- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Her defasında o ilk günkü gibi heyecan, taptaze duygular, ahh.Aldatıldım, şoktayım diye konu açar o zaman da kesin.
Hani çocuğu çok döversin dayak arsızı olur ya. Heh işte o muhabbet :)Her defasında o ilk günkü gibi heyecan, taptaze duygular, ahh.
Ailesine Yalan söylemesine gerek yok ki. Adam zaten tam boşamalık. Konu sahibi böyle seviyor, ne yapalımBir önceki konunu okudum msj attı barışalım dedi ben ona şunu yazdım falan filan diye bildiğin yalanları sıralamışsın ve gerçek gibi. Buradaki insanları kandırmak için bu kadar ince şeyler yazmışsın ve herkes de inanmış ailenizle boşanma konusunda da patlatın güzel bir yalan inanırlar kızımız için boşanması daha hayırlı deyip fazla üzülmezler.
Evet ama başka bir konusunda okudum sanırım arkadaşları çevresi sosyal medyadan kızlara yazmasını aldatmak olarak görmüyorlarmış ya. Anne babası da öyle görmeyebilir yani daha daha buyuk bişey söylesin ki ailesi de korksun boşanmasina destek olsunlar. Hem böylece bosaninca üzülüp hastalığı artmaz tam tersi kızımızı bir beladan kurtardık diye derin bir nefes alırlar.Ailesine Yalan söylemesine gerek yok ki. Adam zaten tam boşamalık. Konu sahibi böyle seviyor, ne yapalım
ya bi de siz beni ciddi ciddi saf salak bi şey sanıyorsunuz ya bunu anlatamıyorum size.. kız ben kendini ezdiren ezik salak bi kadın değilim. Yapacaklarımı çok güzel yapıyorum boşanmak harici bi ona cesaretim yok.Bi tane dişli fettan birine gönlünü kaptırsın bak nasıl boşuyor oynat bakalım.
Size de eğlence çıktı.. iyi ki varım vallaHer defasında o ilk günkü gibi heyecan, taptaze duygular, ahh.
Sanki adamın çok g.tünde yaptığın. Borçları takmış, karın tokluğuna ırgatlık yaptırıyor mu dükkanında, yaptırıyor. İki poğaça alıyor dükkandan diye elalemin yoluklarına ağız eğiyor musun eğiyorsun. Tek yapabildiğin yataktan kovmak. Sanki adama çok dert. Gider başka yatağa.ya bi de siz beni ciddi ciddi saf salak bi şey sanıyorsunuz ya bunu anlatamıyorum size.. kız ben kendini ezdiren ezik salak bi kadın değilim. Yapacaklarımı çok güzel yapıyorum boşanmak harici bi ona cesaretim yok.
Keşke bu başarıyı boşanmaktada gösterebilsemGeçmiş olsun kirazcım artık kk nın maskotusun
Sen burada 24 saat takılmaya devam edersen, senin kocan gidecek başka yatağa..Sanki adamın çok g.tünde yaptığın. Borçları takmış, karın tokluğuna ırgatlık yaptırıyor mu dükkanında, yaptırıyor. İki poğaça alıyor dükkandan diye elalemin yoluklarına ağız eğiyor musun eğiyorsun. Tek yapabildiğin yataktan kovmak. Sanki adama çok dert. Gider başka yatağa.
Çocukta yokmuşKeşke bu başarıyı boşanmaktada gösterebilsem
Dişçi parasını alabildin mi, hani konu açacak kadar perişan olmuştun yaya bi de siz beni ciddi ciddi saf salak bi şey sanıyorsunuz ya bunu anlatamıyorum size.. kız ben kendini ezdiren ezik salak bi kadın değilim. Yapacaklarımı çok güzel yapıyorum boşanmak harici bi ona cesaretim yok.
Aşko ben sen gibi aman kocam görecek diye kaçak göçek girmiyorum kk ya, bura zaten hep açık. Senin instaya feyse girdiğin gibi giriyorum.Sen burada 24 saat takılmaya devam edersen, senin kocan gidecek başka yatağa..
O kim merak ettimYa boşver ya baskalarıyla seks yapan adamı affedip 2. çocuk yapan dolanıyo ortalıkta buralarda.... Bizim ne haddimize. Allah selamet versin sana da.
Yahu biz linçlesek ne olur, linçlemesek ne olur..Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
Hayatım ben kocamı sevmiyorum ki artık. Benimki kocaya bağlılıktan değil anlatamıyommu?Boşanan hiç kimseden ben boşanınca annem yada babam üzüntüden hastalandı dediğini duymadım açıkçası çok saçma bir bahane.
Anlamıyorum bir türlü bu boşanamayan insanları? Sanki analarının karnından evli kocasıyla doğmuşlar. Nasıl bir bağlılık, nasıl bir yalnızlık korkusu ki bir adamın türlü saçmalıklarına, iğrençliklerine rağmen evlilik sürdürmek daha kolay geliyor.
Herkesi kendi kocan sanıyorsun . Gerçekler neden zoruna gidiyor? Yani boşanmadigina inan bende şaşırmadım . Hatta bazı kadınların cidden zevk aldığını düşünüyorum . Kime giderse gitsin geri bana dönüyor diye mi düşünüyorsunuz ne yapıyorsunuz? Bu durum bence sizin de hayatınızı renklendiriyor. Başka açıklaması olamaz. Normal insanlar böyle tepkiler vermez çünküSen burada 24 saat takılmaya devam edersen, senin kocan gidecek başka yatağa..
anladım ne mutlu muhteşem bi evliliğin varAşko ben sen gibi aman kocam görecek diye kaçak göçek girmiyorum kk ya, bura zaten hep açık. Senin instaya feyse girdiğin gibi giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?