bende kısa boyluların daha zeki olduğunu düşünüyorum istisnalar hariç tabi o nedenle zekalarındanda korkun denmiş olabilir
yani uzun boylular beni topa tutmasın onlarda zeki tabi ama orana vurursak araştırma yapılsa bence kısa boylu zekiler çoğunlukta çıkar
Biraz alakasız bir söz gibi geldi bana. Karakterin boyla ne ilgisi var? Kuyruğuna basılan uzun da olsa, kısa da olsa karşısındakinin canına okur.
Bir söz daha var: Bodur tavuk, her daim piliç diye. Bak bu doğru olabilir.
o söz öyle değil nerde bir bodur allahın cezası odur
Canım benim ya, ne yaptılar sana böyle? Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu tez zamanda. :2:
bana kimse bişey yapamazkiyani öyle yürekli henüz çıkmadı karşıma ben adamı çok kötü yaparım
bana kimse bişey yapamazkiyani öyle yürekli henüz çıkmadı karşıma ben adamı çok kötü yaparım
genelde yapmaya calısırlar dimiben genelde boyle tiplere sunu diyorum o boyunu dahada kısaltıracak simdi her boyu kısa olan alınmasın genelleme yapmıyorum valla ama benim tanıdıgım simdiye kadarki butun kısa bayanların kafası zehir gibiydi evet cok zekiler ama nerde fitne fesat var ordalardı bizim kafamız boyle seylere basmıyor ondan biz eksigiz
bence kısa boylular zeki değil kurnaz... kafaları hep birilerini maşa gibi kullanmaya işliyor. ha ben buna zeka demem, fesatlık derim. çevremdeki örneklere göre söylüyorum tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?