Böyle bir tepki beklemiyordum. Çok üzgünüm...

o çocuk geleceğin ana kuzusu işte. Sonra açılsın bdv ye konular. Eşim çorabını bile kirliye atmıyor çok anneci vs vs.

Velilerin okul temizledigi nerde gorulmus ye ben de devlet okulu mezunuyum. Boyle seylere hic gerek yok. Cok sacma geldi bana. Haklisiniz .

Bu işler genelde sınıf annelerinin başımdan çıkar sırf öğretmenin gözüne girip kendi çoçuklarını popüler yapma hevesidir kesinlikle sizi zorlayamazlar bu suçtur orada temizlik yaparken sizin başınıza bir iş gelebilir böyle bir şey olursa bunun hesabını kim verecek siz üste çıkmaya bakın sizi şikayet ederim bile diyebilirsiniz böyle bir hakkınız var

Alınan saçma sapan karara mı sinir olayım, gerizekalıların verdiği sinir bozucu tepkiye mi söyleneyim bilemedim.
Kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsiniz, okul görevlisinin yapması gereken işi yapmak zorunda da değilsiniz. Verin 5 lirayı kesinlikle gitmeyin. Bunca lafı dinledikten sonra bide gidip temizlik yaparsanız daha da bi şey diyemem size. GİTMEYİN !

Canim hic üzülme herkesin vakti boş olmak zorunda degil.. Gider hobi olarak bile temizlersin ama vakit meselesi canını sıkma gitmek zorunda da asla degilsin. Sana danışılan birsey yok sonuçta. Senin yerine ne ara karar verir olmuşlar ben bile ofkelendim.

Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.. Bu günden sonra zor günler beni bekliyor. Çirkin ördek yavrusu misali, dışlandım. Tek başımayım artık.

Kardes bu kadar deli nasil bir araya gelmis amanin..
Sen bi tuz ruhu at ustlerine kokten temizlik olsun
Gecen Pazar hava cok guzeldi. Boyle kafa kırık bi arkadasim var. Telefonda gorusurken "ayy hava na kaar guzel tam hali yikamalik" dedi
Ortalama bi insan "hava mukemmel tam gezmelik" der oysa

Karar alındı da ne demek bu karara uyma zorunluğu mu var sanki yasa belirlenmiş onu uygulatmak için diretiyorlar.Geri adım atmayın sonuçta gerekçeniz var bunun kararını siz verirsiniz

Çocuklarına toplum kurallarını,temizliği öğretseler yeterli.gelip insanları niye sıkıntıya sokuyorlar anlamıyorum.öğretmenin gözüne girmek için mi yapıyorlar bunu?.herkesin kendine göre işi var,planı var. Madem bu kadar düşünüyorlar para toplayıp yapsınlar

Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.. Bu günden sonra zor günler beni bekliyor. Çirkin ördek yavrusu misali, dışlandım. Tek başımayım artık.
Keske o liderleri buraya konu acsa
"Sinifi temizlemek istiyoruz ama cocugunu dusunmeyen pis anne var aramizda" diye

Biz bu tur velilere kafayi cocuguyla bozmus veli diyoruz.Tamamiyle otokontrol delisi insanlarin yapacagi is.Koridorda gorsek kaciyoruz bu velilerden ki kendilerini 2 gunde belli ettiklerinden taniyoruz..Hatta ogretmenler odasinda falan baya kulaklarini cinlatiyoruz.Haberleri olsun bundan.

Çok komikler ya inanamadım . Hiç böyle birşey duymadım . Köy okulu olsa , ne bileyim imkanların çok kısıtlı olduğu bir yer olsa para toplanır aylık genel temizlik yaptırılır falan bir çözüm bulunur ama böylesi çok gereksiz ve saçma . O kadar veli nasıl bu kararı ortak alabildi şaşırmamak elde değil .

kafayi yemisler

Benim okula giden iki çocuğum var biri 8. Sınıf diğeri 4. Sınıf böyle bir sacmalik duymadım ama bazı velilerin evde canı sıkılıyor kendilerine iş arıyorlar ve sürekli okulda olmaya çalışıyorlar çeşitli bahanelerle ben bu durumdan rahatsız oldum oğlum hergun anne şunun annesi okulda bunun annesi okulda hergun geliyorlar sen de gel demeye başladı benim evim okula uzak bebeğim var kaldı ki öyle olmasa bile neden hergun okulda olmalıyım gittim mudur yardımcısına konuştum çok haklisiniz bizde uyarıyoruz dinlemiyorlar dedi ama bu konunun ustunde duracağız dedi ve gerçekten ondan sonra yasakladılar guvenlik ders saatleri içinde acil birşey olmadıkça içeriye almadı
Siz temizlik yapmak zorunda değilsiniz okul yönetiminin müdahale etmesi gerek eğer hademe yeterli değilse para toplanır bir temizlikçi alınır okula gönderin 5 lirayı hiç muhattab olmayın işlerine gelmiyorsa onlarda gitmesin para verip temizlikçi tutsunlar

Cinnet sebebi...bencd okul idaresi okul aile birliği milli eğitim hiç bişi bırakmayın onlarla görüşün bunlara laf anlatılmaz

Ne saçma bir uygulama.
Velilerde koyun gibi atlamış afedersiniz.Hademe varsa temizler bu kadar basit ya hu!

önderimiz mi?
ya kahkaha attım ..
canım bu tür gruplaşmalar normal merak etme şu anda omuza omuza sana laf yetiştirenler var ya işte onlarda bir gün birbirlerine düşecekler..

ben oğlum 2.sınıftayken sınıf annesiyle ciddi bir kavga ettim.. bu sınıf annesi olayını bazı veliler okulu ben yönetiyorum edasıyla yürütüyorlar pekte komik oluyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…