''Boyu kısa olandan korkacaksın '' sözü ne kadar doğrudur sizce?

yazdıklarına katılıyorum ama buna degil bir peygamber yaratılısı nedeniyle sag eliyle yemek yiyemeyen bir insana beddua edip felc olmasına neden olabilirmi mantıgınız alıyormu bir peygamber asla oyle bir beddua etmez lutfen

türk kadınlarının boyu ortalamadır..Bence kısa boylu da olsak uzun boylu da olsak çok güzeliz.çünkü birbirimizden farklıyız ve bir resmin içindeki renk gibiyiz.ne bilimsel yönden açıklamaya gerek var ne de yakıştırmalarla polemik yapmaya

doğuştan gelen özelliklere göre insanları yargılamak bana doğru gelmiyor
o yüzden bu sözün zerre önemi yok

genelleme yapmak her ne kadar yanlış olsa da bende böyle düşünüyorum
boyu 1.50 falan olanlara bir önyargım oluştu zamanla...
ama o kadar korkulacak bişey yok

Son düzenleme:
Uzun boylu kız arkadaşlarımda oldu kısa olanda en önemli olan çocukluğu iyi geçmiş olan vicdanlı ve ahlaklı ama değilsede bunun nedenlerindendir,ya kendisi ile barışık ya da herkese karşı öfkeli

ne kadar mantıksız bir genelleme bu... boyum kısa değil 1.70 üstüme alındığım için mantıksız demiyorum ama cidden insanın boyuyla karakteri arasında nasıl bir bağ olabilir? Hani deseler ki boyu kısa olan içine kapanık olur, olabilir derim sonuçta boyunu kompleks yapıp içine çekilen kendini bir bakıma insanlardan soyutlayan kişiler var ama bunu asla herkes için söyleyemeyiz

yahu başlık değişmiş
kıçı yere yakın olandan korkacaksın değil miydi bu başlık?

boy kısalığı değil bahsedilen,bacak boyunun kısa olup-kalçaların yere yakın olmasıdır.çok uzun kişilerde bile oluyo

tüh ya.keşke yengemin fotosu olsa da göstersem size

:26:
zuhahahhaha koyarsan geyiğe döner koymazssan bukonu yakında kapanır

ha ha haaaaaa
Bu topic aklıma şeyi getirdi benim eşimder bunu.
Karının poposu yere yakınsa ondan korkacaksın der..
ayyy hiç gülcem yoktu yaa..

Kadınlardan korksunlarrr kadınların 10 tane bildiği şeyin 9unu herkes bilebilir ama 10. şeytan bile bilemez

Hep de der eşimmm az çakal değilsin sen diyee salağa yatmayı hep çok severimmm
anlarım anlamamış gibi yaparım hoşuma gidiyooo

peygamber efendimiz kolay kolay beddua etmeyen birisiymiş ama bunu ben bir hoca anlatırken duydum ve çok hoşuma gitti. sağ eliyle yemeyen kişi yiyebildiği halde efendimize yiyemiyorum demiş kibrinden gurundan dolayı. efendimizde o esnada öyle bişey demiş. ben orada değildim ama alim hocalardan dinlediğim bu. araştır istersen cnm.

boya değil,popoya odaklanın siz
tekrar ediyorum boy kısalığıyla alakası yok,yengem 1,75 in üstünde ama bacaklar kısadır popo yerdedir

hee bi de annem der ki üst dudağı ince olandan(ip gibi incelikten bahsediyorum) korkacaksn
çok fena olurlar diye

bak bunu ilk defa duyuyorum halbuki bende koca karı lafları fazlasıyla mevcuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…