- Konu Sahibi zziinneett
-
Ben fikrimi söyleyeyim. Bence boşanmak mantıklı değil. Eşinizle aranizda bir problem yokmuş aile dışında. Bence eşinizle barışın ve onunla anlaşmaya varıp bi oyun oynayın. Gidip kv ye al oğlunu senin olsun bıktım artık çalışıyorum zaten bi de sizin misafirlerinizle uğraşıyorum de. Bi hafa sonu basbasa bırakmıyorsunuz o kadar kıymetliyse evlendirmeseydin oğlunu de. Sırf sizin yüzünüzden bosanacagim. Yuvam yıkılacak gözün aydın de . Bu laflardan sonra vicdanı varsa daha karışmaz. Biz böyle bir oyunu ablamla eniştemle oynadık. İkisi anlaşmışlar enistemle. Babam gidip aldı ablamı. Eniştem hergün gidip yuvamızi yiktiniz diye başının etini yedi ailesinin. Sonra gelip özürler dileyip aldılar ablamı ondan sonra daha da karisamadi eskisi kadarBenim zaten tereddütlerim var boşanmak istiyorum ama eşime üzülüyorum da ona korkak pısırık bi ananla babanı idare edip çenelerini kapayamadın dedim onun suçu arada kalıp o dengeyi kuramamak sabah işe giderken koltukta iki büklüm yatıyodu bi süre izledim o kadar içim parçalandı üzüldüm ki kafam çok karışık içinden çıkamadım belki yardım edersiniz bana umuduyla konu açtım
Aslında bu oyun mantıklı da bilemiyorum soğuttular herşeyden eşimde böle bişeye ortak olmayabilir gün geçtikçe uzaklaşıyoruz aramıza duvarlar örülüyor sanki o kadar yorgun ve bıkkınım ki eşimi sevmeme rağmen boşanmayı düşündürttüler yazıklar olsun ama gidip konuştuktan sonra vazgeçebilirler o huylarından bi de boşancaz dedim mi belki vicdana gelirler eşime mektubu eve gidince vercem bakalım ne dicekBen fikrimi söyleyeyim. Bence boşanmak mantıklı değil. Eşinizle aranizda bir problem yokmuş aile dışında. Bence eşinizle barışın ve onunla anlaşmaya varıp bi oyun oynayın. Gidip kv ye al oğlunu senin olsun bıktım artık çalışıyorum zaten bi de sizin misafirlerinizle uğraşıyorum de. Bi hafa sonu basbasa bırakmıyorsunuz o kadar kıymetliyse evlendirmeseydin oğlunu de. Sırf sizin yüzünüzden bosanacagim. Yuvam yıkılacak gözün aydın de . Bu laflardan sonra vicdanı varsa daha karışmaz. Biz böyle bir oyunu ablamla eniştemle oynadık. İkisi anlaşmışlar enistemle. Babam gidip aldı ablamı. Eniştem hergün gidip yuvamızi yiktiniz diye başının etini yedi ailesinin. Sonra gelip özürler dileyip aldılar ablamı ondan sonra daha da karisamadi eskisi kadar
herkese mrb benim konu biraz uzun kısa kesmeye çalışçam iki buçuk yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı memleketteyiz ben çalışıyorum eşimin ailesi ısrarcı ve anlayışsız insanlar..annesi arayıp şuraya gidelim bunu yapalım der çalışıyorum yok derim ısrar eder gelceksin der teli kapatır ben de eşime sararım ara anneni ikna et derim o da annesini arar konuşur ama teli kapatınca da başlarız birbirimize girmeye kavga kıyamet gırla.. ben sadece bir iki örnek vericem bigün çok hastayım hafta sonu yorgan döşek yatıyorum teli sessize alıp attım köşeye akşam eşimin gelmesine uyandım tele baktım yirmi cevapsız arama kaynana bende aradım anne hastaydım yatıyodum eşim geldi hastaneye gidicez serum yemeden kendime gelemicem dedim biz sana çaya gelcektik diyo anne hastayım diyorum tamam ben geleyim tek dedi hastaneye gitçez dedim olsun ben sana gelcem dedi teli kapadı bende eşime anneni ara ikna et dedim o da aradı gelme hastaneye gitçez laf anla dedi kapadı yine girdik birbirimize