Bu konu kafanı şimdiden bu kadar kurcalıyorsa evlenince, o kelebekler uçmayı bırakıp tek tek konunca daha büyük bir sorun olarak göreceksin. Adama saygın git gide azalacak, mutsuz ve sevgisiz bir kadın olacaksın.
Haha aynı tiple 10 yıldır evliyim arkadaşım 2 de çocuk yaptım , bende senin gibiyim eşimde peki karıcım modunda gel gel git git ,patron ne derse o der her yerde her konuda patronda benim tabiki bu aradaama valla bişey diyimmi aynı karakterde olsa anlaşamazdık sanki ya ...
Sonuçta evlenmeden önce az çok bu kişiliğini bilerek evlilik kararı almışsınızdır.Kimseden değişmesini beklememek lazım,yok kimse değişmiyor çünkü.Değişmez.Ailesi tarafından öyle yetiştirildiği için,bu durum karakteri olmuş onu suclamamak lazım.Kaldı ki inanın sizin gibi o da dedigim dedik olsa suanki durumdan cok daha zor bir durumla karşılaşırdınız.Bir kere zıtlıklar birbirini tamamlar.İki tarafın inat olması anne-çocuk/eşler/arkadaşlar hepsi için çooook zor.Bu yüzden bence şükredin ki tek sorun bu olsun.Sorunsuz kişi,sorunsuz evlilik olmaz
Ben yapamam ki ben dominant bir karakterim eşimde öyle iki inatçı keçi gibi anlaşıyoruz
Tabi bu da bir karakter değişeceğini sanmıyorum
Ya bende boyle birini istiyorumŞöyle söyleyeyim çalışmıyorum, 2.5 yaşında oğlum tam gün kreşte. Ne alınacak,nereye gidilecek hep dediğim olur. 4.5 senelik evliyim evi 45 kere temizlemedim sen yorulma der o yapar. Çocuk bakar sen dinlen der. Ben mutluyum yani. Hatta 2.yi istiyor ben hazır değilim diye istemiyorum
esim anlattiginiz gibi. o da bana ben karar almayi sevmem derdi. kararlari ben ala ala bir bakmışım ki artik adam dusunmuyor bile. kendi yedigini ictigini bana sorar hale geldi. bisi arayacak mesela onune bakmaz aramaz. dogrudan bana sorar. cok rahatsizim bu konudan. bunu degistirmeye de calisiyorum ama değişmiyor. bastan yanlis bir rol dağılımı oldu. bu tip adamlara onlardan daha pasif kadin lazim bence ki kendileri karar almayi ogrensin
bir de sen nasil istiyorsan öyle olsun var.
Bazı durumlarda hoş gelse de, rahatsız eden bir durum olur kritik noktalarda..
Bilemedim valla..
Her şeyin ortası karar da onu da bulmak mesele..
günlük hayatta insanlara teselli verirken öyle yapıyoruz hepimiz. bizle alakali bisey degilse ilk olarak üzülme bosver deriz, canını sıkma duzelir deriz
Amaaan yönet iste bosver yonetilmekten iyidir. Sevmesen ayril madem hosuna gitmiyosa derdim ama seviyomussun gormeyiver bu özelligi de nolacak. Annesi oyle alistirmissa sen de zamanla aksine alistirabilirsin mesela. Demekki adama hic fikri sorulmamis sen surekli fikrini sor o zaman alisir bi zaman sonra o da fikir belirtmeye baslar.
Teshisiniz cok dogru. Istemediginiz de acik.Hayat sizin,karar sizin.
Sen yinede sakin ol .seviyorsun sonuçta .sorun sadece buysa aşabilirsiniz .Şu 1 hafta düşüneyim bunları söyleyeceğim
Hoş söyledim daha önce de ama dünkü histerik halimi ilk defa gösterdim normalde güzelce bak canım, bak tatlım şeklinde söylüyordum
Dün o da bir "noluyoruz" oldu
Annem de seni çok ciddiye almamış şimdiye kadar anlamamış o ciddiyetini dedi
Dün artık sıyırınca tamam konuşalım dedi haftaya konuşucam seninle dedi
Çok değil. Ensesine vurup ekmeğini alırlar, o da sinirimi bozuyor.
Ben kendimden verdikçe zaten böyle yıprandım...
Ya koyun da demek istemiyorum seviyorum kıyamıyorum :/
Ayni ben bende ne sorsalar farketmez diyorum genelde karşımdaki kırılmasın diye diyorum onu üzmemek icin ya da onunla uğraşmamak konuyu uzatmamak oldu bittiği getirmek
Ya bende boyle birini istiyorum
Benim bir arkadaşımın evliliği böyle, çocukları da var, çocukda babasının pasifliğinin farkındaydı. Birgün hep beraber otururken eşim arkadaşımın eşine birşey sordu, çocuk direk anneme sor babam bilmez ki dedizavallı adam kıpkırmızı oldu bir şekilde gecistirdiler konuşmayı. Çünkü hiç fikir yürütmüyordu, kıyafetine vatanda kadar arkadaşım karar veriyordu eşinin herseyine. Aklıma gelmişken buraya da yazayım dedim, aşırı pasifse çocuk üzerinde de sıfır etkisi oluyor baba olarak.
