Boşanmak ile Boşanmamak arasında kararsızım

Valla el girdi mi araya kimler kimler kıymetli oluyor. Siz işi bilmiyorsunuz. Arada arayıp soracaksınız, gidip geleceksiniz, mışş gibi yapacaksınız. Aileci adama aileci olunur. Başka b.ktan anlamazlar.
bundan sonra ne yapayım katip, ne olursun bana bir akıl ver.

bundan sonra ne yapayım katip, ne olursun bana bir akıl ver.
Ailenizle ilişkilerinizi düzeltin, ne kadar düzelttiniz o kadar kâr. Olmayan yerde de makyajlayın, onlardan bahsedin, laf arasında sıkıştırın anılardan birkaç, abartın hatta uydurun.😁

Oğlu da ikinciye evlenmiş onun kafa yapısına göre söylüyorum yanlış anlamayın,bekar kız onun dul oğlunu napsın.

Görümceler de yılan el kızı yesin içsin demek nedir,bir insan kardeşinin aile kurmasına mutlu olur.
Daha önce boşanma sebebi de bu aile olabilir mi ?

İşiniz zor edilen küfre boş iş deyip,ailesinin yılanlıklarını unutup anında deri değişimi yapmış eşiniz.
Zorunda değilsen ağlayıp sızlamadan (duygu sömürüsü gelir eminim) engereklerin yanına geri dön deyin.

tek sorun bu, ama benim çok zoruma gitti. yani hazmedemiyorum ya.
Anlıyorum tabiki zorunuza gitmesi normal yıllarca sanki siz onu zincirlerle evde bağlamışsınız gibi davranmış.

Tek sorun bu madem ozaman bir süre ayrı kalın ve yine bu şekilde devam ederse boşanmaktan bahsedin tek sorun bu olduğu için tutuşarak gelir yanınıza ozaman konuşursunuz sağlıklı bir şekilde.

Şimdi eşinize tamam sen görüş ben görüşmem deseniz adam ilk görüşmede dolmuş yani hep böyle kavgalar devam etmez inşallah.

Niye oğulları bulunmaz hint kumaşı filanmıymış. İlk evliliği neden bitmiş
ilk evliliği anlattıklarına göre, her sabah kalkar kendi annesine gidermiş, evleri yakınmış kendi evi ile hiç ilgilenmezmiş, sonra kadın hasta olmuş, çocuğunun olmayacağını falan öğrenmişler, kadın ayrılmak istemiş öyle ayrılmışlar kadını kimse sevmezmiş,bana anlattıkları bu.

ilk evliliği anlattıklarına göre, her sabah kalkar kendi annesine gidermiş, evleri yakınmış kendi evi ile hiç ilgilenmezmiş, sonra kadın hasta olmuş, çocuğunun olmayacağını falan öğrenmişler, kadın ayrılmak istemiş öyle ayrılmışlar kadını kimse sevmezmiş,bana anlattıkları bu.
Kim bilir ne var altında. O kadını dinlemek lazım bide.

Kızlar merhaba,

Konum çok uzun fakat sizleri sıkmamak adına kısa anlatmaya çalışacağım.

Evliliğimiz eşim ve benim ikinci evliliklerimiz. Benim ilk eşimden bir kızım var. Evlendiğimizde eşimin çocuğu yoktu.

Bu eşimden 2,5 ve 4,5 yaşında çocuklarım var. yaklaşık 7 yıl olacak evleneli.

şimdi sorun şu, eşimin ailesi beni hiç istemedi, annesi nikaha gelmedi, nikahtan sonra geldi, sürekli laf vurdu, hakaret etti bana, tek suçum 2. evliliği yapıyor olmamdı,

yüzüme karşı dediki işte utanıyorum, oğlum evlendi demeye, nasıl derim dul bir kadın aldı diye ve bunun gibi birçok olay,

4 tane kız kardeşi var onlarda aynı keza, 2 defa doğum yaptım gelmediler, sürekli eşimle telefonda kavga ettiler,

görümcem dediki sen çalış, elin kızı yesin kızım için, halbuki ben de çalışıyorum. v.s. bunun gibi birçok şey,

sonra biz hiçbiri ile göüşmemeye başladık, eşim sadece bayramlarda annesine tek başına gidip geliyordu, işte ramazanda yemeğe falan götürdü annesini,

bu şekilde bir çözüm bulduk, ve mutluyduk,

veee...

hafta başında bir cenazeleri vardı, uzaktan bir akrabaları

eşim dediki, ben mezarlığa gidiyorum x amca ölmüş, akşamda iş çıkışı beraber gideriz. neyse tamam dedim.

eşim mezarlığa gitti. orada kız kardeşleri etrafını sarmış, işte abi biz çok mutluyduk, evlendin seni göremez olduk, el kızı aramıza girdi v.s. deyip birbirlerine sarılıp ağlamışlar falan.
büyük ablasıda annesiyle ayrı yerde bekliyormuş, gitmiş onlarında elini falan öpmüş,

sonra beni aradı işte dediki senin yüzünden kardeişlerimle aram kaç seneden bozuk, bu böyle devam etmez v.s. kardeşler küs olmaz, sana ne yaptılarda küstün,

şok oldum, o anda aklıma gelenleri söyledim, işte dedim, x kardeşin bana küfür etmişti, böyle böyle olmuştu, geç bunları, bunlar boş işler dedi.

