- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
görümcenmiinapcakmışızzz koca seçerken görümceye bakıcakmışızz kısaysa uzak durmak lazım
canı cehenneme it ürür kervan yürür :82:
Arkadaşlar o lafın aslını annanem sölerdi :) Gözüyle g..(kıçı) ü yere yakın olandan korkacaksın''
anlamı ise:Sinsi (gözü yerde) ve hep oturan tembel insan anlamında kullanılır.Yoksa fiziksel manada değil :)
Allah insanı böyle insanlardan korusun Sevgiyle kalın :)
Doğruluk payı var.
doğruluk payı var sanki :) söz konusu olan da boy kısalığından ziyade bacak kısalığı....hani orantılı kısa boylular bu duruma dahil değiller
mantikli dusununce ne alakasi var diyosun ama cidden tanidigim o tarz insanlar herzaman bu lafi dogrulamislardir
cok duymusumdur bu lafi cokta dogru
bizdede boyu kıs olanın yarısınında yerde olduğu söylenir
her boyu kısadan kormamak gerekir tabi
ama genele bakılınca aslında doğru bi laf
eskiler bişey biliyorlarmış ki böyle bi laf atmışlar ortaya
çok dogru o kadar cok var ki etrafımda şahit oldugum,gördüğüm ve malesef aynı ortamda bulundugum
ya işte halk aarasında böyle duyulmuş atalr nur içinde yatalar ne söylerse doğru söyler ama bu söze gerçekten çok çok kayılıyorum aynen benimde basıma ne geldiyse kız olsun erkek olsun kıçı yere yakından geldi aslında kısa boylular için deilde kıçı yere bakan yere yakınlara denilmiş bende hep uzak dururum bu tiplerden
hatta bir padişah mı ne tam hatırlayamadım kısa boyluları fitne çıkarmasınlar die zindana attırmış öyle duymuştum olabilir yani?
ben tecrübelerimden yararlanarak kesinlikle katılıyorum bu lafa.. başıma ne geliyosa onlardan geliyo..
Arkadaşlar o lafın aslını annanem sölerdi :) Gözüyle g..(kıçı) ü yere yakın olandan korkacaksın''
anlamı ise:Sinsi (gözü yerde) ve hep oturan tembel insan anlamında kullanılır.Yoksa fiziksel manada değil :)
Allah insanı böyle insanlardan korusun Sevgiyle kalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?