- Konu Sahibi pamukannesi
-
Farklı farklı kişilerden gelen Mesajların bi kısmı şu şekilde.... 1) Temizlik işi konuşuldu, uzatmaya gerek yok... 2) daha temizliğe başlamadan verilen karar ezilmeye başlandı 3) o zaman neden belirtmiyorsunuz da şimdi karşı çıkıyorsunuz? Lütfen herkes uysun. Haksızlık yapılmasın.. 4) duyarlı olalım verilen kararlara. 5) 1 saatini de mi ayıramıyorsun 6) bi kaç kişiden başka kimse sorun yapmıyor neden böyle oluyor 7) sende toplantıdaydın.. Değildim diyorum.. Sınıf annesine soruyor orda mıydı diye :) 8) tşk ederiz herşey için bişey yapmanıza gerek kalmadı.kolay gelsin size temizlik iptal 9) biz belirli veliler pano cam duvar temizliğini yapalım. Neyse görevimiz bize düşen Atalım üstümüzden 10) diyecek bişey yok hayret yaa 11) senıf annesine ithafen; sen bizim önderimizsin. Birilerine kızıp iptal etme yapalım temizliğimizi... Herşey çocuklarımız için sonuçta... Sonuçta benim kızım orda ders görüyor, evden çok orada vakit geçiriyor... Böyle işte mesajlar
O fena olmaz aslinda :)Sen bizim önderimizsinden sonra koptum ben, bunlar bu gazla sınıfla başlar okul mahalle derken şehre yayılır
Haklısınız. Benim göz yaşımı akıttığıma değmez. İşin garibi benim gibi düşünen iki kişi var ama onlarda kabul etmiş, sesleri çıkmamış. Emrivaki konuştuklar için kendilerini mecbur hissettiler anlaşılan.
geçen sene aynı durumdan bizim sınıftada çok büyük tartışma çıkmıştı, kadıncağızın birini dövmeye bile kalktılar
sınıfanneleri ne derse o olmalıymış
valla ben kabul etmedim işim gücüm var hem okula o kadar para veriyoruz aidat adı altında
bizahmet temizlesin temizlik görevlisi
şimdi o insan müsveddeleriyle hiç konuşmuyorum selam bile vermiyorum
hiç bişeyimde eksilmedi kimki onlar
sende konuşmazsın olur biter
öğretmenlere konuş bu durumu ben öyle yaptım
öğretmenimizde baktı işler büyüyor temizlik istemedi oda sonradan
Devlet okullarında hergun sınıf temizliği yapılmıyor anca haftada 1. Veli'ler hijyen acısından düsünmüşlerdir bence doğru bir karar. Çocuklar kücük, o yuzden gerekli.
Ama üstünüze bu denli gelmeleri saçma. İster çalışırım, ister çalışmam kimseyi ilgilendirmez. Temizlik yaparım veya yapmam, kime ne?
Hayır, çok merak ediyorum okula boya badana gerekse onu da bu muhteşem! anneler mi yapacak? Biz de okuduk ama anamız danamız gelip sınıf falan temizlemedi. Nasıl iştir bu anlamadım.Hijyen gerekli tabi de normal olan bunu bir temizlikçinin yapması,çocuğu okuyan insanların değil..
Ben mesela temizlik yapmayı sevmem tiksinirim,hayatım boyuncada maddi imkanım el verdiğince yapmayı düşünmüyorum ve asla yapmam sözkonusu bile olamazdı.Zaten velinin böyle bir görevi de yok.über saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?