kocamı tanıyamadım o an, o zamadan beri konuşmuyoruz.
Boşanmak ile boşanmamak arasında agidip geliyorum ne yapayım. hazmedemiyorum bir türlü.
3 çocukla boşanmak hiç kolay olmaz. Çocuk her zaman anneye tabiri caizse ayak bağı olur adam boşandı mı çocuksuzmus gibi hayatına devam ediyor, adaletsizlik. Sorunlu başlamış bir evlilik arka arkaya 2 çocuk risk almak demektir.
Kendi oğullarının da 2. evliliği kör gözleri onu görmüyor mu, eşin de sırtlanamayacagi yükün altına girmeyecekti o zaman

3 çocukla boşanmak hiç kolay olmaz. Çocuk her zaman anneye tabiri caizse ayak bağı olur adam boşandı mı çocuksuzmus gibi hayatına devam ediyor, adaletsizlik. Sorunlu başlamış bir evlilik arka arkaya 2 çocuk risk almak demektir.
Kendi oğullarının da 2. evliliği kör gözleri onu görmüyor mu, eşin de sırtlanamayacagi yükün altına girmeyecekti o zaman
ne yapayım şimdi

Kadın hakkında dediklerine baksanıza, saçma sapan davrandıklarının o kadar farkındalar ki kadını da kendi yaptıkları ile suçluyorlar. Ama onlar erkek ailesi oğullarının da pipisi var diye saçma sapan davranmayı kendine hak görüyorlar.

o kadınıda hiç sevmemişler, kaynanam çok kıskanç bir kadın.

Vallahi delircem iki oğlum var,bir erkek kardeşim.
Şimdiden ilerde aşkın olacak diye çocuğa anlatıyorum birşeyler.
Kardeşim (21) yaşında,eşin her zaman bizden önde gelecek hata yaparsan seni sopalarım,kadın işi erkek işi gibi söylemlere girmek düşünmek bile yok diye diye olmayan sevgilinin/eşin yolunu yapıyorum kafasına girsin adam olsun diye.
Çünkü biz böyle aileden çektik.
6 hala 1 babaanne ve ailesine bağımlı bir baba.
Sonucunda annem eziyet çekti,biz hırpalandık.
Şimdi anası öldü kendisi de 3 kız kardeşiyle yaşıyor,evlerden ırak ya böyle evlat kardeş sevgisi olmaz.
Oğlunu,kardeşini seviyorsan kapatıp çeneni oturacaksın burunları kopasıcalar illa sokacaklar herşeye.

Bence boşanmayı düşünmek için erken.Bayramda gideceğim ama onlarda bana normal davranacak ,seviyeli şekilde yeniden bir deneme yapalım diyebilirsiniz.Torunları da görünce belki kendilerini frenlerler.Ben olsam gayet cool davranırım ,hiç bir laf dalaşına girmeden giderim.Kem söz sahibini bağlar.

Vallahi delircem iki oğlum var,bir erkek kardeşim.
Şimdiden ilerde aşkın olacak diye çocuğa anlatıyorum birşeyler.
Kardeşim (21) yaşında,eşin her zaman bizden önde gelecek hata yaparsan seni sopalarım,kadın işi erkek işi gibi söylemlere girmek düşünmek bile yok diye diye olmayan sevgilinin/eşin yolunu yapıyorum kafasına girsin adam olsun diye.
Çünkü biz böyle aileden çektik.
6 hala 1 babaanne ve ailesine bağımlı bir baba.
Sonucunda annem eziyet çekti,biz hırpalandık.
Şimdi anası öldü kendisi de 3 kız kardeşiyle yaşıyor,evlerden ırak ya böyle evlat kardeş sevgisi olmaz.
Oğlunu,kardeşini seviyorsan kapatıp çeneni oturacaksın burunları kopasıcalar illa sokacaklar herşeye.
kısa bir süre önce eşim telefonda annesi ile konuşuyordu, yine bayram geliyor ooğğlummmm, yine o karın gelmez biliyorum sen gel mutlaka diye kadın ağladı, eşim hoparlörü açtı ben duyayım diye, bende çıktım odadan devamını duymaya takatim yok çünkü.

ne yapayım şimdi
İlişkiniz de fiziksel ve psikolojik şiddet yoksa boşanmayin derim. İki çocuğunuz küçük tüm yük size binecek maddi manevi çünkü pislik adama ailesi genç kız bulur paşam hiç evlenmemiş gibi 3. evliliğini yapar. Tazminat vermemek için kırk takla atar kaldı ki burada çok okuduk verilen tazminatta şaka gibi. Çocukları buyutene kadar kulaklarınızi tıkayin eş tarafında çok muhatap olmamaya bakın kendiniz için yapabileceğiniz kadar yatırım yapın gizli ama sonrasına gidişata göre karar verirsiniz

• Beğen
Reactions: Cac
Bence boşanmayı düşünmek için erken.Bayramda gideceğim ama onlarda bana normal davranacak ,seviyeli şekilde yeniden bir deneme yapalım diyebilirsiniz.Torunları da görünce belki kendilerini frenlerler.Ben olsam gayet cool davranırım ,hiç bir laf dalaşına girmeden giderim.Kem söz sahibini bağlar.
çok teşekkür ederim. yorumlarınız benim için çok kıymetli. olmazsa bayramda gideyim. eşim hep tek gidiyordu.

Back
X