Boşanmak Mı Kızım İçin Katlanmak mı ?

bu makale gerçekten çok güzelmiş..

burda katılmadığım bir nokta var.. belki şu an böyle düşünüyorum ama ben boşanırsam asla evlenmem.. bu hatayı kendıme ve kızıma yapmam.. ama hayatta asla dediğim bi çok şey başıma geldi büyük konuşmak da istemiyorum..

hani derler ya dışı seni içi beni yakar.. öyle işte .. dışardan herşey güzel.. bu adamın ne güzel huyu var derler sessiz sakin..zaten sorun da o o kadar sessiz ki bizimle bile sessiz..

evet bizim de öyle ben muluyken herkes mutlu ben sinirliyken herkes kötü..

benim yapım gereği sabırsız ve asabi biriyim.. çabuk parlar çabuk sönerim..bunu başta da yamıştım sanırım.. şu sıralar kendimi de bu yönde frenlemeye çalışıyorum..

Bu kitap bizde var ve ben kitap okumayı sevmediğim halde (malesef) bu kitabı evliliğimin 5. yıılında okumuştum..çok da beğenmiştim..

yeniden okumalı..

canım benin inan yazdığını hiç okumadım sadece sana derimki eğer çocuk varsa neden boşancaksınki o çocuğu annesiz yada babasız büyütmek içinmi doğurdun anne olarak görevini yap ve çocuğunu koru boşanma burnundan getir derim

Bu arada kayıtlara geçsin diyee yazayım..

Hafta sonu güzeldi..sinemaya gittik..

akşamları oyun faslından sıkılmaya başladım mecburiyet gibi geliyor..

internete akşamları hiç girmedi , yanımızda cepten net üzerinden maç izliyor bu sıkıntı değil zaten..

Aramızda en mutlusu kızım..

Yakınlaşmaya çalışıyor eşim..

tek sorun ben onu öyle sıfırlamışım ki kalbimde yeniden sevemiyorum, hiçbir yakınlaşma belirtisi veremiyorum.. bunu çözemezsem yeniden sıkıntı yaşayacağız biliyorum ama zorla olmuyor

burnundan getir derken?

benim burnumdan geliyor..

ailenden birilerinden yardım destek al akıl al moralin düzelir . bide ablamın bi arkadaşı şöyle demişti dünyadaki tek erkek senin kocanmış gibi düşünürsen mutlu olursun evlilikte ..saçma gibi geliyor ama erkekler bunu istiyorlar

yani şunu diyorum yanlış anlama oturup boyun eğ demiyorum göze göz dişe diş mücadele et ne kopartıyosa senden sende ondan kopar o size bakıyor ama burnundan geri getiriyor sende aynısını yap ver ve burnundan getir zor biraz tabii kolay gelsin bacım

Erkek neden bukadar benciller keske sizin sevginizi bitirene kadr pc basında oturmasaydı insallah hersey değişir benimde esim pc bağımlısı gece bira içip pc basında oturuyor bizde cok şey yasadık simdi uzun yıllar sonra oğlum oldu herkes cocuk olmadıgı icin boyle dedi ama cocuk oldu aynı.. Benim sevgim bitti 2 senedir nerdeyse cinsel anlamda bisey yasamıyoruz artık ben uğraşmak istemiyorum çünkü hep basa donüyoruz tek taraflı caba olmuyo seni cok ii anlıyorum ama en azından caba göstermesi güzel bizde oda yok sevdiğin ve güvendiğin saatlerce sohbet edebileceğin sadece ask degil arkadas olabileceğin biri 😞istegimiz buydu olmadı

evet mantıklı bi düşünce bence.. ama öyle düşünmek zor ister istemez kıyaslıyor insan..

Ben de ugrasmak istemiyorum dedim ve bıraktım 6-7 ay önce.. ama inan daha kötüye gitti.. sevgim hepten bitti ve şimdi yeniden toparlamak çok çok zor geliyor..

ne oldu da çaba göstermeye başladı inan ben de anlayamadım..bu defaki kavgamızda fazla kişi duydu, aile büyükleri vs.

o memleketine gitti belki orda da tembihlediler.. bariz bir çaba görüyorum.. İnşallah senin eşine de dank eder en kısa zamanda.. ama sen kendini toparlayabilir misin..yoksa benim gibi mi olursun bilemiyorum

Kayıtlara geçsin diye yazıyorum..

eşm belki 6-7 yıldır ilk defa süpriz yaptı bana dün akşam.. dışarı çıkmayı planlamıştık kardeşim ve çocukları benim kızım vs..

gittiğiiz yerde oyun parkı ve kafe bir arada...

çocuklar oynadıktan sonra kafeye geçtik..

kalpli bir masaya oturmak için ısrar etti.. ya diyorum orası rezerve yazıyor.. meğer bizim içinmiş..

kahve istedim üzerinde kalp resimli bir kahve geldi tabakta onun benım kızımın başharfleri kalp içinde..

ilerleyen saatlerde alevli bir meyve tabağı :)

doğrusu böyle bişeyi hiç beklemiyordum ve hiç başıma gelmemişti.. yeni zamanlarımızda işyerıme çiçek yollamıştı bi kez :)

Gözlerim doldu ve tüm bunlar için bu kadar yıl beklemelimiydik diyebildim..

Geçmişe takimi kalirsaniz ani yaşayamaz ve mutlu olamazsiniz. Bakin Eşiniz ne kadar ugrasiyor en azindan siz de eskiyi unutup ani yaşayin. Birakin kendinizi mutlu olun. Ben bu mutluluğu hak ettim diyin. Hakkinizda hayirlisi olsun. Madem bir sans verdiniz sonuna kadar gidin.

adamın birini kaybetme korkusu sarmış
ancak mı ayıldı

sizin adınıza çok sevindim lütfen sizde çabalayın eminim çok kırgınsınız ama sizin evliliğiniz düzelebilir bir güleryüz ne biliym İNŞALLAH herşey düzelir yavrunuzun mutluluğu için

hep onun yaptıklarını yazdım unutmayayım ve yıne kavga edersek beni yumuşatan bişeyler olsun diye..

ben de yapabildiklerimi yazayım..

daha fazla teşekkür ediyorum
daha sakin davranıyorum
onu sıkan şeyleri bildiğim için önceden tedbir alıyorum
ona ayak uydurmaya çalışıyorum
sabahları kahvaltı hazırlamasam da her sabah kahvaltılık bişeyler alıp yanına veriyorum :)
sen bilirsin cümlesini daha sık kuruyorum

Sevgi asşk bittiyse bu adamla aynı evde kalamnız ızdırap
çocuğunuzda duruma alışacaktır üzülmeyin
onlar bazen çok olgun oluyo
durumu izah edin güzel güzel
ayrı evlerde yaşayacaz ama babanla hafta sonları buluşursun falan diyin
anlayacak alışacaktır mecburen

Bazı pürüzleri aşmışsinız sanırım, sevindim
Hersey yoluna girer umarım böylece
Karşılıklı emek verilecek.tek taraflı olmuyor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…