Boşanmak için yeterli sebep mi?

Ya bilmiyorum ama bence boşanma

Bütün bunları yapan insanların seni anlayacağını sanıyorsan yanılıyorsun canım,senin boşanman onların işine gelir emin ol,eşin ne yapsın kadın laf anlamıyor ( aynısı benim de başımda seni çok iyi anlıyorum ) bence yuvana sahip çık bütün bu yazdıklarını bir çoğumuz yaşıyor,zamanla hepsini halledeceksiniz inan bana,ama eşinle kaynanangil yüzünden tartışma,onları umursama kestir at.Misafirleri de kabul etme zorla değil ya,eşinle kavga etmezsen oda senin yanında olur,karşında değil..Ben nezaman kavga etmeyi bıraktım öyle eşim beni anlar oldu :)

zziinneett
3.şahıslardan kaynaklı sorunlar dışında sorunlarınız yoksa boşuna yıkmayın evliliğinizi. "Boşanma" kelimesi artık o kadar kolay telafuz edilir oldu ki.. Burada kayınvalidenizin dilini tutması, öyle her kafasina estiğinde sizi zorla rahatsız etmemesi gerekir. Eşiniz de belli ki arada kalmaktan bunalmış daralmış. Eşinizin annesiyle konuşup ona gereksiz ısrarlarda bulunmaması gerektiğini anlatmalı. Siz de çalışan bir kadınsınız. Kafalarına estikçe size müdahale etmemeliler.. Biraz anlayış çok mu zor ya anlamıyorum boyle tipleri

Esin yanasmiyorsa bile en azından sen git konuş kv yle. Eşinle de anlaş kızmasın kusmesin tarafsız olsun bu konuda. Ne demek ya senin işin çıkarsa git biz evinde yicez icicez. İyi dayanmissin valla ben olsam zıkkımın kökünü yiyin derdim yani. Bi de çalışan bayansin. Açık açık tatlı sert konusmalisin mutlaka. Eşinle de anlaş ki şikayet etmeye kalkarlarsa ben aranıza girmiyorum bıktım artık falan desin.

Bence boşanmayın ya. Bir süre baba evine gidin onları yalnız bırakın. Kaynanana da söylemen gereken şeyleri kafanda kurgula önce sonra da söyle biraz vicdana gelsin. Değeriniz anlaşılsın. Eşiniz iki arada kalmış yazık. Seviyorsanız boşanmayın. Yuva kolay kurulmuyor.

Evinize siz yokken kimsenin gelmesine izin vermeyin, istemiyorum deyin kestirip atın, kapıyı kilitleyip çıkın. Diğer konularda da hiç takmayın kv yi , müsait değilim deyin eşinizi araya sokmayın. İlla gelirse de ilgilenmeyin. Boşanmak bu durumda en son akla gelmeli bence önce araya mesafenizi koyun bunu yaparken eşinizi karıştırmayın. Önce büyük tepki alırsın sonra alışırlar.

Bunu en iyi siz bilirsiniz ama bence bu kadar ufak tefek şeylerden yuva yıkmak yazık olur. Burda mantıklı olan eşini de alıp birlikte, eşinin annesine konuyu açması. Ve sonrasında güzel güzel birbiriniz için empati yapmanız. Konuşarak hallolur mu böyle bir kayınvaliden varken bilemiyorum ama denemekle hiçbir şey kaybetmezsin. Eğer o da hadi seni geçtim oğlunun mutluluğu ve huzurunu düşünüyorsa ki her anne önce bunu düşünür. Kendisine geliş gidişlerine bir çekidüzen verir. Biraz da anlayışlı olur. Tüm gün evde oturan tipler, çalışanları pek anlayamıyor canım benim kayınvalidem de böyleydi. Aman ne varmış Tüm Dünya alem çalışıyormuş Acilen konuşmanız gerek.

Benim eşime kızdığım nokta evde biz kavga etçeğimize bana harlıycağına gidip anasına babasına bağırsın bıktım sizden diye evde kapıyı pencereyi yumruklıycağına anasının babasının evini yıksın ben kızınca da bi laf anlatmayı beceremedin diyince de anlamıyorlar napıyım katil mi olayım kafalarına silah mı dayayayım diyo dün gece babamla da konuştuk bana hak verdi ama boşanmak istememe kızdı eşimi çok sever babam ve eşim çok iyi anlaşır önümüzdeki Çarşamba ailem de gelecek akşam da toplanıp ayrıntılı konuşucaz babam dedi ben kayınpederine derim kızımın her türlü arkasındayız boşanmak da ayıp bişey değil olmuyosa boşanır kapım kızıma açık benim için utanç değil onurdur dedi ( iki tarafta doğulu aileyiz karşı taraf boşanmayı utanç olarak görür ama Benin babam kültürlü bir insandır) yani ailemin arkamda olduğunu kendilerine çeki düzen vermeseler çekip gideceğimi görsünler istedi babam

Keşke aileleri karıştırmadan önce siz bir konuşsaydınız. Büyükler işin içine girince meseleler daha çok büyüyor çünkü hele ki cahillerse.. Bakın eşiniz de iyi bir damat olmuş demekki boşanmak isteyerek hakkını yemiş olmayasınız, benim eşim anneme babama gitmek istemeyi bırakın görmeye tahammül bile etmez en fazla 5-10 dakika. Hemde aralarında hiçbir sorun geçmemesine rağmen, annesi ailemi beğenmediği için oğlunu da doldurdu en başından, eşim birden tüm aileme düşman oldu. Ya bir de benim gibi olsanız, şuan size çok kızdım böyle bir eşiniz var, şükredeceğinize.. Kaldı ki birde adam kendisi de hak veriyor size, arkanızda. Daha ne istiyorsunuz ki anlayamadım? Okumuş bir insansınız, kayınvalidenizle konuşup aranızda çözebilmelisiniz diye düşünüyorum.

Kv kendi yetiştirdiği çocuğun huyunu bildiği için bu kadar cesarete sahip maalesef (cahil cesareti dedikleri)
Eşin annemdir babamdir ben neyapayim modundaysa ona aratmadan kendin hallet sorun çıkarsa sen çıkaran ol esin konu dışı kalsin. Ama yok annem babam her zaman haklıdır diyen biriyse boşanmak doğru hamle gibi.

Zaten ilk ben konuşçam yarın gitçem konuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…