- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
- Konu Sahibi pamukannesi
-
o çocuk geleceğin ana kuzusu işte. Sonra açılsın bdv ye konular. Eşim çorabını bile kirliye atmıyor çok anneci vs vs.Ne kadar da cam silmeyi seven insanlarımız varmış
Birde çocukların başında durmak neden nöbetçi öğretmenler yok mu?Sizin veliler bayağı sahiplenmişler okulu.
Oğlumun bir arkadaşı vardı annesi her teneffüs okuldaydı.Şimdi 6.sınıftalar hâlâ kadın okulda.Beden dersinde koştuklarında sırtına havlu falan koyuyor.O da silerdi oğlunun masayı falan
Canim hic üzülme herkesin vakti boş olmak zorunda degil.. Gider hobi olarak bile temizlersin ama vakit meselesi canını sıkma gitmek zorunda da asla degilsin. Sana danışılan birsey yok sonuçta. Senin yerine ne ara karar verir olmuşlar ben bile ofkelendim.Merhaba kızlar.. Canım çok sıkkın... Oğlum devlet okulunda 1. Sınıfa gidiyor. Geçen toplantı vardı.. Ben katılamadım.. Orda bi karar alınmış.. Her Persembe günü, 4'er veli, sırayla, öğle araların da sınıfı temizlesin diye... Çalışan 5 veli varmış onlardan da 5 lira toplanacakmış malzeme parası. Neyse benim haberim yoktu bundan. WhatsApp grubu kurmuştuk veliler arasında. Bugün sınıf annesi oraya yazdı perşembe günü Temizlik sırası şunda şunda diye.. Bnde açıköğretim okuyorum. 2 senedir bi dersi vermeye çalışıyorum. Kursa gidiyorum.. Bu dönem de haftada iki gün kursa gidicem, diğer günler ders çalışacağım boş bulduğum zaman.. dedim.. arkadaşlar ben katılamıcam, kusura bakmayın, 5 lira vereyim dedim.. Gerekcemi gayet güzel açıkladım... Ki zaten haftada bi gün kırk dakikalık öğle arasında sınıfta oluşabilecek kazalara karşı, sınıfta duruyorum 40 dk... Ona katıldım.. Şimdi bi de 1,5 saatlik temizlik işi çıktı.. Ciddi anlamda o gün ya kursta olacam ya da derse zaman ayıracam.. Neyse ben katılamıcam diye açıkladım, 5,6 veli bir oldu bana demediklerini bırakmadılar... Karar alınmış, uzatmaya gerek yokmuş, mecbur gelecekmişim. Bu konu burda kapanmış, çocuğum için bir saat fedakarlık yapmam gerekliymiş... Haksızlık yapıyormuşum, duyarlı değilmişim, madem öyle temizlik iptalmiş... daha neler nelerhepsi cephe oldu bana karşı... Okulumuzun temizlik görevlisi var zaten.. Hiç temizlenmese tamam başka yolu yok dersin.. Ama bu dönem ciddi anlamda çalışıp, bu dersi vermem gerek. O gün kursta olacam Diyorum, hala bana bi saatini ayır diyorlar.. Haksız mıyım arkadaşlar... Dışlandım resmen... Çocuğum için fedakarlık yapmıyormuşum. Öyle diyorlar.. Ne yapıyım, nasıl davranıyım bilmiyorum... Her okulda var mı böyle bi uygulama anlamadım
Kardes bu kadar deli nasil bir araya gelmis amanin..Farklı farklı kişilerden gelen Mesajların bi kısmı şu şekilde.... 1) Temizlik işi konuşuldu, uzatmaya gerek yok... 2) daha temizliğe başlamadan verilen karar ezilmeye başlandı 3) o zaman neden belirtmiyorsunuz da şimdi karşı çıkıyorsunuz? Lütfen herkes uysun. Haksızlık yapılmasın.. 4) duyarlı olalım verilen kararlara. 5) 1 saatini de mi ayıramıyorsun 6) bi kaç kişiden başka kimse sorun yapmıyor neden böyle oluyor 7) sende toplantıdaydın.. Değildim diyorum.. Sınıf annesine soruyor orda mıydı diye :) 8) tşk ederiz herşey için bişey yapmanıza gerek kalmadı.kolay gelsin size temizlik iptal 9) biz belirli veliler pano cam duvar temizliğini yapalım. Neyse görevimiz bize düşen Atalım üstümüzden 10) diyecek bişey yok hayret yaa 11) senıf annesine ithafen; sen bizim önderimizsin. Birilerine kızıp iptal etme yapalım temizliğimizi... Herşey çocuklarımız için sonuçta... Sonuçta benim kızım orda ders görüyor, evden çok orada vakit geçiriyor... Böyle işte mesajlar
Çocuklarına toplum kurallarını,temizliği öğretseler yeterli.gelip insanları niye sıkıntıya sokuyorlar anlamıyorum.öğretmenin gözüne girmek için mi yapıyorlar bunu?.herkesin kendine göre işi var,planı var. Madem bu kadar düşünüyorlar para toplayıp biriyle anlaşıp yapsınlar temizliği
Keske o liderleri buraya konu acsaDesteklerinizden dolayı teşekkür ederim.. Bu günden sonra zor günler beni bekliyor. Çirkin ördek yavrusu misali, dışlandım. Tek başımayım artık.
