Boşanmış Erkekle evlilik olur mu ?

Oyle bir anlatiyorsunuz ki duyanda 45 ine merdiven dayamis biri sanir sizi. Imza olunca bir suru senaryo ama imza olmadan yasasa herseyi onemli degil saka gibisiniz. O adamdan uzaklasinda bence basini yakmayin. Suan gunumuzde bir erkek bile bunlari artik dusunmezken bir kadin olarak bunlara bi kadar takilmanizi cok garipsedim.

Erkek iyi olsaydı zaten kadın bosanmazdi kimse mutlu yuvasını yıkmaz eğer bekar yoksa eşi ölmüş erkeklere bakın derim

Erkek iyi olsaydı zaten kadın bosanmazdi kimse mutlu yuvasını yıkmaz eğer bekar yoksa eşi ölmüş erkeklere bakın derim
Konu sahibi tum heyecanlari birlikte yaşayacağı birini ariyor mumkunse sifir kilometre erkek olsun ama gecmisinde elini tuttugu ya da aşık olduğu biri olmamali çünkü bunlari da kafaya takabilecek yapida

Konu sahibi tum heyecanlari birlikte yaşayacağı birini ariyor mumkunse sifir kilometre erkek olsun ama gecmisinde elini tuttugu ya da aşık olduğu biri olmamali çünkü bunlari da kafaya takabilecek yapida
Bunu anladım ben sadece boşanmış erkeğin samimi olma ihtimali zayıf olduğunu kesin kendi boşanma sürecini anlatırken hep karşı tarafı sucladigini düşünüyorum yani kisacasi boşanmış erkeğin dogrularini söylediğini dusunmedigim için dürüst insan mı acaba diye onu düşünsün demek istedim

ne kadar karamsarsın ve aynı zamanda da takıntılı. sanki 50 yaşındasın. kendine haksızlık ediyorsun bence. o adamla da görüşmesen daha iyi olacak gibi. çünkü sen ömür boyu bu soru işaretleriyle yaşarsın.

Yorumlara bak ya dehşet içinde okudum ee boşanmış kadınlar ile de evlenilmesin aynı mantık ?

Karısı iyi olsaydı boşamazdı diyen var bizim komşu karısı aldattı diye boşanmıştı ?

Mahkeme evrak vs önemli niye boşanmış ne olmuş öğren birde kendin gibi biri ile daha mi mutlu olcan hiç evlenmemiş bunun cevabı sende

Bu piskolojiyle duygularla kesinlikle bosanmis biriyle evlenmeuyin mutsuz olursunuz
Evlenmek.icinde evlenmeyin

bosanmis insanlar genel olarak yasaduklari evliligi tecrube ve buyuk bir pismanlik.olarak gorurler
2 insan bosanmissa aralarindaki iliski nefrete donustugu icin bosanmistir istisnalar haric yani 2. Evliliklere onyargili bakmamak lazim
Severseniz karsilikli olarak tum heyecanlari birlikte yasarsiniz
Ama haklinoldugunz taraflar var tabi keske bekar biriyle evlenseniz sizin acinizdan daha iyi olur yapiniz geregi duygusal kiskanc incedusunen kirilgan birine benziyorsunz evlenmis ayrilmis biri.size agir gelebilir iyi dusunun.derim

Daha once de benzer bir konuda soylemistim
Eski esi rahmetli olduysa evlenebilirim sahsen

Eşiminde benimde ikinci evliliğimiz mutluyuz.Ama siz bu zihniyetle bu adamla evlenmeyin.Ne demek başkasına dokunmuş sevmiş falan o zaman evlenmek için bakir bir erkek bulmanız gerekir.Ayrıca yalnız kalma korkusuyla yapılan evlilik ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum

Birde şöyle düşün, ikincinin kıymetini daha iyi bilir

Canim bi bayan olarak dusun ayrılsan ama daha sonra seni sevecegini dusundugun ama hic evlenmemis bi erkek.ciksa onada aynimi dusunurdun eski eskide kalmistir artk o insan goz ardi edilmisse baskalarini elbette sevebilir bu karsidami insana bagli

Ben eşimin 2.eşiyim kendim hiç evlenmedim neden boşandıklarını vs tüm detayına kadar biliyorum.Hiç bir zama eşim beni 2 numara gibi hissettirmedi o evleneceginiz kişiye bağlı birazda .Bende 29 yaşındaydım eşimle tanıştıgımda oda37 yaşında bana tek atımlık kursunum var bu hayatta onuda iyiki sana kullanmışım der bazen.Gecmiş tercihlerinden insanlar bazen yanlış yaptıklarını düşünebilşyor.Veya deli gibi sevip evlendiğin adam bi gün sana yabancı olabilir bu sizin ve karşı tarafın evliliğe tutumu ile alakalı

sanki sen evlenmemis biri degilde. evlenip bosanmis birisin. ve eski esinin evlenince seni unutup unutmayacagini merak ediyosun gibi. kafamda deli sorular :)

Ezik degilim deyip nasil bu cumleleri kurabiliyorsunuz. Bir insan kendine bu yakistirmalari nasil yapar. Yoğurdun posasi çerez tabağının son kalanlari falan bir kadin olarak utandim yazdiklarinizdan. Lutfen once dusunce yapinizi degistirin.
30 yas ustu sifir erkek nedir ayrica bosaninca 2.el mi oluyo. Iliskilere bakis acinizi degistirmelisiniz.
23 yasimda evlendim ve bence coook erkendi suan 26 yasimdayim esimi coook seviyorum ama smdiki aklim olsa en az 28 e kadar beklerdim. Bu mantikla bakinca 30 hic gec degil. Ayrica bi siz kalmadiniz evlenmeyen 30 ustu bekar bircok arkadasim var benim. 23 te evlenince kimse madalya vermedi kendimi bir zafer kaznmis gibi de hissetmedim hic. Evlenmis olmak icin evlenmeyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…