Boyun eğen adamla yapabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aklımdan geçmiyor değil ama aşkımı hemen harcamak istemiyorum, biraz daha zaman vericem...

Yorulmuyor musun?

Ayni ben bende ne sorsalar farketmez diyorum genelde karşımdaki kırılmasın diye diyorum onu üzmemek icin ya da onunla uğraşmamak konuyu uzatmamak oldu bittiği getirmek

Evlenmedik daha, ondan düşünüyorum çekip gitmeyi ihtimal olarak
Evet onu da düşünüyorum en azından ben dominantım o da itaatkar güzel bir match olarak düşünebilir
Psikolloğum da böyle dedi
Eğer sen onu yönetmekten memnunsan o zaten yönetilmekten memnun neden olmasın dedi

Ben yapamam ki ben dominant bir karakterim eşimde öyle iki inatçı keçi gibi anlaşıyoruz
Tabi bu da bir karakter değişeceğini sanmıyorum

Arada bir heyecan oluyordur dikleşmek :)

Ya bende boyle birini istiyorum

Ahahahaha. Baştan yaptık hatayı desene.
Pasif kadın olsa onlarla bir araya gelemezdi canım bu adamlar
Ben tuttum çektim çünkü elinden, bunu böyle yap, şöyle yap
O öyle yapılmaz, bu böyle yapılır
İşe yaradı mı değiştirme çabalarınız peki

bir de sen nasil istiyorsan öyle olsun var.

"Sen bilirsin"
"Sana bağlı"
"Sen nasıl istersen"
"Bilmem, sen bil"

Benim bir arkadaşımın evliliği böyle, çocukları da var, çocukda babasının pasifliğinin farkındaydı. Birgün hep beraber otururken eşim arkadaşımın eşine birşey sordu, çocuk direk anneme sor babam bilmez ki dedi zavallı adam kıpkırmızı oldu bir şekilde gecistirdiler konuşmayı. Çünkü hiç fikir yürütmüyordu, kıyafetine varana kadar arkadaşım karar veriyordu eşinin herseyine. Aklıma gelmişken buraya da yazayım dedim, aşırı pasifse çocuk üzerinde de sıfır etkisi oluyor baba olarak.

Bazı durumlarda hoş gelse de, rahatsız eden bir durum olur kritik noktalarda..
Bilemedim valla..

Her şeyin ortası karar da onu da bulmak mesele..

Ben de bilemedim henüz, düşünüyorum.

günlük hayatta insanlara teselli verirken öyle yapıyoruz hepimiz. bizle alakali bisey degilse ilk olarak üzülme bosver deriz, canını sıkma duzelir deriz

Hee sanki dedim ki tüh Galatasaray 2 gol yemiş
Boşver canım yaa

Annem de böyle diyor, nolacak yönet işte
İşine gidiyor evine dönüyor adam bi yere de çıkmıyor

Teshisiniz cok dogru. Istemediginiz de acik.Hayat sizin,karar sizin.

İstiyorum da içime şüphe girdi bi kere, düşüncem ama teşekkür ederim.

Sen yinede sakin ol .seviyorsun sonuçta .sorun sadece buysa aşabilirsiniz .
Anladığım kadarıyla sen istiyorsun ki kalk şuraya gidelim diyen o olsun .ikiniz için planlar yapsın süprizler yapsın vs vs .evet bu doğrusu ama herkes bir değil işte .dominant kadın seven erkeklerde var hayatta .o işte bu özelliğini seviyor demek ki tuttuğumu koparan biriyim demişsin ya .yani büyütme bu kadar da düşünme akışına bırak biraz .karşılıklı sevgi varsa aşılmayacak sorun yok.
Çok da üstüne gitme ters teper .sorunlu der bu sefer takıntılı vs soğur .o yüzden anlayışlı olman lazım .senin de kötü bir huyun vardır atıyırum kıskançsın mesela o tolere ediyordur gibi gibi ...

Ayni ben bende ne sorsalar farketmez diyorum genelde karşımdaki kırılmasın diye diyorum onu üzmemek icin ya da onunla uğraşmamak konuyu uzatmamak oldu bittiği getirmek

Tamam çok güzel kadın tarafında böyle olan birini de gördük konuda
Sana sorayım o zaman neden böyle yapıyorsun seni hiç rahatsız etmez mi kararları erkek arkadaşın/nişanlın/eşin vs alsın?
Sen de demiyor musun ya ben de bi atılayım bişeye karar vereyim böyle olmaz?

Ya bende boyle birini istiyorum

Ahahah ama sen de öyleymişsin napacaksınız ikiniz de uysal :)

Ya gülmiyim diyorum ama güldüm.

Hayatımız dikleşmek o beyaz ben siyah

Aynen o yüzden harcamak istemiyorum hemen.
Benim panik olmam, çok düşünüyor olmam var onları tolere ediyor
Önümüzdeki hafta konuşalım tepkisini ölçücem
Değişime çok kapalı bi adam değil zaten
Haklısın, özür dilerim deyip deniyor kendince bir şeyler
Çok muntazam başarılı olmuyor ama en azından farkına varıyor söyleyince
Olmaz ben haklıyım, sus ordan demiyor
Bu da bir şey

Ben genelde uğraşmamak icin derim konu uzamasın diye ama sevgilim yok beni boyle yönetse bilemedim şimdi

Konum burada:

Ve fakat, bire bir bu konu ile ilintili değil; daha genel sorunlarımız, çocuklu hayata alışma sürecimiz, bozulan iletişimimiz vb. haller hepsi bir arada. Ayrıntı vermedim elbette, üstü kapalı; doktorumuzun kullandığı yöntemleri yazdım işte; devamını getirmedim.

