Boşanmak ile Boşanmamak arasında kararsızım

Sen istedigin kadar git kardesine diyin yeterki onlarin gazıyla bana saldirma orda olan orda kalsin burda olan burda kalsin .kardeslerin ile gorusmeni kisitlamiyorim ki diyin ve taviz vermeyin kendisi gitsin istedigi kadar sadece size dediklerini yansitmasin yansittigi noktada bana laf tasima konu kapanmistir diyin

İlişkiniz de fiziksel ve psikolojik şiddet yoksa boşanmayin derim. İki çocuğunuz küçük tüm yük size binecek maddi manevi çünkü pislik adama ailesi genç kız bulur paşam hiç evlenmemiş gibi 3. evliliğini yapar. Tazminat vermemek için kırk takla atar kaldı ki burada çok okuduk verilen tazminatta şaka gibi. Çocukları buyutene kadar kulaklarınızi tıkayin eş tarafında çok muhatap olmamaya bakın kendiniz için yapabileceğiniz kadar yatırım yapın gizli ama sonrasına gidişata göre karar verirsiniz
çok teşekkür ederim.

Sen istedigin kadar git kardesine diyin yeterki onlarin gazıyla bana saldirma orda olan orda kalsin burda olan burda kalsin .kardeslerin ile gorusmeni kisitlamiyorim ki diyin ve taviz vermeyin kendisi gitsin istedigi kadar sadece size dediklerini yansitmasin yansittigi noktada bana laf tasima konu kapanmistir diyin
Ahhhh olmaz ki elalem soruyor bu gelin nerde diye, didikliyor valla elalem çok fena. 😁

Ne iğrenç insanlar yazmaya geldim, görümceler de kocan olacak dangalak da ayrı ayrı berbat insanlar ... allah akıl fikir versin hepsine
5 gorumcenin Allahla anlasmasin var galiba ölene kadar evlilikleri sürecek bosanmama garantili yada kızları yok mu bu nasıl bir cahil cesareti inanamıyorum

evet aynen öyle, sözde mezarlıkta bile beni sormuşlar, çalışıyor demişte , utanmış.
Sorarlar inanırım. Küçük yerdesiniz galiba. Küçük ve herkesin herkesi tanıdığı yerler böyle, oturduğun yerden ettiğin lafı 1 km ötede duyarsın.

Canım bence hemen ben bosanicam gibi laflar etme. Sırf annemi göreyim dedim diye boşanmak istiyor" algısı olucak ve sen suçlu olucaksin yine. Eşinle sinirlenmeden guzelce ve netce, kisaca belirt durumu. Eğer sen de kabul edersen ailesiyle görüşmesine izin ver. Ama eşin ailesini uyarsın. "Benim geçmişim ve çocuğum hakkında tek kelime etmesinler, ben seni seviyorum böyle laflar beni ve evliligimizi uzun vadede yıpratıyor" de. Bazen erkeklerde de de garip bir huy var. Haklının değil de demogoji yapanın yanında oluyorlar. Eğer gorumcelerin, kv herhangi laf sokarsa direk "senin haddine değil, yerini bil" diyip kapa konuyu bence. Uzatınca laf lafı doğuruyor hiç gerek yok. Bı de senin söylediklerini kocana yetiştirip, kendi soylediklerini asla iletmiyorlar oğullarına. Kimsenin size ve kizininza laf söylemeye hakkı yok.

Cocuklar durmuyor desin 5 dk cok hareketliler vs desin zaten 2 3 kere baba ile cocuklari gonderse anlarlar .oyle vala insanin hayati bos olunca baskalarinin hayati hep merak konusu olur
İşsiz insan o kadar çok ki. İstanbul'da bu konuda rahattım, kimse kimsenin umrunda değil, ben çalışan insanım, burda pek çok kadın akşama kadar evde, yapacak iş bulamıyorlar, sonra benim evin düzeni bile çay kahve muhabbeti oluyor. Neleri didiklerine şaşar kalırsın. Çocuklarmış ahahahah bahane bile değil. Bu senin yetersizliğine yorulur, kimse de demez vah vah kadının işi ne zor diye.

