boşanmak mı en iyisi...

keşke eşin ikna olsada şöyle uzaaak bir şehre gelip yaşasanız
anne çok yanlış sularda yüzüyor anlattıgın kadarıyla, bir annenin tek derdi kızının huzuru mutluluğu olmalı
eşya dediğin ne ki gelip geçici heves bunlar
bence eşini özelde çalışmak istemiyorum diyerek değilde uzak kalmamız her açıdan iyi olacak diye ikna et
yoksa ömür boyu annenin ve akrabaların kıyaslamalarıyla yaşlanıp gidersin
ben bu konuda boşanılacak bir sebep göremedim
illede boşanacam dersende annenden boşan yani uzak diyarlara git mesafe girsin araya

Eşinizi kötüleyip, kendinizce boşanmak için bahaneler üretiyorsunuz.
Desenize açık açık, rahata alıştım, sıkıntıya gelemiyorum.. Yazık eşiniz olan beye.

adamda ki zihniyete bak yahu, arkadaşlaarı olduğu yerde kalsın
eşin kendı düzenini onlar için bozdurmasın pes!

babanın eşya takıntısından eşine ne ki? o mu verdiyor parasını
siz sözleşip program yapmıssınız eşinin yaptıgına bak

ama baban ile eşini kıyaslaman çok yanlış! eşinden baba şevkati bekleme bence.
eşin elbet hatalı, ama ben sende de hata olduğunu düşünüyorum

senın mantığınla yaklaşırsak olaya; eşin annesinden gördüğü anlayışı, hoşgörüyü, her dediğine evet demesini
sende görememiştir derim

Son düzenleme:
teşekkür ederim fikirleriniz için... böyle bir yönlendirilmeye ihtiyacım vardı sanırım... eşimin gönlünü almalıyım sanırım :)

Yanlış kişiye çattın.
Zira 13 yıllık Özel Eğitimciyim
kimseye çatmadım ben, 13 yıllık bir tecrübeniz varsa değerli hocam anlamanızı beklerim

teşekkür ederim yardımınız için. akıllandım sanırım :)

nişan sürecinde de çok yaşadım ben bunları çok duydum yani. annem illah şu olsun bu olsun dedi, dolup dolup eşime giderdim ben de; hepsinde uzun uzun açıkladı. ben herkes öyle düşünüyor sanıyordum inanın yani herkes için bu çok büyük bir sorunmuş sanardım. ahmaklığıma yanıyorum şuan...

haklısınız... sanırım çok dolmuşum ben kendime çeki düzen vermeliyim...

başlığı okuyunca bende aldatmalı dayklı bı konu sandım da Allah baska dert vermesın dıyım ben size evlılığinize devam edıp etmememk sıze kalmıs

Ha bu arada bız sıdıye kadar kımbılır kacıncı el evlerde oturduk:26:hıc sıfır evimiz olmadı bızım
yazık ya damadı ezmeye calısıyolar fakırlık sucmuyada onlar kadar zengın olamamak
ılk defa kkda karsı cınsıme acıdım vay be

Son düzenleme:
bence evi eşyayı boşver bi daha ki yaza nereye tatile gitsek diye plan yapın güzel bi tatil size iyi gelir hemde oralardan uzaklaşın kim ne demiş bakmayın umrunuzda olmasın biri bişey dediği zaman ben böyle seviyorum kimseyi ilgilendirmez diyin. ohhhoo hep birileri ne der ne düşünür diye yaşasaydım şimdiye kadar evden dışarı adım atamazdım ben kimseyi takmıyorum sizde takmayın eşinle mutlu olmaya bak

Eşinizi kötüleyip, kendinizce boşanmak için bahaneler üretiyorsunuz.
Desenize açık açık, rahata alıştım, sıkıntıya gelemiyorum.. Yazık eşiniz olan beye.