inan pasifle daha iyi yaparlar. cunku onumde ornek annesi var. annesi herseyi yapamam bilemem modunda olduğu icin sozkonusu oyken gayet guzel kararlar alabiliyor ve becerikli olabiliyor.

bende de hata var. ilk basta asiri sorumluluk yuklendim. taa ki cocugum olana kadar cok da anlamadim. cocugun verdigi yorgunluk arti 2. cocugum esimin verdigi yorgunluk bir baktim ben tukeniyorum. ilk orda farkettim ve bisiler yapmaya basladim. daha dogrusu yapmamaya. mesela faturalari odememeye. aman kesilmesin aman benim isyerimde atm var oduyorum nasilsa diye diye sorumluluk hep bendeydi. simdi faturalari gormuyorum bile. kac kez kesildi kac kez biriktirip biriktirip odedi ama yine de karismiyorum.

ama degismiyor iste yine de. ancak bir arpa boyu yol gitmisizdir. evleriken kisa surede evlendik esya falan nasil sectik hatirlamiyorum bile. gerci o zaman cok zoruma gitmemisti. benim fikirlerimin onemsenmesi kendi kararlarimi aliyor olmak hosuma gitmisti. yada belki adamin karar mekanizmasi olmadigini bana yansitmasindan dolayi alisverislere cagirmamisimdir. ama isterdim esimin de giysecegim elbiseyle ilgili fikri olsun.

neyse hadi evlilik dönemini saymıyorum. koltuk alacaktim daha yakin zaman. kac kez soyledim birlikte bakalim. zaten eledim secenekleri 2-3 e dusurdum ama karar veremiyorum ben de. yardimci ol fikir ver. yok. tek basima yasiyorim gibi ama ev cok kalabalik

valla 5 yasindaki oglum daha guzel yardimci oluyor fikirlerini dile getirmede.

bu tarz adamlarla hisettigin tek sey yorgunluk oluyor bence. 20-30 yildir evliymisim gibi hissediyorum.

ha bir de ben ilk erkek arkadasimla evlendim. ailede de hep sorumluluk alan biriydim annem calistigi icin. o yuzden kiyas yapma imkanim cok yoktu. ama bir kez bu farki o kadar belirgin hossettim ki. evliligin 1 yili bitmisti. ev aldik krediyle. tabi kredi isi tapu vs hepsiyle ben ilgileniyorum. esimin zerre haberi bilgisi ilgisi yok. neyse tapu islemleri icin ev sahibi ve ben gittik. esim yok. ben yine her zamanki gibi elimde evrak ugrasmaya basladim ordan oraya. ev sahibi olan adam da dominant heralde. bir sekilde bir baktim o beni yonetmeye basladi. evraki aldi elimden ordan oraya goturdu. ben durdum kenarda bir baktim is hallolmus. birinin senin adina bisiler yapmasi senin islerini sen ugrasmadan halletmesin o kadar guzel bir keyifmis ki. yani ben bunu nerdeyse hic yasamadim ya. hani bir konuda esim ipleri devralsa bile acaba kotu mu yapacak endisesi de oluyor. cunku o karar almama durumu beceriksizlikle paralel oluyor.

Genel böyle
Her şeyin sorumluluğu da kadının omzunda olmaz ama.
[/QUOTE]
Evet. Ben de onun icin sordum herkese karsi boyle mi diye? Yani adamin karakteri boyle. Duzelmez o zaman. Hani desem ki sadece size oyle olsa, sizi kirmamak icin sevdigi icin boyle. Ama ssdece size degilmis. Bir sure sonra cocuk gibi onu hep gütmekten yorulursunuz. Dahasi sayginiz da kalmaz. Cok zor gercekten.

İşte yapıyor kendince birşeyler çaba gösteriyor zamanla iyice oturur zaten
Bu çocuk pilottu dimi
Uçağı nasıl yönetiyor çok da pasif bir iş değil Yani
Kaptan egosu yok en azından.bu önemli birşey senin için .

Benim nişanlım da oyle. Bazen cildiriyorum. Ben ne dersem o oluyor. Onun bi fikri düşüncesi olmuyor. Ne istiyorsan o olsun hayatım diyo cikiyor işin içinden. Niye böylesin dediğim zamanda seni kirmak istemiyorum sen mutlu ol diye yapıyorum diyor.

tlc tv de ağır yaşamlar var. ordaki obezlerin cevresinde de hep yonetilmek isteyen insanlar oluyo. ilginç bir sekilde yataktan kalkmaya kendi ihtiyacını gidermeye gücü yetmeyenler herşeye karar verip istedigini yaptiriyo.

yapan kisiler de kocalariysa mutlular hic sikayet eden koca gormedim. yonetilmek erkeklerin kanında mi var ne.

Valla bence var ben sana diyeyim onu.

En azından bizim ailedeki erkeklerde var

Benim gördüğüm hep böyleydi, iki dedem de maaşlarını getirip anneanne/babaanne eline bırakır
Ekonomi onlarda
Ev yönetimi onlarda
Annem keza zaten tüm ekonomik güç onda kendi maaşıyla her şeyi alıp yaptı, araba, ev, arsa bilmem ne
Babam o ne derse oraya
Babam gerçi arada diklenir ama yine annemin dediği olur

Yalan yani yok erkekler yönetirmiş de bilmem ne de güç onlardaymış
Hepsi bir kadın yönetse de modunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…