Ben denedim görüşmüyordum. Çocuktan ve isrardan sonra görüştüm. Çok iyi oldu. Hiç degismediklerini gösterdiler. Bu sefer eşim de ne kadar hırslı, saldırgan olduklarını gördü. Şimdi görüşmüyorum. Ama bu sefer eşim de gel gidelim vs demiyor. Çok haklısın diyor.

Kızlar merhaba,

Konum çok uzun fakat sizleri sıkmamak adına kısa anlatmaya çalışacağım.

Evliliğimiz eşim ve benim ikinci evliliklerimiz. Benim ilk eşimden bir kızım var. Evlendiğimizde eşimin çocuğu yoktu.

Bu eşimden 2,5 ve 4,5 yaşında çocuklarım var. yaklaşık 7 yıl olacak evleneli.

şimdi sorun şu, eşimin ailesi beni hiç istemedi, annesi nikaha gelmedi, nikahtan sonra geldi, sürekli laf vurdu, hakaret etti bana, tek suçum 2. evliliği yapıyor olmamdı,

yüzüme karşı dediki işte utanıyorum, oğlum evlendi demeye, nasıl derim dul bir kadın aldı diye ve bunun gibi birçok olay,

4 tane kız kardeşi var onlarda aynı keza, 2 defa doğum yaptım gelmediler, sürekli eşimle telefonda kavga ettiler,

görümcem dediki sen çalış, elin kızı yesin kızım için, halbuki ben de çalışıyorum. v.s. bunun gibi birçok şey,

sonra biz hiçbiri ile göüşmemeye başladık, eşim sadece bayramlarda annesine tek başına gidip geliyordu, işte ramazanda yemeğe falan götürdü annesini,

bu şekilde bir çözüm bulduk, ve mutluyduk,

veee...

hafta başında bir cenazeleri vardı, uzaktan bir akrabaları

eşim dediki, ben mezarlığa gidiyorum x amca ölmüş, akşamda iş çıkışı beraber gideriz. neyse tamam dedim.

eşim mezarlığa gitti. orada kız kardeşleri etrafını sarmış, işte abi biz çok mutluyduk, evlendin seni göremez olduk, el kızı aramıza girdi v.s. deyip birbirlerine sarılıp ağlamışlar falan.
büyük ablasıda annesiyle ayrı yerde bekliyormuş, gitmiş onlarında elini falan öpmüş,

sonra beni aradı işte dediki senin yüzünden kardeişlerimle aram kaç seneden bozuk, bu böyle devam etmez v.s. kardeşler küs olmaz, sana ne yaptılarda küstün,

şok oldum, o anda aklıma gelenleri söyledim, işte dedim, x kardeşin bana küfür etmişti, böyle böyle olmuştu, geç bunları, bunlar boş işler dedi.

kocamı tanıyamadım o an, o zamadan beri konuşmuyoruz.
Boşanmak ile boşanmamak arasında agidip geliyorum ne yapayım. hazmedemiyorum bir türlü.
Böyle konulardan midem bulanıyor artık, eş ailesini geçtim. Ona yorum dahi yapmayacağım, lafım eşinize.
Sizi ayrı tutmayı beceremiyorsa kendisi karar versin boşanmaya, 2 tane de çocuğunuz olmuş. Sakın gururunuzu ayaklar altına alıp ailesiyle görüşmeyin. Gitsin görüşsün kardeşleriyle, sizle ne alakası varmış.

Canım bence hemen ben bosanicam gibi laflar etme. Sırf annemi göreyim dedim diye boşanmak istiyor" algısı olucak ve sen suçlu olucaksin yine. Eşinle sinirlenmeden guzelce ve netce, kisaca belirt durumu. Eğer sen de kabul edersen ailesiyle görüşmesine izin ver. Ama eşin ailesini uyarsın. "Benim geçmişim ve çocuğum hakkında tek kelime etmesinler, ben seni seviyorum böyle laflar beni ve evliligimizi uzun vadede yıpratıyor" de. Bazen erkeklerde de de garip bir huy var. Haklının değil de demogoji yapanın yanında oluyorlar. Eğer gorumcelerin, kv herhangi laf sokarsa direk "senin haddine değil, yerini bil" diyip kapa konuyu bence. Uzatınca laf lafı doğuruyor hiç gerek yok. Bı de senin söylediklerini kocana yetiştirip, kendi soylediklerini asla iletmiyorlar oğullarına. Kimsenin size ve kizininza laf söylemeye hakkı yok.
ya çok teşekkür ederim. gözlerim dolu dolu okudum yorumunu. inanki çok kötü bir durumdayım. ne yapacağımı bilmiyorum . çok çaresiz kaldım.

