Boyle bir konu da ne bosanin nede bosanmayin diyebiliriz,yazik anneniz yalnizmis size çok ihtiyacı olur diğer taraftan esiniz bilmiyorum valla çok zor durum,Allah YARDIMCINIZ olsunKızlar mrb.. Zor bir tercih yapmak zorunda bırakıldığım için sizden yardım almak istedim..Eşimle ben ailelerimiZle aynı şehirde oturuypruz ikimizde ailelere çok düşkünüz bu yüzden onlar için hep tartışıyoruz ama ben onun ailesinden onun benim ailemden olduğu kadar rahatsız değilim ailemin her bir bireyine düşman resmen yüzlerine kötü bişey yapmaz ama arkalarından demediği kalmaz gelmeleri laf gitmwm laf herşeylerine karışıyor neyse bu böyle devam ederken en son beni şaşırtıp ailemle tatile gelmeme izin verdi bende geldim geldiğimiz gün memlekette kalan ablamların bunun iş yerinde halledebileceği
bir problemleri olmuş ablamda bunu arayaıp yardım istemiş buda gitmeden işteki arkadaşı arayıp yardımcı ol dmeiş beni arayıp anlatınca neden sen gitmedin bi git yardımcı ol dedim bana gitmiycem benimle yanındakilere havamı atacan diyip kızdı bende çok bozuldum sonra msjlaşmalarla kavgaya dönüştü bu olay sonra bana artık boşanıyorum ben gel işlemleri başlatalım dedi bende önce tamam dedim ama sonra özlemişte olmanın etkisi ile tutuştjm yalvar yakar barışalım dedim oda bu yalvarmalarım sonucu herşey benim dediğim gibi olacaksa ve iki aileylede hiç görüşmeyeceksek devam etsin yoksa bitsin dedi bnde tamam dedim ama hiç içime sinmedi 2 gn sonra dönecem yanına napacağımı bilmiyorum böyle herşeyi kabullenmiş devam etsindw istmeiyorum bitsinde istemiyorum...hem zatn ailemle nasıl hiç görüşmemki babam yok benim annem yaşlı ve yalnız yaşıyor ablamlar ben ilgileniyoruz ben ne der çekilirim kenara annemi görmeden nasıl dururum aynı şehirde( sizce napuyım gidip ben vazgeçtim boşanalım mı diyim konuşalım desem konuşacak bişey yok kabul etmiyorsan ben çok kararlıyım bitecek diyor belliki ciddide yoksa boşanma lafını ben alırdım o olmaz derdi hep buarada biz 1 yıllık evlyiz çocuk yok ikimizinde iyi birer işi var severek evlendik
sizi gerçekten sevseydi eğer;Kızlar mrb.. Zor bir tercih yapmak zorunda bırakıldığım için sizden yardım almak istedim..Eşimle ben ailelerimiZle aynı şehirde oturuypruz ikimizde ailelere çok düşkünüz bu yüzden onlar için hep tartışıyoruz ama ben onun ailesinden onun benim ailemden olduğu kadar rahatsız değilim ailemin her bir bireyine düşman resmen yüzlerine kötü bişey yapmaz ama arkalarından demediği kalmaz gelmeleri laf gitmwm laf herşeylerine karışıyor neyse bu böyle devam ederken en son beni şaşırtıp ailemle tatile gelmeme izin verdi bende geldim geldiğimiz gün memlekette kalan ablamların bunun iş yerinde halledebileceği
bir problemleri olmuş ablamda bunu arayaıp yardım istemiş buda gitmeden işteki arkadaşı arayıp yardımcı ol dmeiş beni arayıp anlatınca neden sen gitmedin bi git yardımcı ol dedim bana gitmiycem benimle yanındakilere havamı atacan diyip kızdı bende çok bozuldum sonra msjlaşmalarla kavgaya dönüştü bu olay sonra bana artık boşanıyorum ben gel işlemleri başlatalım dedi bende önce tamam dedim ama sonra özlemişte olmanın etkisi ile tutuştjm yalvar yakar barışalım dedim oda bu yalvarmalarım sonucu herşey benim dediğim gibi olacaksa ve iki aileylede hiç görüşmeyeceksek devam etsin yoksa bitsin dedi bnde tamam dedim ama hiç içime sinmedi 2 gn sonra dönecem yanına napacağımı bilmiyorum böyle herşeyi kabullenmiş devam etsindw istmeiyorum bitsinde istemiyorum...hem zatn ailemle nasıl hiç görüşmemki babam yok benim annem yaşlı ve yalnız yaşıyor ablamlar ben ilgileniyoruz ben ne der çekilirim kenara annemi görmeden nasıl dururum aynı şehirde( sizce napuyım gidip ben vazgeçtim boşanalım mı diyim konuşalım desem konuşacak bişey yok kabul etmiyorsan ben çok kararlıyım bitecek diyor belliki ciddide yoksa boşanma lafını ben alırdım o olmaz derdi hep buarada biz 1 yıllık evlyiz çocuk yok ikimizinde iyi birer işi var severek evlendik
