- 25 Ağustos 2014
- 21.078
- 50.412
- 798
- Konu Sahibi zziinneett
Esin ailesinin hatalarını biliyorsa, sana hak verip arkanda duruyorsa takıntı haline getirme, gereken yerde kapkalin bi sınır çiz, ama asla kavga etmeden, eşine yansimasin her sey..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınır çizemiyorum ki hayır diyorum hayırdan anlamıyorlar illa kendi dedikleri olcakEsin ailesinin hatalarını biliyorsa, sana hak verip arkanda duruyorsa takıntı haline getirme, gereken yerde kapkalin bi sınır çiz, ama asla kavga etmeden, eşine yansimasin her sey..
Aynen bende oyüzden bunu demek istemiyorum o şekil huzursuzluk daha çok büyücek görüşelim gidip gelelim ama benim fikir görüş ve isteklerime saygılı olsunlar hayırdan anlasınlar başka bişey istemiyorum iki buçuk yılda saçlarıma beyazlar düştüEsinle otur konuş ailenle hiç bir koşulda görüşmek istemiyorum, ne düğünde ne bayramda ne ölümde. Sen git gel karismam ama benden bu kadar de. Bunu kabul ediyorsan devam edelim yoksa tükenmeden bu evliliği bitirelim de. Bakalım ne diyecek.
Not. Bu Erkeklere de yazık aslında. Arada kalmıslik hissi çok kötü birsey
Açıkcası yerinizde olsam yatağımı asla ve asla ayırmam. Her seferinde de eşinize ara anneni vs. vs. demeyin. Açmak istemiyor musunuz k.v telefonunu bırakın açmayın.( Annemin telefonunu neden açmıyorsunuz der mi bu durumda eşiniz?) K.v yanına neden gidip açıklama yapıyorsunuz ki ? Yargı mercii değiller sonuçta. Bence gitmeyin derim çünkü siz gidip bu dediklerinizi konuştuğunuz taktirde düzelseler bile en ufak bişey de yine tabiri caizse tepenize binmeye çalışacaklar. Anladığım kadarıyla çok baskın bir karakteriniz yok tanimiyorum sizi ama hani yanlis anlamayin beni art niyetle soylemiyorum kesinlikle. Kendi başınıza aktiviteler yapın arkadaşlarınızla vs. Hayatınız tamamen eşiniz ve ailesi üzerine olmasın. Ve de kesinlikle yatağınızı ayırmayn canlı tutun. Eşinize anneni ara şöyle böyle söyle demeyin. Dengeyi kuramamiş belli ki ama yine de söylemeyin çünkü baştan kuramamış ve yinede kuramayacak. Aslinda eşiniz biraz cilveyle çekip çevrilecek bir erkek imajı çizdi yazdıklarınızla. K.v neden kafaya takiyorsunuz? Belli ki sizi parmağnda oynatmaya çalışıyor. Görmezden gelin birşey mi diyor he diyin geçin önemsemediğinizi belli ederek yapn. Ezilerek buzulerek cevap vermeyin gayet kendinizde güçlü cevap verin çünkü ezik cevap verdiğinizde daha da fazlasini yapmaya calisiyorlar.
