Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

Sakın bu hatayı yapma ömrünün en büyük hatasını yapmış olursun aşk gözünü kör etmesin

İki ay once iki cocuklu biriyle evlendim.bunun da eski eşi manyak evlendigimizi ogrenince sinir krizi gecirmis.ama beni arayip tehdit falan etmedi yuzünü bile gormedim.
Eşim kızlariyla tanistirmak istiyor ama onlar kesinlikle kabul etmiyor
Buyuk kızı 19 yaşinda gecen gün telefonda babasina benim icin at o kadını evden demis

3 çocuk, boşandığını kabullenemeyen çılgın eski eş, nafaka, harçlık.. uçurumdan atlamak gibi birşey...

insana bazen kendi çocuklarının sorumluluğu bile ağır gelirken koskoca 3 çocuğun sorumluluğu çoook zor...

10 yaş fark ve 3 çocuk
Sorunlu eş olmasa bile çok çok zor.
Hakkınızda hayrlı olan kaarı verirsiniz inşallah.

Canım merhaba seninkisi hakikatten çok iyi cesaret...
Ziraa şu zaman da insan kendi evlatlarına bile buluğ çağı derdi tasası okulu derken çok yıpranıyor.
Annelerinde olmaları çok fark etmiyor maalesef, illaki hafta sonları gelecek çocuklar .
Eski eşide huzurunuzu kaçırmak için çocukları bahane edecek...
Eşinizi en az 3 çocukla hep paylaşacaksınız
Herşey sizin ilk hevesiniz ama karşı taraf bir çok şeyi yaşamış yorgun ve hevessiz olacak..
Çok yıpranır ve üzülürsünüz ...

Çocuklar ergen onların derdi bitmez dert arkadaşı arkadaşı aramış bu adam , kendini ateşe atma derim birde 3 çocuk bunlara parada yetmez , arkana bakmadan kaç

Valla gül gibi sevgililer nisanlilar bile Evlenince kv görümce derken ne aşk kalıyor ne meşk. O gül gibi sevgili zebani gibi geliyor göze burda çok var böyle konu. Birde psikopat bir eski es 3 çocuk 10 yaş fark ı ekliyorum üstüne. Biyere oturtamıyorum. Karariniz ne olursa hayırlısı olsun inşallah

Diğer yorumları okumadım konu sahibi ne yaptı? Neye karar verdi, ?

Yorumları okumadım ama, arkana bile bakmadan kaç
Maddi boyutuna bakarsanız nu ilişkinin, hepsine bakıyor,
Manevi boyutu tehditkar sorunlu eski eş.. Asla yürümez..

Valla sorunlu eşki eş ve 3 çocuk sahibi olmayan biri ile yapılan evlilik bile
tek başına yıpratıcı ben almayayım kardeş

hiç mi sevmiyorsun kendini?
çok yazık edersin kendine

Öncelikle savaşmak için gücünüz var mı,hemen evet demeyin düşünün,kastettiğim sadece eski eş değil 3 tane de çocuk,bir de kendiniz doğurmak isterseniz o.Tabi sevgiliniz tekrar çocuk istiyormu onu da bilmiyorum yada siz istiyormusunuz?Onunlada bitmiyor kardeşler arasındada sorunlar çekişmeler kıskançlıklar yaşanacaktır ileride bilemiyorum.

Ben karşı değilim böyle şeylere ama işte herzaman üzülmemek için en kötüsünü düşünürüm ve karşınıza çıkabilecek herhangi aksi bir durumda üstesinden gelebilecek kadar güçlümüsünüz bunu ciddi ciddi sorgulayın.Bu hissettiğiniz geçici bir duygumu yoksa gerçekten aşk mı bunu düşünün önce.

Adamın çocuklara bakacak parasıda yetmemiştir onca çocuk yap sonra kadını boşa , birde kadın arızalı diye arkasından konuş , yaparken arızalı değildi ama ,meşhur erkek yalanları ,seni kurban seçmiş , aklını başına al kızım

Yine büyük konuşmayayım ama birkez daha evlenecek olsam ve karşımdaki boşanmış olsa çocuksuz bile olsa Boşanma nedenlerini kendisinden değil dava dosyasından öğrenmeyi tercih ederim heralde. Kimsenin beyanına güvenmem. Benim eski eşimle evlenen kişi eğer dava dosyasını inceleseydi onunla asla evlenmezdi. Malesef şu an yaşarayarak Tecrübe ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…