Böyle bir tepki beklemiyordum. Çok üzgünüm...

Bizim siniftada ayni sekilde ama 15 gundebir yapiliyor.biz ikinci sinifiz.simdiye kadar bana teklif etmediler 2 yasinda kizim var gecen sene 1 yasindaydi diye.ama sira gelirse gidicem.kadin tutulmasini sitemedi bizim veliler biz yapariz diye.ama boyle bor sebebim olsada sagolsun veliler cok anlayoslilar.sizinkiler ayip etmisler

Iste bunlar hep yag cozucuyle camasir suyunu karistirmaktan. Beyinleri erimis zaar.

Arkadaslar bundan sonra karar verdim fazla hijyen iyi degil cidden bak. Bunyede azicik mikrop bakteri olunca vucut savunmaya geciyor beyin aktivitesi falan oluyor. Boyle mikropsuz virussuz kalinca vucutla beraber beyin de rehavete kapiliyor boyle manyak manyak birileriyle orgutleniyorsun falan. Yok yok iyi degil...

Siz niye büyütüyorsunuz bu kadar? Bırakın hayır istemiyorum deyin geçin. Ne demek yalnızım istenmiyorum duygusuna giriyorsunuz?
Kim ki onlar? Benim annem ilkokul arkadaslarımdan hicbirinin annesiyle görüşmüyor şuan, kavgalı falan degiller ustelik. Gerekli degil çünkü.

Kocanız degil ananız degil kardesiniz degil bu insanlar. Sizi sevmek zorunda da degiller, siz de kendinizi sevdirmek zorunda degilsiniz. Kendi komsularınızla falan arkadaslığınıza devam edersiniz.

Size ister ters ters baksınlar ister konuşmasınlar, bu kadar takılacak samimiyette insanlar değil.

Keza nerde çokluk orda haliyle b.kluk. :)

Haklısınız. Benim göz yaşımı akıttığıma değmez. İşin garibi benim gibi düşünen iki kişi var ama onlarda kabul etmiş, sesleri çıkmamış. Emrivaki konuştuklar için kendilerini mecbur hissettiler anlaşılan.

Sınıf temizlemek,kaza olmasın diye beklemek,temizlik parası vermek çok tuhafıma gitti açıkçası bunlar velileri ne ilgilendiriyor ki..okula kayıt ettirirken velileride mi hademe niyetine ediyorlar.Başlarım onların kararına..Okulun meselesi bunlar sizi ilgilendirmez.Birilerinin canı evde boş durmaktan sıkılıyo, yapacak hiçbirşeyleri yok diye siz eğitiminizden,işinizden gücünüzden olacak değilsiniz..Kabul etmeyin anayasa mahkemesi sanki..salaklar..

geçen sene aynı durumdan bizim sınıftada çok büyük tartışma çıkmıştı, kadıncağızın birini dövmeye bile kalktılar
sınıfanneleri ne derse o olmalıymış
valla ben kabul etmedim işim gücüm var hem okula o kadar para veriyoruz aidat adı altında
bizahmet temizlesin temizlik görevlisi
şimdi o insan müsveddeleriyle hiç konuşmuyorum selam bile vermiyorum
hiç bişeyimde eksilmedi kimki onlar
sende konuşmazsın olur biter
öğretmenlere konuş bu durumu ben öyle yaptım
öğretmenimizde baktı işler büyüyor temizlik istemedi oda sonradan

50 liraya haftada bi gün bi saat sınıf temizletilir gayet de. Hademeye verin o parayı. 10 kişi 5 er lira verse al sana bi haftalık para. Ne var bunda ya. Çocuğum için sınıf temizleme fedakarlığında bulunamicam. Herkesin bi yaşam şekli var. Ne alaka sınıf temizlemek.

Yahu nasıl ağlarsınız bunun için inanamıyorum? Bu seneden önce hayatınızda varolmayan(buna rağmen yaşayabilmiş olduğunuz) insanlarla aranız bozukcak diye niye çekiniyorsunuz? Sizin aranızı sıkı tutmanız gereken kişi öğretmen o kadar..herkes "supermom"cılık oynuyor anlaşılan(bu kavramdan eski erk arkadaşım bahsetmişti haklıymış)

Nasıl dövmeye kalktılar yok artık..Ne yaptıkar saldırdılar mı? Ve kadın ne yaptı ki?

Harbi anneler neden okulda bekliyo biz de okuduk düştük de kalktık da öğretmenin işi otorite kurmak ön ayak olmak değil mi, daha önce de yazdım temizliği biz yapardık 2 3 aya bi, hem temiz tutmaya çalışıyoduk böylelikle, bu bizim sorumluluğumuzdu Allah rahmet eylesin öğretmenimiz de yardımcı olurdu

Devlet okullarında hergun sınıf temizliği yapılmıyor anca haftada 1. Veli'ler hijyen acısından düsünmüşlerdir bence doğru bir karar. Çocuklar kücük, o yuzden gerekli.

Ama üstünüze bu denli gelmeleri saçma. İster çalışırım, ister çalışmam kimseyi ilgilendirmez. Temizlik yaparım veya yapmam, kime ne?

Hijyen gerekli tabi de normal olan bunu bir temizlikçinin yapması,çocuğu okuyan insanların değil..

Ben mesela temizlik yapmayı sevmem tiksinirim,hayatım boyuncada maddi imkanım el verdiğince yapmayı düşünmüyorum ve asla yapmam sözkonusu bile olamazdı.Zaten velinin böyle bir görevi de yok.über saçma

Hayır, çok merak ediyorum okula boya badana gerekse onu da bu muhteşem! anneler mi yapacak? Biz de okuduk ama anamız danamız gelip sınıf falan temizlemedi. Nasıl iştir bu anlamadım.
Benim bildiğim bu işlere okul aile birliği bakar.

sınıf annesi olmuş kendini okul müdürü sanmış zaar. keşke en başta gruba yazmasaydınız. hayır yani o watsap olayı da saçmaymış ya neyse. gruptan çıkın. arayın öğretmene durumu anlatın. hiç olmadı çocuğu devlet okuluna verin. mis gibi okullarımız var

Veliler böyle yaptıkça , temizlik görevlileri hiç bir şey yapmaz.onların işi bu.bunun için maaş alıyorlar.biz de çalışıyoruz. Gorevimizi yapmama gibi bir lüksümüz hangimizde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…