Gerekirse telefonu/kapiyi acma, ciddiyim, en nefret ettiğim seylerden biridir israr/laftan anlamamak..Sınır çizemiyorum ki hayır diyorum hayırdan anlamıyorlar illa kendi dedikleri olcak
Aynen bende oyüzden bunu demek istemiyorum o şekil huzursuzluk daha çok büyücek görüşelim gidip gelelim ama benim fikir görüş ve isteklerime saygılı olsunlar hayırdan anlasınlar başka bişey istemiyorum iki buçuk yılda saçlarıma beyazlar düştü
Zaten onu çekemiyorlar bize ayırcan boş vaktini diyorlar hafta içi çalışıyorum haftanın dört günü spora gidiyorum yirmi kilo verdim 5 buçuk ayda sosyalim hafta sonu arkadaşlarımla dışarda kahvaltı yaparım yada eşimle başbaşa yemek yerim onlar illa biz illa biz geçen hafta tutturdular arabanızı verin denize gitçez eşime dedim ver gitsinler kp arabayı facia kullanır ona rağmen verdik pat bi telefon zziinneett de bizle gelcek ben eşime kaş göz yapıyorum hayır anlamında eşimde Yok o gelmek istemiyo siz gidin yirmi dakika ısrar ettiler en son eşimi gerdiler eşim bağırarak kapadı telefonu sonra noldu onlar denizde eğlendi biz bütün gün evde huzursuz olduk ben mayomu giyip kp önünde sere serpe güneşlenemem bana aykırı bişey yüz kere dedim hala hala teklif ediyoAçıkcası yerinizde olsam yatağımı asla ve asla ayırmam. Her seferinde de eşinize ara anneni vs. vs. demeyin. Açmak istemiyor musunuz k.v telefonunu bırakın açmayın.( Annemin telefonunu neden açmıyorsunuz der mi bu durumda eşiniz?) K.v yanına neden gidip açıklama yapıyorsunuz ki ? Yargı mercii değiller sonuçta. Bence gitmeyin derim çünkü siz gidip bu dediklerinizi konuştuğunuz taktirde düzelseler bile en ufak bişey de yine tabiri caizse tepenize binmeye çalışacaklar. Anladığım kadarıyla çok baskın bir karakteriniz yok tanimiyorum sizi ama hani yanlis anlamayin beni art niyetle soylemiyorum kesinlikle. Kendi başınıza aktiviteler yapın arkadaşlarınızla vs. Hayatınız tamamen eşiniz ve ailesi üzerine olmasın. Ve de kesinlikle yatağınızı ayırmayn canlı tutun. Eşinize anneni ara şöyle böyle söyle demeyin. Dengeyi kuramamiş belli ki ama yine de söylemeyin çünkü baştan kuramamış ve yinede kuramayacak. Aslinda eşiniz biraz cilveyle çekip çevrilecek bir erkek imajı çizdi yazdıklarınızla. K.v neden kafaya takiyorsunuz? Belli ki sizi parmağnda oynatmaya çalışıyor. Görmezden gelin birşey mi diyor he diyin geçin önemsemediğinizi belli ederek yapn. Ezilerek buzulerek cevap vermeyin gayet kendinizde güçlü cevap verin çünkü ezik cevap verdiğinizde daha da fazlasini yapmaya calisiyorlar.
herkese mrb benim konu biraz uzun kısa kesmeye çalışçam iki buçuk yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı memleketteyiz ben çalışıyorum eşimin ailesi ısrarcı ve anlayışsız insanlar..annesi arayıp şuraya gidelim bunu yapalım der çalışıyorum yok derim ısrar eder gelceksin der teli kapatır ben de eşime sararım ara anneni ikna et derim o da annesini arar konuşur ama teli kapatınca da başlarız birbirimize girmeye kavga kıyamet gırla.. ben sadece bir iki örnek vericem bigün çok hastayım hafta sonu yorgan döşek yatıyorum teli sessize alıp attım köşeye akşam eşimin gelmesine uyandım tele baktım yirmi cevapsız arama kaynana bende aradım anne hastaydım yatıyodum eşim geldi hastaneye gidicez serum yemeden kendime gelemicem dedim biz sana çaya gelcektik diyo anne hastayım diyorum tamam ben geleyim tek dedi hastaneye gitçez dedim olsun ben sana gelcem dedi teli kapadı bende eşime anneni ara ikna et dedim o da aradı gelme hastaneye gitçez laf anla dedi kapadı yine girdik birbirimize bıktım sizden dedi sonra kaynana ertesi gün evi bastı sen beni evine istemiyosun diye bağırıp çağırdı hastaydım zaten sesimi çıkarmadım yattım battaniye altında...eşimin istanbuldan sülalesi her yıl Ordu halinde gelir geçen yıl ağırladım çaya çağırdım kalabalıklardı o kadar alışveriş de yaptım kaynana onca insanın yanında beni rezil etti bi yemek yapamamadın mı çorba salata bu ne böle fln hiç cevap bile vermedim...bu yıl da geliyorlar kalabalık şekilde nöbet haftama geliyo ve 24 saat nöbetçiyim arandığımda hemen gitmem lazım ben dedim gidip annenlerde görürüz ben nöbetçiyim ağırlayamam babası demiş nöbetçi olsun biz geliriz evinize oturur yer içeriz onun işi çıkarsa gitsin benim evim benim misafirim benim evimde misafirimi ben ağırlarım istemiyorum dedim ve koptuk eşimle baya birbirimize girdik ağır laflar ettik kabul bende onun onuruna dokunacak laflar ettim o da senden de bu aptal evlilikten de bıktım b.k vardı da evlendim dedi bende bıktığın insanla evli kalma o zaman dedim ayrı yatıyoruz o koltukta yatıyo pazar günü kaynanama gidicem ve boşanmak istediğimi söyliycem sizce bütün bu yaşananlar huzursuzluklar boşanmaya sebep mi bu ara çok mutsuzum...
