, ben bitti demeden bitmez diye geriniyordur ortalıkta. Bakın size son tavsiyem, para biriktirin. Gerekirse kasadan tırtıklayın çünkü size maaş falan vermiyor karın tokluğuna çalıştırıyor. Sigortanız yoksa kesinlikle yaptırın veya varsa da düzenli yatmasını sağlayın.

Ben hazırım kocanızın yeni maceralarını dinlemeye, ya siz?

Genişlik desen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…