eşimi nerede kötülemişim ben? dikkatlice okumadan sırf eleştirmek için yazmazsanız sevinirim

ankaradan gitsek daha iyi olcaz aslında, yüklenemicek de kimse bize sanırım uzaklaşmaya ihtiyacımız var, teşekkür ederim yönlendirmeniz için :)

tamamen tarafsız bikaç cümlede benden lütfen kırılma ama yazdıklarından hissettiklerim.
1-kızlar genelde babaları gibi koca ister beni nazlatsın hep alttan alsın odak noktası ben olayım vss vss..bu çok küçük bir ihtimaldir bikere bab kız ilişkisi ve karı koca ilişkisi farklı kulvarlardır bunu kabullenin bikere..

2- Eşinizle uyuştuğunuza eminmisiniz sanki aynı yolda yol alıp ayrı dümen misali gibi geldi bana eşiniz sizin mutluluğunuzdan önce arkadaşlarıyla görüşme çabasındamı? garip geldi gidersiniz olmadı 1 yıl sonra eşiniz ankaraya döner eş durumundan tayin vs bişeyler ayarlama yoluna bakmak yerine kestirip atması sizin duygularınıza önem vermemesi demektir.

3- annenizin bu alışveriş yarışı çok gereksiz(para olsa bile hayat böyle bişey deil yahu) sizinde bundan etkilenmeniz özenmeniz çocukça koca kadınsınız artık üstelşk eğitimcisiniz..

4- alışveriş konusunda fark etmeden gereksiz şeyler alıo olabilirsiniz yani almak için almak sanki bişeye yetişme çabası gibi uzaktan biri anlar ancak eşinizde bunu fark ediyor olabilir sizi uyarması naden antipatik geliyor ki siz eşsinizz.. size biey söylüyosa doğrudur ve iyiliğinizedir..

5- ben evin tek kızı olarak büyüdüm durumumuz orta halliydi.. mesela taksitle alışveriş yaptığımız mağazalar vardı okuldan çıkar atıyorum bi bluz bi mont vs alır eve giderdim hesap babanın üstüne tabi..babaaa bak ne hoşş vss deyince babanın yelkenler suda bişi demezdi tabi..ama eşle bu böyle olmuyo benim eşimde nişanlılığımızda takmıştı mesela ben evden çıkınca bir kibrit bie olsa almadan dönemezdim vs uyarılarla gerekirse o ay market dışında alışveriş yasağı gibi şeylerle yendim imdi gereksiz şeyler almıyorum bişi alırken 2 kez düşünürüm eşime de minnattarım yanii

6-bence bu kadar olumsuzu yazmışsınız ya oturup eşinizin en olumlu yanlarını yazın bence buraya yazdığızın şeyleri ezecektir..
böyle şeyler için tatsız günlere değermi
eş olmak herşeye beraber gögüs germektir babanızın evinde eliniz sıcak sudan çıkmazdı belki ama eşinizinde öyle çekilmez yönleri yok bence sizin bekarlığınıza özenip öyle yaşamaya devam etmeniz vs kırıyor olabilir..bence konuşarak herşey hallolabilir
sağlıcakla kalınız...

siz evliliğe hazır ve çokkkkkkk severek evlenseniz bu sorunları görmezdiniz çünkü o kadar basit şeyler ki... eşinizle sevgili olup babanızla yaşasaydınız çokk mutlu olacaktınız ve bişey daha sen eşini çokkk severek evlenmemişin bence.. çünkü sevgi bu değil... hep sen hep sen e bide onu düşünelim....