Ya bende bilmiyorum benim onun ailesi ile ilgili özel bir problemim yok sıradan gelin korkuları annesi biraz bilmiş bunu yönlendirir diye çekiniyorum çünkü annesinin ev işine falan yardım etmemeyi tembihlediğini düşünüyorım ama giderim gelirler bir sorunum yok yani o benim ailemi niye bu kadar parmagına dolamış inanın bnde bilmiyorum milletin anneleri hergün onlarda böyle değil eşleri benim annem 5-6 defa o vaarkeb gelmiştir en fazla bide bunu nasıl seviyorlar anlatamam canlı kurbanlı konuşurlar önünde dönerler yok nefret ediyorum diyorDerdiniz nedir anlamadım ben ?
Neden aileler size bu kadar batıyor..Görüşmemek için keskin sebebleriniz neler ?
Bunları ortaya çıkarıp çözmeden birbirinize restleşmeniz çok saçma..
canım defalarca sordum annem lüzümsuz bir tipmiş (annem biraz yaşlı ve okumamış onun etkisiyle arada saçma tavırları oluyor kabul) sevmiyormuş ailemi başka bir nedeni yokmuş ben çok seviyormuşum ailemi böyle afaki şeyler yani açıklamalarıArkadaşım eşine bir sor neden ailenle bir problemi var acaba senin haberin olmadan bir olay mı yaşandı ?
Bunu sana anlatmasını iste...
Baktın ki sana mantıklı bir açıklama yapmıyor o zaman boşanma konusunu gündeminde tut derim..Çünkü anlattıgın böyle profildeki bir adamla evlilik çekilmez hal alır..
Ama önce sebeblerini açıklamasını iste ondan..Sakince onu konuşturmaya çalış..
Ya valla özel bir nedeni yok bnce benimki gelin kıskançlığı ailesine çok düşkün diye ama ben gerçekten arada batan şeylerini eleştirmekten başka bişey yapmam ailesi çok sever beni iyi gelinim yani gözlerinde ama o ailem evime grisin yüzlerini görüym istemiyoraileler ikinize neden bu kadar batıyor bir de onu anlatsan..
Değil mi ya bencede temel eksik beni sevmemesi ve galiba bitirmek en doğrususizi gerçekten sevseydi eğer;
ailenizi görmeden mutsuz olacağınızı bilir,
size böyle bir şart sürmezdi...
seven insan sevdiğini mutlu görmek ister!
Gerçekten öyle çok aşağılıyor bir kendi bir ailesi çok iyi sanki anneside öyle çok kültürlü falan değil annemin biraz daha genciAnnenize bu derece saygısızlık yapan bir tiple bence daha fazla birlikte olmayın..
Çünkü anladıgım kadarıyla egoist bir adam..Üst perdeden bakıyor
Elbette herkes ailesini çok sevecek bizi bu zamana kadar onlar büyüttü bu hale getirdi..
Sebebleri olabilir diye düşündüm ama bu kadar aileniz hakkında küçük gören cümlelerle kendini ifade etmesi bana göre terbiyesizligin daniskası
Hayır canım 2 güne bir gitmiyorum ama nöbetli işlerimiz o nöbetteyken annemi yanıma alıyorum bende yalnız kalamam zaten evde ha bide böyle eve misafir gelecekse annemide alırım hazır yalnız kalmasın gelsin otursun oda diye ailemle ilişkim bundan ibaretSize böyle bişe söylediğine ve boşanma konusuna kadar geldiğine göre 2 günde bir annenize gidiyorsunuz heralde.
O gelmiyorsa gelmesin,2 haftada bir annenize gidin,yalnızmış da eşiniz daha mı değerli annenizden.Yarın öbürgün olmayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?