Çok komikler ya inanamadım . Hiç böyle birşey duymadım . Köy okulu olsa , ne bileyim imkanların çok kısıtlı olduğu bir yer olsa para toplanır aylık genel temizlik yaptırılır falan bir çözüm bulunur ama böylesi çok gereksiz ve saçma . O kadar veli nasıl bu kararı ortak alabildi şaşırmamak elde değil .Farklı farklı kişilerden gelen Mesajların bi kısmı şu şekilde.... 1) Temizlik işi konuşuldu, uzatmaya gerek yok... 2) daha temizliğe başlamadan verilen karar ezilmeye başlandı 3) o zaman neden belirtmiyorsunuz da şimdi karşı çıkıyorsunuz? Lütfen herkes uysun. Haksızlık yapılmasın.. 4) duyarlı olalım verilen kararlara. 5) 1 saatini de mi ayıramıyorsun 6) bi kaç kişiden başka kimse sorun yapmıyor neden böyle oluyor 7) sende toplantıdaydın.. Değildim diyorum.. Sınıf annesine soruyor orda mıydı diye :) 8) tşk ederiz herşey için bişey yapmanıza gerek kalmadı.kolay gelsin size temizlik iptal 9) biz belirli veliler pano cam duvar temizliğini yapalım. Neyse görevimiz bize düşen Atalım üstümüzden 10) diyecek bişey yok hayret yaa 11) senıf annesine ithafen; sen bizim önderimizsin. Birilerine kızıp iptal etme yapalım temizliğimizi... Herşey çocuklarımız için sonuçta... Sonuçta benim kızım orda ders görüyor, evden çok orada vakit geçiriyor... Böyle işte mesajlar
Merhaba kızlar.. Canım çok sıkkın... Oğlum devlet okulunda 1. Sınıfa gidiyor. Geçen toplantı vardı.. Ben katılamadım.. Orda bi karar alınmış.. Her Persembe günü, 4'er veli, sırayla, öğle araların da sınıfı temizlesin diye... Çalışan 5 veli varmış onlardan da 5 lira toplanacakmış malzeme parası. Neyse benim haberim yoktu bundan. WhatsApp grubu kurmuştuk veliler arasında. Bugün sınıf annesi oraya yazdı perşembe günü Temizlik sırası şunda şunda diye.. Bnde açıköğretim okuyorum. 2 senedir bi dersi vermeye çalışıyorum. Kursa gidiyorum.. Bu dönem de haftada iki gün kursa gidicem, diğer günler ders çalışacağım boş bulduğum zaman.. dedim.. arkadaşlar ben katılamıcam, kusura bakmayın, 5 lira vereyim dedim.. Gerekcemi gayet güzel açıkladım... Ki zaten haftada bi gün kırk dakikalık öğle arasında sınıfta oluşabilecek kazalara karşı, sınıfta duruyorum 40 dk... Ona katıldım.. Şimdi bi de 1,5 saatlik temizlik işi çıktı.. Ciddi anlamda o gün ya kursta olacam ya da derse zaman ayıracam.. Neyse ben katılamıcam diye açıkladım, 5,6 veli bir oldu bana demediklerini bırakmadılar... Karar alınmış, uzatmaya gerek yokmuş, mecbur gelecekmişim. Bu konu burda kapanmış, çocuğum için bir saat fedakarlık yapmam gerekliymiş... Haksızlık yapıyormuşum, duyarlı değilmişim, madem öyle temizlik iptalmiş... daha neler nelerhepsi cephe oldu bana karşı... Okulumuzun temizlik görevlisi var zaten.. Hiç temizlenmese tamam başka yolu yok dersin.. Ama bu dönem ciddi anlamda çalışıp, bu dersi vermem gerek. O gün kursta olacam Diyorum, hala bana bi saatini ayır diyorlar.. Haksız mıyım arkadaşlar... Dışlandım resmen... Çocuğum için fedakarlık yapmıyormuşum. Öyle diyorlar.. Ne yapıyım, nasıl davranıyım bilmiyorum... Her okulda var mı böyle bi uygulama anlamadım
Farklı farklı kişilerden gelen Mesajların bi kısmı şu şekilde.... 1) Temizlik işi konuşuldu, uzatmaya gerek yok... 2) daha temizliğe başlamadan verilen karar ezilmeye başlandı 3) o zaman neden belirtmiyorsunuz da şimdi karşı çıkıyorsunuz? Lütfen herkes uysun. Haksızlık yapılmasın.. 4) duyarlı olalım verilen kararlara. 5) 1 saatini de mi ayıramıyorsun 6) bi kaç kişiden başka kimse sorun yapmıyor neden böyle oluyor 7) sende toplantıdaydın.. Değildim diyorum.. Sınıf annesine soruyor orda mıydı diye :) 8) tşk ederiz herşey için bişey yapmanıza gerek kalmadı.kolay gelsin size temizlik iptal 9) biz belirli veliler pano cam duvar temizliğini yapalım. Neyse görevimiz bize düşen Atalım üstümüzden 10) diyecek bişey yok hayret yaa 11) senıf annesine ithafen; sen bizim önderimizsin. Birilerine kızıp iptal etme yapalım temizliğimizi... Herşey çocuklarımız için sonuçta... Sonuçta benim kızım orda ders görüyor, evden çok orada vakit geçiriyor... Böyle işte mesajlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?