Artık evli olduğunun ve büyüdüğünün farkına varmalısın
Bilmem kaç yaşıma kadar bilmem kaç tane koltuk değiştirdim nasıl bir ifadedir yakıştıramadım bir eğitimciye
Baban seni nazlamış olabilir ama artık büyüdün bunu görmen gerek. Kocalar maalesef babalar gibi olamıyor. İşin seni çok zorluyorsa başka bir çalışmanın yolunu tabi ki bulabilirsin, ama 5 te paydos ediyor olması eşinin çok kolay çalıştığı anlamına gelmez, her işi zorlukları var.
Annenle sorunların neyse bunu iki yetişkin gibi çözmeyi dene ama dost acı söyler bence sorunun annen değil babanın seni şımartmasına duyduğun özlem. Ev şöyle olsun eşya böyle olsun gibi bir şey değil hayat, imkanınız varsa ilerisi için yatırım yap, eşyalar bazen hiç işe yaramıyor. Biraz sert gelebilir yorumum ama gerçekten bazı şeyleri tarafsız düşünmen gerek. Ortada boşanmayı gerektirecek bir şey göremedim en azından senin açından
en azından bir özür dilerdim, plan yapmışız arkadaşlarla sonuçta. ve onu da o kahvaltıda görmek isterdim, onsuz sinmezdi içime. sırf arkadaşlarıyla hayalleri var diye ben özellerde çalışmak istemiyorum ama. bu konuda bana hak vermesi gerekmez mi?Babanız sizi fazla şımartmış o yüzden böyle şeyler düşünüyorsunuz. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor eşinizin de hayalleri olabilir o sizin takıntınız yüzünden 0 dan ev almış siz de onun için fedakarlıklar yapmalısınız.
Kahvaltı etmek isteyen sizin babanız olsaydı ve eşiniz sizin yaptığınızı yapsaydı ne yapardınız?
hiç bir kocanin ASLA baba gibi nazlayacgini sanmiyorum
ONCE BUNU kabullenmen lazim, e$inden ( el oglundan yani ) baba $efkati beklemen yanli$ ..
Ankara olayi nda hakli olabilirsin e$in le senin onceliklerin onemli ba$kalariyla ne ilgisi var hayatinizin, ama $uda var
e$in gittiginiz yerde mutlu olmazsa sende olamazsin, bi $ekilde hayatiniza yansir onun stresi ..
yeni e$ya eski e$ya olayina hiç girmiycem , parasi olan her senede degi$tirir ama bunu senin tarzinda dile g etirmek biraz ayip kaçmi$..
kizmazsan bana açik olucam gerçekten
eger aynen boyle devam edersen(iz) e$in bu evliligi sonlandirmak isteyebilir , boylelikle seninde du$unmene gerek kalmaz ..
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum, aklıma şu geliyor. Annengil yeni ev almış ve içinide yeni gelin evi gibi döşemiş. Sizin ev ise tam tersi yeni gelin evi gibi değil hissediyorsunuz. Annen gile geldiğinde de yeni hoş eşyalar görünce neden bende de olmasın diye iç geçiriyorsun gibime geldi.
Büyümen lazım,
mesela hiç söz etmemişsin.ikinizde çalışıyorsunuz eşin evde hiç yardım ediyor mu etmiyor mu?Ben ondan şikayet ediceksin diye düşündüm..sen atanmaya geçtin...Ankara büyük şehir.Eşin herkese nasip olmayacak iyi ve yorulmayacagı birişe sahip.Anadolu da öğretmenn olarak çalışmak kolay mı sanıyorsun?
Bence sen büyütülüş ve yaşam tarzı olarak kaldıramazsın zaten...
Benim ablam Kars ta 2 yıl mecburi hizmet yaptı.Tuvalete su dökse alt kata inene kadar su donuyordu.Şaka gibi ama gerçek.Yıllarca sobada su ısıtıp çamaşırı elde yıkadı çünü su boruları donuktu kışları vs vs ...Bebeği bronşiyolit oldu az daha ölüyordu oralarda...
