- Konu Sahibi papatyam90
-
mrb. ben daha önce hiç cinsel ilişki yaşamadım ve bu tür şeylerin evlilik sonrasında kalmasını düşünüyorum.
şu an hayatımda olan kişi ise geçmişinde bi çok kişiyle berabeer olmuş, cinselliği sonuna kadar yaşamış ve hala bu tür şeylere çok düşkün olduğunu söylüyo.
ayrıca bizim ailemiz çok dindar onların ki değil.
bu adamla evlenebilir miyim gelecekte? beni aldatma ihtimali var mı?
Karsimdaki adam herseyi benden önce görmüs gecirmis biriyse ben sorun ederim evet
ben evlilige kadar kendimi tutmayi becerebiliyorsam karsimdaki erkekte kendini tutabilsin bi zahmet
ve okadar tecrübe edinmis, eger cok asik degilsem kabul edemezdim,
ayrica kültür farki aileler arasinda da cok sorun olabilir.
iyi düsün derim
adam pek capkina benziyor
Karsimdaki adam herseyi benden önce görmüs gecirmis biriyse ben sorun ederim evet
ben evlilige kadar kendimi tutmayi becerebiliyorsam karsimdaki erkekte kendini tutabilsin bi zahmet
ve okadar tecrübe edinmis, eger cok asik degilsem kabul edemezdim,
ayrica kültür farki aileler arasinda da cok sorun olabilir.
iyi düsün derim
adam pek capkina benziyor
Ailelerin dindar olup olmadığını boşver, takılma buna..Parayla imanın kimde olduğu belli değil bu devirde...
Diğer konuya gelince, aranızda halledeceğiniz bir konu bu...
Muhtemelen ileride seninle yaşamak isteyecek...Evlilik sonrası kararında eminsen, evliliği fazla uzatmamanız gerektiğini düşünüyorum..Zira karşında ki bir erkek..
Evlenme gibi bir niyeti olmadığı halde seninle ilişki yaşamak isterse de, kendi ruh sağlığın için uzak dur o adamdan...
bişey yaşmıcağımızı söyledim. yine de bben senden ayrılmam dedi.
cinsel konularda ikimizde istekliyiz aslında. bi sorun olmaz herlde.
bi ara çok ısrar ediyodu evlenmeden birlikte olmak istiyodu ama ben böyle bişeyi asla yapamıcağımı söyledim. o da evlenene kadar beklerim dedi. ama ihtiyacını nasıl karşılıcak bu süre içerisinde ondan emin değilim :/
aileler konusunda da benim ailemiz ona bişey demez. o da kendi ailesinin bana karışmıcağını söylüyo. daha tanımadan bilemeyiz tabi.
bişey yaşmıcağımızı söyledim. yine de bben senden ayrılmam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?