Boşanmak için yeterli sebep mi?

Once sakin bir şekilde eşinizle konuşun. Esimiz ailesine durumu anlatsin
Siz artik evli insanlarsiniz surekli rahatsiz etmeye haklari yok. Sizin evliliginize saygi duymayi eşini ogretmeli. Kv yaptıkları hic hos değil. Sizi cagirmasi normal ama isiniz varsa illa gel yada illa sana geliyorum diyemez. Esiniz durumu simdi düzeltemezse ılerde daha buyuk sorunlar yaşanabilir

Haklısın sakın geri adım atma.
O ev sizin, siz yokken başka misafirin gelmesi ne demek ya? Ayrıca siz konuşup ardından eşinizi aratmanız bana saçma geldi bilmiyorum, madem siz konuşuyorsunuz hayır ı net şekilde söyleyin. Eşinize aratmayın bir de.

Mutsuz olmak bosanmak icin yeterli bir sebep ama mesajlarinizdan anladigim cok seviyorsunuz esinizi

Bence o mektubu verin ama bosanmak istiyorum kismini cikarin , cozum bulamazsan bosanmaya gidecek bu is yazin
Sonucunu biraz bekleyin bakalim adim atacak mi esiniz

Bu arada baya sabirliymissiniz , bana bunlari yapsa o kv yi evden kovardim sanirim , kimsenin boyle birseye hakki yok , cehalet ve gorgusuzluk akiyor her yerlerinden

O zaman git konus.

Belki yola gelirler de ellerini cekerler yuvandan

Boşan

Bence esin de uzuluyor cok arada kalmis belli oturup sakince konusun ailesiyle konussun mesafe koysun imkaniniz varsa tasinin

bence boşanmak için yeterli bir sebep değil...tamam çok haklısın dolmuşsun artık bıkmışsın eşinin ailesi aşırı derecede görgüsüz ve yüzsüzmüş...ama eşinle ailesi dışında bir problemin yok...eşinle güzel bir ortamda sakince konuşmayı dene, kendini anlatmaya çalış...aranıza mesafe koyması gerektiğini vurgula...
eşlerin boşanması en büyük travmalardan...aşılabilecek problemler gibi geliyor bana...
hakkında hayırlısı olsun...umarım yuvanız yıkılmaz...

Okurken fenalık geldi. O kv kp kim ki böyle emrivakiler yapabiliyorlar?
Kocan da arkanda görünüp senin yüzüne çemkiriyor. Kararsız bir tutum. Ya olsun ya da hiç olmasın. Tepe sersemine döner insan. Ara anneyi vazgeçir sonra karını pişman et. Hiç konuşturma madem sen söyle gelmiyorum, gitmiyorum, istemiyorum diye.Açma kapını otur.

Boşanma kısmına gelince kocan biraz ayarla bence yola gelebilir. Ama ciddi biçimde sorunun ailesinin tutumundan kaynaklı olduğunu sakince anlatman lazım. Nerede durduğun belli değil diyebilirsin mesela.

Bana göre değil,eşiniz aslında arkanızda hepdurmuş ve arada bırakmanıza rağmen her defasında ailesinin önüne geçmiş.
Bence karı-koca iletişim kurup konuşmalısın gerekirse 50 kere.
Bir yuva bukadar basit yıkılmamalı,sizlik bir durum yok KV abartısı ve saçmalığı neyin diretmesi bu neyin kafasını yaşıyor anlamadım!

Esinize de cok uzuldum. Arada kalarak yasamak cok zor. Ne kadar hakli olsabizda, esiniz bunu bilsede, sizi savunmaya calissa da cok yorucu bir durumdur onun icin.

Bence kocanizi aradan cekme vakti gelmis. Kayinvalidenizle kayinpederinizle kem kum etmeden, kararli bir sekilde konusmalisiniz sizden istekleri oldugunda. Niye kocaniza soyletiyorsunuz ki? Hani kocsniz soyluyor boylelikle kirginlik olmuyof desen alakasi yok.

aile birliğiniz belli ki 3.kişiler yüzünden bozulmuş, yoksa siz eşinizle anlaşıyorsunuz.
öncelikle boşanmak yerine sorunu çözmeye odaklanın: eşinizle konuşun; ama sinirlenmeden. ne derse desin sakin kalarak konuşun. aksi halde sorunu çözmez, birbirinize girersiniz sadece. mesela sevdiği tatlıyı yapıp onu yumuşatıp onu aslında çok sevdiğinizi ama artık dayanamadığınızı, gerçekten çok yorulduğunuzu, annesi iyi niyetli olsa da kırıcı davranışlarda bulunduğunu, eşinizin dengeyi kuramadığını söyleyin. içinizi görmesini sağlayın. zaten sizin düşüncelerinizi biliyordur ama artık son raddeye geldiğinizi sakince anlatırsanız ve çok kırıldığınızı belli ederseniz bence durumun ciddiyetini anlayacaktır. eğer o konuşamıyorsa annesi ile siz konuşmayı teklif edin. bir de bundan sonrası için eğer devam etmek istiyorsa evliliğe, şartlar ileri sürebilirsiniz. mesela siz evde yokken misafir ağırlanmayacak ya da annesi size laf sokunca o da annesine tepki gösterecek gibi.
geri adım atmaz, yine aynı şekilde devam ederse durumu tekrar değerlendirirsiniz; ama evliliğinizi kurtarmak için elinizden geleni yapmanızı tavsiye ederim.

Senin eşin elinden geleni yapıyor bence.
Zavallinin suçu yok ama ailesi cidden çok anlayışsız.

Sen de boş yere onunla kavga ediyorsun yerinde olsam direk kendileriyle muhattap olurum.

Evet bence konuşup sizin yüzünüzden boşanma görünüyor sonumuz haberiniz olsun demelisin.

Aynen öyle düşündüm ben koca koca insanlara bağırıp çağırıp saygısızlık yapmak istemiyorum ben ufak bi laf etsem ömür boyu unutmazlar sma oğulları onların evlatları ne dese de unuturlar gider benden dolayı kalp kırılmasın diye eşimi hep aracı kıldım git sen konuş git sen söyle onu da anlıyorum arada kalmaktan bıktı usandı artık bende bıktım oyüzden dediğiniz gb kocamı aradan çekme vakti geldi ben gidip net bir şekilde konuşçam isterlerse kızsınlar küssünler bağırsınlar kötü gelin desinler yine de yapmıcam görümceye bile saftır diye hep anlayışla yaklaştım o bile beni defalarca sattı daha çok şey var da anlatçak burdan bu kadar oluyo yuvam yıkılıyor daha nolsun pazar günü herşey dökülecek ortaya

Hastaneye gideceginiz zaman kadin israrci olduğunda eşin arayip engel olmus, yani orda suclu olan kaynana belli ve oglu zaten gelme demis.. Sonradan dönüp niye senle kavga ediyor, "bıktım sizden" diyor? Ne alaka yani? Bilmiyor mu annesinin huyunu?

Aslında eşiniz üzerine düşeni yapmış, siz neden her konuda ara anneni deyip arada bırakıyorsunuz ki adamı? bıkar tabi bu durumdan. kaynana da kayınpeder de belli ki sıyırmış. istedikleri olsun diyorlar illa ama biraz dengeyi bulmak lazım. mutlu olmak için eşinize destek olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…