- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
anlamadım desem:sBurada vardı bi üye. Kova hatunu ydu sanırım. Bi üye daha vardı ama nişanliyken ayrilmislardi
Enterasnmış gerçekten :) neden yok hiç olmadınızmı platonik aşık.ergenken de:)Annemin arkadasinin yegeni varmis bi tane. Yasi gelmis vs. Tanistirmak istediler. Yok dedim isim olmaz benim.
Sonra gittim yeni girdigim isyerinde bir adama asik oldum. Yukarida bahsettigim oymus megerse. Olsun ben buldum ben aldim.
Ha bu arada ben dogdugum zaman ayni sokakta oturuyormusuz. Ben liseye giderken onda okulun karsisinda calisiyormus... sonradan fark ettik.
Ama tanismamiz icin illa ayni yerde calismamiz lazimmis.
-platonik bir sey yok-
Mutlaka vardır niye olmasın ki ?
Annemler anlatır birbirini çok seven çift varmış sonra kızı başkasına vermişler , adam da başkasıyla evlenmiş .
Yıllar sonra kadının kocası ölmüş , adam da karısından boşanmış evlenmişler .
Birbirlerini hiç unutmamışlar zaten yıllar boyu .
Böyle örnekler çok çevremizde :)
Enterasnmış gerçekten :) neden yok hiç olmadınızmı platonik aşık.ergenken de:)
aman kocayı da iki gün görmediğinde unutma da :) yani var öyle deli gibi aşık olanlar unutmayanlar ama kişiden kişiye göre değişebiliyor tabi :)Yok ya ben lisede falan hep benden hoslananlarla takiliyodum benim birine asik olduğum olmamisti
25 yasindayim, hala asker bekleme ve platonik ask meselesine kafam basmiyor. 2 gun gormesem unuturum
aman kocayı da iki gün görmediğinde unutma da :) yani var öyle deli gibi aşık olanlar unutmayanlar ama kişiden kişiye göre değişebiliyor tabi :)
:) Fena dalga geçiyorsun :)Devlet bahceliye cok uzuluyorum ben.
Adamda o kavusamamisligin huznu var resmen.
Platonik miydi ayrilmis miydi neydi unuttum.
bu da ilginçmiş istemiş almış resmen :)benim kuzenim ortaokulda aynı sınıfta olduğu çocuğa aşıktı
yıllar sonra onu facede buldu konuşmaya başladılar sonra da evlendiler
nasıl kesişmiş peki ?Bir akrabam var..
Çok sevmişler aileler onaylamamış, ikisi de başkaları ile evlenmiş.
Daha sonra adam boşanmış.
Kadının kocası öldü.
Derken bunların yolları yine kesişti, evlendiler...
Yani böyle olaylar çok oluyor .Hiç unutmamışlar yani vay be ne aşklar varmışşş...
nasıl oldu ki :)Lisede platonik sevdigim cocukla evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?