Böyle anlayissizlik olmaz olsun!!!

sanki eşin patlamaya yer arıyormuş gibi hissettim.
sonuçta sen görümcenle anlaşmışsın,o alışverişi yapacak sende yemekleri,
ortada bir sorun yokken,kocan ne diye ailesini savunmaya geçmiş ki??
acaba görümcen eşine birşey mi dedi,kışkırtılmış gibi geldi bana.

Hep söylüyorum 2+2 gibi bu. Yurtdisina getirilen gelinleri anne baba kardeslere hizmetcilik bakicilik amaciyla getiriyorlar. Bir de kimi kimsesi yoksa resmen köle. Sahsen tanimiyorum ama sizinkine benzer durumu olan bir kadin vardi. Hizmetcilige kölelige baskaldirdi diye kadinin kocasi annesinin de gaziyla bosanma davasi acti. Tabi ki burada hak hukuk kadinin lehine calisiyor.

Yazdiklariniz bastan asagi sacmalik. Madem annesinin evi temizlenecek en önce görümcenizin kendisinin gelmesi lazim. Hizmet degil yardim seklinde teklif edin. Anne sabah gelir temizligine yardim ederim deyin bence. Kayinvalide eli ayagi tutuyor cok yasli degil diyorsunuz. Kendi kizi gelmedigi gibi alisverisi de ricayla lütfen yapacak. Niye böyle alistirdiniz ki devamli gidip islerini görmeye. Yaranabildiniz mi? Hayir. Karisi devamli anne babasinin evine gidip hizmet edecek, bir anlasmazlik oldumu da sen zaten söylesin böylesin yapacak. Baska kadinlarla kizlarla kiyaslama yapmaya, gözetlemeye utanmiyormuymus hic?

İyi bir baba, iyi bir arkadaş, iyi bir evlat bir tek eş olmayı becermemiş demek ki. Tam da seni ilgilendiren kısmı. Evde bağırtı, kavga, şiddet var mı? Yani çocuklar mutlu mu bu ailede şu an?

Bagirti cagirti cok nadir olur dunki gibi,ben genelde susarim icime atarim ve oylece kapanie gider konu... Siddete gelirsek Allah korusun hicbir zaman olmadi olmazda sanirim..

Söyle bisey var,esim uzakta calisiyor ve alisveris yapmaya buraya gelemez... Gelsede istedigim gibi uygun alisveris yapamaz anlamiyor cunku alisveris isinden... Kizida anasinin evine harcayacagi parayi babasindan alacak zaten bunu bildigim icin ona dedim.. Keske alistirmasaydim hicte degeri bilinmiyormus esim tarafindan sagolsun!

Yok sanmam gorumcemin kiskirtici bisey soyeleyecgini,yada alisverisi ben yapiyorum demesini... Ama gunlerdir bir degisikti zaten,yolunda gitmeyen seyler oldugunun farkindaydim.. Sordugumda cok yogunum cok calisiyorum yorgunum tarzinda cevaplar veriyordu...

Dogru seyler yazdiniz,ama bu ozveriyi benim kayinvalidem hak ediyor... Yaparim ona ne zaman isterse,ama esimin hakkimi bu sekilde yemis olmasini kaldiramiyorum

tahmin ettiğim gibi, başka sorunlar var, bunu bahane edip kavga çıkartmış.
sakin ol canım, inşallah güzellikle çözersiniz.

Bagirti cagirti cok nadir olur dunki gibi,ben genelde susarim icime atarim ve oylece kapanie gider konu... Siddete gelirsek Allah korusun hicbir zaman olmadi olmazda sanirim..

O zaman 2 alternatifin var. Sen mutsuz olacaksın çocukların için kabulleneceksin her şeyi. Ama bu şekilde devam etmeyebilir de. Sıkıntı başka şeylere dönüşebilir. Birileri olabilir hayatında. Bu durumda sükûnetin ama mutsuzluğun hakim olduğu hayat içinde olacaksın. Diğer türlü 1 kere geldiğin dünyada zor da olsa düşerek de olsa kendini yaşayacaksın.
Aslında hemen karar verilecek bir durum değil..
Alıp karşına konuşsan ciddi olarak. Evlilikten ve senden beklentilerini… birbiriniz için ne olduğunuz…konuşmaya yatkın biri mi?

Aklima gelmisken yurtdisinda bosanma sözkonusu oldu mu devlet eski esin tepesine cöker. Eski karisinin ve cocuklarinin bütün masraflarini ödetir. Bizdeki gibi asgari ücretle calisiyorum, issizim calismiyorum ya da mallari baskasinin üstüne kacirayim falan sözkonusu olamaz. Gece cöp toplattirir yine o nafakayi ödetir. Yetismedigi yerde kadina belli bir rakam aylik ödeme yapar.Cocuklarin egitim, saglik, yeme icme gibi masraflarina yardim eder.

