Asla ama asla ihtiyacım yok diyip sizi sömürmesine izin vermeyin.herşeyi paylaşacak.Merhaba herkese boşanma kararı aldım. Karşımdaki çevresindeki her kadının ona aşık olduğunu sanan, bana çok fazla olduğunu düşünen kendine aşık birisi. Öyle ki bunu geçen ay bilmem ne kadar şubem olduğunu duyan ve bana yaklaşmağa çalışan çok kadın var diyerek belirtti. Maddi durumu iyi bana nazaran. İşin hukuki boyutunu adım gibi biliyorum sizlere sormak istediğim şu bir yanım diyor ki “senden 5 kuruş istemiyorum arabalarının, şubelerinin, paranın benim için zerre önemi yok Defol git hayatımdan “ diyerek evliliği sonlandırmak. Diğer yanım da diyor ki alman gerekenleri al mantıklı davran.
Bunu bana aranızdan birisi sorsa mutlaka al derdim ama başa gelince insan sağlıklı düşünemiyor.
Çocuğum yok, maddi yönden ona muhtaçlığım da yok.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Tabi ki al donuna kadar. Gerçi donunu alma çıplak gezerse işine gelir.Merhaba herkese boşanma kararı aldım. Karşımdaki çevresindeki her kadının ona aşık olduğunu sanan, bana çok fazla olduğunu düşünen kendine aşık birisi. Öyle ki bunu geçen ay bilmem ne kadar şubem olduğunu duyan ve bana yaklaşmağa çalışan çok kadın var diyerek belirtti. Maddi durumu iyi bana nazaran. İşin hukuki boyutunu adım gibi biliyorum sizlere sormak istediğim şu bir yanım diyor ki “senden 5 kuruş istemiyorum arabalarının, şubelerinin, paranın benim için zerre önemi yok Defol git hayatımdan “ diyerek evliliği sonlandırmak. Diğer yanım da diyor ki alman gerekenleri al mantıklı davran.
Bunu bana aranızdan birisi sorsa mutlaka al derdim ama başa gelince insan sağlıklı düşünemiyor.
Bende hicbir sey istemedim boşanırken ama onun avukatıyla benim avukatım kararlastirip nafaka istemişler benim de ihtiyacım yoktu ama suan tek yuregimi soğutan sey o gerçekten sizden gidenlerin bir maddi degerinin olmasi mümkün değil o ayrı bende o maddi boyutu sanki yaşadıklarıma bir bedel biçmek mis gibi düşünüp reddediyordum hataymış bu inanın ki alın birine yardımda bulunun ihtiyac sahibini sevindirin bir öğrenciye burs verin ama alın insanı biraz olsun ferahlatıyor çünküMerhaba herkese boşanma kararı aldım. Karşımdaki çevresindeki her kadının ona aşık olduğunu sanan, bana çok fazla olduğunu düşünen kendine aşık birisi. Öyle ki bunu geçen ay bilmem ne kadar şubem olduğunu duyan ve bana yaklaşmağa çalışan çok kadın var diyerek belirtti. Maddi durumu iyi bana nazaran. İşin hukuki boyutunu adım gibi biliyorum sizlere sormak istediğim şu bir yanım diyor ki “senden 5 kuruş istemiyorum arabalarının, şubelerinin, paranın benim için zerre önemi yok Defol git hayatımdan “ diyerek evliliği sonlandırmak. Diğer yanım da diyor ki alman gerekenleri al mantıklı davran.
2 sene olacak. Çocuk yok. Aldatma yok sanırım ama psikolojik şiddet, öfke nöbetleri, hakaretin bol olduğu bir evlilik. Telefona 2 dakika geç baksam kiminle ne yapıyorsun ki telefona bakamıyorsun ithamları.Ne kadarlık evlisiniz?
Normalde çocuk yok ise 1 yıl evli kalıp embesil gibi eski koca sırtından geçinen kadınlardan haz etmem lakin 20 yılınızı verdiyseniz gençliğiniz yıllarınız bunlarda göz önünde bulundurarak evlilik birliğinde kazanılan neyi varsa yarısını almanızı doğru bulurum kendimce.
Ortada aldatma yok ise sadece anlaşamıyoruz uymuyoruz gerekçesi ise hukuki boyutunu siz daha iyi bilirsiniz ama vicdani boyutunu eşinize bıraksanız ne der? Adaletli biri ise siz istemeseniz de verir ama vermeyebilir de. İnsanı ayrılırken tanırsın derler.
O da boşanmak istiyor mu? Tek taraflı istek mi?
Her şeyimi al yeterki senden kurtulayım diye verenlerde var,gururuma dokunmaz psikolojimi bozmam,akılla hareket ederim derseniz almanızı öneririm
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun egecellbence edinilen malların yarısını almalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?