- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
asker beklemeyi neden anlayamadın kızYok ya ben lisede falan hep benden hoslananlarla takiliyodum benim birine asik olduğum olmamisti
25 yasindayim, hala asker bekleme ve platonik ask meselesine kafam basmiyor. 2 gun gormesem unuturum
nasıl oldu peki bir yerde mi karşılaştınız ?Çocukluk arkadaşımla evliyim, senelerdir bana karşı platonikmiş :)
Sormak istediğiniz?
asker beklemeyi neden anlayamadın kız
Uslup bozma demissin kendin cizginden kaymisin o nolcak :)
Uff sanane be slk hahaha :)
Guldum valla neyse iyi geceler
Küçük yerde yaşıyorlsr zaten, duyulmuş birinin boşandığı, diğerinin eşinin öldüğü.. Daha ayrıntılı bilemem tabiinasıl kesişmiş peki ?
he anladım canım teşekkürler paylaştığın için :)Küçük yerde yaşıyorlsr zaten, duyulmuş birinin boşandığı, diğerinin eşinin öldüğü.. Daha ayrıntılı bilemem tabii
Kader diyelimnasıl oldu ki :)
sayılır canı sayılı kader dedikleri bu olsa gerek :)Sayılır mı bilmem ama ben de ortaokulda pek de muhattap olmadığım bir arkadaşımla beni faceden ekleyince yıllar sonra karşılaşmış oldum. Bir iş için yüzyüze görüştük, devamı geldi, evlendik..
Hatta kardeşlerimiz, annelerimiz tanışıyormuş haberimiz yoktu, sonra öğrendik...
no problem :)Alıntıda problem olmuş konu sahibi, özür diliyorum
çok iyi :)Heyecanlandım :) henüz evlenmedim taze bir teklifim var sözlü sayılırız şuanda :)
İlk aşkım sevgilim canımm
Lisedeyken sevgiliydik tabi o zamanlar küçüktük bilinçsizdik aileler duyunca ayrıldık
Tam 6 sene sonra tekrar konuşmaya başladık
Kısmetse tanışmamızın 10. Yılında evlenmiş olacağız
Bana hep derki senin yerin bambaşka..
Yokluğunda hep seni aradım. Bizim sevgimiz tertemiz saf ve çocuksuydu. Hala bunu hissediyoruz.
evet konuyu bilhassa buraya açtım aslında çünkü diğer yerlere yazdığımda hiçbir şekilde yazan olmuyor...Bu konu ilişkiler veya geyik bölümüne taşınır çünkü dert değil anladığım kadarıyla.
Nedenolmasın :)
Bizim akrabalardan vardı mesela birbirlerini sevmişler ama evlenememişler. Seneler sonra ikisinin de eşi ölünce kavuştular :) düşünsene çocukken seviyorsun köyde sonra yollar ayrılıyor geliyorsun 60 65 yaşına sevdiğine kavusuyorsun.
Hayat mucizelerle dolu
nasıl oldu peki bir yerde mi karşılaştınız ?
hahahha biraz karışık ama teşekkür ederim :)Lisede hoşlandığım bi çocuk vardı. Görüşür, konuşurduk ama öyle ergen aşkı işte :) bi zaman sonra geçti gitti. 2 yıl sonra ünide deli gibi kesiştiğim, sonrada peşinden koştuğum çocuk lisedekinin kuzeni çıkmıştı, hep beraber geziyolarmış kardeş gibi bide tabi ben şokzaman su gibi aktı geçti, ben yine sevdalarda. Yine birine fena abayı yaktım sonra. Bu çocukta bi önceki kalbimi kıran, şerefsiz kalp yangınımın arkadaşı çıkmıştı. Oturur bazen çocuğu çekiştirdik hatta. Artık hiç bişeye şaşırmıyorum ama bildiğim tek şey var 'tesadüf diye bişey yoktur' .. Buda böyle bi anımdır, sayılır mı bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?