Boşanmadımm..

Ailesine Yalan söylemesine gerek yok ki. Adam zaten tam boşamalık. Konu sahibi böyle seviyor, ne yapalım

Ailesine Yalan söylemesine gerek yok ki. Adam zaten tam boşamalık. Konu sahibi böyle seviyor, ne yapalım
Evet ama başka bir konusunda okudum sanırım arkadaşları çevresi sosyal medyadan kızlara yazmasını aldatmak olarak görmüyorlarmış ya. Anne babası da öyle görmeyebilir yani daha daha buyuk bişey söylesin ki ailesi de korksun boşanmasina destek olsunlar. Hem böylece bosaninca üzülüp hastalığı artmaz tam tersi kızımızı bir beladan kurtardık diye derin bir nefes alırlar.

Bi tane dişli fettan birine gönlünü kaptırsın bak nasıl boşuyor oynat bakalım.
ya bi de siz beni ciddi ciddi saf salak bi şey sanıyorsunuz ya bunu anlatamıyorum size.. kız ben kendini ezdiren ezik salak bi kadın değilim. Yapacaklarımı çok güzel yapıyorum boşanmak harici bi ona cesaretim yok.

ya bi de siz beni ciddi ciddi saf salak bi şey sanıyorsunuz ya bunu anlatamıyorum size.. kız ben kendini ezdiren ezik salak bi kadın değilim. Yapacaklarımı çok güzel yapıyorum boşanmak harici bi ona cesaretim yok.
Sanki adamın çok g.tünde yaptığın. Borçları takmış, karın tokluğuna ırgatlık yaptırıyor mu dükkanında, yaptırıyor. İki poğaça alıyor dükkandan diye elalemin yoluklarına ağız eğiyor musun eğiyorsun. Tek yapabildiğin yataktan kovmak. Sanki adama çok dert. Gider başka yatağa.

Sen burada 24 saat takılmaya devam edersen, senin kocan gidecek başka yatağa..

Keşke bu başarıyı boşanmaktada gösterebilsem
Çocukta yokmuş
Seninki kendi kendini kandırma
Çocuk olmayacaktı ki benim kılıksızın kıçına nasıl tekme vuruyordum ilk falsosunda görecektin
Neyse geç olsun güç olmasın o günlerde gelicek

Dişçi parasını alabildin mi, hani konu açacak kadar perişan olmuştun ya

Aşko ben sen gibi aman kocam görecek diye kaçak göçek girmiyorum kk ya, bura zaten hep açık. Senin instaya feyse girdiğin gibi giriyorum.

Boşanan hiç kimseden ben boşanınca annem yada babam üzüntüden hastalandı dediğini duymadım açıkçası çok saçma bir bahane.

Anlamıyorum bir türlü bu boşanamayan insanları? Sanki analarının karnından evli kocasıyla doğmuşlar. Nasıl bir bağlılık, nasıl bir yalnızlık korkusu ki bir adamın türlü saçmalıklarına, iğrençliklerine rağmen evlilik sürdürmek daha kolay geliyor.

Yahu biz linçlesek ne olur, linçlemesek ne olur..
Her seferinde "boşanmama" bahanen değişiyor. Şimdi de ailen olmuş..
Sen onurunu gururunu adamın ayağının altına paspas etmişsin, burda biz seni linçlesek ne, linçlemesek ne...

Hayatım ben kocamı sevmiyorum ki artık. Benimki kocaya bağlılıktan değil anlatamıyommu?

Herkesi kendi kocan sanıyorsun . Gerçekler neden zoruna gidiyor? Yani boşanmadigina inan bende şaşırmadım . Hatta bazı kadınların cidden zevk aldığını düşünüyorum . Kime giderse gitsin geri bana dönüyor diye mi düşünüyorsunuz ne yapıyorsunuz? Bu durum bence sizin de hayatınızı renklendiriyor. Başka açıklaması olamaz. Normal insanlar böyle tepkiler vermez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…