İkinci el ev lafını ilk kez senden duydum .EVET GARİPSEDİM.Ben dahil kim istemez daha önce kullanılmamış gıcır gıcır ev alsın otursun,ilk sahibi olsun.AMA LÜTFEN BU ARABA DEĞİL,ELBİSE DEĞİL,MOBİLYA HİÇ DEĞİL.EVET EŞİN ELEŞTİRİ YAPABİLİR.AYARI NE OLMALIDIR BUNA KARIŞAMAM.AMA BENDE BABANIN TAVRINI ABARTILI BULDUM...
Evliliğinde seni rahatsız eden tek gerçek şey eşinin senin kadar para harcamayı sevmemesi olabilir.180 tl yeni ev kuran biri için hele de yatak örtüsü için gayet uygun makul bir fiyat.Bu konuda eşine açıklama yapabilidin.Erkek pek çok şeyin fiyatını bilmez.
Gezmeye gideceginiz gün sen beklerken onun babasının davetini dinlemesi ve seni çağırması YENİ EVLİ TİPİK ERKEK HAREKETİ.bunun için boşanılmaz oturur konuşursun.Yapılan plana sadık kalmak gerektiğini,3.şahıslarla plan yapılınca birlikte hareketin bir adap oldugunu anlatabilirsin.Eşinin anlamayacagını sanmıyorum.
Annenle aranda ki sorunları bilmiyorum ama evliliğe alışamama fikrini DAHA ÇOK YETİŞME VE YAŞAM TARZI FARKLILIĞINIZA bagladım ben.
BOŞANMAK MI HAYIR...BENCE FİKRİ BİLE KOMİK...BU ŞEKİLDE EVLİLİK BİTİREBİLİRSEN BAŞKASIYLA DA MUTLU OLAMAZSIN ZATEN.ÇÜNKÜ SORUN SENİNN BAKIŞ AÇINDA BENCE...eşinize yazık etme...
annemden sürekli "babanın evinde öyle miydin, baban herşeyi alır yapardı, baban şöyle böyle düşünürdü" vs diyor.. yani bu yüzden de bana her eşin baba gibi olmasını gerektiği gibi geliyor... öyle olur ya da olmalı demiyorum, annemden öyle duyunca herkesin öyle sanırım diye düşünüyorum. biliyorum öyle demem kötü oldu.. düşünüyorum annemin sözleri "baban çizik eşyada oturtmadı seni el oğluna bak" gibi şeyler söylüyor sanırım çok benimsiyorum..
daha yeni evliyim ben. aynı düşündüğünüz gibi oldu; perdeler halılar eşyalar hepsini değştiler annemler. annem şimdi benim perdelerime falan laf ediyor babaanneninkilere benziyor vs diyor... bunlara çok alınıyorum. annem "baban yeni ev(sıfır evi kastediyor) aldı bana şu yaşımda; sen (çok özür dileyerek diyorum) dul kadın mısın ki o seni ikinci el evde oturtacak" diyor. o zaman dolup dolup geliyorum eve
annemden sürekli "babanın evinde öyle miydin, baban herşeyi alır yapardı, baban şöyle böyle düşünürdü" vs diyor.. yani bu yüzden de bana her eşin baba gibi olmasını gerektiği gibi geliyor... öyle olur ya da olmalı demiyorum, annemden öyle duyunca herkesin öyle sanırım diye düşünüyorum. biliyorum öyle demem kötü oldu.. düşünüyorum annemin sözleri "baban çizik eşyada oturtmadı seni el oğluna bak" gibi şeyler söylüyor sanırım çok benimsiyorum..
daha yeni evliyim ben. aynı düşündüğünüz gibi oldu; perdeler halılar eşyalar hepsini değştiler annemler. annem şimdi benim perdelerime falan laf ediyor babaanneninkilere benziyor vs diyor... bunlara çok alınıyorum. annem "baban yeni ev(sıfır evi kastediyor) aldı bana şu yaşımda; sen (çok özür dileyerek diyorum) dul kadın mısın ki o seni ikinci el evde oturtacak" diyor. o zaman dolup dolup geliyorum eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?