neden yumurta kabuğundan mı çıktın sen..yalnız bu durumda eşin iki taraflada görüşülmeyecek kafasındaysa imkan dahilinde başka bir ile yerleşin evliliğiniz toparlar (umarım)Ya valla
Ya valla özel bir nedeni yok bnce benimki gelin kıskançlığı ailesine çok düşkün diye ama ben gerçekten arada batan şeylerini eleştirmekten başka bişey yapmam ailesi çok sever beni iyi gelinim yani gözlerinde ama o ailem evime grisin yüzlerini görüym istemiyor
yaşlı annemi bir başına bırakmak isteyecek kadar vicdansız bir eşim olsaydı, ben de onu bir başına bırakırdım.[/QUOTE
İnan evlilik öyle farklı bişeyki hiç böyle keskn kararlar alınmıyor((
alın karşınıza açık açık konuşun.onlar bizim büyüklerimiz onları atamayız ya diyin.siz onun annesine nasıl davranıyorsanız,o da sizin annenize öyle davranmak zorunda.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.hele ki kendi aile büyüklerimize mutlaka saygılı olmak zorundayız.
ben de bir kayınvalide adayıyım.yakında oğlum nişanlanacak.kızın annesi benden büyük ve kültür olarak çok farklıyız.ama oğluma öğrettiğim bir şey var.o kızı seviyorsan,ailesini de seveceksin.küçük görme gibi bir durumun olamaz.hatta kzın annesini pek birşeylere karıştırmak istemiyorlar.(ablaları daha çok müdahil)ama ben her seferinde dünürüme,siz de gelin,ya da fikrinizi söyleyin diyorum.kadının hoşuna gidiyor.kayınvalideniz bu konuyu oğluyla konuşamaz mı?eğer sizin aranız da bir sorun yoksa.kayınvalidenize konuyu açın derim.oğlunun kulağını çeksin.ama şu da varki,siz de kayınvalidenizi sevmeseniz bile saygılı davranın ki karşılığını alabilesiniz.
Siz ne kadar iyi bir kayınvalidesiniz umarım gelininiz de size layık biridir.Keşke eşimin anneside böyle biri olsaydı o belkide bu hale getirdi halbuki eşimialın karşınıza açık açık konuşun.onlar bizim büyüklerimiz onları atamayız ya diyin.siz onun annesine nasıl davranıyorsanız,o da sizin annenize öyle davranmak zorunda.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.hele ki kendi aile büyüklerimize mutlaka saygılı olmak zorundayız.
ben de bir kayınvalide adayıyım.yakında oğlum nişanlanacak.kızın annesi benden büyük ve kültür olarak çok farklıyız.ama oğluma öğrettiğim bir şey var.o kızı seviyorsan,ailesini de seveceksin.küçük görme gibi bir durumun olamaz.hatta kzın annesini pek birşeylere karıştırmak istemiyorlar.(ablaları daha çok müdahil)ama ben her seferinde dünürüme,siz de gelin,ya da fikrinizi söyleyin diyorum.kadının hoşuna gidiyor.kayınvalideniz bu konuyu oğluyla konuşamaz mı?eğer sizin aranız da bir sorun yoksa.kayınvalidenize konuyu açın derim.oğlunun kulağını çeksin.ama şu da varki,siz de kayınvalidenizi sevmeseniz bile saygılı davranın ki karşılığını alabilesiniz.
ama ben ikisi ilede görüşelim istiyorumneden yumurta kabuğundan mı çıktın sen..yalnız bu durumda eşin iki taraflada görüşülmeyecek kafasındaysa imkan dahilinde başka bir ile yerleşin evliliğiniz toparlar (umarım)
En fazla kabul etmeniz gereken şey "herkes kendi ailesi ile görüşsün" olmalıydı. Burda kayınvalidesinden neler çeken insanlar bile eşim gitsin ama beni muhatap etmesin diyor en fazla.
Yalnız iki aileyle de görüşmeyelim dediğine göre, kendi ailesi ile de görüşmemeyi göze aldığına göre ya hayırsız evlat ya da cidden görüşmemek için geçerli sebepleri var. Bu sebepleri tahmin edemiyor musunuz?
