Sevgi asşk bittiyse bu adamla aynı evde kalamnız ızdırap
çocuğunuzda duruma alışacaktır üzülmeyin
onlar bazen çok olgun oluyo
durumu izah edin güzel güzel
ayrı evlerde yaşayacaz ama babanla hafta sonları buluşursun falan diyin
anlayacak alışacaktır mecburen
hep onun yaptıklarını yazdım unutmayayım ve yıne kavga edersek beni yumuşatan bişeyler olsun diye..
ben de yapabildiklerimi yazayım..
daha fazla teşekkür ediyorum
daha sakin davranıyorum
onu sıkan şeyleri bildiğim için önceden tedbir alıyorum
ona ayak uydurmaya çalışıyorum
sabahları kahvaltı hazırlamasam da her sabah kahvaltılık bişeyler alıp yanına veriyorum :)
sen bilirsin cümlesini daha sık kuruyorum
eşinin çabalarının yanı sıra
senin çabaların da güzel canım
inşallah kurtaracaksınız yaa
bu arada eşinin jesti çok hoşuma gitti
yalnız orada ettiğin bir laf var bunca yıl mı geçmesi gerekiyordu gibi
yüzüne mi söyledin içinden mi?
yüzüne ama kısık sesle..biliyorum bunu söylememem lazımdı ama tutamadım kendimi..gerçekten o an süprize sevinecek yerine acı çektim ben..
İnternet başında bir babayla mutsuz bir anneyle daha mutlu olacaksa boşanmayın tabii ki. Her şey çocuk için nede olsa.
Ya konuyu okumadan asın kesin diyenlere var ya hastayım. Konunuzu takip ediyordum,yazayım dedim.Bence evlilikte ihanet ve şiddet yoksa o evlilik kurtarılabilir.Ki siz de bu yönde adım atıyorsunuz,takdir ettim.İnternet bağımlılığı günümüzde hangimizde yok ki? Bunu engellemek imkansız ama azaltılabilir.Eşiniz de azaltmış,o da çaba gösteriyor,bunu da takdir ettim.Karşınızda yabancı biri yok aslında,10 yıl önce severek evlendiğiniz,çocuğunuzun babası,en az kendiniz kadar tanıdığınız bir adam var.Siz biraz da işi karşılıklı inada bindirmişsiniz,doğal olarak sizde tepkisel bir soğuma olmuş eşinize karşı.Bu kesinlikle aşılamayacak bir şey değil.Biraz zaman lazım,çok uzatmamak kaydıyla.Eşinizin fiziksel yakınlaşmasına izin verin,sorun büyük oranda burada çözülecek.Baktığınızda o 10 yıl önceki adamı görün.
Arkadaslar slm..ilk defa yazıyorum ne yazacagımıda bılmıyorum lutfen banada yardımcı olun delırmek uzereyım..14 yıllık evlıyım 9 yasında bır oglum var,oglum babasına cok duskun ve tek dılegı hıc bır zaman bızım boşanmamamız..ama bız goturemıyoruz,,sevmıyorumda dıyemıyorum sevıyorum ama sevıldıgımı hıssetmıyorum maddı durumumuzda cok ıyı bosanırsam ortada kalmıcam ama bu surec benı cok korkutuyor,,kendım annesız babasız buyudugum ıcın cocugumu bu sekılde buyutmek benı korkutuyor,,aslında bende hala kendımı kımsesız hıssedıyorum onun ıcın yenıden hayata baslamaktan cok korkuyorum,,lutfen banada yardımcı olun kımseyle konusamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?