bu cüce lafını hiç yakıştıramadım sizlere. bu tür şeylerin boyla yada başak birşeyle alakası yoktur. demekki bir karın ağrınız var kısa boylu birisyle. ama cüze lafı çok yanlış ki ben gerçekten cüce olanları tanıyorum çok muhteşem ve zeki kişiler. benim kayınvalidemle görümcemde aynı lafı bana kullanmışalrdı ama gel görki benims eviyemle onlarınkisi bir değil. biz iyi bir işi olan, zeki, kendi el emeğimizle evimizi arabamızı alan kişiyiz. görümcem uzun ama kaç sene olmuş evleneli ne uzamış ne kısalmış. bu arada eşimde uzun boylu ama çok akıllıdır el emeğimizde çok fazladır.
bu genellemelerden vazgeçin lütfen. hakaretler hiç hoş değil. allahın yarattığı kulunda kusur arayanalr kendi kusurlarını görmeyenlerdir unutmayın. bu arada ileride ne olacağımızı kim bilebilirki.
peygamber efendimiz yemek yerken sağ elini kullanmayan bir kişiyi uyarmış oda yiyemiyorum demiş. efendimiz yiyemez ol demiş ve bir daha o elini kullamaz olmuş felç olmuş.
asla büyük konuşmamak gerekir bir anda uzun boylu bir insan o bodur tavuklara muhtaç olur
yahu başlık değişmiş
kıçı yere yakın olandan korkacaksın değil miydi bu başlık?
boy kısalığı değil bahsedilen,bacak boyunun kısa olup-kalçaların yere yakın olmasıdır.çok uzun kişilerde bile oluyo
tüh ya.keşke yengemin fotosu olsa da göstersem size
yazdıklarına katılıyorum ama buna degil bir peygamber yaratılısı nedeniyle sag eliyle yemek yiyemeyen bir insana beddua edip felc olmasına neden olabilirmi mantıgınız alıyormu bir peygamber asla oyle bir beddua etmez lutfen
benim de boyum 1.60 ama popom gayet dimdiktir her daim :)))
işte kendine özgüveni olan yurdum kadınıöptüm seni
bende seni öptüm kuşum
boya değil,popoya odaklanın siz
tekrar ediyorum boy kısalığıyla alakası yok,yengem 1,75 in üstünde ama bacaklar kısadır popo yerdedir
hee bi de annem der ki üst dudağı ince olandan(ip gibi incelikten bahsediyorum) korkacaksn
çok fena olurlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?