Boşanmayı başarabilecek miyim ?

Siz nasıl kör oldunuz öyle yaaa bir an önce kurutulun bu fırsatçı paragöz erkekten

Burda o kadar konu okudum o kadar serefsiz koca gordum vallahi seninki kadar yuzsuzunu gormedim inan bana bak. Gitsin kendi memlekentinden birini bulsun sen delimisin ne demek yemege ciktigimizda beni birakiyor ben yuruyerek tek donuyorum. Namus haysiyet diye birsey var yemege tekte cikabilirsin sorun yok gecede kendin gezebilirsin sorun yok benim anlatmak istedigim bu senin karın. Donuste basina bir is gelse dusse ölse kacirilsa sen ne yapacaksin. Bunun dini imani para. Bir dakika durursan hayatinda kendine cok buyuk haksizlik yapmis olursun. İnce hastaliklar boyle baslar haberin olsun kendini kanser edersin bu adamla.lafa bak kiralar cok yuksek sana veriyim parayi. Hala kredi cekiyormusun bu kurnaza. Bunlar cok kurnaz olurlar bu arada haberin olsun

Artık çekmiyorum kredi falan. Yani bir de hepsinin üzerine beni nankörlükle suçladı aldatmıyorum şiddet yok alkol yok sigara yok daha ne istiyorsun tarzında. Bende salak gibi hep kendimi suçladım bugüne kadar, ben mi abartıyorum diye ama artık dayanamıyorum hayatıma ne diye yazık edeyim. O da 1 kere geliyor bu hayata bende ,o hayatını yaşarken benimki mahvoluyor.

Bana inanılmaz art niyetli geldi eşiniz. Arabayı bile nikahtan önce almak istemesi hesaplı ya. İleride dava olursa evlilik içinde alınmadığı için borcunu kendimin ödediğini kanıtlarım vs. Diye düşünmüş resmen.
Beleş bi şekilde yaşayıp ailesine para göndermiş siz onu geçindirmişsiniz, üstüne de vatandaşlık için hak kazanacak bonus.
Yapmanız gereken şuan bu konuda tecrübeli bi avukatla ilerlemek ya. Bütün kira ve gider ödemelerinizi alın bankadan. Evden gitmesini istiyorsanız uzaklaştırma alır avukatınız. İlla fiziksel şiddete gerek yok resmen manevi olarak maddi olarak şiddet görüyorsunuz.
Boşanma davası sonuçlanana kadar aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz size bunu mecbur bırakamaz. Suserler belirtmiş onun korkması lazım burası sizin ülkeniz.
Dava bitince en azından eşyalarınızı alıp çıkarsınız(zaten aileniz almış) en kötü 5-10 fazla vereceğiniz kirayı da kendiniz için verirsiniz.
Dediğim gibi iyi bi avukatla ilerleyin araba da satılıp 2 ye böldürülür, en azından binemez keyfince.
Hatta pisleşmek (tabir için kusura bakmayın) bile hakkınız şuan dava da ben olsam arabayı bile vermem böldürmem (sizin üstünüze sonuçta) 4 senedir yaşadıklarınız çok berbat!
Şu an aynı evde kaldıkça sizi ikna etmeye çalışacak, çünkü sömürüye devam etmesi gerek.
İlk hamleyi yaptığınız zaman gerçek yüzünü ortaya çıkaracak, hiç gerek yok direk uzaklaştırma aldırın.
Umarım en iyisi olur adınıza biran önce kurtulursunuz

Yanlış belki ama ben zararın neresinden dönsen kar deyip evden esyamı alıp çıkardım.dava açıp tabi.avukatla mutlaka görüşün.para talep etmeyin boşanın kurtulun.

ayy içim şişti, bi gelişme var mı acaba? görüştünüz mü avukatla?

Bosanmayi tabi ki istemez sayenizde hem kendi hemde ailesinin hayatini yoluna koyuyor simdi sizden ayrilsa kirasi,faturasi olacak yemegini kendi yapacak onada ayri butce ayiracak camasirini yikayacak herseyi bastan baslatacak bir masrafa girecek gencecik meslegi olan kadinsiniz hayatinizi boyle gecirmek istediginize eminmisiniz

Böyle geçirmek istemediğime eminim. Sayenizde biraz cesaretimi topladım herkese teşekkür ederim

Ayy inanmıyorum adam sizi resmen sömürmüş ve maddi kaynak olarak 4 yıldır kullanmış, siz de buna göz yummuşsunuz. Hala da evi, arabayı bırakayım yeter ki boşanayım diyorsunuz. Adam sizin sayenizde ailesini bile mal mülk sahibi yaptı muhtemelen.
Artık gözünüzü açın ve iyi bir avukatla anlaşıp arabayı elinden alın, evden de şutlayın. Ne münasebet ailenizin aldığı eşyalı evi ona bırakmak.

yanlış hatırlamıyorsam bu paylaşımı daha öncedende yapmıştınız. hala boşanmadınız mı??

Turk vatandasi olmus muydu siz evlenmeden once veya evlendikten sonra basvurdu mu? Genelde vatandaslik icin evlenen cok

Turk vatandasi olmus muydu siz evlenmeden once veya evlendikten sonra basvurdu mu? Genelde vatandaslik icin evlenen cok
Olmadı, bu sene başvurmuştu daha sonuçlanmadı. Ben de artık öyle düşünmeye başladım sadece menfaatleri için benimle birlikte.

Sekerim, bosa gitsin. Vatandasligi alinca zaten kacacak bence. Zaten kisitli bir ulkenin vatandasi ve burada gordugu/yasadigi hersey cennet aslinda. Biraz sükür biraz vefa olmaliydi. Sizi bastaci etmeyenleri tasimamak lazim.

Ayrılmalısın bidaha da kimse için ne annenin ne kendinin üzerinden kredi çekme enayi misin dana çiçek almıcam kocayı Napıcan boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…