Boşanmayı başarabilecek miyim ?

Normalde evden gitmesini bende doğru bulmam, ama konu sahibi manipüle edilmeye musaait birisi olduğu için bence evden gitmeli. Yoksa adam onu ikna edip sümürmeye devam edecek.
Keşke yazdıklarınıza öyle değil diyebilseydim ama kendisi söyledi adama karşı güçsüzüm diye

Keşke yazdıklarınıza öyle değil diyebilseydim ama kendisi söyledi adama karşı güçsüzüm diye

Konu sahibi o evde kalmaya devam ederse adam ona bir bebekte yaptırır. Zaten bebek yapmak için baskı ve manipülayonlarınada başlamış. Bebek olunca daha rahat ve daha fazla sümürmeye başlar. Sadece bunlarda değil konu sahibinin anneside kızı ile benzer mantıkta. Kızı bu dolandırıcı ile evlensin diye kredi çekmiş. Bebek olunca anneyi de işin içine çekme ihtimali yüksek. ikisini koruyacak, akıl verecek kimse yok gibi görünüyor. En iyisi en acil şekilde o evden gitmesi.

artık öyle bebek ihtimali yok çünkü cinsellik bitti aramızda ama haklısınız ben bu evden gitmeliyim ve bir avukat tutmalıyım en kısa zamanda

bak sen ya her konuda özgür,bireysel beyfendi ama maddi konuda sana muhtac. yürüsün gitsin ya merhametini kullanıyor seni manipule ediyor cocugunuzda yokken kaç kurtar kendini bacım ardına dahi bakma

O ülkede imam nikahlı eşi çocuğu bile olabilir ha bu adamın. Hiç güven vermedi bana. Belki de onlara para gönderiyor. Ailesi yok ortada adamın. Tek başına evlenmiş. Şüpheli Herşey.
Konu sahibi, bak bu mesajdan sonraki mesajlara cevap vermissin. Bu gozunden kacmis olabilir. Uye cok uyanik valla. Bravo. Boyle bir durum olabilir. Bunu da arastir. Varsa boyle bi sey iyice surundur.
Hemen avukat tut bence. Paradan kacma, iyi birini bul, disli birini. Vatandaslik alamadan gonder ulkesine. Arabani da verme! Sen cok iyi niyetlisin belli, ben de biraz oyleyim ama insanlara anladigi dilden konusmayi biraz ogrendim. Sen de acima.

Kesinlikle boşanmalısın. Çok gençsin yıllarını çürütme bununla.
Eşler birbirine her konuda şeffaf olmalı. Ne demek maaşını bilmiyorsun? Ne demek zorla kredi çektirip ailesine veriyor?
Sakın seni manipüle etmesine izin verme.
Çocuk olursa asıl sana her istediğini daha da yaptıracak! Elini kolunu iyice bağlayacak!
Araç konusunda ben adil olmaktan yanayım. Satıp 2 ye bölünmeli. Ya da aracı alsın evden defolup gitsin. En azından düzenin bozulmaz.
Ama mutlaka boşanmalısın bundan.

bunu araştırayım ama o kadarına ihtimal vermiyorum çünkü memleketine hiç gitmiyor gitmek de istemiyor

Finansal bir evlilik

Sizi masum bulmuş geçmiş olsun

Evinizden gitmeniz gerektiğine katılmıyorum, bu zamanda kolay mı ev kurmak, uygun kiralı yer bulmak ki bunların hepsini geçin, şimdi kendi ülkenizde her türlü kozunuz olan bu adamın uyduruk manipülasyonlarına yeniliyorsanız; bundan ayrılıp 3 gün sonra yine benzerini bulursunuz. Bir şey değişmez ki!

O yüzden bence bunu öğrenmeniz için bir sınav görün, kendinize güvenmeyi, hakkınızı aramayı vs. Eziğim diyorsunuz kendiniz için, olmayın efendim o zaman? Bir silkeleyip “dobarlan guzum” diyesim geldi size Aileden biri yok mu, bir erko -çünkü her kadının yollu olduğuna inanan adam yine kendi gibi çüklü bireylerden korkar malum- o gelsin, polisi arıyoruz kardeşim eşyalarını al git başın belaya girecek, oturumun falan da gider desin mesela.

Bu adam karşısında sizin eliniz acayip güçlü, keşke birçok kadın sizin kadar şanslı olsaydı..

O ülkede imam nikahlı eşi çocuğu bile olabilir ha bu adamın. Hiç güven vermedi bana. Belki de onlara para gönderiyor. Ailesi yok ortada adamın. Tek başına evlenmiş. Şüpheli Herşey.
illa karısı çocuğu olması gerekmez

Türkmenlerde "aile"nin parası ailenin diye bir kavra mvar -bizdeki g.doğu vs. ailelerde görülen "ortak gelir" kafası gibi
yani öyle evlendin ayrı ailen oldu gibi bir şey yok sen hala o ailenin çocuğusun sen ne kazansan eşin ne kazansa ailenin parası olarak bakıyorlar.
yani karısına değil düpedüz anne babasıa gönderiyor olabilir ve çok doğal bakıyorlar buna

Evden gitmeyin,onu eve almayın.Arabayı da satın ya da ailenizden birinin üzerine yapın.Size takmadığı altınlara,eve harcayacağına ailesine gönderdiği paralara saysın.O sizi yemekte bırakıp gitmeye çekinmiyor,kiralar pahalı o parayı ben sana vereyim demeye utanmıyor,siz de çirkef olun.

İnanın güzellikle bitirmeye çalıştım her seferinde gidicem deyip ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Bu sebepten güzelce yapamıcam sanırım bu işi sert olmak gerekiyor.

Bir avukatla görüşün, bence evi siz terk etmeyin kesinlikle. Bu konularda çok bilgim yok ama evi terk ederseniz boşanma davasında dezavantajlı konuma gelip gelmeyeceğinizi öğrenin. Böyle bir manipülatörden kurtulmak için gerçekten bir an önce avukata ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…