ankaradan gitsek daha iyi olcaz aslında, yüklenemicek de kimse bize sanırım uzaklaşmaya ihtiyacımız var, teşekkür ederim yönlendirmeniz için :)

boşver kimseye bakma moralini bozanın eşinle aranı açamaya çalışanın yüzüne bile bakma bu annen bile olsa konuşma görüşme bi süre aklı başına gelsin bak en başından beri istemiyomuş kendini haklı çıkarmak için seni dolduruşa getirmeye çalışıyo yarın öbür gün boşandığında bak ben boşuna istemedim şimdi boşandın der sen kocanla mutlu olmaya bak

sankı karsılıklı konusuyomusuz gıbı heyecanlanıyorum bazen ha bu arada dıye baslamısım gene

evlenmeden evvel esyalarım cok guzel olsun dıye esımı sıkıstırdım hep hatta aılesını zor duruma sokmus bıle olabılırım:44: ama hep sunun esyaları cok guzel bununkı guzel dıye dusunuyor ınsan ama evlenınce anladımkı ıstersen sarayda yaşa o evi cehenneme donustukten sonra hıcbırseyın anlamı kalmıyormus meger hatta bı donem esyalar konusunda esımın aılesını zor durumda bıraktımda ondan mı yuzum gulmuyo dıye bıle dusunmuslugum olmustu bızamanlar:18:keske bır cekyat alsaydım da huzurum yerınde olsaydı dıye cok agladıgım gunler oldu.

Son düzenleme:

doğru söylüyosun valla canım evde huzur yoksa mutluluk yoksa sürekli kavga varsa milyonluk sarayda da otursan en iyi eşyaların bile olsa hiç bişeyi gözün görmüyo önemli olan huzur mutluluk

annen sana iyi öğütlerde bulunmuyor aksine seni daha çok kışkırtıyor sende bu söylenenlere karşın eşine karşı doluyorsun olayın özeti bu aslında..
anneyede mesafe konmaz ki koysan bile yine bir yerden başlar perde olmadı bu sefer halıya bahane bulur
annenin tuzu kuru tabi her dediğini yapan lüksü seven bi kocası var
ama herkesin kocası öyle değil ki
işte bu yüzden sen mutsuz oluyorsun
ankaradan gitmezsenizde ne yapacaksın kulağını bu laflara kapatacaksın
kendine sürekli telkin ver, eşyayla lüksle huzur mutluluk olmaz

Valla boşanmak sizin için iyi olur mu bilmem ama eşiniz için kurtuluş olacağı kesin,
Allah yardımcısı olsun adamcağızın ne kadar şımarık bir insanla hayatını birleştirmiş...

Okurken sinirlerim bozuldu ksr bakmayın ya da bakın önemli değil,
Milyonlarca insanın büyük sıkıntıları dertleri acıları varken sizin gb dünya hayatında şanslı olup değerli insanlarla karşılasıp, evlenen kadınların bir yatak örtüsüne, ıkı perdeye koltuga mızmızlanması gercekten hayatın ne kadar adaletsız oldugunun ispatı..

sayfaların hepsını okumadım ama konu sahıbı esını evlılıgı yurutecek kadar sevmıyor gıbı geldı bana

Konu içeriğini sildiği için sanırım :44:

Arkadaşım uyan artık şu rüyadan gerçek hayata dön ,sen evcilik mi oynuyorsun? önce evlilik ne dir idrak etmeye çalış , baba evindeki hayatın geçmiste kaldı ,soyadın bile değişti ,ki hayatın niye değişmesin . Ortada eşinle ilgili elle tutulur sorun gormedim . Asıl sorun ailende. Bence sen çok şımartılmıs sınız ebeveynlerinizin tutumları çok yanlış,annenizin bu tür konuşmaları sizi etkiliyor , siz eşinizden bosansanız bir baskasıyla evlenseniniz eminim sonunuzyıne aynı olurdu ailenizin tutumları değişmediği sürece bu boyle devam eder, annenin kızına bu tür yaklaşımı çok üzücü,kusura bakmayın affınıza sığınarak yazıyorum fakat aileniz hava atmayı kendilerinden söz ettir meyi gösterişi seven kişiler olarak bende izlenim bıraktılar . Eğer eşinizi seviyorsanız Biran önce kendinize gelin gecmisteki hayatınıza takılıp kalmayın eşinizle gelecekteki hayatınıza yon verın, gun gelır bu gunlerı cok ararsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…