''Boyu kısa olandan korkacaksın '' sözü ne kadar doğrudur sizce?

doğruluk payı var sanki :) söz konusu olan da boy kısalığından ziyade bacak kısalığı....hani orantılı kısa boylular bu duruma dahil değiller

mantikli dusununce ne alakasi var diyosun ama cidden tanidigim o tarz insanlar herzaman bu lafi dogrulamislardir

Ben bu lafı erkekler için söylerim kadınlara asla söylemem,ki işhayatımdaki boysuz erkekler hep sahtekar çıkmıştır

bizdede boyu kıs olanın yarısınında yerde olduğu söylenir
her boyu kısadan kormamak gerekir tabi
ama genele bakılınca aslında doğru bi laf
eskiler bişey biliyorlarmış ki böyle bi laf atmışlar ortaya

çok dogru o kadar cok var ki etrafımda şahit oldugum,gördüğüm ve malesef aynı ortamda bulundugum

ya işte halk aarasında böyle duyulmuş atalr nur içinde yatalar ne söylerse doğru söyler ama bu söze gerçekten çok çok kayılıyorum aynen benimde basıma ne geldiyse kız olsun erkek olsun kıçı yere yakından geldi aslında kısa boylular için deilde kıçı yere bakan yere yakınlara denilmiş bende hep uzak dururum bu tiplerden

hatta bir padişah mı ne tam hatırlayamadım kısa boyluları fitne çıkarmasınlar die zindana attırmış öyle duymuştum olabilir yani?

ben tecrübelerimden yararlanarak kesinlikle katılıyorum bu lafa.. başıma ne geliyosa onlardan geliyo..

ben 1.50 boyundayım ama yoktur öyle fitne fesatım zaten birini sevmiyorsam keserim ilişğimi dedikodusunu yapmak yerine. Ama laf yetiştirmem, hiçbir dözün altında kalmamam ve biraz çenem vardır çok konuşurum kim ne derse desin yapıştırırım cevabımı. Şakalaşırım yani diyelim daha çok. O yüzden bana senden bir tane daha yerin altında var derlerdi o kadar..

Arkadaşlar o lafın aslını annanem sölerdi :) Gözüyle g..(kıçı) ü yere yakın olandan korkacaksın''
anlamı ise:Sinsi (gözü yerde) ve hep oturan tembel insan anlamında kullanılır.Yoksa fiziksel manada değil :)
Allah insanı böyle insanlardan korusun Sevgiyle kalın :)

Eee boyu uzun olanlar yani sizin tabirinizle kıçı yükseklerde olanların kötülük yapma olasılığı daha mı az oluyor?

Bahsettiğiniz lafın ufacık bir bilimsel dayanağı olsa neyse diyeceğim ama tamamen hurafeden ibaret

Son düzenleme:

Bu doğrusu olabilir işte

Doğruluk payı var.

doğruluk payı var sanki :) söz konusu olan da boy kısalığından ziyade bacak kısalığı....hani orantılı kısa boylular bu duruma dahil değiller

mantikli dusununce ne alakasi var diyosun ama cidden tanidigim o tarz insanlar herzaman bu lafi dogrulamislardir

cok duymusumdur bu lafi cokta dogru

çok dogru o kadar cok var ki etrafımda şahit oldugum,gördüğüm ve malesef aynı ortamda bulundugum

ben tecrübelerimden yararlanarak kesinlikle katılıyorum bu lafa.. başıma ne geliyosa onlardan geliyo..

çokkkkk doğruu valaaaa
bende sizler gibi tecrübelerime dayanarak söyledim valla
hayatımda tanıdığım karaktersiz kızlrın hepsi çok kısaydı korkulur valla
doğru eskiler boşa dememiş kıçı yere yakın kısa boyludan korkucaksın diye

valla allahım uzak tutsun onları bizden
(bütün kısa boylular alınmasın herkes kendini biliyor )

boyla alakası yok bunun bende kısayım ama çok sabırlı, sessiz sakin birisiyimdir. ama eşimin tarafı uzundur böyle fesat, kinci, iftiracı kişiler görmedim. bizde allah boy vermiş kaldırmış koyvermiş başka bi nane yok deriz :)))) akılla mantıkla huyla ilgilidir boy pos önemli değil. ha ben kısayım ama öyle zekamı kullanarak birçok kişinin yalanını ortaya çıkardım ki bu yönümdende korkarlar. sabrederim ama öyle bir an gelir lafı gediğine oturturum karşımdaki kırk yıl çıkartamaz.

türk kadınlarının geneli kısa boylu benim bildiğim kadarıyla, o zaman hepimizden korksunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…