Onu çok denedim eşimle konuşamıyoruz olmuyo düzelmiyor kp ve kv ile konuşçam psikolog arkadaşım da git sizin yüzünüzden boşanıyoruz de dedi ama kesin ve net konuş işe yarıya kıtır görürsün dediKv ye gidip konusmayin. Esinizle konusun bu sartlarda istemiyorum bu evliligi deyin ki sizin ciddi oldugunuzu anlasin. Kv kp ere de yuz vermeyin hic gorusmeyin bu surecte en azindan ogullarindan duysunlar belki bizim yuzumuzden diye dusunurler. Ayrica uzaktan gelen akrabalari da siz agirlamak zorunda degilsiniz kv niz yapsin yemek cagirsin. Calisan insana bu kadar eziyet edilir mi insaf yani..
Benim zaten tereddütlerim var boşanmak istiyorum ama eşime üzülüyorum da ona korkak pısırık bi ananla babanı idare edip çenelerini kapayamadın dedim onun suçu arada kalıp o dengeyi kuramamak sabah işe giderken koltukta iki büklüm yatıyodu bi süre izledim o kadar içim parçalandı üzüldüm ki kafam çok karışık içinden çıkamadım belki yardım edersiniz bana umuduyla konu açtım
Bakın o kadar şanslısınız ki kesinlikle kendinizi yıpratmayın bu durum için.Zaten onu çekemiyorlar bize ayırcan boş vaktini diyorlar hafta içi çalışıyorum haftanın dört günü spora gidiyorum yirmi kilo verdim 5 buçuk ayda sosyalim hafta sonu arkadaşlarımla dışarda kahvaltı yaparım yada eşimle başbaşa yemek yerim onlar illa biz illa biz geçen hafta tutturdular arabanızı verin denize gitçez eşime dedim ver gitsinler kp arabayı facia kullanır ona rağmen verdik pat bi telefon zziinneett de bizle gelcek ben eşime kaş göz yapıyorum hayır anlamında eşimde Yok o gelmek istemiyo siz gidin yirmi dakika ısrar ettiler en son eşimi gerdiler eşim bağırarak kapadı telefonu sonra noldu onlar denizde eğlendi biz bütün gün evde huzursuz olduk ben mayomu giyip kp önünde sere serpe güneşlenemem bana aykırı bişey yüz kere dedim hala hala teklif ediyo
Öncelikle eşinize ayırdığınız zaman içerisinde süslüyseniz daha çok süslenin püslenin cilveli olun yatak odanızı canlı tutun. Ben yerinizde olsam haftasonumu eşime ayırırdım. Bir hafta arkadaşlarınızla vakit geçirecekseniz bir hafta eşinizle geçirin. Bu durumda sonuç olrak yatak odanızı kullanın bir takım şeyler değişecek inanın ve çok şanslïsınz. Işiniz var ayaklarınız yere basıyor tek bile kalsanz hayatınızı idame ettirebilirsiniz bu çok güzel birşey. K.v sakn kafaya takmayn takarsanz eğer bu durum kronikleşecek. Israr ettigi taktirde hayir diyin bir daha israr ederse bir daha hayir. Siz istemediginiz taktirde de sizin evinizde misafir agirlayamaz. Esinizde kismen arkanizda duruyor belli ki. Inanin neler var neler bu demek degil ki tabiki oturun katlanin degil sadece biraz aklinizi kullanin anladigim kadariyla iyi niyetli laf dalasini sevmeyen kendi halinde birisiniz. Benim bir bebegim var bir senelikte evliyim esim bana su lafi demis insan annemi babami sanada cocuguma da degismem diyen insan varin gerisini siz dusunun.Zaten onu çekemiyorlar bize ayırcan boş vaktini diyorlar hafta içi çalışıyorum haftanın dört günü spora gidiyorum yirmi kilo verdim 5 buçuk ayda sosyalim hafta sonu arkadaşlarımla dışarda kahvaltı yaparım yada eşimle başbaşa yemek yerim onlar illa biz illa biz geçen hafta tutturdular arabanızı verin denize gitçez eşime dedim ver gitsinler kp arabayı facia kullanır ona rağmen verdik pat bi telefon zziinneett de bizle gelcek ben eşime kaş göz yapıyorum hayır anlamında eşimde Yok o gelmek istemiyo siz gidin yirmi dakika ısrar ettiler en son eşimi gerdiler eşim bağırarak kapadı telefonu sonra noldu onlar denizde eğlendi biz bütün gün evde huzursuz olduk ben mayomu giyip kp önünde sere serpe güneşlenemem bana aykırı bişey yüz kere dedim hala hala teklif ediyo