Siz bosanin ya da herkes bosansin bakin ne rahat seklinde degil demek istedigim. Baskici, zorba, bencil, kaba, saygisiz, esine ve cocuklarina zulüm yapan, psikolojik-fiziksel siddet uygulayan hödükler icin yaziyorum. Bu tip adamlari cok güzel terbiye ediyorlar buralarda.

Sen onun anasına gelinlik etmek için mi evlenmişsin onunla ? Kendi kızı evlenince o evden çıkmış oluyo eee sen yedi kat yabancının kızısın o evin kızı değilsin ne alaka sen niye köle isaura misali onn hizmetini görmek zorundasın.

Gelinin kaynanaya yaptığı hizmet zorunlu değildir, bu bi ikramdır. Yapmasa niye yapmadın diyemezsin. Cahil şeyler.

Burda okuduğum evliliklerin bi çoğu sürdülebilir değil bence, bekarım ondan mı bu kadar büyük konuşuyorum. Bilmiyorum ben olsam katlanmazdım herhalde bu kadar ezilmeye hor görülmeye.

Burda okuduğum evliliklerin bi çoğu sürdülebilir değil bence, bekarım ondan mı bu kadar büyük konuşuyorum. Bilmiyorum ben olsam katlanmazdım herhalde bu kadar ezilmeye hor görülmeye.

Evet canim bekar oldugundan rahat konusuyosun evlilik yuva yikmak cok zor bi olay

anlattıklarına göre senin eşinin ailesi ile güzel bir ilişkin var zaten elinden geldiğince hatta fazlasıyala gelinlik yapıyorsun yapmak zorunda olmadıklarını bile içinden gelerek yapıyorsun şu durumda eşinin seni başka kadınlarla kıyaslaması bıktım demesi bana çok anlamsız geldi resmen durduk yere kavga çıkartmış başka sorunlarınız mı var yada başka kadın durumu olabilir mi :26:ben erke kmilletine zerre güvenmiyorum canım bu nedenle böyle yazdım eşini al karşına ciddi ciddi ve net bir biçimde konuş umarım herşey yoluna girer

kv ye daha iyi gelinlik yapan el kızı kimmiş,biri gidip orda temizlik yemek falan yapıyosa,ordan gaza gelmiştir eşin.
1 kere yapıp 10 kere söylemen lazım ki kıymet bilinsin.Sessizce görev gibi işleri yapar gelirsen kimseden bi teşekkür bile göremezsin,üstüne böyle daha fazlasını beklerler.
Eşin çok büyük haksızlık etmiş,sana bi özür borçlu.Özrünü dileyene kadar burnu sürtsün bence.

Surtmez canim ya

Evlendigimizde birbirimizi taniyip anlayana kadar ister istemez sorunlarimiz oldu,kisisel de ailesel de... Ama artik dediginiz gibi guzel bi iliski kurduk cok sukur ve isteyerek severek zevkle yapiyor(d)um yaptiklarimi!! Esim bu istegimi okadar aldi icimden ki oraya gidip yemek temizlik yapmak iskence gibi gelecek! Dunki laflari beynimde dolasip duruyor nasil guler yuz gisterecegim diye kara kara dusunmekteyim... Evet esimle evlendik evleneli sorunlarimiz var birturlu halledemedigiz,surekli toplaniyor ve patlamalar oluyor ama esimin baska kadinlarla isi olmaz,bu klasik turk kadini deyimi gibi oldu ama cidden oyle ... Butun hayati isi,deli gibi calisiyor isten eve evden ise ...

Yaptigi bu büyük haksizligin birde kendisi farkinda olsa keske... Ne kadar fark ettirmeye calissamda o hakli,cok baskin bir kisiligi var kimsesiz olmaminda yarariyla sanirim merhametsizce davraniyor bana (siddet manasinda degil,asla yapmaz) psikilojik olarak! Gidecek yerimin olmamasida ayri bir + onun icin belkide???

Şok oldum şu an.Sonuçta görümcen bişey dememiş.Hem 2 çokcukla seni düşüneceği yerde alışverişide sen yap diyor.Çok komik seninki can değilmi.Ayrıca mecbur değilsin.Fazla yüz vermicksin işte.Sen ailen uzatkta diye sarılmışssın onlara ama eşinin yaptığı çok ayıp.İnşallah pişman olur ve tatlı dille çözersiniz.Ama bi yerden onun kafasına bunlar sokulmuş gibi geldi.Çünkü erkekler tek düşünemez böle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…