Böyle konulardan midem bulanıyor artık, eş ailesini geçtim. Ona yorum dahi yapmayacağım, lafım eşinize.
Sizi ayrı tutmayı beceremiyorsa kendisi karar versin boşanmaya, 2 tane de çocuğunuz olmuş. Sakın gururunuzu ayaklar altına alıp ailesiyle görüşmeyin. Gitsin görüşsün kardeşleriyle, sizle ne alakası varmış.
aynen durum bu, adam daki mantık ne şiş yansın ne kabap,

kısa bir süre önce eşim telefonda annesi ile konuşuyordu, yine bayram geliyor ooğğlummmm, yine o karın gelmez biliyorum sen gel mutlaka diye kadın ağladı, eşim hoparlörü açtı ben duyayım diye, bende çıktım odadan devamını duymaya takatim yok çünkü.
Konuyu önce bir eşinizle konuşun orta yolu bulmak istiyorsanız.
Ben geçmişi silemem ama ortamda bana laf atacak davranışlar yine eskisi gibi hareketler olmazsa şayet bende gelip gitmeye çalışırım.
Ama tekrar bana küfür,laf sokma olayları olursa bunu kaldıramam şimdiden söylüyorum deyin.
Yaşanılanları size ve boş şeyler olarak söylediği için kırgın olduğunuzu da dile getirin.

Eşiniz bence kötü biri değil ama ailesinden çok etkileniyor ve bu bir yerde çekilmez olabilir. Kayınvalideniz ise bence çok tehlikeli ağlayarak manipüle edip bir yandan taş atmayı ihmal etmemiş.

Dediğim gibi önce adam akıllı eşini karşına al uzun uzun kırgınlık,kızgınlık korkularını paylaş,konuşmadan bilemezsin ne olacağını.

Tek sorun buysa boşanmayın. Siz boşanıp çocuklarla hayat mücadelesindeyken o 3 kuruş para verip yeniden evlenip hayatını yaşamaya devam edecek. Siz mi çekeceksiniz bu hayatın çilesini?
Bence bu bayram "tamam hayatım bu bayramda birlikte gidelim ama olurda annen, kız kardeşlerin yine ileri geri konuşurlar ve canımı sıkacak bir şey derler veya yaparlarsa bundan sonra kesinlikle ne konuşurum ne de görüşürüm. Sen kendi ailenle görüşürsün buna karışmam tabiki ama ne onlarlayken beni ezdir, benim dedikodumu yapın ne de gelip bana ailen hakkında konuş" diyerek anlaşın. Bakalım nasıl ilerleyecek.
Olursa bayramda size laf sokarlarsa da ters cevap vermeyin sadece mağduru oynayın, bu lafları hak etmiyorum ne istiyorsunuz ki benden neden laf sokuyorsunuz diyip geçin. Onların eline koz vermeyin.

Eşin kızına kendi evladı gibi davranmış hiç ayırmamış diğerlerinden. Kötü biri değil bence sadece aşırı dolduruşa gelmiş. Ona söyleyeceğin “canım ben kendi isteğimle görüşmezlik yapmadım sen biliyorsun yaşananları. Ben giderim sorun değil sadece bana laf söylenirse sen arkamda dur. Yoksa ben de istemiyorum böyle küslük olmasını vs diyebilirsin. Hem ben hiçbi zaman sizin görüşmenize engel olmadım biliyorsun”. Tarzda laflar işe yarayabilir..
Eşin yönlendirilmeye açık biri belli ki hiç boşanma laflarına girmeden konuş. Orda olumsuz durum olursada sessiz kal eşin görsün. Mağdur olmak iyi prim yapar bazen :)