Hayatımız dikleşmek o beyaz ben siyahEvlenmedik daha, ondan düşünüyorum çekip gitmeyi ihtimal olarak
Evet onu da düşünüyorum en azından ben dominantım o da itaatkar güzel bir match olarak düşünebilir
Psikolloğum da böyle dedi
Eğer sen onu yönetmekten memnunsan o zaten yönetilmekten memnun neden olmasın dedi
Arada bir heyecan oluyordur dikleşmek :)
Sen yinede sakin ol .seviyorsun sonuçta .sorun sadece buysa aşabilirsiniz .
Anladığım kadarıyla sen istiyorsun ki kalk şuraya gidelim diyen o olsun .ikiniz için planlar yapsın süprizler yapsın vs vs .evet bu doğrusu ama herkes bir değil işte .dominant kadın seven erkeklerde var hayatta .o işte bu özelliğini seviyor demek ki tuttuğumu koparan biriyim demişsin ya .yani büyütme bu kadar da düşünme akışına bırak biraz .karşılıklı sevgi varsa aşılmayacak sorun yok.
Çok da üstüne gitme ters teper .sorunlu der bu sefer takıntılı vs soğur .o yüzden anlayışlı olman lazım .senin de kötü bir huyun vardır atıyırum kıskançsın mesela o tolere ediyordur gibi gibi ...
Ben genelde uğraşmamak icin derim konu uzamasın diye ama sevgilim yok beni boyle yönetse bilemedim şimdiTamam çok güzel kadın tarafında böyle olan birini de gördük konuda
Sana sorayım o zaman neden böyle yapıyorsun seni hiç rahatsız etmez mi kararları erkek arkadaşın/nişanlın/eşin vs alsın?
Sen de demiyor musun ya ben de bi atılayım bişeye karar vereyim böyle olmaz?
Ahahah ama sen de öyleymişsin napacaksınız ikiniz de uysal :)
Hani konun o Gangsta ben de okuyayım bir onu
Yani ben kendim de çok değiştiğim için hemen umutsuz vaka sendromuna bağlamak istemiyorum ama ben istediğim için değiştim, onların da istemesi ve adım atması lazım.
Aahsdfkgjhd. Aynen. Ne yapalım, bilmem sen ne istersin
Ne yiyelim, bilmem sen ne istersin çıldırıcam
Bi' de her şey bana bağlı
Artık çıldırdığım noktada bana "s*ktir git de gidicem" dedim
Demiyor ahsjdkdj
Bugün tam da kendi kendime yalnız hissediyorum dedim.
Dışarıdan bakan için pamuk gibi adam ne var...
inan pasifle daha iyi yaparlar. cunku onumde ornek annesi var. annesi herseyi yapamam bilemem modunda olduğu icin sozkonusu oyken gayet guzel kararlar alabiliyor ve becerikli olabiliyor.Ahahahaha. Baştan yaptık hatayı desene.
Pasif kadın olsa onlarla bir araya gelemezdi canım bu adamlar
Ben tuttum çektim çünkü elinden, bunu böyle yap, şöyle yap
O öyle yapılmaz, bu böyle yapılır
İşe yaradı mı değiştirme çabalarınız peki
"Sen bilirsin"
"Sana bağlı"
"Sen nasıl istersen"
"Bilmem, sen bil"
İşte yapıyor kendince birşeyler çaba gösteriyor zamanla iyice oturur zatenAynen o yüzden harcamak istemiyorum hemen.
Benim panik olmam, çok düşünüyor olmam var onları tolere ediyor
Önümüzdeki hafta konuşalım tepkisini ölçücem
Değişime çok kapalı bi adam değil zaten
Haklısın, özür dilerim deyip deniyor kendince bir şeyler
Çok muntazam başarılı olmuyor ama en azından farkına varıyor söyleyince
Olmaz ben haklıyım, sus ordan demiyor
Bu da bir şey
Ben de bilemedim henüz, düşünüyorum.
Hee sanki dedim ki tüh Galatasaray 2 gol yemiş
Boşver canım yaa
Annem de böyle diyor, nolacak yönet işte
İşine gidiyor evine dönüyor adam bi yere de çıkmıyor
İstiyorum da içime şüphe girdi bi kere, düşüncem ama teşekkür ederim.
tlc tv de ağır yaşamlar var. ordaki obezlerin cevresinde de hep yonetilmek isteyen insanlar oluyo. ilginç bir sekilde yataktan kalkmaya kendi ihtiyacını gidermeye gücü yetmeyenler herşeye karar verip istedigini yaptiriyo.
yapan kisiler de kocalariysa mutlular hic sikayet eden koca gormedim. yonetilmek erkeklerin kanında mi var ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?