bıktım sizden dedi sonra kaynana ertesi gün evi bastı sen beni evine istemiyosun diye bağırıp çağırdı hastaydım zaten sesimi çıkarmadım yattım battaniye altında...eşimin istanbuldan sülalesi her yıl Ordu halinde gelir geçen yıl ağırladım çaya çağırdım kalabalıklardı o kadar alışveriş de yaptım kaynana onca insanın yanında beni rezil etti bi yemek yapamamadın mı çorba salata bu ne böle fln hiç cevap bile vermedim...bu yıl da geliyorlar kalabalık şekilde nöbet haftama geliyo ve 24 saat nöbetçiyim arandığımda hemen gitmem lazım ben dedim gidip annenlerde görürüz ben nöbetçiyim ağırlayamam babası demiş nöbetçi olsun biz geliriz evinize oturur yer içeriz onun işi çıkarsa gitsin benim evim benim misafirim benim evimde misafirimi ben ağırlarım istemiyorum dedim ve koptuk eşimle baya birbirimize girdik ağır laflar ettik kabul bende onun onuruna dokunacak laflar ettim o da senden de bu aptal evlilikten de bıktım b.k vardı da evlendim dedi bende bıktığın insanla evli kalma o zaman dedim ayrı yatıyoruz o koltukta yatıyo pazar günü kaynanama gidicem ve boşanmak istediğimi söyliycem sizce bütün bu yaşananlar huzursuzluklar boşanmaya sebep mi bu ara çok mutsuzum...
Kafanızda bitirmeden böyle bir adım atmayın.Sizin sorununuz eşinizin ailesi,eşinize kızgınlığınızın sebebi de onların karşısında ki pasifliği ama herkes ailesinin karşısında güçlü duramaz.Yapı diye bir şey var.Ve çoğu erkek ailesine "karısı yönlendiriyor,dolduruyor,şişiriyor"dedirtmemek için çekimser kalıyor malesef.Bence eşinizin ailesi ile ipleri tamamen koparın.Asla gidip gelme olmasın.Eşiniz görüşsün doya doya.Siz çekin kendinizi.Sonra boşanma işini tekrar düşünün.Boşanma isteğini kendisine iletmekle Kv nin de bitini büyütmeyin lütfen.
Sorun aile evet onun dışında eşimle bi problemim Yok ama bu aile işi de beni inanılmaz yıprattı hayattan soğudum evlilikten soğudum herşeyden soğudum ben eşimle konuşmayı çok denedim arkadaşlar olmuyo olmuyo olmuyo eşim arada yıpranıp bana sarıyo bende baştan gerekeni yapıp pazar konuşmaya gitçem inceldiği yerden koparEsinizle konusun ailesini agirlamaktan aciz olmadiginizi bunu seve seve yaptiginizi tatli dille ona anlatin, fakat sizinde bir isinizin bir düzeninizin oldugunu annesinin kirdugu plana göre hareket edemiyeceyinizi anlatin. Annesininde artik sizin evli oldugunuzu ve bagimsiz bkr aile hayatinizin oldugunu ona anlatin ve annesiyle bu konuyu konusmasini isteyin. Ayni sekildede sizinde kv nizle bu konuyu konusup onabunlari anlaticaginizi söyleyin ve kv nizlede esiniz konustuktan sonra konusun. Her firsatta yüz göz olup tekrar ayni sekilde yasaminizi sürdürmektwnse bir defa konusun kavga bile etseniz geri adim atmayin. Bir defa kavga edersiniz ama sonra herkes durucagi yeri bilir. Ve sizi arayip her hadi buraya gidelim hadi sana gelicem dediyinde esinizi araya sokmayin, kendiniz kararli bir sekilde hayir deyin ve kararinizdan geri dönmeyin. Kv yüzünden huzurunuzu bozmaya evliliyinizi bitirmeye deymez. Siz kayinvalidenize siniri belirleyin o ve sinirdan gecmesine izin vermeyin bu aradada esinizle agzinizin tadini bozmayin. Benim en sevmediyim seydir bu tür emri vakiler ve baskasinin hayatina müdahele etmeler. Madem oglundan ayrilamiyordu ne diye evlendirdiki. Ayrica siz ogluyla evlisiniz onunla deyil. Insallah problemlerinizi cözebilirsiniz.