En fazla kabul etmeniz gereken şey "herkes kendi ailesi ile görüşsün" olmalıydı. Burda kayınvalidesinden neler çeken insanlar bile eşim gitsin ama beni muhatap etmesin diyor en fazla.
Yalnız iki aileyle de görüşmeyelim dediğine göre, kendi ailesi ile de görüşmemeyi göze aldığına göre ya hayırsız evlat ya da cidden görüşmemek için geçerli sebepleri var. Bu sebepleri tahmin edemiyor musunuz?
Bence o an onu aramiyacaktiniz.o sizi korkutmak icin oyle soylems.sizdekorkmussunuz zaten.vebirerkek bunu hissederse sizi cok iyikullanir..Kızlar mrb.. Zor bir tercih yapmak zorunda bırakıldığım için sizden yardım almak istedim..Eşimle ben ailelerimiZle aynı şehirde oturuypruz ikimizde ailelere çok düşkünüz bu yüzden onlar için hep tartışıyoruz ama ben onun ailesinden onun benim ailemden olduğu kadar rahatsız değilim ailemin her bir bireyine düşman resmen yüzlerine kötü bişey yapmaz ama arkalarından demediği kalmaz gelmeleri laf gitmwm laf herşeylerine karışıyor neyse bu böyle devam ederken en son beni şaşırtıp ailemle tatile gelmeme izin verdi bende geldim geldiğimiz gün memlekette kalan ablamların bunun iş yerinde halledebileceği
bir problemleri olmuş ablamda bunu arayaıp yardım istemiş buda gitmeden işteki arkadaşı arayıp yardımcı ol dmeiş beni arayıp anlatınca neden sen gitmedin bi git yardımcı ol dedim bana gitmiycem benimle yanındakilere havamı atacan diyip kızdı bende çok bozuldum sonra msjlaşmalarla kavgaya dönüştü bu olay sonra bana artık boşanıyorum ben gel işlemleri başlatalım dedi bende önce tamam dedim ama sonra özlemişte olmanın etkisi ile tutuştjm yalvar yakar barışalım dedim oda bu yalvarmalarım sonucu herşey benim dediğim gibi olacaksa ve iki aileylede hiç görüşmeyeceksek devam etsin yoksa bitsin dedi bnde tamam dedim ama hiç içime sinmedi 2 gn sonra dönecem yanına napacağımı bilmiyorum böyle herşeyi kabullenmiş devam etsindw istmeiyorum bitsinde istemiyorum...hem zatn ailemle nasıl hiç görüşmemki babam yok benim annem yaşlı ve yalnız yaşıyor ablamlar ben ilgileniyoruz ben ne der çekilirim kenara annemi görmeden nasıl dururum aynı şehirde( sizce napuyım gidip ben vazgeçtim boşanalım mı diyim konuşalım desem konuşacak bişey yok kabul etmiyorsan ben çok kararlıyım bitecek diyor belliki ciddide yoksa boşanma lafını ben alırdım o olmaz derdi hep buarada biz 1 yıllık evlyiz çocuk yok ikimizinde iyi birer işi var severek evlendik
Ailem karışmaz bişeyimize düğün zamanı olsun sonrası olsun kimse bize karışmadı ..Ablamların eşleri bize çok iyiler bizimle tatil yaparlar bize yakın otururlar onları ezdiğimizi bunuda ezeceğimşzi söyleyip duruyor halbuki valla onlar kendileri istiyorlar bizimle vakit geçirmeyi seviyorlar yani
canım defalarca sordum annem lüzümsuz bir tipmiş (annem biraz yaşlı ve okumamış onun etkisiyle arada saçma tavırları oluyor kabul) sevmiyormuş ailemi başka bir nedeni yokmuş ben çok seviyormuşum ailemi böyle afaki şeyler yani açıklamaları
alın karşınıza açık açık konuşun.onlar bizim büyüklerimiz onları atamayız ya diyin.siz onun annesine nasıl davranıyorsanız,o da sizin annenize öyle davranmak zorunda.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.hele ki kendi aile büyüklerimize mutlaka saygılı olmak zorundayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?