Aslında kv nin yada kp in oğluyla benim aramı bozma gb bi özel çabaları Yok onlarda mutluluğumuzu ister ama şu dediğim dedik huyları eski kafalık be cahillikleri... bunları doğal olması gerektiği gibi görüyorlar onlar bizim evin huzursuzluğundan bile habersizler iyi bişey yapıyoruz sanıyorlar büyüklük taslıyolar onlara gidip boşancam dediğimde soğuk duş etkisi olcak eminim kv oturup ağlamaya başlarKayınvalideye gidip sizin yüzünüzden bu hale geldik dersen 'demekki ben bunlara istediği yaptırabiliyorum, aralarını bozabilirim' diye düşünür. Onu mahatap bile alma eşin arkanda durmaya çalışıyor. Eşinle konuş 'bir daha bu şekilde davranırsa seni arada bırakmadan kendim veririm cevabını' de sonra da kv nin hakkından gel![]()
Cahillik de bir yere kadar sizi ne kadar mutsuz ettiklerinin farkındadır onlar. Ama seni istedikleri kıvama getirmeye çalışıyorlar. Emin ol istedikleri kivama getiremeyince kocana da seni kötülemeye başlayacaklar bizimle ilgilenmiyor biz yaşlıyız muhtacız diye...Aslında kv nin yada kp in oğluyla benim aramı bozma gb bi özel çabaları Yok onlarda mutluluğumuzu ister ama şu dediğim dedik huyları eski kafalık be cahillikleri... bunları doğal olması gerektiği gibi görüyorlar onlar bizim evin huzursuzluğundan bile habersizler iyi bişey yapıyoruz sanıyorlar büyüklük taslıyolar onlara gidip boşancam dediğimde soğuk duş etkisi olcak eminim kv oturup ağlamaya başlar
Ben her zaman bakımlıyımdır eşim evdeyse mutlaka hafif makyaj bile yaparım şık giyinirim eşim beni asla özensiz saç baş dağınık kan ger içinde görmemiştir yemek bile yaptıktan sonra üstüne sinen kokulardan kurtulmak için duş alırım cinsellik boyutuna gelince onu pek yaşayamıyoruz eşim çok isteklidir ama karşılaşamıyoruz ben işten geç çıkıyorum spora gidiyorum eşim vardiyalı eve bazen birimiz girdi mi diğeri çıkıyo hafta sonu birbirimize zmn ayırabiliyoruz kv bi ara bütün hafta sonları arardı artık onda da anana söle hafta sonlarımızdan uzak dursun dedim o konuda bi parça düzelme oldu çünkü ben desem umursamıyor oğlu bağırıp çağırdı mı anlıyoBakın o kadar şanslısınız ki kesinlikle kendinizi yıpratmayın bu durum için.
Öncelikle eşinize ayırdığınız zaman içerisinde süslüyseniz daha çok süslenin püslenin cilveli olun yatak odanızı canlı tutun. Ben yerinizde olsam haftasonumu eşime ayırırdım. Bir hafta arkadaşlarınızla vakit geçirecekseniz bir hafta eşinizle geçirin. Bu durumda sonuç olrak yatak odanızı kullanın bir takım şeyler değişecek inanın ve çok şanslïsınz. Işiniz var ayaklarınız yere basıyor tek bile kalsanz hayatınızı idame ettirebilirsiniz bu çok güzel birşey. K.v sakn kafaya takmayn takarsanz eğer bu durum kronikleşecek. Israr ettigi taktirde hayir diyin bir daha israr ederse bir daha hayir. Siz istemediginiz taktirde de sizin evinizde misafir agirlayamaz. Esinizde kismen arkanizda duruyor belli ki. Inanin neler var neler bu demek degil ki tabiki oturun katlanin degil sadece biraz aklinizi kullanin anladigim kadariyla iyi niyetli laf dalasini sevmeyen kendi halinde birisiniz. Benim bir bebegim var bir senelikte evliyim esim bana su lafi demis insan annemi babami sanada cocuguma da degismem diyen insan varin gerisini siz dusunun.