eşim benim aileme karşı durumumu kullanıyor Benim artık onları üzmek istemediğimi bildiği için sürekli ailemle tehdit ediyoreşin boşanalım diyormu? iş ciddiye binince mecbur söyleyeceksiniz alıstıra alıstıra annenizle konuşun
Eşim benim aîleme kat
eşim benim aileme karşı durumumu kullanıyor Benim artık onları üzmek istemediğimi bildiği için sürekli ailemle tehdit ediyor
Ağzınıza sağlık...="Sephoraa, post: 49506736, member: 144822"]Evlenirken aileyi ğzmek mesele değil ama boşanırlen ah ailen var ailem.
Kendinizi kandırıyor, ailenizi bahane olarak sunuyorsunuz. Boşanmak gibi bir niyetiniz yok.
Boşan...Böyle karaktersiz biriyle evli kalarak daha fazla üzme kendini de aileni de..Eşim benim aîleme kat
eşim benim aileme karşı durumumu kullanıyor Benim artık onları üzmek istemediğimi bildiği için sürekli ailemle tehdit ediyor
Belki hatasını anlamıştır. 2. defa üzmeyi göze alamıyordur. Eşinin ne mal olduğunu görünce ailesinin kıymetini anladı bence.Evlenirken aileyi ğzmek mesele değil ama boşanırlen ah ailen var ailem.
Kendinizi kandırıyor, ailenizi bahane olarak sunuyorsunuz. Boşanmak gibi bir niyetiniz yok.
Aynen öyleBelki hatasını anlamıştır. 2. defa üzmeyi göze alamıyordur. Eşinin ne mal olduğunu görünce ailesinin kıymetini anladı bence.
Ben aileme karşı gelerek evlendim Aramızda eşimle dinsel mezhepsel farklılıklar var
Eşimin memleketinde 2 yıldır yaşıyoruz Zamanında benim ailem eşime haksızlık yapınca onlara çok karşı çıktım Ama burada aynı haksızlıklar bana yapılınca eşim sürekli ailesini savundu Artık dayanamaz oldum Boşanmak istiyorum ama ailem yıkılır Ne yapacağımı bilmiyorum
Kimseyi degil kendini dusun derim. Ailende bunu isterdi uzulmezler belkide sonucta senin mutlulugun daha onemli.Ben aileme karşı gelerek evlendim Aramızda eşimle dinsel mezhepsel farklılıklar var
Eşimin memleketinde 2 yıldır yaşıyoruz Zamanında benim ailem eşime haksızlık yapınca onlara çok karşı çıktım Ama burada aynı haksızlıklar bana yapılınca eşim sürekli ailesini savundu Artık dayanamaz oldum Boşanmak istiyorum ama ailem yıkılır Ne yapacağımı bilmiyorum
Kimseyi degil kendini dusun derim. Ailende bunu isterdi uzulmezler belkide sonucta senin mutlulugun daha onemli.Ben aileme karşı gelerek evlendim Aramızda eşimle dinsel mezhepsel farklılıklar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?