- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
İyi bir baba, iyi bir arkadaş, iyi bir evlat bir tek eş olmayı becermemiş demek ki. Tam da seni ilgilendiren kısmı. Evde bağırtı, kavga, şiddet var mı? Yani çocuklar mutlu mu bu ailede şu an?
açıkçası görümcenize alışverişi sen yap demeniz benimde garibime gitti.yani eşinizde erkek evlat dururken görümcenize para harcattığınızı düşünmüş ve alınmış olabilir. keşke alışverişe eşinizi yollasaydınız. görümcenizde temizliğe çağırsaydınız. yok gelemem diyorsada tamam derdiniz. sonuçta siz çağırdınız ama o gelmedi olurdu. yani siz eşinizin ve ailesinin gözünde artı puan alırdınız.
tabi bana kalsa kv nin yemek,temizlik vs işlerine ben hiç girmem.herkesin kendi evi var.ben hizmetçi değilim derdim.ama siz sanırım böyle alıştırmışsınız.
sanki eşin patlamaya yer arıyormuş gibi hissettim.
sonuçta sen görümcenle anlaşmışsın,o alışverişi yapacak sende yemekleri,
ortada bir sorun yokken,kocan ne diye ailesini savunmaya geçmiş ki??
acaba görümcen eşine birşey mi dedi,kışkırtılmış gibi geldi bana.
Hep söylüyorum 2+2 gibi bu. Yurtdisina getirilen gelinleri anne baba kardeslere hizmetcilik bakicilik amaciyla getiriyorlar. Bir de kimi kimsesi yoksa resmen köle. Sahsen tanimiyorum ama sizinkine benzer durumu olan bir kadin vardi. Hizmetcilige kölelige baskaldirdi diye kadinin kocasi annesinin de gaziyla bosanma davasi acti. Tabi ki burada hak hukuk kadinin lehine calisiyor.
Yazdiklariniz bastan asagi sacmalik. Madem annesinin evi temizlenecek en önce görümcenizin kendisinin gelmesi lazim. Hizmet degil yardim seklinde teklif edin. Anne sabah gelir temizligine yardim ederim deyin bence. Kayinvalide eli ayagi tutuyor cok yasli degil diyorsunuz. Kendi kizi gelmedigi gibi alisverisi de ricayla lütfen yapacak. Niye böyle alistirdiniz ki devamli gidip islerini görmeye. Yaranabildiniz mi? Hayir. Karisi devamli anne babasinin evine gidip hizmet edecek, bir anlasmazlik oldumu da sen zaten söylesin böylesin yapacak. Baska kadinlarla kizlarla kiyaslama yapmaya, gözetlemeye utanmiyormuymus hic?
Yok sanmam gorumcemin kiskirtici bisey soyeleyecgini,yada alisverisi ben yapiyorum demesini... Ama gunlerdir bir degisikti zaten,yolunda gitmeyen seyler oldugunun farkindaydim.. Sordugumda cok yogunum cok calisiyorum yorgunum tarzinda cevaplar veriyordu...
tahmin ettiğim gibi, başka sorunlar var, bunu bahane edip kavga çıkartmış.
sakin ol canım, inşallah güzellikle çözersiniz.
Bagirti cagirti cok nadir olur dunki gibi,ben genelde susarim icime atarim ve oylece kapanie gider konu... Siddete gelirsek Allah korusun hicbir zaman olmadi olmazda sanirim..
Burda okuduğum evliliklerin bi çoğu sürdülebilir değil bence, bekarım ondan mı bu kadar büyük konuşuyorum. Bilmiyorum ben olsam katlanmazdım herhalde bu kadar ezilmeye hor görülmeye.
kv ye daha iyi gelinlik yapan el kızı kimmiş,biri gidip orda temizlik yemek falan yapıyosa,ordan gaza gelmiştir eşin.
1 kere yapıp 10 kere söylemen lazım ki kıymet bilinsin.Sessizce görev gibi işleri yapar gelirsen kimseden bi teşekkür bile göremezsin,üstüne böyle daha fazlasını beklerler.
Eşin çok büyük haksızlık etmiş,sana bi özür borçlu.Özrünü dileyene kadar burnu sürtsün bence.
anlattıklarına göre senin eşinin ailesi ile güzel bir ilişkin var zaten elinden geldiğince hatta fazlasıyala gelinlik yapıyorsun yapmak zorunda olmadıklarını bile içinden gelerek yapıyorsun şu durumda eşinin seni başka kadınlarla kıyaslaması bıktım demesi bana çok anlamsız geldiresmen durduk yere kavga çıkartmış başka sorunlarınız mı var yada başka kadın durumu olabilir mi :26:ben erke kmilletine zerre güvenmiyorum canım bu nedenle böyle yazdım eşini al karşına ciddi ciddi ve net bir biçimde konuş umarım herşey yoluna girer
Surtmez canim ya
kv ye daha iyi gelinlik yapan el kızı kimmiş,biri gidip orda temizlik yemek falan yapıyosa,ordan gaza gelmiştir eşin.
1 kere yapıp 10 kere söylemen lazım ki kıymet bilinsin.Sessizce görev gibi işleri yapar gelirsen kimseden bi teşekkür bile göremezsin,üstüne böyle daha fazlasını beklerler.
Eşin çok büyük haksızlık etmiş,sana bi özür borçlu.Özrünü dileyene kadar burnu sürtsün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?