Aslında sevinmez boşanmamıza üzülür herşeyden önce elalem oğlu boşandı der diye üzülür ama onun amacı bizi boşamak değil herşey kendi istediği gibi olsun diye düşünüyo olayı bu yani ben kalp kırmak istemedikçe böle olduCanım kusura bakma ama en büyük hata sende çünkü neden kaynanalar olan herşeyden eşini arada bıraktın bu çok büyük bir cikmazdir erkek için anne ve eş arasında kalmak benimsana tavsiyem kıçı kırık bir kaynana yüzünden evliliğini asla bitirme sen bunalıma girmişsin ondan boylesin..eşin yokken kaynanan sana bir söylüyorsa sen on söyle ona ve telefonu kapat ya da yanyanaykrn istediğini söyle seni eşine şikayet ederse de beni yanlış anlamış ben onu demek istemedim falan kendini salaga yatır geçiştir ama asla eşine anneni ara şöyle yap böyle yap deme evlilik böyle arada oynacaksin yoksa yürümez eşine de yazık valla ne yapsın adam annesini atamaz ki ne kadar kötü olsa da topla kendini boşanıp sevindirme o salak kadını
Kv yi yücelteceksiniz yani.Ödüllendirir gibi ciddiye alıp ayağına gideceksiniz.Ben olsam eşime resti çekerdim.Çekme noktasına gelmişsiniz çünkü.Ayrılmak istemiyorsa ailesi ile sizi karşı karşıya getirmeyecek."ailenle görüşmek istemiyorum kabul etmezsen bizi yok ediceksin"demek yeterli bence.Anlamazsa,umursamazsa bi süre ayrı kalabilirsiniz.Ciddiyetinizi anlayınca geri adım atacaktır diye düşünüyorum.Kimse böyle sınırsız,saygısız ailesi yüzünden kendi kurduğu ailesini yok etmeyi göze alamaz diye düşünüyorum.Sorun aile evet onun dışında eşimle bi problemim Yok ama bu aile işi de beni inanılmaz yıprattı hayattan soğudum evlilikten soğudum herşeyden soğudum ben eşimle konuşmayı çok denedim arkadaşlar olmuyo olmuyo olmuyo eşim arada yıpranıp bana sarıyo bende baştan gerekeni yapıp pazar konuşmaya gitçem inceldiği yerden kopar
Bende tamamen görüşmemeyi düşünmedim hiç çünkü gerek Yok sadece saygı duysunlar anlayışlı olsunlar emrivaki yapmasınlar yeterKv yi yücelteceksiniz yani.Ödüllendirir gibi ciddiye alıp ayağına gideceksiniz.Ben olsam eşime resti çekerdim.Çekme noktasına gelmişsiniz çünkü.Ayrılmak istemiyorsa ailesi ile sizi karşı karşıya getirmeyecek."ailenle görüşmek istemiyorum kabul etmezsen bizi yok ediceksin"demek yeterli bence.Anlamazsa,umursamazsa bi süre ayrı kalabilirsiniz.Ciddiyetinizi anlayınca geri adım atacaktır diye düşünüyorum.Kimse böyle sınırsız,saygısız ailesi yüzünden kendi kurduğu ailesini yok etmeyi göze alamaz diye düşünüyorum.