Eşin kızına kendi evladı gibi davranmış hiç ayırmamış diğerlerinden. Kötü biri değil bence sadece aşırı dolduruşa gelmiş. Ona söyleyeceğin “canım ben kendi isteğimle görüşmezlik yapmadım sen biliyorsun yaşananları. Ben giderim sorun değil sadece bana laf söylenirse sen arkamda dur. Yoksa ben de istemiyorum böyle küslük olmasını vs diyebilirsin. Hem ben hiçbi zaman sizin görüşmenize engel olmadım biliyorsun”. Tarzda laflar işe yarayabilir..
Eşin yönlendirilmeye açık biri belli ki hiç boşanma laflarına girmeden konuş. Orda olumsuz durum olursada sessiz kal eşin görsün. Mağdur olmak iyi prim yapar bazen :)
çok tşk ederim.

Kızlar merhaba,

Konum çok uzun fakat sizleri sıkmamak adına kısa anlatmaya çalışacağım.

Evliliğimiz eşim ve benim ikinci evliliklerimiz. Benim ilk eşimden bir kızım var. Evlendiğimizde eşimin çocuğu yoktu.

Bu eşimden 2,5 ve 4,5 yaşında çocuklarım var. yaklaşık 7 yıl olacak evleneli.

şimdi sorun şu, eşimin ailesi beni hiç istemedi, annesi nikaha gelmedi, nikahtan sonra geldi, sürekli laf vurdu, hakaret etti bana, tek suçum 2. evliliği yapıyor olmamdı,

yüzüme karşı dediki işte utanıyorum, oğlum evlendi demeye, nasıl derim dul bir kadın aldı diye ve bunun gibi birçok olay,

4 tane kız kardeşi var onlarda aynı keza, 2 defa doğum yaptım gelmediler, sürekli eşimle telefonda kavga ettiler,

görümcem dediki sen çalış, elin kızı yesin kızım için, halbuki ben de çalışıyorum. v.s. bunun gibi birçok şey,

sonra biz hiçbiri ile göüşmemeye başladık, eşim sadece bayramlarda annesine tek başına gidip geliyordu, işte ramazanda yemeğe falan götürdü annesini,

bu şekilde bir çözüm bulduk, ve mutluyduk,

veee...

hafta başında bir cenazeleri vardı, uzaktan bir akrabaları

eşim dediki, ben mezarlığa gidiyorum x amca ölmüş, akşamda iş çıkışı beraber gideriz. neyse tamam dedim.

eşim mezarlığa gitti. orada kız kardeşleri etrafını sarmış, işte abi biz çok mutluyduk, evlendin seni göremez olduk, el kızı aramıza girdi v.s. deyip birbirlerine sarılıp ağlamışlar falan.
büyük ablasıda annesiyle ayrı yerde bekliyormuş, gitmiş onlarında elini falan öpmüş,

sonra beni aradı işte dediki senin yüzünden kardeişlerimle aram kaç seneden bozuk, bu böyle devam etmez v.s. kardeşler küs olmaz, sana ne yaptılarda küstün,

şok oldum, o anda aklıma gelenleri söyledim, işte dedim, x kardeşin bana küfür etmişti, böyle böyle olmuştu, geç bunları, bunlar boş işler dedi.

kocamı tanıyamadım o an, o zamadan beri konuşmuyoruz.
Boşanmak ile boşanmamak arasında agidip geliyorum ne yapayım. hazmedemiyorum bir türlü.
Gerçekten tek sorun buysa mutluysanız, tamam deyin barışın saygıyı bozmadan akıllı davranın , terbiyesizliği onlar yapsın. Eşiniz bir süre sonra fark eder zaten. Mezarlığın ambiansını kullanarak duygu sömürüsü yapmışlar, geçici duygular bunlar. Günün sonunda aynı yataktasınız.

Çok teşekkür ederim
Gerçekten tek sorun buysa mutluysanız, tamam deyin barışın saygıyı bozmadan akıllı davranın , terbiyesizliği onlar yapsın. Eşiniz bir süre sonra fark eder zaten. Mezarlığın ambiansını kullanarak duygu sömürüsü yapmışlar, geçici duygular bunlar. Günün sonunda aynı yataktasınız.
Çok teşekkür ederim

Back
X