Boşanmak için yeterli sebep mi?

Kaynananla güzellikle konuşsan da carlayacak sana.Ben öyle hissediyorum yazdıklarından.Eşinle konuş önce.Boşanılacak bir şey görmedim düzelir bunlar.Tek taraflı da bakmıyorsun kendindeki hataları da biliyorsun.Bu da güzel.Önce eşinle konuş sonra birlikte gidip konuşun annesiyle güzellikle.

Eşini seviyorsan otur sakince konuş eşinle tatlı dille konuş eminimki orta yol bulacaksınız önce kendinize çeki düzen verin sonra aileye
Biz eşimle uzun zamandır konuşamıyoruz iş aile olduğumu bağrış kavga beni asla dinlemiyo sadece duyuyo bende mektup yazdım az önce hem içimi döktüm hem boşanmak istediğimi yazdım ailesiyle konuşçağımı da yazdım akşam vercem

Boşanma.Bunlar asilamayacak sorunlar değil. Cefa çekmeden devlet olunmuyor malesef.
Bosaninca herşey yolunda mı gidecek çok mutlu mu olacaksın. Belki seni daha da mutsuz edecek bir durumun içinde bulacaksın. Eşini kendi yatağını evini özleyeceksin.
Senin bahsettiğin bu sorunlar çok kişinin başında zaten.Bu yüzden eşini ezip hirpalama. Evliliğini esas bu bitirir. Saygıyı yok eder.
Birazcık sabret .Sabrederek eşinin ailesine mesafe koymayı ogreneceksin öğreteceksin. Yani biraz daha çabala ama esini ezmeden yap bunu.Evlilik sabır işi katlanma işi.
Bu sebeblerden bosanmak çözüm değil.
Tekrar evlenecek olsan onu da leylekler getirmeyecek sonuçta.

Yüzsüzlükte zirve sebep mi bilmem ama böyle devam edemeyeceği kesin esin bosanmak istemiyorsa önünü kesmek zorunda ya da sen bütün iletişimini bitirceksin karismayacak
Bilmiyorum hiç napıcağımı bilmiyorum bütün gece boşanma dilekç örneklerine baktım boşanma durumunda tayine baktım boşanmada tayin zormuş artık eskisi gb kolay değilmiş sanırım

Eğer eşiniz annem onlar birşey diyemem deseydi bosanmak mantıklı bir seçenek olurdu. Ama eşiniz de bunalmis bu durumdan arada kalıyor. Oturup açık açık herseyi konuşun gerekirse şehrinizi değiştirin.

yeterli bir sebep.
nasıl aileler bunlar anlamıyorum.
benim sülalemde çalışan kadının evine çaya bile gidilmez ki toplaması, hizmeti olmasın yorulmasın diye.
bunlar nasıl aileler nasıl insanlar?
kuzenimin eşi hemşire 3 çocuğu var, kaynana gelin altlı üstlüler imkanı yok evinden çöp almaz teyzem. temizliğini yapar hatta, yemeğini yapar.
Bir kere yerdiğini, ezdiği görmedim asla. Mümkün değil.
Gelini bizi arar rica eder gidin bizim evde oturun, çocuklar orda oynasın asla gitmeyiz evin kadını orda yokken ne işimiz var evinde diye.
Ben anlamıyorum bu kabalık nerden geliyor nasıl hadsiz insanlar bunlar. PES!

Tövbe Allah korusun bidaha evlenip başımı yakarmıyım kesin onun da ailesi olcak her halta maydanoz dön başa hem ben eşimi çok sevdim beni yıllardır evliliğe ikna eden tek insandı başka kimseyi o kadar sevemem ama b.k vardı da evlendim diyip mutsuz olan bi adamı da bu evliliğe mahkum edemem

Aslında var ama ev burda düzen burda kredi ödüyoruz geçim sıkıntısı olur diye taşınmadık ufak yer geçim kolay burda

Tasinin bence. Maddi gecim kolay olsa nolur? Manevi huzurunuz yok. Esiniz bunalmis. Siz bikmissiniz. Ikiniz de haklisiniz. Ailesinin duzelmesi lazim ama yaptiklarinin yanlis oldugunu dusunseler yapmazlardi ve bencr konusunca da duzelmezler. Daha fazla kavga cikarirlar. Ben olsam pilimi pirtimi toplar temelli terk ederdim o sehri.

Şöyle anlatayım ben bir ilin bir buçuk saat mesafesinde bi ilçedeyim kendi ailem merkezde oraya gitsek diyorum bu sefer yine aynı sorumlar olur mu emin değilim

İnşallah düzelir canım belliki ikinizde seviyorsunuz birbirinizi dualarım seninle bu süreçte bol bol dua et Allah yar ve yardımcınız olsun

Şöyle anlatayım ben bir ilin bir buçuk saat mesafesinde bi ilçedeyim kendi ailem merkezde oraya gitsek diyorum bu sefer yine aynı sorumlar olur mu emin değilim

Ben ankarada yaşıyorum o yuzden 1.5 saat bana bir sey ifade etmiyor acikcasi. Ama orda gelip gitmeye engel olacak bir mesafeyse deneyin bence. Olmazsa sonra baska bir şehri düşünürsünüz. Esinizle acikca konusun. Onun arada kaldigini fark ettiginizi, kendinizin onu bu konuma sokmak istemediginizi ama ailesinin durumunun da ortada olduğunu anlatin. Zaten sizi hakli buluyor belli ki genel olarak. Bosanmaniz bu seviyede iliskinize yazik etmek olur bence. Beraber mutlu olmak adina tasinmayi istediginizi soyleyin. Cocugunuz yoksa cocuk sakin yapmayın ama su durumlar cozulene kadar.

Bence eşinizle oturup adamakıllı konuşmaniz gerekiyor belli ki o da ikna edemiyor annesini arada kalmış ama bu sizi sevmedigini gıstermez bence eşinizin ailesi de iyilikten anlamıyor belli taktiginizi degistirin kayınvalideniz veya sizi rahatsiz eden kisiler evinize geldiginde sinirlenip surat asmayin onlarin amaci o belli ki sizi sinirlendirmek ama umursamamazliktan gelin kv niz size ne derse desin gülün gecin gülerek laf sokun asla tartismaya girmeyin her dedigi seye gıcık gicık gülün sıritın dalgaya alın bir sure sonra roller degisecek ve size sinir olacaktir muhtemelen uyuz oldugu icin evinize gelmeyi de kesecektir. Esinizle aranizdaki problem de bence oturup knusmak yerine birbirnize sinirle saldiriyorsunuz. O da bir yönden hakli bir tarafta annesi bir tarafta siz. Tartismak yerine oturup konusmayi deneyin.

Bilmiyorum hiç napıcağımı bilmiyorum bütün gece boşanma dilekç örneklerine baktım boşanma durumunda tayine baktım boşanmada tayin zormuş artık eskisi gb kolay değilmiş sanırım
Sen de kararsizsin önce sakın ol kendini dinle pişman olacağın bişey yapma elinden geleni yap konuş anlat olmazsa deneseydim demezsin hiç olmazsa

Kv telefonu yüzüne kapattığında neden yüzüme kapatıyorsun demiyor musun
ben olsam bir daha arasa açmam

Ben aşka surat yapmadım bi öğlen çaya çağırmıştım yanında nefret ettiğim arkadaşını getirmiş üstelik bana sormadan benim evine bi kere surat yapmadan ağırladım Yok ne yapsam boş iyi davrandıkça tepeme bindiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…