Aslında sevinmez boşanmamıza üzülür herşeyden önce elalem oğlu boşandı der diye üzülür ama onun amacı bizi boşamak değil herşey kendi istediği gibi olsun diye düşünüyo olayı bu yani ben kalp kırmak istemedikçe böle oldu
Kv yi yücelteceksiniz yani.Ödüllendirir gibi ciddiye alıp ayağına gideceksiniz.Ben olsam eşime resti çekerdim.Çekme noktasına gelmişsiniz çünkü.Ayrılmak istemiyorsa ailesi ile sizi karşı karşıya getirmeyecek."ailenle görüşmek istemiyorum kabul etmezsen bizi yok ediceksin"demek yeterli bence.Anlamazsa,umursamazsa bi süre ayrı kalabilirsiniz.Ciddiyetinizi anlayınca geri adım atacaktır diye düşünüyorum.Kimse böyle sınırsız,saygısız ailesi yüzünden kendi kurduğu ailesini yok etmeyi göze alamaz diye düşünüyorum.
madem güzellikle olmadı çirkef kötü gelin olacaksın.Aslında sevinmez boşanmamıza üzülür herşeyden önce elalem oğlu boşandı der diye üzülür ama onun amacı bizi boşamak değil herşey kendi istediği gibi olsun diye düşünüyo olayı bu yani ben kalp kırmak istemedikçe böle oldu
senin saygılı ve suskun tavrını onlar eziklik olarak yorumluyorlar. o yüzden üstünüzde sürekli baskı kuruyorlar.Bende tamamen görüşmemeyi düşünmedim hiç çünkü gerek Yok sadece saygı duysunlar anlayışlı olsunlar emrivaki yapmasınlar yeter
Başka şehir şansınız var miherkese mrb benim konu biraz uzun kısa kesmeye çalışçam iki buçuk yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı memleketteyiz ben çalışıyorum eşimin ailesi ısrarcı ve anlayışsız insanlar..annesi arayıp şuraya gidelim bunu yapalım der çalışıyorum yok derim ısrar eder gelceksin der teli kapatır ben de eşime sararım ara anneni ikna et derim o da annesini arar konuşur ama teli kapatınca da başlarız birbirimize girmeye kavga kıyamet gırla.. ben sadece bir iki örnek vericem bigün çok hastayım hafta sonu yorgan döşek yatıyorum teli sessize alıp attım köşeye akşam eşimin gelmesine uyandım tele baktım yirmi cevapsız arama kaynana bende aradım anne hastaydım yatıyodum eşim geldi hastaneye gidicez serum yemeden kendime gelemicem dedim biz sana çaya gelcektik diyo anne hastayım diyorum tamam ben geleyim tek dedi hastaneye gitçez dedim olsun ben sana gelcem dedi teli kapadı bende eşime anneni ara ikna et dedim o da aradı gelme hastaneye gitçez laf anla dedi kapadı yine girdik birbirimize bıktım sizden dedi sonra kaynana ertesi gün evi bastı sen beni evine istemiyosun diye bağırıp çağırdı hastaydım zaten sesimi çıkarmadım yattım battaniye altında...eşimin istanbuldan sülalesi her yıl Ordu halinde gelir geçen yıl ağırladım çaya çağırdım kalabalıklardı o kadar alışveriş de yaptım kaynana onca insanın yanında beni rezil etti bi yemek yapamamadın mı çorba salata bu ne böle fln hiç cevap bile vermedim...bu yıl da geliyorlar kalabalık şekilde nöbet haftama geliyo ve 24 saat nöbetçiyim arandığımda hemen gitmem lazım ben dedim gidip annenlerde görürüz ben nöbetçiyim ağırlayamam babası demiş nöbetçi olsun biz geliriz evinize oturur yer içeriz onun işi çıkarsa gitsin benim evim benim misafirim benim evimde misafirimi ben ağırlarım istemiyorum dedim ve koptuk eşimle baya birbirimize girdik ağır laflar ettik kabul bende onun onuruna dokunacak laflar ettim o da senden de bu aptal evlilikten de bıktım b.k vardı da evlendim dedi bende bıktığın insanla evli kalma o zaman dedim ayrı yatıyoruz o koltukta yatıyo pazar günü kaynanama gidicem ve boşanmak istediğimi söyliycem sizce bütün bu yaşananlar huzursuzluklar boşanmaya sebep mi bu ara çok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?