bu adamla yapabilir miyim?

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
mrb. ben daha önce hiç cinsel ilişki yaşamadım ve bu tür şeylerin evlilik sonrasında kalmasını düşünüyorum.
şu an hayatımda olan kişi ise geçmişinde bi çok kişiyle berabeer olmuş, cinselliği sonuna kadar yaşamış ve hala bu tür şeylere çok düşkün olduğunu söylüyo.

ayrıca bizim ailemiz çok dindar onların ki değil.

bu adamla evlenebilir miyim gelecekte? beni aldatma ihtimali var mı?

aldatma ihtimali olup olmadıgını senin olcmen lazım canım. senden istekleri oluyor mu bu konuda neyden cekınıyorsun tam olarak

gerçekten seni seviyorsa senin bu düşüncene saygı duyması gerekir seni zora sokacak bir şeyide yapmaması gerekir. gelin ata binmiş ya nasip demiş birbirine uygun olan insanlar bile hiç oladık bir şeyden ayrılabiliyorlar. sadece bunu bilerek evlenip evlenemeyeceğinize dair bir tahminde bulunamayız ki ayrıca aileleriniz evlenmenize izin verir mi? sonuçta farklılar söylediğine göre tatlım

Cinsel uyumu yaşamadan bilemezsin. Sen kendini bilirsin içindeki istek ne durumda ona uyum sağlayabilecek misin,onu tart.
Din konusu ise aranızda uçurumlar varsa evet bu bir sorun olabilir...

o senin dünya görüşünle ilgili.
yani daha önce biriyle birlikte olmuş hatta buna düşkün biri olması seni ne kadar rahatsız eder o önemli.
örnek vermek gerekirse ben eşimin benden önce biriyle bunu yaşamasını istemem.
bu vicdan meselesi...
ve aileler farklı demişsin.bak bu seni aşan bişey az önceki durum senle ilgili ama bu değililerde sıkıntı olabilir.olur demiyorum olabilir diyorum.onları sen tanıyorsun sonuçta.
ama sana saygı duydum evlenmeden birliktelik düşünmediğin için çünkü artık kimse bunu önemsemiyor.
bu düşünceni koru derim.ilerde eşinle yaşa bunu.hem dinen hem vicdanen daha rahat olursun.
bazı duygular temiz ve masum olmalı anlatabildim inşallah

cinsel konularda ikimizde istekliyiz aslında. bi sorun olmaz herlde.
bi ara çok ısrar ediyodu evlenmeden birlikte olmak istiyodu ama ben böyle bişeyi asla yapamıcağımı söyledim. o da evlenene kadar beklerim dedi. ama ihtiyacını nasıl karşılıcak bu süre içerisinde ondan emin değilim :/

aileler konusunda da benim ailemiz ona bişey demez. o da kendi ailesinin bana karışmıcağını söylüyo. daha tanımadan bilemeyiz tabi.

Karsimdaki adam herseyi benden önce görmüs gecirmis biriyse ben sorun ederim evet
ben evlilige kadar kendimi tutmayi becerebiliyorsam karsimdaki erkekte kendini tutabilsin bi zahmet
ve okadar tecrübe edinmis, eger cok asik degilsem kabul edemezdim,

ayrica kültür farki aileler arasinda da cok sorun olabilir.
iyi düsün derim
adam pek capkina benziyor

Ailelerin dindar olup olmadığını boşver, takılma buna..Parayla imanın kimde olduğu belli değil bu devirde...

Diğer konuya gelince, aranızda halledeceğiniz bir konu bu...
Muhtemelen ileride seninle yaşamak isteyecek...Evlilik sonrası kararında eminsen, evliliği fazla uzatmamanız gerektiğini düşünüyorum..Zira karşında ki bir erkek..
Evlenme gibi bir niyeti olmadığı halde seninle ilişki yaşamak isterse de, kendi ruh sağlığın için uzak dur o adamdan...

Son düzenleyen: Moderatör:

çapkın olup olmadığını bilmiyorum
erkekler konusunda çok tecrübesizim.
evlenene kadar bişey yaşamıcaz ama erkek sonuçta güvenemiyorum başkasıyla yapar mı diye

Katiliyorum.

bişey yaşmıcağımızı söyledim. yine de bben senden ayrılmam dedi.

Son düzenleme:

ama şimdi sen ondan emin değilsin nasıl olacak bu iş beni aldatır mı diyorsun kısaca.
bu böyle olmaz.ya herro ya merro.ya güvenip devam edeceksin ya bitireceksin.
bir de aile konusuna gelince bu konuyu yabana atma derim.tabi ki birbirlerine karışmazlar ama biraraya gelince iki çift laf edemez didişmeye başlarlarsa ne demek istediğimi anlarsın.
tabi inşallah herşey güzel olur ama bu da evlilik iyi düşünmek gerek.

bişey yaşmıcağımızı söyledim. yine de bben senden ayrılmam dedi.

pekı bunu tatuabileceğini düşünüyor musun? bence düşünmüyorsun dusunsen kafanda o koca soru isareti olmazdı. aranızdakı olcuyu sen belırlıceksın canım illa her sevgili cinselliği yasayacak diye bır sey yokkı. tek mutluluk ondanda degil

benim üniversitede oda arkadaşım vardı kızın sevgiliyle durumu sizin duruma benziyordu.
ilişkilerinin başlarında seni her şekilde severim diyen adam zaman geçtikçe sen beni istemiyosun sevsen böyle yapmazdın diye taktik yapmaya başladı.
zavallı arkadaşım hep ağlardı.en son ayrıldı ve şu an hayatında başka biri var:)
sizin sonunuz benzemez umarım.ama bana kaçınılmaz son gibi geliyor.
inşallah mutlu olursunuz onunla ya da başkasıyla ama duruşunuzdan ödün vermeyin.

Adamın başından bi kaç kere geçmiş bişey değil herhalde sayısı yok yani.
Sen hiç yaşamadıysan tercih senin yani hiç yaşamamış birini de seçebilirdin ya da bu adamı seçersin senin bileceğin iş.
Din konusunda aranızda mesafelerin olması sorun olur bence.
Ama kesin aldatır diyemem tanımadığım bir erkek için. Sadece anlattığına göre meyilli görünüyor.

peki sordunmu hiç ona, o kızlarla neden birlikte olmuş diye? gerçekten evlenmek istiyomuşta sonradan mı olmamış başka sebeplerden, yoksa hiç evlenmeye niyeti yokmuşda o kızlarla düşüp kalkmışmı? eğer böyleyse pekte vicdanlı ya da Allah korkusu olan birine benzemiyor. büyük konuşmak istemiyorum ama şuda bi gerçek ki, Allahdan korkusu olmayandan herşey beklenir, aldatmak dahil.

haklısınız galiba. bu adamla uzun ömürlü bişey yaşayamam. ama herşeye rağmen biraz zaman geçmesini beklicem. zamanla ne olduğu ortaya çıkar zaten.

bazen imam nikahı yapalım diyo ama ben onu da kabul etmiyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsun. evlenmek için erken zaten :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…