Boşanmayı başarabilecek miyim ?

Arabayı benim üzerime aldık çünkü kendisi yabancı ama şimdi arabayı ben ödedim beni diyor vermek istemiyor kurtulmak için bunu bile kabul edicem artık
Maddi kaybinizi hesaplayip ,ona göre kamyonla esyalarin bi kismini ,arabayi alip ,ayri ev tutup gidin.
Sonra da sadaka verin kurtuldugunuz icin.
Onlarin kadina bakis acisi bu maalesef. Kadin esya gibi mal gibi. Degistiremezsiniz.

Çok teşekkür ederim ailem de bana destek oluyor ama ben hala kendimde arıyordum problemi artık kaldıramıyorum en kısa sürede bir avukat bulup öyle ilerleyeceğim.
evden ve ondan uzaklaşmalısın da evden taşın ve gerekirse engelle avukat üzerinden iletişim kurarsın. Her sey zaten senin lehine görünüyor. Ona fırsat verme duygusal anlamda tek yapabileceği şey bu.
4 senelik evlilik hiçbisey ve daha 31 yaşındasın cok gençsin.

Türk vatandaşlığı henüz yok ama başvurdu belki de bunu kaybetmek istemediği için şu an iyi davranmaya çalışıyor bana
Adam Türk vatandaşı bile değil neyinden korkuyorsunuz? Çocuk da yokmuş arada. Arayın polisi psikolojik şiddet hakaret görüyorum deyin uzaklaştırma alın . O arada da avukat bulun o size prosedürü anlatır. Bir mühendis olarak kanunları bilmemenize bir mühendisin bu kadar pasif olmasına şaşırdım. Aranızda hiçbir bağ yok. Çocuk yok. O kadar kolay ki boşanmanız. Kanunlar sizden yana hep. Evden niye gidiyorsunuz arabayı niye veriyorsunuz? Adam Türk vatandaşı değil , vatandaş sizsiniz. Ödünün patlaması gereken de o.

ben evden gitmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü manipülasyona açık duygusal düşünen bir kadın var karşımızda, bu adam allem edip kallem edip kandırır ve kucağına da bi cocuk verir diye tahmin ediyorum. evde kalmak konusunda inat etmesine gerek yok ama mal paylasımı konusunda haklısınız. Bu adamı dımdızlak kapının önüne koymalı hatta sınırdışı ettirsin bu ne ya çekilecek çile değil.

Maalesef karakterim biraz pasif ve çekingen hatta ezik diyebilirim bunu değiştirmeye çalışıyorum hala. Bu sebepten insanları üzmekten çok korkuyorum ama hep üzülen ben oluyorum o yüzden bu zamana kadar değiştiremedim bu düzeni ama artık sağlığımı kaybetmekten korkuyorum.

Eve gelemez ki . Polisi ya da jandarmayı aradı mı, psikolojik şiddet hakaret ekonomik baskı görüyorum dedi mi o saat evden gönderiyorlar 1 ay. Sonrasında hakim 6 aya kadar da uzatıyor. Asla arayamaz eve gelemez işyerine gelemez ki. Hapis cezası var. Niye gitsin evinden? Lütfen yanlış yönlendirmeyin. Arabayı paylaşırlar satılır, nafakaya da gerek yok ortada çocuk yok. Konu sahibine telefon dahi açamaz uzaklaştırmada. Otursun evinde rahatça

Zaten 3.dunya ulkesinde yasayan birinin daha beter bir 3.dunya ulkesinden gelmiş biriyle neden ve nasil evlendigini cozemiyorum, arkadas hic mi akliniza gelmiyor oturum ya da vatandaslik pesinde oldugu?

Aleni sekilde adam sizi burada rahat yasayabilmek icin evlilige ikna etmis, simdide gitmiyor tam bir asalak.

Derhal avukat tutun.

Bir maddi gücü olmayan kadınlara hemen boşan denmemeli bir de çocukları olana. Siz de iş var kendinizi geçindirecek, ortak çocuk da yok. Arabayı paylaşın sakın tamamını vermeyin. Hatta elinizde sizin daha fazla ödediğinize dair delil varsa fazlasını alın arabanın. Koskoca mühendissiniz daha da çok gençsiniz. Zamanınıza yazık bu adamla. Cesur olun ben çok değerliyim deyin kendinize.

O ülkede imam nikahlı eşi çocuğu bile olabilir ha bu adamın. Hiç güven vermedi bana. Belki de onlara para gönderiyor. Ailesi yok ortada adamın. Tek başına evlenmiş. Şüpheli Herşey.

çok doğru söylüyorsunuz ben de olsam aynı sizin dediğinizi yaparım. Ama bu kadın manipülasyona çok acık. Eve cebren girse tamam polisi arayalım edelim. Ama karşısında onu bam telinden vuran bi adam var. Önce kapısına gelir sonra koridorda yatar, sonra salondaki kanepede uyur bi bakmışsın yatağına sızmış. Konu sahibinin evde durması için gözlerindeki perdenin kalkması gerekiyor ben onda bu kendine hakimliği göremiyorum malesef. Konu sahibi acı konuşuyorum ama kusura bakma canım.

O ülkede imam nikahlı eşi çocuğu bile olabilir ha bu adamın. Hiç güven vermedi bana. Belki de onlara para gönderiyor. Ailesi yok ortada adamın. Tek başına evlenmiş. Şüpheli Herşey.
Abooo bu hiç aklıma gelmedi çok mantıklı

Okurken için daraldı. Çok iyi bir avukat bul, duygu sömürüsü yapmasına asla izin verme. Karşısında güçlü ve kararlı durman lazım. Tüm haklarını da al, sen ailene para gönderebiliyor muydun evliyken?

Acaba evi ben mi bırakıp gitmeliyim

O gitmiyorsa siz gidin o evden. Onunla ayın ortamda kalmaya devam ederseniz sizi tekrar manipüle eder.
Adamın zaten en başında beri kocalık yapmaya niyeti yokmuş. Maddi manevi sömürmüş sizi. Hiç vakit kaybetmeden boşanın. Söyleyeceği bir şey bu saatten sonra sizi ikna etmemeli.

Evet dediğiniz gibi ben kolay manipülasyona uğruyorum. Şu an sürekli düzeltmek istediğini söylüyor bana vakit ayıracağını söylüyor ama benim içimden gelmiyor ve kendimi suçlu hissediyorum ben çabalayamıyorum diye

Hayır ben göndermiyordum zaten benim ailem daha destek oldu herhangi bir talepleri olmadı. onun ailesi sürekli yeni bir şey çıkarıyor başlarda diyordum ki benim de ailem istese hayır diyemem o yüzden ses çıkarmadım zor durumdalardır diye ama sonu gelmedi hiç

Allah aşkına kendine gel. Adam kiralar yüksek diye sizi evlilikte tutmaya çalışıyor siz hala kendinizi suçluyorsunuz. Sadece bu da değil bu kadar çok aileye para göndermesi de normal değil. İkinci bir karısı hatta çocuklarda olabilir. Acil bir şekilde kurulun hemde hemen.

manipülasyona uğradığını anladıysan ve kendi karakterinin yumusak olduğunu biliyosan ona göre önlemini al işte sakın inanma ve geri dönme

Normalde evden gitmesini bende doğru bulmam, ama konu sahibi manipüle edilmeye musaait birisi olduğu için bence evden gitmeli. Yoksa adam onu ikna edip sümürmeye devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…